Ağır yapmak oyuncularınızın yorulmasına ve sakatlanmasına sebep olur.. Bu nedenle iş yükünü normal seviyelerde tutmanız önerilir.. Ne düşük, nede çok fazla..
Printable View
Selam. Ben Nottm Forest'la 3. ligde ve 2. ligde şampiyon olarak premier lige çıktım. 2. ve 3. ligde atak futbol oynuyordum ama premier lige çıkınca hangi taktikle oynasam bilemiyorum. işte kadrom ve puan tablom:
http://img514.imageshack.us/img514/1...cticxd6.th.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/3199/tablowm9.th.jpg
Aynı sistem iLe oynayamaya devam etmeLisin. Oyunda beLLi bir zamanı da geçmiş durumdasın. Takım artık oynadığın bu sürekLi sisteme aLışmıştır ve daha iyi performans verir. Yeni bir sisteme geçmen, uyum süreci feLan verim aLana kadar epey zaman geçmesi demektir ve yeni Lig e çıkan bir takım için hiçte iyi oLmaz. Bence böyLe bu sistem iLe devam et.
bencede aynı taktik de dewam etmelisin ben 4-4-2 tercih ediyorum bu aralar fm 07 de 4-1-3-2 taktiğini kullanıyodum inter we roma yı yenemiyodum o zmnlar 4-4-2 yapım dedim onlar gibi we onları yendim artık öle dewam ediyorum arada eski taktiğime dönüyorum ama senin taktik güzel benim o taktiği denemem lasım şimdi fb - gs maçına çıkıyorum :) her zmnki galatasayda oynuyorum :D:D
ben bir oyuncunun diğer bir oyuncuyu eğitme olayını sorucaktım.mesela 2010 senesindeyim david villa nın bojan'ı eğitmesini istiyorum.bunu nasıl yapabilirim ?
bojana profline gir. ordan oyuncu etkileşimine tıkla.(player at..)
odan altta yazar learn from player. oyncu seçemezsiz o istediğinden öğrenir.
seçilebiliosa birisi eklesin please
Arkadaşlar merhaba.. Benim bu Hamburg ile ilk senem.. Kendi evimde oldukça başarılıyım çoğu maçı alıyorum sorunsuz.. Ama deplasmanlarda baya sıkıntı çekiyorum.. Maç kazanma konusunda çok zorlanıyorum farklı varyasyonlar denememe rağmen..
Kadrom hemen hemen oyun başındaki HSV kadrosu.. Sadece Atouba ve Kompany yok.. Aşağıda kadromu ve evimde çok başarılı bir şekilde işleyen taktiğimi görebilirsiniz;
http://img232.imageshack.us/img232/1827/hamburgrl4.jpg
Şubat ayına kadar hiç bir yarışdan kopmadan(ligi tam olarak saymazsak http://soccercenter.net/Images/YuzSimgeleri/smile.gif ) bi şekilde getirmeyi başardım evimdeki galibiyetler sayesinde.. Ama şimdi çok zor UEFA, kupa ve lig maçları başlayacak.. Bu deplasman sorununu çözmem lazım.. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim..
gözlemci raporlarını incele biraz. takım topla oynasın. pres yapsın yeter bence. evinde yeniomuşsun ;)
Şimdi öyLe bir soru sormuşsun ki ne cevap vereceğimi tam yarım saattir düşünüyorum ama buLamadım. ÖzeL oLarak Hamburg için yapıLmış bir depLasman taktiği mevcutmudur acaba ?
YapabiLeceğin en mantıkLı hamLe biraz daha takım komutLarında oynamak oLacaktır. DiziLişi değiştirmeden tabi ki. İşte nasıL diyeyim, depLasmanda biraz daha mentaLiteni düşürebiLirsin, takımı biraz daha sert oynatırsın, kontra atak futboLu oynarsın feLan gibi.
Yani kastım tabi ki direkt Hamburg'a özel bi taktik istemek değildi.. Hamburg'u çalıştırmış ya da benzer sıkıntılar yaşamış diğer arkadaşlardan çözüm önerileri almaktı bu konuda.. Sorunuma çözüm bulmak için yarım saat kafa yorduğun için teşekkür ederim..
Söylediklerini ilk fırsatta deneyeceğim.. Umarım işe yararlar.
Teşekkür ederim arkadaşım.. Deneyeceğim bunları da :)..
Benim de bir sorunum var. Şuanda Fiorentina ile kariyerdeyim ve total dominasyonun 8.0.2 için olan versiyonunu kullanıyorum. hazırlık maçlarında şahane top oynadım fakat sezon başlayınca sanki oyunculara birşeyler oldu ve bir anda kötü oynamaya başladım. Şutlarım tutmuyor, gol kaçırıyorum, maçlar kaybediyorum...Takım konuşmalarına da özen gösterdim ama bunun çözümünü bulamadım ve delirmek üzereyim:)Yardımlarınızı bekliyorum...
Bunun nedeni, Yapay zekanın senin taktiğini bir süre sonra çözmesi ve ona göre önLem aLmasıdır. Yapman gereken mentaLiteLer üzerinde oynaman, anLayışLarı değiştirmen ya da oyuncuLarı ara sıra değiştirmeLisin. Takım komutLarı ya da oyuncu komutLarı iLe de oynayabiLirsin. Anca bu şekiLde tekrar yapay zekayı şaşırtabiLirsin. Ufak bir ipucu AML ve AMR de ki oyuncuLara ara sıra ''Free RoLe'' vermeyi dene. Yapay zekan ne zaman ne yapacağı beLLi oLmayan oyuncuLarın mentaLitesini çözemez ve her zaman bir adım önde oLursun. Ondan sonra da artık AML ve AMR de ki oyuncuLarın iyi performans göstermesini bekLeyeceksin. Serbest roLde oynayan oyuncuLar her zaman beLLi bir performansta oynamaz.
Arkadaslar lütfen yardım edermisiniz..Galatasarayı yönetiyorum 3. sezonumdayım..kadrom gayet güzel özellikleri falan çok iyi ama başarı yakalayamıyorum..kadromu buraya yazıcam sizde bana öneri verebilirmisiniz..
Aykut Erçetin
Hakan Balta
Servet Çetin
Sergey Ignashevich
Uğur Uçar
Omar Benarga(yanlış yazmış olabilirim)
Sebastian Giovinco
Jeremy Menez
Pablo Piatti
Kerlon
Tevfik Köse.
bu kadrom var arkadaşlar..ama bir türlü başarı yakalayamadım.bana her türlü antrenman yada taktik önerebilcek birileri varmı ?
şimdiden teşekkürler =D
arkadaşlar benim yapmış olduğum taktiği rakiplerde görüyorum benm taktiğmi kullanıyolar bu durumu nasıl düzeltebilirim
Arkadaşlar ben orta düzey takımlar için, oyunun büyük kısmında topa hakim olduğum ve bol gol bulacağım bir taktik arıyorum. Şuana kadar Fiorentina'da total dominasyon ve crash-burns tatkiğini denedim fakat çok parlak sonuçlar almadım. Takımı yukarılara taşımak için istediğim özelliklerde bir taktik arıyorum...
EDİT: taktik arayışıma SiR ToMaSRoSiCkY1 son verdi. Ona taktik yardımları için çok tşekkür ediyorum burdan...
ben 3 lü defans 1 dmc 2 mc sağ sol kanat 1 amc ve tek forvet çok iyi işler çıkardım
Milanla hangi taktikle oynamalıyım fikri olan varmı kadro derseniz şimdiki kadronun aynısı
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=59871
Buradaki taktiği deneyebilirsin.Milan'a 4-1-3-2 taktiği iyi gider.Ama yine de bir forvet alırsan daha iyi olur galiba.
Atak oyuncularıma yaratıcılık fazla komutunu verdiğimde ne olur?
maç sonunda tek farklı öndeyken skoru korumak için ne tür bir taktik anlayışı önerirsiniz?
mentality i ultra defansif yapıp time wasting i sona dayamak mı? ve rakip hazır taktiğinin 4-2-4 vs yapmışken kontraataktan bi gol daha atmak mı? veya bambaşka birşey mi?
Kendilerine verilen komutların dışına sıkça çıkma eğilim gösterirler. Yaratıcılık serbestliği sekmesi ile oyuncuların yaratıcılık özellikleri arasında bağlantı kurmayın.
Time wasting'i artırmak faydalı olur. Defans çizgisini çok fazla olmamak kaydı ile geri çekip, forward run (ileri koşular) sekmesini defans oyuncuları için nadiren yapmalısınız.
arkadaşlar ben barcelonayla oynuorum kadromda şu , bana bi taktik önerirmisinizz acill
KADRO: Victor valdez , Milito , Puyol , marquez , sergio ramos , marcelo , Zambrotta , Xavi , İniesta , Robinho , Ronaldinho , Messi , David Silva , David Villa , Eto'o , Henry
acil bi kadro ltfnn
arkadaslar acaba gencler ıcın bı antreman programını nerden bulabılırım?
ya bende bi şey sorcam ben cok uzun bi zaman fm oynuyodum ve bırakmştım fm 2008 cıkınca yeniden başladım antreman ayarları elle yapılmıyo yani cm ve fm serilerinden farklı ben oyuncuma şut çalışıtrıp orta kesmesi için talimat vercem nerden yapabilirim ve naıl ya***am
bide 3 adet yıldız ofansif oyuncum 3 oyuncumu forvet arkısı koyuncason dakikalrda cok gol yiyorum
hangi taktiği kullanmam lazım en iyi takım taltiğini verirseniz sevirim.
Son dakikalarda cok gol yenmesinin sebebi takımın Closing down yapmasına baglı olarak kondusyonunun cok azalmasıdır.maç içinde mentalite ile oynamak da son dakikalarda gol olarak kalemize donebilir.
iyi diyosun da ben anlamıyorum benim oyunum türkçe
türkçe kaşlığı ne oluyo
ve ben bojanı aldım galatasaraya ona en iyi antreman ayarı ne olur :):):icon_cool:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya bn aslında sormam gereken şey takımımda şu an 4 oyuncu var 2 oyuncuyla yollarımız ayroldı
ve tarnsfer döneminde 4 oyuncu gelecek fm 2008 kaç oyuncu kısıltlaması var
turkcell super lig
turksportal masaüstü paketini kullanıyorum %96 türrkçe
acaba işlemişmidir 6+2 :icon_sad::icon_sad::icon_sad:
arkadaşlar closing downla ilgili yardım istiyorum ne demek tam olarak hangi pozisyonlara ne kadar uygulamam lazım
Benim sorunum antrenman progrtamıyla ilgili daha önce hiç özel antrenman yaptırmadığım için bulamıyorum.İnternetten antrenman programı indirdim schedules'in içine attım.Ama antrenman programlarını kullanamıyorum ne yapmam lazım.
arkdaslar asasgıda yazdıgım kadrom galatsaray 3. sezon kadrombu kadro için neler onerirsiniz aslında performasns tan son derce memnunum da dah da performans artırmak içini nerey takviye yapmalıyım
Aykut
Ufukhan C.Samba Servet Hakan.B
Arda A.Ottl(B.Munich ) C.Poulsen(Sevilla)
Nani(Manutd) (PSV) Farfan
Fred(O.Lyon)
sagol ilhan abi
http://www.fmscreenshots.com/images/...bdm6a88dfy.jpg
Bu hangi kategoriye giriyor?Yani oyuncu normal olmasından mutsuz ve ben onu nasıl yüksek yapabilirim?
Birşey daha sormak istiyorum.Antreman kategorilerinin hepsini yüksek yaparsam oyuncular sık sakatlanır mı?İş yükü ağır olursa iyi mi olur? kötü mü?