Benimle kariyer yapmak isteyen var mı?
Printable View
Benimle kariyer yapmak isteyen var mı?
Benimle Türkiye yapacak olan varsa [email protected]
hamachi ile nasıl fm oynanıyor biri ozel msj atsın
hell_boy ekLe[email protected]
Mete gel biz beraber yapalım 8.0.2 var bende
[email protected]
Bana uyar fakat bnmki 8.0
arkadaşlar benle yapapacak olan yok mu ? 802 ve 2009 g. var yapmak isteyen [email protected]
8.0.2 var bende. İtalya ligi için ortak kariyer yapmak isteyen arkadaşlar bana özelden mesaj atsın.
Ortak kariyer yapmak isteyenler lig fark etmez bana özel mesaj atabilirler. Ayrıca Host ben olabilirim. Takılmadan lagsız oynarız. MSN Bırakıyorum:
[email protected]
Arkadaşlar sadece 1 kişi istiyorum tecrübeli ve küçük takımlarla oynamayı bile(bkz.İng. 6.lig)Sadece öğlen 1 saat we haftasonu cuma-c.tesi gecesi online olabilecekler msni eklesin
[email protected]
Akşama kadar ekleye eklesin :) :D :O (55)
Arkadaşalr diğer sayfayada yazdım. Burayada yazıyorum. Notts küçük takımlarla oynaya bilirim ekliyorum bu arada :)Quote:
Ortak kariyer yapmak isteyenler lig fark etmez bana özel mesaj atabilirler. Ayrıca Host ben olabilirim. Takılmadan lagsız oynarız. MSN Bırakıyorum:
[email protected]
beyler bende 8.0 var ısteyenle oynayabiliriz msn: [email protected]
arkadaşlar 8.0.2 olan chelsea veya liverpool olacak (manu arsenal) hariç kariyer arkadaşı aranıyor yada (fb-gs) hariç
Bir kariyer arkadaşı arıyorum Türkiye Ligi olabilir veya başka ligler olabilir. (2. Liglerde olur.)
loladam ben varım:DYalnız özel mesajda hagi yama ile oynandığını yaz.Ayrıca ben ortak oynamayı tam bilmiyorum anlatırsan sevinirim.E-maili özel mesaj da veririm.
ortak kariyer istiorum :s :D gelin artık [email protected]
Beyler başka birisi daha ortak kariyer açsın gelim hafta sonları boş full ama bazen maçlar var baskete gidiyorum görüjez bakalım kimin taktigi iyi :D:D xD
8,02 VERSİON TRANSFER SON GÜNCELLEME
orti kariyer yapmak isteyen msn mi eklesin : [email protected]
8.0.2 SON TRANSFERLER ORTAK KARİYER YAPMAK İSTEYENLER EKLESİN ARKADAŞLAR..
[email protected]
8.0.2 yüklü transfer güncellemeleri tamam. İtalya, İspanya, Türkiye, Arjantin ve Brezilya 1. ligleri seçili olacak. Haftaiçi 2 ile 5 arası haftasonu bir aksilik olmassa sabahtan akşama kadar. 15 tatil'de yaklaşıyor uzun uzun oynarız. Ortak Kariyer yapıcak kişi işim çıktı anlamam işi varsa msn adresimi eklemesin. Büyük takımlar seçilmeyecek, ve 3 sezon oynanıp bırakmıyacağım gittiği yere kadar gideceğim ben şahsen. Duruma göre 3-4 kişi bile yapabiliriz kariyeri zevkli olur. =)
Ben bu kurallara karşı seninle ortak kariyer yapmak istiyorum diyen.
[email protected] adresimi eklesin.
8.00 da ortak kariyer yapmak isteyenler buyursun gelsin ...
[email protected]
8.02 Versiyon Kariyer yapmak isteyen eklesin yanlız İyi oynayanlar eklesin!!!
Son Transferler yAMALI vb...:D
[email protected]
23-24-25-26 nisan tarihlerinde kariyer yapabilirim,her cumartesi uygun (diğer günler malumunuz OKS şeyi) ilgilenen pm atsın
800 ya da 802 de kariyer yapmak isteyenler lig takım farketmez eklesin 27 hazirandan itibaren istedigi zaman müsaitim
8.02 yada 8.00 da kariyer yapmak isteyenler gelsin.günün her saati boşum.kariyer yapmak isyeyenler mesaj atsın.
büyük değil küçük takım sevenler gelsn beyleer
[email protected]
8.0.2 DB'li FM oynamak isteyen eklesin ama büyük takımlarla oynamam.
işte adresim:[email protected]
hocam ekledim ama açmıyorsun msni ya da sen kabul etmedin
ortak kariyer açmak istiyorum benle birlikte oynamak isteyen bana mesaj atsın