Helal olsun size Fenerbahçe... Birileri artık el atsın şu işe
Ben eski Fenerbahçemi istiyorum (/)
Printable View
Helal olsun size Fenerbahçe... Birileri artık el atsın şu işe
Ben eski Fenerbahçemi istiyorum (/)
Aragones takım otobusüne binmeden Direk İspanyaya yollansın artık. Direk bilet yoksa Uganda aktarmalı bilette olur.
Çok güzel bir maçtı Fenerbahçe'nin maçlarında gole hasrettim bu hasretimi giderdim.
Durmak yok aynen devam. 3 Kulvarda harikalar yaratıcaz!!
Tebrikler Kayseri.Helal olsun diyorum.
Tümerin bakışı gerçekten çok iyiydi :D Çok iyi yakalamış Musa ÇÖZEN :D
Yahu ben bunlara koşun dedim :D İkinci yarının ilk 15 dakikasında koştular tamam ama be kardeşim hep ileri koşuyorlar :D geri koşmayınca olmuyor ki :D
Sinirden gülüyorum Valllahi :D :D :D
Şuan Marmara'da lodos var ya seferler durmus falan.Bi gemiye tekneye atalım su Aragones'i yollayalım gitsin.
Fenerbahcelilikten soğutuyorlar adamı.Kayseri'ye helal olsun penaltı penaltı değildi.Bana göre skor 0-4
Bursa:2-1:GS
FB:1-4:Kayseri
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :D
Sağlık olsun bu sene üç kulvarada rengimizi kattık attığımız sarı-lacivert havlularla...
Azizim locasına değil bilet almaya gitmiş Aragones için :D
Bu akşam maçtan sonra Kazım milli takıma gidecekmiş ama Terim'in yerinde olsam sen git eve kafanı topla derdim...
Zico'nun çıkardığı ruhu yok eden Azizim ve heyetine ve de getirdiği dede lakaplı Aragones ve ekibine plaketleri verilip gitmeleri/gönderilmeleri gerek...
Azizim çok şeyler yaptı ama her zaman yeşil sahada noksandı, tam işler harika dedik yine kendi yıktı... Sevgimiz ve saygımız sonsuz ama artık futbolda geçtiğimiz atağı sürdürmeli ve yükseltmeliyiz. Ya Aragones'i derhal yollar devre arasında güzel bir kaç takviye yapar ya da herkes bavulunu alır evine gider, gitmezse taraftar evine gider...
Hani dersin düzelecek eski tempoyu yakalayacagız diye ama bu gidişat hayra alamet değil onun içindirki sitemimiz çok büyük, umudumuz kalmadı...
3 galibiyet 3 mağlubiyet... Yani ya sev ya da terket... ben şimdilik terk ediyorum...
İstifayı bekliyorum ...serefi haysiyeti varsa I love you Zico'dan sonra bi dk durmazdı bu yaslı dede.
Aghahowa'yı öpüyorum buradan
taraftarın yaptıgı bence bıraz agır oldu hıc degılse mactan sonra bagırsalardı ı love you zıco dıye .. tam o soylendıgı sırada aragonesı gosterdı gercekten bı garıp oldum bence yapılmamalıydı .. maca gelınce kayserı gercekten sezonun belkıde en ıyı topunu oynadı tabı bunda fenerbahcenın kotu olmasının da etkısı vardır ama daha ılk dakıkadakı ofsayt olmayan pozısyondan bellıydı macın hareketlı, kayserının atak olacagı .. tebrıkler kayserı ..
Aragones konuştu. İstifanın "i" sini bile agzına almadı...
Sezon başından beri Fenerbahçe'den umudum yoktu yinede bu kadar rezil olacağımızı tahmin etmiyordum ...
Bu durumda benim için konuşulacak tek şey Aragones'in taziminatının ne kadar olduğudur.. Bu takım bu sistemle yürümüyor işte daha ne kasıyorsun.. Bütün maçlarımı kaybetmemiz lazım değiştirmen için.. Nasıl bir teknik direktörsün sen başka sistem bilmiyormusun..
Aragones'ten önce Aziz Yıldırım'ın gitmesi lazım ...
Aragones özür diledi. Allah razı olsun en azından bunu yaptı birde utanmadan kadro yetersiz diyor tamam yetersizde bir Fenerbahçe evinde dört gol yemez.
"Petrol çıkartacak değilim"
Turkcell Süper Lig'in 6. hafyasında Kayserispor, deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-1 mağlup etti.Fenerbahçe teknik direktörü Luis Aragones, karşılaşmanın ardından şu şekilde konuştu:
"Kayserispor bizden her alanda çok iyiydi. Dar alanda kısa paslar yapmamız gerekirken, uzun oynamayı seçtik. Seyirciler adına çok üzgünüm ve özür diliyorum. Bu tarz sonuçlarda taraftarların tepkisi normal, suçlu benim ve bundan dolayı üzgünüm. Üzerimize düşen işimizin üzerine daha fazla gitmek, daha önce zaman istememin de sebebi buydu, yoksa takımdan petrol çıkartarak çözüm bulacak değilim.
05.10.2008Kaynak : Sporx.com
Aragones: Buraya istifa etmek ya da işler kötü giderken bırakıp gitmek için gelmedim. Yapabileceğmin en iyisini yapacağım. Daha fazla çalışıcaz..
Bunun üstüne kapattım TV'yi
Ocağa kadar mecbur sabredicez ondan sonra Hoca da kovulur takıma da epey takviye yapılır ve gereksiz isimler gönderilir , O zamana kadar ilk 4e girecek şansı yitirmeyelimde :)
Son başkanlık olayından sonra zaten sevmiyorum Aziz Yıldırım'ı, Aragones durduğu sürece nefret katsayım an be an artıyor.
Rıdvan, Bülent falan beraber getirilse şu takımın başına.
Aragones kadro yetersiz diyerek topu yönetime attı bakalım yönetimden Aragones'e pas ne zaman gidecek. Pasın doğruluğu da şüpheli olur ya orası ayrı konu.
Kimin isteğine göre kurulmuş bu kadro.. Bu takımdan kimi koyarsan koy Sivas'ta Kayseri'de banko oynar ne yetersizliğinden bahsediyor.. Fenerbahçe bukadar puan kaybedemez kaybederse herkes ayağı kalkar.. Aynen şu anda olduğu gibi..
Dördüncü mağlubiyet... Fenerbahçe'nin bu kadar kötü gideceğini hiç beklemezdim gerçekten..
Keşke biz kazansaydıkta puan farkını açsaydık şimdiden:p
soyledıklerıne bakacak olursak gayet mantıklı gozukuyorlar ama garantısı hayatta olamaz .. en ıyısını yapacagız ?? umarım haklı cıkar yoksa arsenalın onunde mazallah boyle bır oyun .. olacakları dusunmek bıle ıstemıyorum
Yeter ya yeter delirdim sonunda anamla babamla kız arkadasımla kavga ediyorum su dede yüzünden:@
Lorant bile daha iyi yönetiyordu...
Ne mantığı yahu mantığımı kalmış bu işin.. Kaç maç kazandık biz bu sene Allah aşkına.. Lig başlamış 2 ay geçmiş adam daha halen aynı sistemde kasıyor, olmuyor işte.. Xavi-Xabi-İniesta-Silva yok bu kadroda..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hiç değilse bi tesellimiz vardı o sezon herşeye rağmen.. Bu sene gelen geçen yeniyo bizi.. Nedir bu ya sokağa çıkamaz hale geldik, herkes dalga geçiyor.. Haklı adamlar ben olsam bende dalga geçerim.. Acınacak haldeyiz..
Böyle mantık mı olur ohh sizin işinize geliyor haftada 1 kaybediyoruz ne güzel sizden iyisi var mı?
2.golde Edu'nun verdiği pasa bakın bi Brezilya milli takımında oynamıs bi stoper,sonra Nijeryalı Aghahowa sonra Türk Milli takımının ve Fb'nin el bombası Volkan macı anlatan rezilliği anlatan bu kare tekrar baktım adamlar özet yaparken sasırmıs Fbnin hangi atağını koysak acaba diye cok düşünmüşler çokkkk..
Baya bi komplo teorisi olsada. Artık bende gitgide bunu düşünüyorum. Baktı Fenerbahçe ile yapamıyor ben nasıl bu durumu daha mahvederimde paramı alırım arkadaş diyor.
Neyse biz yatalım kalkalım maçın 7-8 olmadığına dua edelim bari.. Derhal acilen gitmesi lazım Aragones'in.. Bu takımı tekrar hiç bir türlü toparlayamaz.. Transfer yapsada toparlayamaz sistem değiştirsede.. Dağılmış bir kere takım..
Oyunculardan yeteneklerinin dışında birşey istersen yapabilecekleri budur..