ohhh süper Lincoln yok :D
Printable View
ohhh süper Lincoln yok :D
taktik kokan hareketler bunlar...
kalli dedemizin bir bildiği vardır =)
Adnan abi gözünü yiyim git hallet şu işi :D bu arada lig tv 'de altyazı geçip duruyor ..
ooooooooooooo kim oynucak peki :mad:
Zaten benim kanim Kalli`ye hic isinmamisti,cok mantik disi,sacma hareketleri var.Senin defansin yok ama 2 tane milli defansi yolluyorsun,onlarin yerine aldigin adam Türkiyenin en kötüsü.Disiplin diye diye takimimizi cürüttün.
Almanlar böyledir iste,en ufak bir seyde taviz vermezler.Direk bileti keserler.Insallah bizim yönetim de bunun biletini yarin keser !
Galatasaray'da şok gelişme!
Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, takım disiplinine uymadıkları için Hakan Şükür ve Lincoln'ü, Beşiktaş maçı kadrosuna almadı.
Galatasaray'da şok gelişme! Futbol tarihimizin ilk sessiz derbisinde Feldkamp sahaya sürpriz bir 11 sürmeye hazırlanıyor.
Lig TV muhabiri Pınar Argun'un haberine göre sarı-kırmızılı takımın 18 kişilik kadrosunda Lincoln ve Hakan Şükür yok. Daha önce Hasan Şaş ve Ayhan da sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.
Bu iki oyuncunun takım disiplinine uymadıkları için kadroya alınmadığı öğrenildi. Bu habere göre sarı-kırmızılı takım sahaya şu 11 ile çıkacak:
Orkun, Uğur, Servet, Song, Hakan Balta, Barış, Linderoth, Mehmet Güven, Arda, Nonda ve Ümit Karan.
NTVSpor
Ayhan, Hasan, Hakan, Lincoln yok haydi kartalım tam zamanı galibiyetin.. :)
gerçekten bravo böylesine önemli bir maç öncesi yine kendi kendimizi karıştırdık
edit:Kaptan Hakan Şükür’ün takım kampta olmasına rağmen izin almadan evine gittiği, Lincoln’ün ise sabaha kadar uyumadığı için teknik direktör Feldkamp tarafından kadrodan çıkarıldığı öğrendildi.
Galiba sebep Lincoln ve Hakan Şükür'ün kavgasıymış ben inanmıyorum hala ....
Lincoln bir nebze, sorumsuz hareketler daha önceden de yapmıştı ama Hakan Şükür bu maçın önemini çok iyi biliyor ve bir disiplinsizlik yapması pek akla mantıklı gelmiyor.
Beşiktaş'ı rahatlatmak bakımından bir taktik olabilir. Olayı doğrulayan hiçbir yönetici veya teknik ekipten birileri yok.
Ama ortada gerçekten bir disiplinsizlik varsa ve bu nedenle kadroya alınmayıp, Galatasaray da bu maçı kazanırsa, Kalli büyük iş başarmış olur. Kimse vazgeçilmez mesajı vererek geleceğe büyük bir yatırım yapmış olur.
Ama hala eğer bir sakatlıkları yoksa 2 oyuncu da kadroda olacaktır diye düşünüyorum.
Adnan Polat Basın toplantısı yapıcakmış..
Özhan Canaydın klübe gitmek istemiş doktor izin vermemiş..
Adnan Polat basın toplantısı yapacakmış ve Lincoln ve Hakan Şükür baya ciddi kavga etmiş Özhan Canaydın Hasta haliyle kulübe gitmek istemiş olaylar büyük...
Valla Lincoln'ün olmamasına sevinmedim desem yalan olur.
bence de hakan şükür ve disiplinsizlik apayrı kavramlar yalan haber olasılığı yüksek ama inşallah doğrudur :D
Allah Allah ya noluyo bu takıma durup dururken
Olay Hakanla Lincoln'un kavgasından ibaret disiplinsizlik falan yok nevrim döndü gerçekten takımımız bu kadar iyi giderken bunların olması düşündürücü..
Hakan Şükür irticai faaliyete zorlamıştır Lincolnü :p :0:
Birileri diyor Hakan eve izinsiz olarak gitmis,Lincoln sabaha kadar uyumamis.
Birileri diyor Hakan ile Lincoln kavga etmis.
Hakan`in ben böyle birsey yapacagina hic inanmiyorum.Hele Lincoln ile cok samimiler.
Adnan Polat basin toplantisi düzenleyecek ve hersey netlik kazanacak.
Arkadaslar Hakan ve lincoln arasında cok büyük olay olmus....
Hatta Yöneticiler acilen floryaya gelmiş..Canaydında gelmek istemiş ama doktorlar izin vermemiş olay bu kadar büyük yani..Ayrıntısını nedenini mactan sonra belli olur..
Hakan kavga etti ise olayın büyüklügü anlasılıyor heleki hakan kadro dısında kaldı ise....
Eger olay cok büyükse kallide bunları yapıyorsa Kalliyi ayakda alkıslıyorum cok iyi yapmıs....Bence bir cok futbolcunun saygısını+disiplini kazandı...
Helal olsun Kalliye ama OLayıda bilmemizl lazım...
Bu moraL bozukLuğumu yaratacak takımda yada extra motivasyon mu onu da 20,30 da göreceğiz bakaLım..
Şimdi kesin dimi? Lincoln oynamayacak.
Yahu ne disiplininden bahsediyorsunuz siz ?Delirtiyorsunuz adami ha !
Kallinin sacmaladigi apacik ortada,ortami sakinlestirecegine dahada geriyor,2 tane önemli futbolcumuzu kadro disi birakiyor.Lincoln bu mactaki en önemli ismimizdi.Eger bu maci bir kaybedersek....
Felkamp simdiden bavullarini toplasin,bu kulüp ona göre degil ! Biz büyük kulübüz,senin en ufak bir harekette gönderecegin futbolcular burada barinmiyor!
Beşiktaş baya şanslı bir konuma geldi. Beraberlik hala bana göre büyük ihtimal ama bir taraf kazanırsa oda Beşiktaş olur.
Semsi hiçbir yönetici konusmak istemiyormus...Taktik icabıda olur diyecem ama haberler ciddi yapıldı...
OLay büyükse zaten kalli iyisini yapmıs...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
baran olayı kimse bilmiyor önce olayı bir ögrenelim..Ona göre haklımı haksızmı konusalım..
OLay zaten büyükse Kalli en iyisini yapmıs..Belki bu maı kaybederiz ama ilerisi için bir cok sey kazanırız...
Hiçbir yönetici cevap vermiyormus..Canaydın bile floryaya gitmek istemiş ama doktorlar izin vermemiş yani olay burdan belli...
Bekleyelim bakalım..
adamlar cidden kavga ettiyse doğru kararı vermiş Kalli, ne olup ne bittiğini bilmiyorum ama Kral'da, Lincoln'de, Galatasaray'dan büyük değildir, ne yaptıysalar cezalarını çekmek zorundalar.
İnşAllah doğru haberdir de Lincoln oynamaz.Hakan Şükür oynasa iyi olurdu aslında.Ümit yedek kalacaktı.Ertuğrul hoca takımı korkak oynatmazsa biz bu maçı rahat alırız.Tersi olursa Gs kazanır.
disipline uymaması derken
Neyse Lincoln yok bence rüzgar Beşiktaş a döndü favori biziz...
bu kotu oldu iste simdi yedekler maca daha cok asilirlar,isimiz zorlasir
keske lincolde hakanda oynasaydi, hatta ayhanda yok galiba
:0:
Arkadaslar tam olay nedir? Haberler kesinlesdimi dogrumu?
OLayı tam ögrenmeden kimseyi suclamayalım....ayrıca cevap gelmedi kimseden...
Artık bu yaşananlardan sonra Ertuğrul hocanın maça atak başlaması gerektiğini düşünüyorum.
ya haber doğru, ya değil dimi?
şimdi bunu Ertuğrul hoca duydusa takımı ona göre hazırlayacak ama kadrolar saat 6'da açıklandığına göre saat 6'da Lincoln ve Hakan oynuyor olarak gözükürse Ertuğrul hoca hemen takımı değiştirmek zorunda demek istediğim bu taktiksel bir oyun olabilir ama olma ihtimali kadar olmama ihtimalide var.
ikisininde olmayışı Güzel oldu....
Ben Ertuğrul Sağlam yerinde olsam Haberin doğruluna karşı A taktiği, Yalanlığına karşıda B taktiği yapardım ve bu 2 taktikte oynayacak oyuncuları hazır tutardım.. Kesinlik sağlandığında maça gerekli habere göre çıkardım..
Bu işte çok kötü oldu.