Bence ihtiyacımız olan orta saha daha defansa yönelik,orta sahada süpürücülük görevi yapabilecek bir isim.Kisel hakkında bir fikrim yok ama senin anlattıklarına göre Anıl onun yaptığını Sivok'ta yapabilir herhalde..
Printable View
Bence ihtiyacımız olan orta saha daha defansa yönelik,orta sahada süpürücülük görevi yapabilecek bir isim.Kisel hakkında bir fikrim yok ama senin anlattıklarına göre Anıl onun yaptığını Sivok'ta yapabilir herhalde..
Sivok daha iyisini yapar hatta.Benim istediğim adam top kapabilen,çevik,seri,ikili mücadelelerde ayakta kalan,canla başla mücadele eden ve kazandığı topları en iyi şekilde kullanabilen defansif bir orta saha.M.Topal,Aurelio,Makelele vb...
Ama Denizli'nin ne yapmak istediğini bilemeyeceğimiz için konuşmamak lazım.Belki bu görevi Sivok'a verecek ve yanına Giunti tarzı bir adam arıyordur...
Evet,bekleyip görmekte fayda var..
Basın Açıklaması
Bugün bazı basın organlarındaki gerçeği yansıtmayan çeşitli haberlerle ilgili Kulübümüz’ün açıklamasıdır:
1-) Sabah Gazetesi’nde, “Nobre 3 Yıl Önce de İmza Parası Aldı mı?” başlığı ile yayımlanan haberde, 2006 yılındaki transferde Nobre için Kulübümüz’ün Uruguay takımına 3 milyon dolar bonservis ücreti ödediği, bu paranın içinde Brezilyalı oyuncumuzun imza parası alıp almadığı sorgulanmıştır. Kulübümüz, IMKB’ye 18.05.2006 tarihinde yaptığı duyuruda olduğu gibi, Nobre için kulübü Central Espanyol’a 3 milyon dolar ödemiştir ve ödeme banka aracılığı ile yapılmıştır. Nobre bu transferden 1.1 milyon dolar almıştır ve futbolcuya “imza parası” adı altında bir ödeme yapılmamıştır.
2-) BJK Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız’ın ve Sırp Milli Takımı’nın oyuncusu Milica Daboviç’in FHM Dergisi’nde bu ay yayınlanan fotoğrafları, 1 yıl önce Sırbistan’da çekilmiş olup, bu döneme ait değildir.
3-) Sabah Gazetesi’nde, “Potada da FIBA’lık” başlığı ile yayınlanan haberde,
BJK Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız’ın oyuncusu Shay Doron’un parasını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini fesh ettiği ve bonservisini almak için FIBA’ya gideceği iddia edilmiştir. Doron’un ödemelerinin tamamı yapıldığı gibi oyuncu özel sebeplerini ileri sürerek ülkesine gitmiştir. Kulübümüz, haklı olduğu konu ile ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu ve FIBA’ya gerekli müracaatları yapmıştır.
4-) Fanatik Gazetesi, “Fotoğrafları Gören Var mı?” başlığı ile yayınladığı haberde; futbolcumuz Yusuf Şimşek’in BJK TV’ye yaptığı açıklamalarda Beşiktaş formalı çocukluk fotoğraflarını göstereceğini hatırlatıp, çocukluk resimlerinin halen beklendiğini ifade etmiştir. Yusuf Şimşek’in Beşiktaş formasıyla çekilen çocukluk fotoğrafları, Kulübümüz’ün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’nin Şubat sayısında yayınlanacaktır. Söz konusu fotoğraflar, Beşiktaş Dergisi tarafından yazılı ve görsel basına da servis edilecektir.
5-) Bazı internet sitelerinde ve Takvim gazetesinde, Erkan Zengin’in menajeri olduğunu iddia eden şahsın, 50 bin dolarlık ücretini alamadığı gerekçesiyle yaptığı mesnetsiz ve seviyesiz açıklamalar yayınlanmıştır. Kulübümüz, Erkan Zengin’in transferinde herhangi bir menajer ile çalışmamıştır ve herhangi bir menajerle yapılmış sözleşmemiz bulunmamaktadır.
6-) Divan Kurulu eski Başkanımız Şeref Nasır’ın futbolcumuz Delgado’nun transferi ile ilgili bazı internet sitelerinde yer alan konuşmaları, Nasır’ın dün Kulübümüz’ün konu ile ilgili yaptığı açıklamadan önce gerçekleştirdiği düşüncesindeyiz. Bilindiği gibi Kulübümüz dün bu konuda yaptığı açıklamayla Delgado transferinde mevcut sözleşmenin detaylarını kamuoyuna açıklamıştı.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK
Alman 1.Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Schalke 04´te forma giyen ve Beşiktaş´ın transfer listesinde bulunan Fabian Ernst (29), Beşiktaş´la ilgili ilk kez ve sadece DHA´ya konuştu.
Beşiktaş´tan kendisine henüz bir teklifin ulaşmadıgını belirten Ernst, "Beşiktaş´ın benimle ilgilendiğini gazete haberinlerinden öğrendim. Bu durumda ne söyleyebilirim" dedi.
Schalke 04'ün dün akşam 1860 Münih´le 2-2 berabere kaldığı özel karşılaşmada 1 de gol atan Fabian Ernst, maçın ardından adının Beşiktaş´la anılmasıyla ilgili soruları yanıtladı.
"Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde yanıtın ne olur?" sorusuna tecrübeli orta saha oyuncusu "Tabiki oturup konuşmak lazım.Beşiktaş iyi bir kulüp. İstanbul ise şahane bir şehir. Beşiktaş ile ilgili çok şey bildigimi söyleyemem.Avusturya´da sezon öncesi oynadığımız hazırlık maçında Beşiktaş'ın iyi bir takım oldugunu gördüm. Şimdi Schalke´de sorumluluklarım var ve bunlar üzerinde çalışıyorum" diye konuştu.
Alman futbolcunun 2010 yılına kadar Schalke 04 alan sözleşmesi devam ediyor.
1979 Hannover Doğumlu ve evli olan Fabian Ernst Erst, 1,83 boyunda ve 80 kilo ağılıgında. 2005 yılından beri Schalke 04´te forma giyen başarılı futbolcu daha önce sırasıyla Hamburg, Hannover ve Werder Bremen´de forma giydi. Werder Bremen´le iki lig şampiyonlugu yaşayan Ernst, 24 kez Alman milli takım formasını giydi ve bir gol kaydetti. 112´si Schalke de olmak üzere Bundesliga´da 312 maçta forma giyen Fabian Ernst 12 gole imza attı.
Sporx
Schalke'nin bir oyuncusunun İstanbul'u bilmesi, övmesi çok güzel. Zira Avrupa'nın değişik takımlarında top koşturan çoğu oyuncunun Türkiye'ye gelme konusunda birçok tereddütü olduğunu biliyoruz. Takımlarımız ve diğer yetkili kişiler İstanbul'un güzelliklerini reklam olarak iyi kullanırlarsa yıldız oyuncuların ülkemize gelmesi kolaylaşır.
Ara transfer dönemi çok önemLi değiL.Yönetimimiz saoLsun bu yıLda şampiyonLuk yarışını sokakLarda konvoyLarda değiL,evimizde çekirdek çitLeyerek geçireceğiz.İçinde en ufak bir insanLık kaLır ve istifa ederse o başkan,yapıLması gereken revizyon şudur:
DeLgado,Bobo,Cisse,TeLLo,İbrahim ÜzüLmez gibi şampiyonLar Ligini kaLdıramayacak oyuncuLar iLe yoLLar ayrıLmaLı, Fbnin yaptığı gibi genç oyuncuLar hazırLanmaLıdır.Bu oyuncuLarın yerLerine ise kesinLikLe şampiyonLuk yaşamış tecrübeLi isimLer getiriLmeLidir.Bu takımın bundan başka çaresi yoktur...
Seric bjkde oyniyamior ama Dynamo Kievle anlasmis :) Demiroren yine bosuna para verdi futbolcuya. Bilincli transferler gerek, hani tamam yonetim anlamiyor , E.Saglam nasil izin olumlu yanit verdi bu transfere
Açıkcası çok sorulduğunu sanmıyorum. Ertuğrul Sağlam ben oynatmam demiştir eğer sorulduysa:) Demirören bugüne kadar Bobo dışında gittiğinde para kazandıracak kimi transfer etti?
Delgado olabilir mi demiyorum şu haliyle bile zor.
Yine de Beşiktaş her sene bu ligde üst sıralara oynar. Sadece seyircisiyle oynar.
D.Kiev ile anlaştığını nereden öğrendin acaba? İnternette şöyle bir göz attım ama haberi göremedim.Eğer doğruysa Mustafa hocanın istediği orta saha alınabilir.Umarım yararlı bir transfer yaparlar..
Ertuğrul Sağlam sol bek için Çek Kadlec'i istiyordu.Eğer alınsaydı çok iyi bir transfer olurdu.Fakat maliyeti fazlaydı.Yönetim Zapo ve Sivok için ödediği ücretten sonra Kadlec'in maliyetini göze alamadı.Maliyetsiz Seric'e yöneldiler.Ertuğrul Sağlam'da kabul etmek zorunda kalmıştır büyük ihtimal..
Demirören döneminde sadece Carew transferinden gelir elde edebildik adam akıllı.Başka yok sanırım.Bu arada Cisse takımda kalacakmış sezon sonuna kadar.Bir kaç teklif almış ama bizden aldığı parayı kimse vermeyince kabul etmemiş.Adam akıllı tabii.Alıyor keş parayı.Neden bu kazançtan vazgeçsin ki? Aldığı paranın karşılığını verse bari.Oda yok..
Fabian Ernst geliyor! Beşiktaş devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği yabancı oyuncu konusunda karar verdi. Transfer döneminin bitimine 3 gün kala siyah beyazlı kulüp Alman Bundasliga ekibi Schalke 04'te forma giyen Fabian Ernst ile anlaşmaya vardı. Bir süredir Alman kulübü ve 30 yaşındaki futbolcu ile temaslarını sürdüren Beşiktaş yönetimi mutlu sona ulaştı.
FABİAN ERNST KİMDİR?
30 Mayıs 1979'da Almanya'nın Hannover kentinde doğan Fabian Ernst, futbola doğduğu şehirde başladı. 1998 yılına kadar Hannover forması giyen orta saha oyuncusu, 1998 - 2000 yılları arasında Hamburg, 2000-2005 yılları arasında ise Werder Bremen'de top koşturdu. Ernst, şu anda 2005 yılında transfer olduğu Schalke 04 forması giyiyordu.
Alman Bundesliga'da şimdiye kadar 312 maça çıkan Fabian Ernst, 24 kez de Almanya milli takımında görev aldı. 1.83 boyunda ve 80 kilo olan 30 yaşındaki oyuncu orta sahada görev yapıyor.
DHA
Beşiktaş Ernst ile anlaştı
Beşiktaş, Almanya'nın Schalke takımında forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Fabian Ernst ile anlaştı. Siyah-beyazlıların Seriç ile yollarını ayırarak Ernst ile sözleşme imzalaması bekleniyor
NTVSPOR
Güncelleme: 16:33 TSİ 30 Ocak 2009 Cuma
Beşiktaş, transfer döneminin bitimine 3 gün kala Bundesliga ekibi Schalke 04'te forma giyen Fabian Ernst ile anlaşmaya vardı.
Bir süredir Alman kulübü ve 30 yaşındaki futbolcu ile temaslarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, mutlu sona ulaştı. Beşiktaş'ın Hırvat futbolcu Seriç ile yollarını ayırarak, Ernst ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.
Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Ernst, savunmaya yönelik orta saha oyuncusu. 2005 yılından bu yana Schalke 04 kadrosunda bulunan Ernst, Alman Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Bu sezon Schalke'de 17 maçta forma giyen Ernst, 5 sarı ve 1 kırmızı kart gördü.
1996 yılında Hannover takımıyla futbol kariyerine başlayan Ernst, Schalke'ye transfer olmadan önce iki sezon Hamburg ve beş sezon Werder Bremen'de oynadı.
1.83 boyunda ve 80 kilo olan deneyimli orta saha oyuncusu sert fiziğiyle tanınıyor. 24 kez Almanya Milli Takımı formasını da giyen Ernst, 2006 yılından bu yana ise Joachim Löw tarafından kadroya davet edilmiyor.
Muhteşem ötesi, süper transfer.
ntvspor'a güvenirim, eğer doğruysa hayırlı olsun..
Ernst sağlam futbolcudur..
Mükemmel be! Çok imrendim ha.
Maldonado, Josico, Selçuk, İnamoto hatta oynadığı oyuna göre Kleberson. Bunların hepsinin en iyi özelliklerini bir araya getirsen :)
Tebrikler Beşiktaş. Sırf bu adam için izlenir.
Ekstra yetenekleri yok ama görev adamı faydalı olabilir..
Guinti den sonra iLaç oLur.
Oyun bozar, pres yapar, sert oynar rakibi yıpratır, iyi pas atıp oyun kurar, bekLenmedik anLarda sert şutLarı iLe goL arar.
Tam 12 den vurduk bu sefer.
Demirören yönetiminin yıLLar sonra ki en mantıkLı yaptığı iş. Umarım probLem çıkmaz.
Ernst haberini ajanslarda gordugumde ben bile heyecanlandim.
Mukemmel bir ortasaha, eger transfer gerceklestiyse ulkemize gelmis en iyi ortasahalar arasinda kafadan ilk 10'a girer.
Süper Bir Transfer, İnşallah orta sahaya ilaç gibi gelir. Beşiktaş açısından son zamanların en iyi transferi.
Transfer gerçekleşirse BJK çok sapğlam bir ismi almış olur BJK yönetimi bu kez doğru bir karar yaptı çok iyi bir ortasaha gerçekten
BJK yönetimi hayatının transferini yapıyor desenize!..
Beşiktaş'a çok faydalı olacaktır Ernst.
Mustafa Denizli tam sistemine uygun bir oyuncu aldırmış Ernst Beşiktaş'ta başarılı olacaktır.
İlk defa güzel transfer Beşiktaş için , Cisse , Ugur'dan daha iyi en azından ,Yıldırım Demirören mi aldı bu adamı yahu inanamıyorum :D
Tecrübeli,çalışkan tam ihtiyacımız olan isim Ernst.Basında adı geçtiği zaman pek ihtimal vermiyordum gelebilme ihtimali.İlk öğrendiğim zamanda baya şaşırdım zaten.İhtiyacımız olan bölgeye kaliteli bir transfer.Yönetimi tebrik ediyorum..
Of of of kömür gibi yanıyorum of !:)
Harika bir transfer bravo BJK yönetimine.(bunu söylediğime inanamıyorum.:n: Bu yönetimin şüphesiz yaptığı en iyi transfer)
Ve Seric gönderildi!
Beşiktaş, Hırvat oyuncusu Anthony Seric ile yollarını ayırdı.
Siyah beyazlı takımda bu sezon başında Yunanistan'ın Panathinaikos takımından transfer olan ancak çok fazla forma şansı bulamayan Seric'le yapılan görüşmeler sonucu yollar ayrıldı. Seric ile Beşiktaşlı yöneticiler arasında yapılan son görüşme sonrası Hırvat futbolcunun mukavelesi karşılıklı olarak feshedildi.
30.01.2009
Kaynak : DHA
Bu Ernst transferini doğrular nitelikte bir haber.Yönetimin fiyasko ile sonuçlanan transferlerinden birisi daha oldu.Acaba ne kadara gönderildi? Birde Ernst ne kadara alındı onu merak ediyorum.Mutlaka iyi bir paraya aldık.Çünkü Schalke'de düzenli forma giyen bir isim yeni transferimiz..
Demirören'in başına birşeyler düştü sanırım :D çok iyi transfer .
Demirören'in Carew'den sonra aldığı en iyi adam.Bu transferi Beşiktaş için çok yararlı olur.Bonservis tahminim ise 5 Milyon € doğrultusunda ama sadece tahmin:)
gerçekten doğru mu arkadaşlar ? Gerçekten doğru mu ? :D Eğer gerçektende doğruysa Demirören geldiğinden beri en iyi transferini yapmış olur :) Umarım pürüz çıkmaz,Seric'ide yolladık zaten :)
tebrıkler besıktasa ıyı bır adam aldılar inşallah işe yara bır transfer olur
Cisse'yi de satabiliyorsak satsak.Sezon sonu zaten sözleşmesi bitiyor galiba.Para kazanamayacağız.
Çok Kaliteli Bir Transfer Beşiktaşa Yararlı Olacaktır
Schalke ile 3 milyon Ernst ile yıllık 2 milyon € ya anlaşılmış.Bugün Schalke'nin maçı var ve Ernst kadroda.Büyük ihtimalle yarın açıklanır kesin olarak...
Beşiktaş adına hayırlı, uğurlu olsun.
Çok iyi bir transfer yaptık , orta sahanın toparlanması hücumu da harekete geçirecektir 24 kez Alman Mili Takımı pek kolay değil :) Hayırlı olsun Demirören 40 yılda bir kafa yordu bu işlere demek :D
Bence ucuz bile yahu. Türkiye'ye adapte olursa yaşı da çok değil, 30 yaşında.En azından 3 sene üst düzey top oynayabilir... Mükemmel bir transfer her girdiğimde tekrar tekrar bakıyorum valla:)
Hannover
Hamburg
Werder Bremen
Schalke
Takımlarında oynamış; Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan bir oyuncu.
İnşallah bir aksilik çıkmaz.Bugün internet sayfalarında haber arka sayfalarda geriye düşünce dedim acaba yine basının taklasına mı geldik.:icon_biggrin:
Cisse sezon sonuna kadar takımda kalacak,sonrada sözleşme uzatmayarak ayrılacak Murat abi.Yani bir kazanç elde edemeden yollayacağız.Yani yine bir transferde zarara uğramış olacağız.Aslında Cisse için bir kaç kulüp teklif yapmış ama bizden aldığı parayı kimse vermeyince o da kabul etmemiş.Adam haklı tabii.Oynasada (adam gibi katkı yaptığı maç sayısı çok az) oynamasada alacak parasını.Neden bırakıp gitsin ki? Bizim yönetim göndermeye kalksa yine alacağı parayı ödeyip bırakacaktık.Yani nereden baksan zarara giriyoruz.Bari 2.yarıda kaldığına değecek bir performans sergilesede... (nerdeee)
Bu arada Seric tazminat almadan sadece bonservis bedeli karşılığında feshetmiş sözleşmesini.Dinamo Zagreb ile anlaşmış.Valla bu hareketinden dolayı Seric'i tebrik ediyorum.Helal olsun diyorum..
Hajduk Split ile Şemsi...