Abi Lig Radyo şu anda Hacettepespor'un maçını yayınlıyor.
Printable View
Antep adet tek kale oynuyor... Beto cok iyi topcu. FB defansı cok kötü.
Antep resmen eziyor, sanki formalar değişmiş.Fb antep gibi, antep Fb gibi oynuyor...4 tane net pozisyonu var Antep'in...Fb berbat defans, orta saha , forvet , komple çok kötü.
O kadar da net değil abartmayalım arkadaşlar şu anda izliyorum son 10 dakikadır tek atağı bile yok.
Bu Beto çok can yakacak demedi demeyin.. Çok hızlı..
Gaziantep yaptığı skı ve adam adama markaj ile Fenerbahçe'yi durdurdu ama; sıcak hava ve yorulmalar olduğu zaman bu markajın etkisi azalacaktır. Son on beş dakikada Fenerbahçe etkili oynayarak kazanacaktır. Semih oyuna kesinlikle girmeli ve çift forvete dönemliyiz.
Rezalet durumayız :D Semih girerse ancak kilit çözülür
Fener iyi durumda değil. Defansif açıdan dökülüyor, en basit toplar bile Volkan'a gidiyor. Forvetle orta saha arasında bağlantı kurulamıyor. Güiza da bu gece Nonda'nın yaptığından fazlasını yapamıyor. Güiza tek forvet adamı değil bence. Onu besleyecek bir Semih olmayınca Güiza yokları oynuyor.
R.Carlos çok iyiydi ilk yarıda.
Maldonado'ya bence haksızlık ediyoruz.Neredeyse hiç pas hatası yapmadı basit oynadı ama yararlıydı.
Emre biraz pasifti 25 dakika falan izledim Aragones sürekli onu uyardı.
Guiza çok istekli sürekli koşular yapıyor.
Antep fizik olarak çok fazla zorlandı özellikle 70'den sonra oyundan mutlaka düşecektir.Puan kaybı olabilir hala aynı görüşteyim ancak biraz seyredince yenebiliriz diye de düşünüyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet şimdi saatlere bakınca fark ettim:)Bir ara gerçekten ezildi ama ikinci yarı değişir durum.yoruldular
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nonda'yı izlemedim ama Guiza çok istekli yalnız kaldığı için dediğin gibi etkili olamıyor:)
Kazım'a gelen her top ölüyor zaten fazla konuşmaya gerek yok , Uğur bal yapmayan arı misali top alıyor ama ondan sonrasını O da bilmiyor pas mı atıyor orta mı aıyor çalım mı atıyor hiçbir şey belli değil Herşey çorba halinde :) Bu kanatlarla çok çok zor
Savunmada çok dağınıktık.. İkinci yarı buna önlem alınsa yeter.. Oyuncular etkili oynamaya başlayınca gol gelir zaten..
Emre BeLözoğLu iLk maçında(MTKyı takım oLarak sayarsak 3.maçında)beni neden aLdınız havasındaydı.GeLen tüm pasLarı kaçırdı,Aldığı tüm topLarı kaptırdı.Her markajda böyLe oynayacaksa...
Her markajda böyle oynarsa gerçekten işimiz var doğru ama o kadar sert bir markajdı ki kendi yarısahasında bile markaj yaptırıyor G.Antep.Çok fazla fizik gücü harcadılar.