Eren feribot kasarsa 3.5 saatte otobüs sürüyor onu da düşün gec kalkarsın:D
Aynen nargileler bizden:D
Printable View
Eren feribot kasarsa 3.5 saatte otobüs sürüyor onu da düşün gec kalkarsın:D
Aynen nargileler bizden:D
Otobüsle nasıl gelebilirim peki kaç saat sürer.
Esenlerden herhangi bir firmanın otobüsüne binersin 3.5-4 saatte Bursa terminalde olursun...
Ücretler nasıl peki hiçbir bilgim yok :D
Nilüferde benım üyelik var 18 lira...
Akşam pek sitede olmuyorum katılamadım sohbetinize. Cumartesi 'ye almışsınız maçı Hayrettin, Coşkun falan yetişebiliyor mu o saate? Ben gözlemci olmayacağım bu arada Amigo olacağım ama kime tezahurat yapacağım maç öncesi gelecek kolalara bakar. Duruma göre hakem de olabilirim :n:
Utan İzmir utan, biz 3 kişi buluşamadık adamlar maç yapıyor, hakemleri bile var.:n:
Ortada bir iddia yok mu yahu? Ne yapacak kaybedenler?:D
Sanki maç bugünde bendeki soruya bak :/.
Az da olsa haftasonu gelebilme ihtimalim var. Perşembe günü işle ilgili gelişmelere bağlı.Şu an %15. Gelirsem ganimeti kankacıma bırakmam :p :p :p
Hakem accık tekliflere açık sen deyinmişken niyetimi belli edeyim dedim, gelirden sanada pay veririm, dile getirmemde yardımcı olduğun için :D
Kanka geleceksen haber ver de arabayı yıkatıp kırmızı paspasları koyayım. Sen burjuva adamsın saygıda kusur etmemek lazım :D
Şöyle olabilir, iddiaya girsinler, kazanan da kaybeden de maç sonu hakeme ısmarlar artık ne olursa.:D
Kaan abi bekLemedeyiz.
Kaybedene ikram var tabi ki. Tam okkaLı bir kızıLcık sopasından yapıLmış bir sopa iLe dayak :D
Aslında Kaan abi gel biz cumartesi sabahtan binelim otobüse gidelim beraber :)
Kaan abi geLirsen hem maçtan sonra Arap şükrü yaparız :D
Sahalardan seneler önce emekli olduk gelirsek maçta sahaya inen seyirci rolü oynarım :D:D:D
Gelebilirsem Erencim öyle olacak zaten.Bende gelebilirsem şayet diye Bostancı'dan Yenikapıya 7.30 da nasıl ulaşırım onu hesaplıyorum :D:D:D
Senin oynarsan eğer oynayacağın takım kesin yenileceği için minik kankacım mecburen Arap Şükrü'ye gideceğiz,malesef bize Ayçi yolları gözükmüyor :D:D:D
En iyisi siz Feribot iLe geLin. Daha iyi. Hem daha kısa sürüyor yoLcuLuk, hem de daha ekonomik oLuyor. Artık sabah erkenden Yeni kapı da nasıL oLursunuz onuda siz buLun. İstanbuLda ben yaşamıyorum herhaLde :D
Biz sizi geLip aLırız Mudanya dan.
isterseniz benim özel f16'yı yollayabilirim sizi alması için. ha yok f16 bizi tutar diyorsanız siz bilirsiniz.
Erencim zaten önceliği feribota ayırırız.Yol planını tutturduk mu feribotla gideriz. Eğer feribota yaptığımız çizelgelerde yetişememe ihtimali olursa otobüs olur.Ben ve dizim biraz katlanırız artık.
Bakalım bir de gelebilirsem şayet. Olmadı iş çıkarıp kaçmayı düşünüyorum ama Bursa'da da pek deniz kıyısı yok.Mudanya'da bir şey bulayım ben en iyisi :D:D:D
BunaLdım, tatiLe çıkıyorum de abi. Mudanya da yazLığım var orada takıLıcam dersin :D
Mudanya'da bile yazlığı var tam con conmuş bu idare eder derler artık 10 ayda bir alırım maaşı o zaman Hayromum :p :p :p
Oooo Kaan abi geliyor daha ne olsun:)Green Beret iyice nefret edecek benden mactan sonra Arap Şükrü muhabbeti olmus ooo:D ooo ooo:D
oooooo ortama bak uzaktayız uzakta arap şükrü falan güzel bir gün olucak orda katılmayı ısterdım.
Arap şükrü ye herkes geLmicek. Sadece biz ihtiyarLar gidicez. MağLum gece biraz uzun oLabiLir :D
Ama ondan önce diğer arkadaşLar iLe Ayçi yapabiLiriz :D
Seni de götürücem :D
Bi kereden birşey oLmaz. :D
ben olsaydım geltırıdınız ya abı bende yaşlıyım 21 cok mu küçük :D benim için geceler hep uzun :D
Yaş probLem değiL. Kriz var :D Zaten bu gidişLe biz Araş şükrü yerine anca Arap şükrü nün arkasında bir park var orda takıLırız :D
Ne oluyor boyle götüreyim bir kereden bir şey olmaz falan? Nuri Alço falan mı geldi diyecem ama en iyisi konuyu sondan okuyacagıma bastan okuyayım :D:D:D
Şu yol sorununu bir hallettim mi güzel bir gün bekliyor beni :D
Eren abi bizim takımdan mısın?
Bizde genclerle zilli yaparız:)
Yahu atla gel işte otobüsle:D
ZiLLi kapanaLı yıLLar oLdu :D