Kura çok ilginç olmuş İngiliz takımları gülen taraf İtalyanlara göre daha şanslı gibi duruyor
Printable View
Kura çok ilginç olmuş İngiliz takımları gülen taraf İtalyanlara göre daha şanslı gibi duruyor
Eşleşmeleri beğendim.Sonucunu en çok merak ettiğim eşleşme ise Inter-Manchester United eşleşmesi..
Tahminlerim ise;
Chelsea-Juventus----->1
Villareal-Panathinakos---->1
Sporting Lizbon-Bayern München---->2
Atletico Madrid-Porto---->1
Lyon-Barcelona---->2
Real madrid-Liverpool---->2
Arsenal-Roma---->1
Inter-Manchester United---->1
Hayrettin abi öylede geçen sezonda aynısı oldu. Liverpool forumunda birisi önceden söylemedimi takımları. Aynı hafta mr. Ahmet Çakar şampiyonlar ligi kurasının aynısını çekti. Çekerken zoom yaptım hatta ellerine ve toplara birşey yoktu üstünde.
Hadi onuda geçtim diyelimki tesadüf. Ama ilk turdan favorilerin birbiriyle eşleşmiş olması insanı kuşkuya düşürüyo
Bazı takımlara avantaj sağlamak uğruna küçüklerle büyükleri eşleştirmiş olsalardı şike diyebilirdik.Uefa burada kendine çalışmış.
Uefa çeyrek finale 8 büyük! takımla gitmek yerine 3 tane eşleşmeyi ayarlayarak çeyrek finale 3 normal! takım mı bırakmayı düşünmüş daha kötü değil mi?
Chelsea-Juventus: 2
Villareal-Panathinakos: 1
Sporting Lizbon-Bayern München: 2
Atletico Madrid-Porto: 1
Lyon-Barcelona: 2
Real madrid-Liverpool: 1
Arsenal-Roma: 2
Inter-Manchester United: 1
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Inter'in Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, vatandaşı Ricardo Quaresma'ya UEFA Şampiyonlar Ligi listesinde yer vermedi.
Serie A'da şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından olan mavi-siyahlıların teknik direktörü Mourinho, sezon başında Porto'dan 18,6 milyon avroya transfer ettikleri Quaresma'nın adını, UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazmadı.
Mourinho'nun isteği doğrultusunda, Arjantinli yıldız Hernan Crespo, Olivier D'acourt ve Victor Obinna da Quaresma gibi Devler Ligi'nde oynayamayacak.
Öte yandan İtalyan basını, bu karardan memnun olmayan Portekizli yıldızın, sezon sonunda Tottenham Hotspur'de forma giyen Jermaine Jenas ile takas edileceğini iddia etti.
Maraton
Arsenal - Roma maci berabere bitecek, hatta skor tahmini yapayim. 1-1.
Baran demisti dersiniz :D
Arsenal - Roma maçı bence karışır. Karakolda biter o maç :)
Bence Barça belalısı hep ters gelen Lyon'u ezer bu gece.
Arsenal alır o maçı ya..:D
Chelsea-Juventus 2
Villareal-Pahatniakos 1
Sporting-Bayern Münih 2
Atletico Madrid-Porto 1
Lyon-Barcelona 2
Real Madrid-Liverpool 2
Arsenal-Roma 0
Manu-İnter 1
Bu Şekil Olur Diye Düşünüyorum ManU-İnter Maçı Çok Güzel Olacak
Man.Utd baskı kurmuş coşuyo. İnşallah atamayana atarlar olur ilk yarı. İkinci yarı da atamayanlar atıp kazanır. İlk yarı 1 maç sonucu 2 oynadım da :D Ama koşmadan baskı kuruyor Man.Utd. İnter berbat başladı yahu.
Manu müthiş oynuyo. Lyon - Barça maçını izledim biraz. juninho klasını konuşturdu yeteneksiz Valdes'i frikikle avladı. Porto çok şansına gol attı o maçta ortada şu ana kadar
penaltı.Arsenal kullanıyor..
Van Persie attı..
Toldo yedek kulubesinden sarı kart gördü :D
helton resmen içeri aldı topu..:D
Inter'in sol kanadında kim var yahu ?
Yok yav ismi farklı birşeydi. :D
Santon du ...
Santon oynuyo solda. Oğuza göre dos santos :n: Helal olsn genç oyuncu ama CR7 kıpırdayamadı ilk yarıda.
Hah evet duydum onu. Öyle bi şeydi. Vuuuuuuuuv Adriano ne kaçırdı bea
Adriano iyi alışmış her atmaya penaltı Ferdinand'la mücadelede hemen penaltı bekliyo :)
Santon fena değilmiş. :)
Juve maçı bugün mü ?
Nası izliyosunuz abi ya şifre koymuş star:(
Santon dikkat edin bu çocuğa. Çok sağlam topçu olcak ;)
Daha çok defansif bugün, Cafu gibi aslında.
Şu ana kadar lyon deyim yerindeyse Barça'nın ağzına s.... Müthiş oynuyolar. Barça bir türlü çıkamadı. İniesta'nın olmayışı bu kadar etliyemez bir takımı.
Valla en güzeli. Bende diğer Türk kanallarında İspanya ligi - İtalya liginde de şifre girmiyor. iyi böyle :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lyon yıllardır CL'de Barça'nın belalısı. Ne yapsalar bela başlarında valla. Hep te karşı karşıya geliyor bu iki takım :D
henry attı..1-1:D
Korner organizasyonunda Henry attı 1-1 şimdi. Hakem Puyol'un kırmızısını yedi yanlız.