insAllah bugün Aslan dansini yapariz,tabi taraftarlar iyice cosarlar ozaman.Zaten ilk mactaki gibi olsunlar bize yeter. :u:
Printable View
insAllah bugün Aslan dansini yapariz,tabi taraftarlar iyice cosarlar ozaman.Zaten ilk mactaki gibi olsunlar bize yeter. :u:
Şu aslan dansı bayağı güzel bir düşünce.İnşallah bu akşam görebiliriz bu dansı.
Arkadaş umarım gol atamazlar manasında demek istemiş zannımca.
Bu aksamki mac insallah dostca ve güzel gecer. Fenerbahce favori olarak gözüküyor, ama 2 takimada baktignizda, ikiside suan formda.
Galatasaray son 2 haftadir harika bir performans sergiliyor, gecen hafta Ankaragücü'nü Türk oyuncularla 4-0 yendi, buda ayri bir motivasyon depoladi.
Galatasaray'da bir aralar performansi düsen Arda son 2 mactada harika performans gösteriyor.
Ümit Karan'in kendine güveni geri geldi, Hakan Sükür takimamina yaptigi katki hergün artiyor.
Bu arada Galatasaryin Defansina ne demeli? geri dörtlü, Songsuz iyi maclar cikartiyorlar.
Defansin kilit isimleri Ugur Ucar ve Servet Cetin.
Sag bekte genc yasina ragmen güzel futbol sergileyen bir Ugur Ucar var. Ugur Defansif yönunden harika ve ofansif özelliklerini gelistirse Türkiyenin en iyi sag beki olacaktir.
Ortada suan Emre-Servet ikilisi var. Servet bence suan en iyi Türk stoperdir, Servet bir baktiniz topu almis gol atmaya gidiyor, birden savunmaya geri dönmüs. ya Emre? Emre bazen bariz fauller yapmasada güven veriyor, mucadele ediyor, top kabiyor, hava toplarindada fena degil.
Solda Volkan var, Antalyaspor'dan gelen. Duran top ustasi'mi? olabilir? Volkan tam sol bek degil tamda sol acikta degil.. onlarin ortasinda iste.
Onlarinin önunde beki kimler var?
Galatasarayin ortasahasi durmadan pres yapan, alan daraltan, hucuma cikarcan cogalan bir ortasaha. Ortada iki genc, M.Topal ve B.Özbek bulunuyor. Linderoth'un eksikliginde M.Topal elinden geleni yapiyor ve bunuda harika beceriyor, gecen hafta adeta sov yapti. Baris cok calisan, kosan, iyi markaj eden, top calmayi seven bir oyuncu. Sag kanatta Turkish Saviola var :D Serkan Calik, hiziyla, durusuyla, azimiyle güzel futbol sergiliyor. Solda Türkiyenin yeni yildizi Arda Turan. Gecen yil Italya'yi, Liverpool'u, Besiktas'i mahvetmisti. suan cok iyi bir form yakaladi, fizik olarakdanda kendini gelistirmis gözüküyor.
Forvette 2 tane süper forvet var. Digeri Vurus Ustasi Ümit Karan ve yillarin yillandirmis Sarap'i Hakan Sükür.
Ümit Karan gecen hafta yine yine klasi konusturdu ve enfes gölle bende varim dedi. Türkiyede hic kimse Ümit Karan gibi o topa vuramaz, herkes ilk önce topu kontröl ederdi..
Gelelim Kral'a, Milli Takimimizda en cok Gol atan oyuncusu, Türkiye liginde En cok gol atan oyuncuya. Onun adi Hakan Sükür, 36 yasinda ama yinede takimina katki saglamak icin elinden gelenini yapiyor.
Simdi gelelin Fenerbahce'ye, en formdaki takima.
Kalede milli kalecimiz Volkan Demirel var. bazen hatalariyla ön plana cikan Volkan, bu yil Serdar'in yoklugunda kendini kanitladi.
Defansta ise bence suan belkide en iyi geri dörtlüsü var.
Sag'da OFTAS'dan gelen G.Gönül var. Gökhan hiziyla, azimiyle bu yil cok büyük bir cikis yakaladi. Belkide U.Ucar kadar defansif özellikleri iyi degil ama, ofansif yönüyle iyi bindirmeler yapiyor.Ortada Edu ve Lugano bulunuyor. Bunlarin 1 tane problemleri var..bazen cok basit hatalar yapiyorlar, ama yinede kaliteliler. Solda belkide dünyayin en iyi sol beki Mr. Roberto Carlos bulunuyor. Carlos'u tarife etmem gerekmiyor, herkes onu taniyor. Beki Defansin önunde kimler var?
Ortasaha'nin ortasinda Aurelio-Selcuk ikilisi var. Aurelio milli takimimizin ön liberosu, ayrica Fenerbahcede ortasahanin kalbi. Aurelio eski bir 10 numara oyuncusu, bunada ögrendigi defansif özellikleri kattigmizda= Defansif/Köprü/Ofansif ortasaha oyuncusu cikiyor. Gelelim Selcuk'a, Selcuk Aurelio'yu tamamliyor ve iyi paslar cikartiyor. Aurelio-Selcuk ikilisi vs Mehmet-Baris ikilisine göre daha tecrübeli ve defansif, ama sut atma yönleri eksik.
Sag tarafta Galatasarayin belalisi Deivid var, Deivid macin icinde gizli forvet oluyor, Ofansif yönü güclü ama defnasif yönü diye birseyi yok :D:D Sol tarafta Teknik Ugur Boral bulunuyor. Bazen iyi maclar cikartabilen Ugur, suan formda gözükse bile Fenerbahceni en zayif halkasidir.
Sonunda geldik Fenerbahcenin 10 numarasi Alex'e. Alex, Alex, Alex.... Bu yil Alex artik takima dengesini iyice koydu, harika arapaslari, güzel sutlari vs...
Alexin önunde "nöbetci" gölcü Semih var. Acikcasi ben Semih'i o kadar begenmiyorum..Semih faydalı ama ben onun çok iyi oynadığını düşünmüyorum. Fenerbahçe'nin santraforu gol atmalı. Sadece gol atmak bir ölçü değil. Semih paslarıyla verkaçlarıyla Kezman'dan daha yararlı. . Ama kabul edelim ki Semih'in dogru düskün hicbir özelligi cok... Ben hala Fenerbahçe'nin çok iyi bir santrafora ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
-------------------------------------------------------------------------------------
Benden bu kadar diyorum ve
Diliyorumki insallah bu macta güzel ve dostca gecer.
Çift forvet demişsin. Kaybetiğimiz maçları örnek olarak gösterdin. Fenerbahçe bu sezon Beşiktaş'a karşı oynadığı iki maçıda aldı.
Belediye maçıında kötü bir oyun sergiledik. Ama hatırlamak gerekir ki 85. dk 2-0yenik olan Fenerbahçe son 5 dk'da rakip karşısında 7-8 net pozisyona girmiş ve maçı 2-2'lik skor ile bitirmişti. Bana göre bu çift forvet ölçü olacağını sanmıyorum.
G.Saray geçen hafta attığı gollerde Ankaragücü defansı çok kötü olmasına bağlıyorum. Bulduğu pozisyonlar çok boştu ve gole çevirdiler. Ama Fenerbahçe defansi böyle olmayacaktır. G.Saray bugün kazanmayı düşünecek. Fenerbahçe'nin üstüne gelecek. Arkalarda boşluk bırakacak. Buda Fenerbahçe'nin işine yarayacak. Bulduğu boşlukları değerlendirip gole çevirerek kazanacağını düşünüyorum. G.Saray'ın yabancısı olmaması en büyük dezavantaj olarak görüyorum.
Batuhan Beşiktas macını su yüzden örnek gösterdim..Beşiktasın neler yaptıgı ortada idi..Batuhan haklı degilmiyim.Genelde Cift forvetlere karsı Fenerbahce zorlanmıyormu???
Tek forvet yerine cift forvet cıkacaksın oyunu konrolllü oynayacaksın..Çünkü fenerbahcenin üstüne hurra atak yaparsan kesin gol yersin..Neyse arkadaslar zaten maça azkaldı..
Birde şu sözlerden artık bıktım:..Galatasaray ne zaman kazansa rakip kötü oluyor..Rakip iyi olsa zaten kaybetmez..Eksiklikleri kimse konusmuyor mesela..Antep maçında antepin oyunu konusdukmu burda..Antep kötü oynadı Fenerbahce ondan yendi demedik.Sivas maçında hayrettin'in neler yaptıgını dedikmi..Sonuc olarak tebrik ettik....İyi olan ve oynayan takım zaten kaybetmez...90 da gol olur sansa gol olur..Artık su anlayısı bırakalım...
Bu Aksam hakeden ve iyi olan Kazansın..Umarım bu aksam Top'da bizi sever..
Fenerbahçe erken gol bulursa ilk maçta olduğu gibi kopar.Galatasaray erken gol bulursa işte o zaman zevkli maç izleriz.İki takımda baskı yapar iyi oynar.Hakem hatalarının olmaz inş.Bu maçı berabere kalırsak bizim için iyi olur ama gollü beraberlik lazım.
Haklı değilsin demedim. Sadece o Fenerbahçe'nin kötü oynasa bile kazanabildiğini savundum. Bunun en büyük nedeni Fenerbahçe çift forvet oynayınca tek ön libero kalıyor. Buda bizi zorluyor. Maldonado iki kişilik oyuncu demişti Zico, bakalım dediği olacak mı? Eğer olur ise çift forvette oynayabiliriz. Tabii Maldonado bugün oynamıyor.
Beşiktaş önünde kötü oynadığımız doğru ama sonuçta kazanan üç puan alıyor. Fenerbahçe'nin taktiği artık sabitlendi bu yüzden çift forvet olacağını sanmıyorum ki zaten maça Sivas kadrosu ile çıkacağız.
Geçen hafta ki kadrosu ile çıkacak olan G.Saray'ın işi zor. Ankaragücü defansi geçen hafta yoktu ve bulduğu pozisyonlarda boş olduğu ortada. O yüzden aynı pozisyonları bulması çok güç. Bu neden ile G.Saray'ın Fenerbahçe'ye birden fazla gol atabileceğini sanmıyorum.
Kim nederse desin bu maçta Fenerbahçe galibiyete daha yakın taraf; ama G.Saray buradan tek farklı yenilgi ve belki bir beraberlik ile dönerse tur G.Saray'a daha yakın olur.
ben fenerbahcenin çift forvet oynayan takımlara karşı zorlandığını düşünmüyorum sonuçta interde bize karşı çift forvet oyanadı(ibrahimoviç-suazo) ve maçın sonlarına doğru cambiasso kötü fubola sinirinden topu ısırmıştı beşiktaşa karşı zorlandık çünkü oynadığımız takım beşiktaştı ciddi bir takımdı ve geneldede 70.dk sonra verdiğimiz pozisyonlar hep bireysel hata kaynaklıydı(appiahın geri pası vs.vs)
galatasaray kazanınca rakip kötü deniliyor diyosunuz arkadaşlar elinizi kalbinize koyun ç.rize kalecisi tuttuğu topları içeri aldı ama bizim maçtada antep in defansı çok kötüydü sivas maçında ise sivaslı topçular ne oldum delisi olmuşlardı yendik
Bir hatırlatma yapayım, bu gece burada kesinlikle ceza alan, okur grubuna geçen arkadaşlar olacak. Buna %100 eminim çünkü sizlere güvenmiyorum, yine huzursuzluk çıkaran mesajlar atacaksınız.
Bu mesajları uyarı butonunu kullnarak bize bildirin, hemen olmazsa 1 saat sonra, 1 saat sonra olmazsa 1 gün sonra o raporlara bakacağız ve gerekeni yapacağız.
Rahatsız olduğunuz mesajı bildirmeyip, ne şekilde olursa olsun o mesaja cevap verirseniz, verdiğiniz cevap ortamı geren, huzursuzluk bozan şekilde olmasa da sizler de uyarı alırsınız.
Ona göre davranın, mesaj atmadan önce iyi düşünü ve uyarı butonunu kullanın.
Saygılar...
kalli aklına koymuş devirmeyi FB yi...
AS kadro ile çıksa GS şansları %52-48 felan görürdüm ama çok eksik var Fenerbahçe liler GS ye gol atmaya çalışmassa(egoist biçimce takım oyunundan uzak herkes kendine oynarsa) fark olabilir.
Galatasaray'ın kadrosu tamamen yerli.:)
Hakan Şükür Fenebahçe'ye karşı 13 maçta 15 gol atmış.Bu maçtada gol ve goller atar inş.
İyiki saat 6 dan sonra 5 gün boyunca evde olmayacam :D yoksa Allah korusun bende ceza alabilirim :D
Bi haberde ayhan oynar yazıyo bi haberde oynayamaz. Ayhan iyileşmedimi ?
kallinin ayhanı oynatmak istediğini ama ayhanın ağrılarını ileri sürerek oynamak istemediğine dair bi haber okuduğumu hatırlıyorum
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...rginlik001.jpg
Dev derbi öncesi gergin anlar
Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getiren Fortis Türkiye Kupası maçı öncesi iki takım taraftarları arasında gergin anlar yaşandı.
Karayoluyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gruplar halinde gelen Galatasaraylı taraftarlarla, Fenerbahçe taraftarları arasında stada girişte gergin anlar yaşanırken, zaman zaman iki takım taraftarları birbirine taş attı.
Yaklaşık 200 kişilik Galatasaray taraftar grubunun gelişi sırasında yolun üst bölümündeki köprüde bulunan Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-kırmızılı gruba taş atarken, zaman zaman yerden sökülen taşların da bu grubun üstüne atıldığı görüldü.
Büyük tehlikenin yaşandığı bu olay esnasında köprü üzerinde bulunan güvenlik güçlerinin herhangi bir müdahalede bulunmaması dikkat çekerken, daha sonra müdahalede bulunan emniyet güçleri bir Fenerbahçe taraftarını gözaltına alındı.
Bu arada Galatasaraylı taraftarlar, sıkı aramadan sonra kendilerine ayrılan tribüne alınırken, çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar da çeşitli nedenlerden dolayı gözaltına alındı.
Taşkınlık yaptıkları gerekçesiyle tribünden de çok sayıda Galatasaray taraftarının tribünden çıkarılarak polis araçlarına bindirildiği görüldü.
Yerli malı bir Galatasaray izleyeceğiz. Lincoln de olmadığına göre;
Orkun
Uğur Emre Servet H.Balta
M. Topal
Serkan Barış Arda
H. Şükür Ü.Karan
şeklinde bir kadro bence iyi bir kadro olacaktır. Yüreğimizi ortaya koyarak oynarsak yenilmeyiz. Kadıköy'deki gibi "maç bitse de gitsek" havasında oynarsak bu sefer fark olur. Servet bir kez daha en önemli rollerden birini üstlenecek. Diğer önemli roller ise bence M. Topal, Arda ve Hakan Şükür'e düşüyor. Galatasaray açısından bakınca bence kilit adamlar bunlar olacaktır. Hızlı, mücadeleci, tam saha baskılı bir oyunla Fenerbahçe zor anlar yaşayabilir. Ama oyuncuların motivasyonu da çok önemli. Fenerbahçe'ye gelince;
V. Demirel
G.Gönül Edu Lugano R.Carlos
Aurelio Maldonado
Deivid U.Boral
Alex
Semih
tarzında bir diziliş olacağını düşünüyorum. Alex, Semih, Edu ve Deivid de performanslarıyla Fenerbahçe açısından önemli rol oynayacaklardır. Bu oyuncular iyi oynayamazsa Fenerbahçe'nin kaybetmesi kaçınılmaz olur.
Ayrıca, Fenerbahçe'de motivasyon sorunu, rehavet gibi durumlar gözlenebilir. Çantada keklik olarak görüyorlarsa maçı, çok zor duruma düşebilirler.
maldonado oynamıyacak bu karşılarşmada ayrıca dunga maçı izlemeye geleceği için alex edu ve deividin kötü oynama olasılığı düşük en fazla içlerinden biri kötü oynar diye düşünüyorum
ayrıca otoriteler falan herkes fenerbahcenin kazanacağı görüşünde ve çoğu fenerbahceli fark bekliyor ama bence yanlış düşünüyorlar bu maç en fazla 2-0 biter diye tahmin ediyorum 3-0 sürpriz bir sonuç olur ama maç bence alt bitecek
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Deivid
Selçuk
Aurelio
Uğur Boral
Alex
Semih
GALATASARAY
Orkun
Servet
Uğur Uçar
Emre
Volkan
Mehmet Topal
Barış
Arda
Serkan
Hakan Şükür
Ümit Karan
İşte 11'ler
Kadıköy'de nefes tutuldu... F.Bahçe - G.Saray maçına dakikalar kala iki takımın da kadroları belli oldu. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçına ezeli rakipler şu 11'lerle çıkacak;
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Deivid
Selçuk
Aurelio
Uğur Boral
Alex
Semih
GALATASARAY
Orkun
Servet
Uğur Uçar
Emre
Volkan
Mehmet Topal
Barış
Arda
Serkan
Hakan Şükür
Ümit Karan
03.02.2008
Kaynak : Sporx.com
Maça az kaldı. Bu derbiye yürek dayanmaz. Gönlüm Galatasaray'dan yana ama Feneri'de bir kenara atmak istemiyorum. Galatasaray kimle oynasa bu heyecanı yaşayamıyorum. Gs- Fb derbisi bir başka. İnşallah kazanırız. Ben yavaştan maç atmosferine girmeye gidiyorum. Maçtan sonra burdayız.
Maçtan önce konuşulan ilk 11 ler sahaya çıkacak.Bakalım Galatasaray nasıl oynayacak Fenerbahçe karşısında.Maçın kaderini Galatasaray'ın oyunun etkileyeceğini düşünüyorum.Her 2 takımada bol şans.İnşallah futbol adına üst düzey bir karşılaşma olur..
22 kişinin 20sini tutturmuşum. H. Balta ve Maldonado yanlış olmuş :zuhaha
İddaa'da 2 oynadım. Tutması lazım. Yenilirsek çifte üzüntü, yenersek çifte zafer olacak :zuhaha
Güzel futbolla kazanırız inşallah..Yerli Aslanlar güvenimiz sonsuz..
Maç başlamak üzere..
Bu arada Galatasaray'ın yedekleride çok kötü durumda.Herhangi bir sakatlık durumunda çok zorlanacak Kalli..
Ümit Karan Tüm Fener maçlarında en az bir rövaşata çekiyor..
Lig Radyoda herzamanki gibi yine tık yok:(
Radyo spor dan dinleyin ... Ben ordan dinliyorum ;)
Şu ana kadar dengede bir maç var.
2 net poizsyon kaçırdık, umarım bunları aramayız..
Ciddi ataklar galatasaraydan sanki.. Volkan gayet başarılı şu ana kadar.. Bi aksilik olmaz umarım..
Linki atarısın? Benim Pc uçtuda
hakan çok net bir pozizyon daha kaçırdı
Servet Semih'i biçti:zuhaha.Kezman oyunda...
Semih sakatlandı.Yerine Kezman girdi.
İnşallah çok önemli bişeyi yoktur.. Kezman ne kadar formda olursa olsun ona ihtiyacımız var..
Servet 2.yarıda bitane daha sarı kart görür
uğur uçar sarı kart gördü
lugano gördümü?sarı kart