Sana özel bir durum değil, genel bir uyarıydı, tüm gelecek oyuncular hakkında.
Printable View
Ertuğrul Sağlan transferi 1 yerli oyuncu daha alarak kapatacağız dedi.Sanırım o oyuncu ortasaha orta olacak.Orayada iyi bir alternatif olursak iyi bir kadro oluşturmuş olacağız bence.Umarım Bobo'da kadroda kalır takımımızda.O zaman daha güçlü bir kadro ile bu seneki zorlu yarışa katılırız.İnşallah yeni transferlerde takımı uyum sağlarlar ve katkıda bulunurlar..
Ekrem transferi, tüm Beşiktaş'lılara hayırlı olsun... Büyük takımda Ekrem'in de performansı artacaktır, buna eminim...
Av Sezonu
Uğur İnceman ile anlaşan Beşiktaş yönetimi, Manisa'yı iknaya çalışıyor. Antepli Ekrem bu hafta 4 yıllık resmi imzayı atıyor, gurbetçi Cem Atan da gündemdeki yerini koruyor.
4.6.2008
Rota Manisaspor...
Yabancı oyuncu transferinde kadrosunu şu ana kadar üç yeni isimle takviye eden Beşiktaş’ta rota artık yerli futbolculara kaydı... Siyah-Beyazlı ekibin idarecilerinin Uğur İnceman ile her konuda anlaşmaya varıldığı ve artık Manisaspor’un ikna edilmesi için düğmeye basıldığı öğrenildi. Kara Kartal’ın bir diğer rotası da yurt dışındaki gurbetçi futbolcular. Bir süredir adı Beşiktaş ile anılan Cem Atan’da da olumlu gelişmeler yaşandığı belirtildi.
Cem Atan ‘Tamam’ dedi
Avusturya'nın Mattersburg ekibinde forma giyen sağ kanat oyuncusuyla orta yolun bulunduğu en kısa zamanda kulübünden de onay çıkacağı dile getirildi. Beşiktaş’ın Almanya’nın Offenbach takımında top koşturan Güngör Bayrak’ı da listesine dahil ettiği vurgulandı. Bu arada bir süredir görüşmelerin sürdüğü Gaziantepsporlu Ekrem Dağ’ın bu hafta arasında 4 yıllık (3+1 yıllık) imzayı atarak resmen Beşiktaşlı olacağı bildirildi.
KAYNAK:FANATİK (Orhan YILDIRIM)
Ekrem Dağ geldi,Cem Atan'a eğer yüksek meblağlar verilecekse gerek olduğunu düşünmüyorum,ama olursa da ekstra alternatif olur.Ucuz rakama kapatılırsada çok iyi olur...
Uğur İnceman orta sahanın ortası için Türkiye'de alınabilecek bir kaç oyuncudan birisi,gelmesini istiyorum,umarım gerçekleşir bu transfer...
Ekrem yerine daha genç, gelecek vaad eden bir isim alınsaydı daha iyi olurdu ...
Ekrem transferi biraz gereksiz gibi gozukuyor, ama ins beni yaniltir ve Bjk ye buyuk katkilar saglar
Bence gereksiz değil.Örneğin; S.Özkan sakat ve ya cezalı olsa sağ açık yok.Aynı zamanda sol açık ve forvette oynayabiliyor...
Alternatifli bir kadro kurulmak zorunda.Kadro yetersizliğinden ve darlığından geçen sezon çok çektik.Bir sürü sakat ve cezalı futbolcumuzun yerini dolduramadık.Bu doğrultuda iyi bir transfer bence...
İnceman askıya alındı!
Beşiktaş ısrarla istediği Vestel Manisaspor'un kaptanı Uğur İnceman'ın transferinde zorlanmaya başladı. Siyah-Beyazlıların bonservisi için 750 bin euro teklif ettikleri genç futbolcu için Vestel Manisaspor'un 2 milyon Euro istediği ve Başkanı Kenan Yaralı'nın yönetim kurulundaki arkadaşlarına, "Beşiktaş bu transferi neredeyse bedavaya getirmeye çalışıyor. Bizim 750 bin euroya verecek kaptanımız yok ve bu paraya satacak oyuncumuz yok" dediği iddia edildi.
Bu gelişme üzerine Beşiktaş'ın fiyat yükseltmeyi düşünmediği ve bu transferi beklemeye aldığı öğrenildi. Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören, kulübün dergisine yaptığı açıklamada transferle ilgili görüşlerini belirtti ve haziran ayının Beşiktaş için çok önemli bir ay olduğunu ifade etti. Demirören "Önce takımımızın eksik yerleri için titiz bir çalışma ile belirlenen ve ön anlaşmaları yapılan yabancı ve yerli oyuncuları takıma katacağız, ardından da ay sonunda her zamanki hedefimiz olan şampiyonluk için yeni sezon çalışmalarına başlayacağız"
dedi.
Beşiktaş'ın yeni transferi Tuna Üzümcü'den iddialı açıklamalar!..
Yeni sezon için şimdiden çalışmalara bağlayan Tuna, MARATON.COM.TR'ye yaptığı açıklamada, savunmada büyük bir rekabet olacağını ancak bu rekabetten kesin galip ayrılacağını söyledi.
İşte Tuna Üzümcü'nün açıklamalarından satırbaşları...
"KAMPA DAHA İYİ ADAPTE OLMAK İÇİN ÇALIŞMALARA ERKEN BAŞLADIM"
"Kampa daha iyi adapte olmak için çalışmalara erken başladım. Hocalarımın verdiği rapor doğrultusunda antrenman yapıyorum."
"BURAYA YEDEK OTURMAYA GELMEDİM"
"Ben büyük takımda oynamaya hazırım. 4 yıl Gençlerbirliği'nde iyi tecrübeler yaşadım. Savunmada çok aday olabilir hatta uyum sorunu yaşanacağı da kesin ama işin sonunda başarılı olacağız. Büyük bir rekabet olacak ancak ben bu rekabetten kesin galip geleceğim. Çünkü buraya yedek oturmaya gelmedim."
"ARTILARIM SÜRATİM VE HAVA TOPLARIM"
"Ben kendimi yeterli görüyorum. Elbette ki eksiklerim vardır ama bunlar aşılmayacak ya da giderilmeyecek eksiklikler değil. Artılarım ise süratim ve hava toplarım. Geçen yıllar 20 maç sağ bek oynadım. Savunmanın her bölgesinde oynayabilirim."
"BABA OLMAK İSTİYORUM"
"İstanbul'a hiç yabancılık çekmem. Evliyim ve mutluyum. Ayrıca sakin bir hayatı seviyorum. En kısa sürede de baba olmak istiyorum."
"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"
"Gelecek yıl şampiyon olmak istiyoruz. Yapılan tüm çalışmalar bu yönde ben inanıyorum arkadaşlarımın da inandığını düşünüyorum. Bu sene geçen yıllardan daha farklı bir lig olacak bizim için."
MARATON.COM.TR ÖZEL
Avrupa'nın Gözü Bobo'nun Üzerinde
Rusya ve Fransa'dan teklifler alan Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Bobo, İtalyanlar'ın da markajında...
5.6.2008
Rusya ve Fransa’dan teklifler alan Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Bobo, İtalyanlar’ın da markajında... Çizme’nin önde gelen futbol internet sitelerinden tuttomercatoweb.com’daki değerlendirmede, Avrupa’nın gelecek vaadeden 5 yıldızı arasında Bobo da gösterildi. Sambacı’nın Beşiktaş’ta patlama yaptığı ifade edilip, “Futbol yaşamını İtalya’da sürdürebilecek kadar yetenekli” denildi.
KAYNAK:FANATİK
Sinan engin Beşiktaş'ın gündemi ve transfer çalışmaları ile ilgili olarak MARATON.COM.TR'ye konuştu!..
Zapatocny, Sivoc, Seriç, Tuna ve Ekrem dağ’ı transfer eden Beşiktaş’ta menajer Sinan Engin “orta alana da bir oyuncu alıp transfer defterini kapatacağız” dedi.
Uğur İnceman’ı çok istediklerini söyleyen Engin “Ya Uğur’u alacağız ya da bir başkasını. Ancak yapacağımız transfer orta sahaya olacak” dedi.
Konuşmalarını sürdüren Engin: “Avusturya’nın Matersburg takımında oynayan Cem Atan’ın bonservisi 2 milyon EURO. Bu transferden vazgeçme aşamasındayız. Biz ancak 1 milyon EURO verebiliriz” dedi.
Bu arada Beşiktaş’tan alacağı olan 150 bin EURO’yu zamanında tahsis edemediği için FIFA’ya başvuran ve geçen yılın parası olan 2.3 milyon EURO’YU da Beşiktaş’tan almak isteyen Jean Tigana’nın yakın çevresine: “Ben alacağım 2.3 milyon EURO’yu Mali’ye bağışlayacağım. Geçen yıl kulübe gittim beni kapıda beklettiler. Yüzüme dahi bakmadılar. Ya buraya gelip benden özür dilerler ya da bu parayı bana verirler” dediği belirtildi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
madem orta saha alınacak ugur'dan daha kalıtelı bırısı yok mu yahu!
bedava o yüzden alinir..
Anıl kimi alacağız başka yerli olarak oraya? Malum yabancı hakkımızı aştık eldekilerden 1 ini göndermemiz lazım.Yerli olarak Selçuk'u Trabzon aldı,M.Topuz'u Kayseri satmıyor.Alternatif olarak kadroda bulunacak başka bir isim geliyor mu senin aklına?
Aksine sözleşmesi devam ediyor ve Manisa çok yüksek bonservis bedeli istiyor.Zaten bu transferin bugüne kadar olmamasının en büyük nedenide bu istenen bonservis bedeli.
Mehmet Topuz Tekrar gündeme girdi. Bu sefer daha da ciddi bir şekiLde. ErtuğruL SağLam, yöneticiLer, Kayserinin önde geLen İş adamLarı bunun için bastırıyorLarmış. Starspor da söyLediLer vaLLa epeyde ciddi iLerdi. Son dakika geçtiLer :D
Evet bende gördüm.Transferi an meselesi dediler.Kayseri'li iş adamları araya girmiş ikna için.Kayseri'li Beşiktaş'lı Sayın Abdullah Gül girsin araya bitsin bu iş...:)
hayırlısı dıyelım hayırlısı olsun mehmet topuz kalıtelı oyuncu besıktasımıza katkı saglar
insAllah alırız Mehmet Topuz'u bu sefer çok yakınız bu transfere..
İnşallah Mehmet Topuz transferi gerçekleşir.
M.Topuz'u takımımızda görmeyi çok istiyorum gerçekten.Umarım gerçekleşir bu transfer.
Quote:
"Zapatocny ilaç olur"
Beşiktaş’ın yeni transferi Tomas Zapotocny’nin isminin duyulmamış olması, akılları karıştırmasın. Gerçekten çok önemli bir futbolcu. Udinese gibi üstdüzey bir takımda bu sezon 20 maç oynadı. Devamlılığı olan, kaliteli bir isim... Sivok’tan daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Çünkü Sivok Udinese’de tutunamadı, Zapotocny ise devamlılığını sağladı ve İtalya’da kaldı. Çok az hatayla oynar, riske girmez, savunmasını rahatlatır, yanında oynayan arkadaşlarının performansını yükseltir.
Süperstar değil ama...
Zapotocny için süperstar bir futbolcu diyemem. Zaten büyük bir yıldız olsa, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nda oynar. Ancak Çek futbolculara genel olarak bakarsanız, oynadıkları takımları asla hayal kırıklığına uğratmazlar. Ne beklenenden çok fazlasını verirler, ne de büyük hatalar yaparlar. Eğer istediği ortam oluşursa, milli takıma kadar yükselebilir. Çünkü Zapotocny’nin yetenekleri üst seviyede. Özellikle büyük maçlarda becerilerini rahatlıkla sergileyebiliyor. Sonuç olarak Beşiktaş’ın çok isabetli bir transfer yaptığını söyleyebilirim...
Zapotocny kimdir?
Ülkesi: Çek Cumhuriyeti
Doğum tarihi: 13 Eylül 1980
Boyu: 1.79
Kilosu: 80
Mevkii: Savunma
MASSİMO FRANCHİ
Tuttosport Yazarı
Mehmet Topuz eninde sonunda 3 büyüklerden birine gidecek ama bakalım bu hangi klüp olacak?
kayseride bu inat varken heveslenmeyin derim :p
Gökhan Ünal içinde aynı şey deniyordu.
Evet Gökhan ayrıldı Mehmet Topuz'da günün birinde ayrılacaktır.
Son dakika... Nuri Şahin Beşiktaş'ta
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören tribünleri ayağa kaldıracak dev bir transfere imza attı
Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş Yıldırım Demirören geçtiğimiz sezon Feyenoord'da forma giyen Borusia Dortmund'un genç yıldıızı Nuri Şahin için Alman Kulübü ile anlaşma sağladı.
Başkan Yıldırım Demirören önceki gün gittiği Almanya'da Borusia Dortmund'lu yöneticilerle masaya oturdu. Dün İstanbul'a dönen Demirören'in Nuri Şahin için Dortmundlu yöneticilerle 2 milyon 550 bin euroya el sıkıştı.
Ardından Nuri'nin ailesiyle bir bir görüşme yapan Demirören Şahin Ailesini'ni ikna etmeyi başardı. 3+1 yıllık sözleşmeye imza atan Nuri'nin yıllık 2 milyon euro alacağı belirtildi.
Gelişmeler kartalhaber.com'da...
Murat Kuş'a teşekkür
Nuri Şahin'in menajeri Murat Kuş, genç futbolcunun Beşiktaş'a transferinde önemli rol oynadı
Beşiktaş taraftarı olan Murat Kuş, Nuri Şahin'in Beşiktaş'a transferi konusunda görüşmelerin son aşamaya geldiğini söyledi. Teknik direktör Christoph Daum'un yardımcı teknik adamlığını yapan Murat Kuş, "Beşiktaş ile Borusia Dortmund kulübü arasındaki pazarlıklarda anlaşmanın sağlanmasında büyük katkı sağlayan isim olarak göze çarptı. Menajer sinan Engin, Kuş'a bu transferin gerçekleşmesinde olan katkılarından dolayı teşekkür etti. Kuş aynı zamanda Nihat Kahveci'nin de menajerliğini yapıyor.
Kartal Transfer bombasını patlattı...
Konuyla ilgili yaptığımız araştırmalar neticesinde ismini vermek istemeyen bir yönetici bu transferle ilgili bütün pürüzlerin ortadan kalktığını, henüz imzanın atılmadığını ancak bugün imzaların atılacağını bildirdi. Nuri Şahin transferini Başkan Yıldırım Demirören bizzat kendisi takip ediyor. Demirören'in Nuri'nin ailesinide ikna ettiği öğrenildi. Çarşamba günü yapılan Yönetim kuruluna Başkanın katılmayarak apar topar özel uçakla yurtdışına gitmesinin de sır perdesi ortadan kalkmış oldu. Başkan dün yurda Nuri Şahin ile anlaşmış olarak döndü.
Gelişmeler dakika dakika HABER1903 de....
Kartalhaber sitesi Seric ve Sivok henüz Beşiktaş'ın resmi sitesinden duyurulmadan imzalar atıldı haberini vermişti.Ardından resmi sitede yayınlandı...
HABER1903 ise Sivok'un formayı giydiği resmi tek çeken site ve medya kuruluşlarına dağıtan site.Özellikle kulübe yakın isimleden alınan haberler yapılıyor burada...
Murat Kuş olayı ise başka inandırıcı taraf.Yıllardır Daum'la çalışıyor.Almanlarla arası iyi olan bir menajer...
Bugün bir çok gazetede Beşiktaş'ın Nuri Şahin'le ilgilendiğini yazmıştı...
Dortmund 2milyon 550bin € ya mı satmış ? Bana pek inandırıcı gelmedi. Yine de haber doğruysa müthiş bir iş basarmış olur beşiktas. TR nin gelecek vaadeden en önemli oyuncusunu almış olur.
Buda DHA'nın haberi.Sanırım en doğrusu bu.İnşallah bugün bite bu iş...
Şimdi de Nuri Şahin!
Turkcell Süper Lig'in sona ermesinin ardından 3 yabancı 2'de yerli oyuncu transferi yapan Beşiktaş, kadrosuna yeni isimler katmak için çalışmalarını sürdüdüyor.
Siyah-Beyazlı yönetim son olarak bonservisi Borussia Dortmund'ta olan ve geçtiğimiz sezon Hollanda'nın Feyenoord takımında kiralık olarak forma giyen Nuri Şahin ile görüştü.
Dün bu oyuncunun menajeri ve Alman Kulübü ile görüşen Beşiktaş yönetimi, bugün bu konu ile ilgili temaslarını sürdürecek. Siyah Beyazlı takımın menajeri Sinan Engin, Nuri Şahin ile ilgili ilk görüşmeleri dün yaptıklarını ancak transferin bittiğini söylemenin yanlış olacağını ifade etti. Engin sözlerine şöyle devam etti.
"Nuri Şahin ile ilgili temaslarımız sürüyor. İlk olarak dün bu oyuncunun menajerleri ve Borussia Dortmund Kulübü ile görüştük. Ancak henüz netlik kazanan bir durum yok. Bugün yeniden bu oyuncu ile ilgili girişimlerde bulunacağız. Biz Nuri'yi kadromuzda görmek istiyoruz. Umarım bu transferi olumlu bir şekilde sonuçlandırırız".
Öte yandan Beşiktaş'ın bu transferde büyük gelişme kaydettiği, sadece Nuri Şahin'in kulübü Borussia Dortmund'ta ile bonservis bedelinde indirim yapılması konusunda son pazarlıkların sürdüğü kaydedildi.
06.06.2008
Kaynak : DHA
dha kolay kolay yalan haber yapmaz. Muhtemelen beşiktas görüşüyordur. Benim dedigim zaten bonservisinin 2milyon 500bin e almanın imkanssız oldugu. zaten dha haberinde bonservisinde indirim beklenildiği söylendi. Gercekten bjk bu işi basarırsa suana kadarki transfer dönemindeki en iyi yerli traansferini yapmış olur.
Son Kartalımız hayırlı olsun :)
Kim o? :)
Beşiktaş menajeri Sinan Engin, bonservisi Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'ta olan Nuri Şahin'in transfer edileceği yolundaki iddialarla ilgili olarak MARATON.COM.TR'ye konuştu.
Sinan Engin ''Nuri Şahin için bugün bir görüşme yapacağız. ancak şu aşamada kesinleşen bir şey yok'' diyerek Nuri Şahin ile ilgilendiklerini doğruladı.
Nuri Şahin, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Hollanda Ligi'nde Feyenoord forması giymişti.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BURAK ÖZKAYA
Nuri yi de aLırsak geLecek yıL müthiş bir orta sahamız oLacak. Nuri, Cisse ve Sivok Lu bir orta saha iLe hem savunmamız süper oLur hemde hücum organizasyonLarımız harika işLer.
Emrecim o kartal NURİ :)
BU arada Hayrettin abi TV haberlerine göre CİSSE %99 ayrılacakmış takımdan yüksek maliyeti yüzünden.
Gökhanın durumu çok farklı Gökhan Gol Kralı olduğu sezondna beri gitmek aklındaydı ama Mehmet Topuza her zaman sözleşmesini uzattırabilrisin çünkü adam kayseride yetişmiş birisi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayserispor'dan Topuz yalanlaması
Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Beşiktaş'ın Mehmet Topuz için teklifte bulunduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mehmet Topuz'un sözleşmesini 31 Mayıs 2010'a kadar uzattıklarını hatırlatarak, buna rağmen halen zaman zaman Topuz'un transferi ile ilgili asılsız haberlerin basında yer aldığını bildirdi.
İddia edildiği gibi Beşiktaş'tan kendilerine herhangi bir teklif gelmediğini ifade eden Şahin, şunları söyledi:
''Mehmet Topuz 2010'a kadar Kayserispor'un sözleşmeli futbolcusudur. Basında Beşiktaş'ın Topuz'un karşılığında Higuain, Gordon ve Mehmet Sedef'i teklif ettiği yönünde haberler yer aldı. Ancak, Beşiktaş'tan herhangi bir teklif gelmedi. Zaten, Mehmet Topuz satılık bir oyuncumuz değil. Sözleşmesini uzatmamıza rağmen halen basında zaman zaman asılsız haberler yer alıyor.''
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın da dün günübirlik Kayseri'ye gelip gittiğini kaydeden Şahin, ''Ziyaret için gelen Ertuğrul Sağlam, bizden Mehmet Eren'e talip oldu. Biz şu ana kadar Mehmet Eren'i satmayı düşünmemiştik. Teknik heyetimizin vereceği rapor doğrultusunda Sağlam'ın bu teklifini düşüneceğiz'' diye konuştu.
Dün Kayseri'ye gelen Ertuğrul Sağlam'ın Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ve bazı yöneticilerle görüştüğü, Organize Sanayi Bölgesi'nde yaptıracağı tesiste incelemelerde bulunduğu öğrenildi.
06.06.2008Kaynak : AA
Cisse giderse gidebiLir Nuri geLdikten sonra sorun değiL :)
Bu arada Topuz ya da Eren hiç farketmez ikiside bizim sistemimize uyan oyuncuLar. Mehmet Eren de oLsa süper oLur.
Mehmet Eren için Tolunay Hocanın kararını bekliyorlar ama Tolunay Hocanınbeğendiği bir isim Mehmet Eren satılacağını pek sanmam ama olabilrde
Beşiktaş istiyor, Nuri istemiyor !..
F.Bahçe'nin Nihat Kahveci'de yaşadığı durumu Beşiktaş da Nuri Şahin'de yaşıyor !.. Siyah beyazlılar Nuri'yi renklerine katmaya çabalarken oyuncunun menajeri Ahmet Bulut genç oyuncunun Türkiye'de oynamayı kesinlikle düşünmediğini söyledi.
Beşiktaş kadrosuna yeni isimler katmak için çalışmalarını sürdüdüyor. Siyah beyazlı yönetim, bonservisi Borussia Dortmund'ta olan ve geçtiğimiz sezon Hollanda'nın Feyenoord takımında kiralık olarak forma giyen Nuri Şahin ile görüştü.
Dün bu oyuncunun menajeri ve Alman Kulübü ile görüşen Beşiktaş yönetimi, bugün bu konu ile ilgili temaslarını sürdürecek. Menajer Sinan Engin, Nuri Şahin ile ilgili ilk görüşmeleri dün yaptıklarını ancak transferin bittiğini söylemenin yanlış olacağını ifade etti. Engin, "Nuri Şahin ile ilgili temaslarımız sürüyor. İlk olarak dün bu oyuncunun menajerleri ve Borussia Dortmund ile görüştük. Ancak henüz netlik kazanan bir durum yok. Bugün yeniden bu oyuncu ile ilgili girişimlerde bulunacağız. Biz Nuri'yi kadromuzda görmek istiyoruz. Umarım bu transferi olumlu bir şekilde sonuçlandırırız" diye konuştu.
Nuri Şahin'in menajeri Ahmet Bulut ise genç oyuncunun Türkiye'de oynamayı kesinlikle düşünmediğini söyledi.
(Lig TV)
MenajerLer ne derse tersine çıkar siz boşverin :)
Nuri Şahin çok genç ve çok yetenkli bir oyuncu gelemsin Türkiyeye bencede