Gerçekten elimizde fırsat varken gene kozu Rakibimize verdik bu kac senedir kacıncı oluyor sonrada baska yerlerde arıyoruz sebebini ya bu kadar fırsatta harcanmazki 4 yıldır.Quote:
Originally Posted by hurmet
Printable View
Gerçekten elimizde fırsat varken gene kozu Rakibimize verdik bu kac senedir kacıncı oluyor sonrada baska yerlerde arıyoruz sebebini ya bu kadar fırsatta harcanmazki 4 yıldır.Quote:
valla ama hala bi umut var artık bunlarla yaşamaya alıştık biz 14 sene şampiyonluk hasreti çekiş insanların torunuyuz 3sene 4 sene çok değil :D
tribünlerde cosacaksın
kupaları alacaksın
sen Şampiyon olacaksın
SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN...
Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
Ben de aynı fikirdeyim. Sen 3 puan öndesin ve rakibinle maçın var, o maçta istediğini yapamıyorsan başka takımları tutsan ne olur?
bu sefer geretsin hatası... sen git sağ beklere çoluk çocuğu koy onlar nasıl kaldırsın bu atmosferi bu stresi.. koy ergün ve cihanı gerets seni seviyodum ama bu hatayı yapınca... hala seviyorum... :D
Sorun Uğur ve Ferhat değil
Sorun Galatasaray'ın kendisine yakışmayacak kadar berbat oynaması...
Gol bizi daha hırslı yapacğına aksi sezonun en kötü futbolunu oynamamıza neden oldu...
Yazık çok yazık...
İnşallah ders çıkarırlarda bu maçtan, son 3 karşılaşmayı adam gibi oynarlar
Maç Fener'in hakkıydı burada kimse aksini düşünmesin bence..
Ama Galatasaraydaki futbolculardaki inançsızlık ve hırssızlık niye bu kadardı anlamış değilim..Gerçekten çok kötülerdi..
Hakem gerçekten baya iyi maç yönetti.Saidou posizyonunda haksızdı bence ama orada görmese bile Saidou atılırdı çok konuştu bütün maç boyunca ;)
Bir de Aziz Yıldırım beyefendi'yi anlamıyorum.Küfür yok diyordu taraftarların küfür etmedikleri saniye yoktu.Birde 3. golden sonra yaptığı insanlık ayıbıdır..Yanında rakibinin başkanı var sen zıplaya zıplaya eğleniyorsun ;)
Uzun lafın kısası Fenerbahçe hakketi..İtici güç sayesinde maçı aldı, özellikle Saidou atıldıktan sonra iyi oynadı ;)
cok güzel bir mac seyrettik...
Futbolcularimizin hepisine helal olsun hepsi süper oynadi...
kaldi 3mac...
formülde tutacak;)
gs li taraftarlar hala staddan çıkamadı fenerlilerin gitmesini bekliyolar
bu arada maçda iğrenç ötesinin de ötesi oynadık ya sadece ilk dk larda atağımız var o kadar :(:(:(
galatasarayı uzun zamandır bu kadar kötü bir futbol oynarken izlemedim.geretsin yanlış kadro seçimi ve maçı tüm sezonun oynattığı futbolun aksine beraberlik üzerine oynaması maçın kaderini değiştirdi.zaten galatasarayın her hangi bir atak organizasyonu olmadığı 10.dakkada anlaşıldı her gelen top hakanın kafasına şişiriliyordu.
bir süredir oynatmadığı uğur ve ferhat seçimleri baştan sona hatalıydı üstüne birde saidou inanılmaz kötü futbolu eklenince yenilgi kaçınılmaz oldu.anlamadığım olay ise ikinci golde nasıl oluyorda luciano savunma oyuncusu olmasına rağmen kale ağzında bir forvet gibi top bekliyordu.
sonuç olarak fb bu maçı sonuna kadar haketti ama henüz şampiyon değil trabzon maçı kiliti çözecek.
10 dakka gs, 80 dakka fener oynadı
ben tarafsız bi şekilde izlediğim için inanlımaz zevk aldm maçtan, solda ferhatın ne işi war anlamadm baştan belliydi böyle olcağı , buzadam ergun bu maç için biçilmiş kaftan dı walla
gs başta kaçan 2 net gol poziyonuna yansın,fener accaip panik yaptı ,gol gelseydi herşey çok farklı olurdu ama bu futbol varsayımlarla bi yere gelinmio
futbol adına anelkanın son dakikalarda defansı ipe dizip direğe vurduğu top gol olmalıydı,ayrıca gerets oyuna bi sakat olan ümit karanı sokmadı ben böyle çaresizlik görmedm duat etsn bu maç 7-0 olmadı (4+3)
hakem oyuna etki etçek bi karar wermedi bence , saidoo nun atılması haklıydı ,bi tanesi hakeme bitmek bilmeyen itiraz diğeride açık alanda adamı çekerek düşürmesi
3 haftada oynancak daha 2 derby war, ve gs nin maçları daha tehlikeli
bence şampiyonluğu hiç derby kaybetmeyen ve gs ı 2 maçtada yenen fenerbahçe haketmiştr
arkadaşım o hep böle adam defanslık yapmıyo ki hep ileri hep ileri allahtan gs bugün defansı fazla zorlamadı da gol yemedik. nobre de sezonu kapatmış ben daumun yerinde olsam son iki maç lucianoyu forvette oynatırım:D :D :D :DQuote:
Originally Posted by dinaMYt
bu arada ferhatın hakkını yemeyin arkadaşlar nobrenin kafasını çizgiden çıkardı eğer o gol olsa maç daha farklı olurdu daha maçın başlarıydı çünkü
Staddan daha yeni geldim daha doğrusu stad sonrası eğlencelerden yeni geldim. aklımın ucundan geçmezdi böyle bir skor hatta skordanda önemlisi böyle rahat bir oyun. senelerdir ben Galatasarayın, 6 kasımdaki maç da dahil bu kadar ezildiğini bu kadar aciz oynadığını hiç görmedim, duymadım açıkcası hala şoktayım.
Sanki hala Kadıköydeyim inanılmaz bir atmosfer vardı herşey mükemmeldi. Ben daha önce gerets belirliyecek her şeyi demiştim, biraz da olsa haklı çıktım ama sahada taktiğin önüne geçen başka bir unsur vardı bence "İNANÇ" Fenerbahçe takımı inanılmaz motive olmuştu maça çok isteklilerdi ama çok ilginç bir şeydir galatasaraylı futbolcularda bundan eser yoktu çok şaşırdım gerçketen, dediğim gibi hala şoktayım. Sonuna kadar hakettiğimiz bir galibiyet aldık şans biraz daha yanımızda olsaydı 8-9 olabilirdi:)
Sonuç olarak daha kimse şampiyon olmadı Fenerin avantajı var ama çok da büyük bir avantajı yok bence, daha neyin ne olacağı hiç belli olmaz
Bütün galatasaraylı kardeşlerime geçmiş olsun diyorum...
evet galatasaray da hiç bir inanç ,azim,mücadele yoktu :SQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
açık söyleyim ben tam tersini bekliyordum alex falan ne kadar hırsla oynadı bugün belki de ilk defa böyle oynaı Helal olsun çocuklara :D
4 attık rahatladım ya :n: 10 tane atardıkta sure kısa geldi :n:
Galatasaray maglup olmayi kesinlikle hak etti. Mac boyunca takimda "kasarlanmis" oyuncularin birbirleri ile yardimlasmada cok aciz kaldigini gorduk.
Gencleri, ozellikle Ferhat secimini elestirmek bence dogru degil cunku Ferhat'i tek basina oynamak zorunda birakan agabeyleri kotu oynadi. Bu gencler takima ilk ciktiklarinda agabeylerinin goz bebekleri idi, onlarin kotu durumda kalmamasi icin yaklasir, pas alir verirler aciklarini kapatirlardi. Bu macta bunlar olmadi. Alex'in calimla Ferhat'i gecip topu ortaya biraktigi pozisyonda Ayhan ne akla hizmet Alex'in kaleye gitme yonunu kapatmak yerine arkasina (yani korner diregine dogru) dogru gider ki?
Yine Ferhat topla solda takilmis, Ayhan yardim etmiyor o da ortaya, Tomas a dogru bakiyor ama Tomas topa gelmek yerine oldugu yerde bekliyor. Anelka'da topu rahatlikla kapiyor gole neden oluyor.
Macin daha basinda Ugur cok yerinde mudaheleler yapti sag bekte. Ozellikle kafa ile Alex'den topu faulsuz almasi cok dogru idi (cunku vucudunu iyi kullaniyor) Ama Cihan benzer pozisyonda mac basinda Alex'e gereksiz bir faul yapiyor. Zaten ilk golde de Cihan topa oynamak yerine Appiah ile carpisip dagildi.
Bence sorun genclerde degil, kasarlanmis futbolcularda idi. Hepsi kendisine calisti ve takim oyunu oynanmadi. Devamli spekulatif ve kotu paslarla top Fenerbahce oyuncularina kaptirildi ve Fenerbahce kontra'ya iyi kalkarak pozisyon ustune pozisyon buldu.
Butun sezon, yardimlasmanin bu kadar kotu oldugu bir Galatasaray maci izlemedim acikcasi.
Hakem Saidou'yu atarken hata yapti ama zaten ondan once Galatasaray maca havlu atmisti.
Bir bakima dusunuyorum da keske bu sampiyonluk yarisinda Galatasaray ve Fenerbahce bu kadar yakin olmasa idi de Ugur, Ferhat, Aydin, Ozgurcan, Hasan Kabze gibi oyuncular ligin son 5-10 macinda takima oturtulsalardi.
tebrikler fenerbahçey. galatasaray şansı halen devam ediyor şampiyon olsa bile ben bundan tam olarak tad alamayacağım.
maç hakkında fenerbahçe sonuna kadar üstün oynadı ve haklı bir galibiyet, güzel bir skorla galip geldi. özellikle appiah'ın etkili oyunu orta saha hakimiyeti fenerbahçenin en öne çıkan özelliğiydi. taraftarından oyuncularına iyi motive olmuşlar.
Aynen katılıyorum bende tat almam sampiyon olsakda.
vallaben olsakta olmasakta tat alırım :n:
arkadaşlar forumda bu kadar gs li var hayret bişey bi insanda fenerbahçenin nasıl ezdiğini söylemiyor. sahaya yabancı madde atılmadı küfür yoktu resmen futbol evet sadece futbol anlamında fener gs i ezdi. kalite farkı ortaya çıktı.
az önce bi arkadaştam msj geldi: fenerliler 40 ytl yardım edecekmiş gs ye. :D
sen şu sözünle ezikliğini gösterdin zaten :mad: seni yöneticilere havale ediyorum...Quote:
Originally Posted by Navras
nasıl sahaya yabancı madde atılmadı kusura bakma ama sen maçı nerenle izledin... Galatasaray sahaya girerken ve Hasan şaş korneri kullanırken atılan pet şişler neydi?? ayrıca alın 40 ytl niz sizin olsun vestelde 5 taksit varya 1. taksiti ödersiniz...
6 kasımda bile daha iyi oynamıştık, ben bu kadar aciz galatasaray görmedim..fenerbahçe sonuna kadar haketmiştir..
maçın baş suçlusu eric gerets dir; haftalardır ergünü oynatıp, ferahtı -uğuru bu maça sokması anlaşılacak gibi değildir..
bu maç7de olurdu 8de ... yenileceğimizi tahmin ediyordum ama afrk ve bu aciz futbolu beklemiyordum .. anelka son pozisyonda 1mt^2de 2 kişiye çalım attı helal olsun derim , futbol adına güzeldi, bi de alex in 90dan dönen topu var ki gol olsa üzülmezdim..
Quote:
arkadaşlar forumda bu kadar gs li var hayret bişey bi insanda fenerbahçenin nasıl ezdiğini söylemiyor. sahaya yabancı madde atılmadı küfür yoktu resmen futbol evet sadece futbol anlamında fener gs i ezdi. kalite farkı ortaya çıktı.
az önce bi arkadaştam msj geldi: fenerliler 40 ytl yardım edecekmiş gs ye
bunun için ayrı bir konu açmaya hiç gerek yok. bunu diğer konular altında devam edebilirsin. o yüzden mesajını silmiyorum ama diğer konu ile birleştiriyorum
ya vieri adam resmen tahrik ediyor 40 YTL borç diye alay ediyor konunun silinmesi veya kilitlenmesini talep ediyorum...Quote:
Originally Posted by Vieri
Öncelikle tebrik ediyorum Fenerbahçeyi, oynadığı oyun, aldığı skor ve tüm haftamı rezil ettiği için :n:
Galatasaray inanılmaz derecede kötü oynadı, buna bir anlam veremedim. Özellikle 2. yarıda sahada sanki taktikten yoksun, kondisyondan uzak bir takım vardı. İlk yarının başlarında yaptığımız ataklar göstermelik olmaktan da öteye gitmedi zaten. "Onlar gol olsa skor daha farklı olurdu" edebiyatlarıyla maçın sonucu belirlenmiyor maalesef, golü atan maçı da alıyor...
Her ne olursa olsun 9 kişi bile kalsak 2. yarıda oynadığımız! oyun kesinlikle bu olmamalıydı. Sanki sahaya malübiyeti kabullenerek çıkmış bir Galatasaray vardı.
Gelelim işin teknik direktör boyutuna, Eric Gerets' e kimsenin laf söylemeye hakkı yok bence. Haa bu maçta hata yaptı mı oturup tartışılır, ama sonuçta her hafta takımdan parasını alamadığı için birinin ayrıldığı haberlerinin ortalıklarda dolaşmasına, oyuncuların idmanları boykot etmelerine, yöneticilerin oyuncuların emeklerinin karşılığını maddi veya manevi anlamda verememesine rağmen buralara kadar getiren bir teknik adam var ortada. Ligin bitimine 3 hafta kala zirvede averaj ile 2. sırada isek, en yakın rakibimize 25 puan fark atmışsak bu Gerets in ve futbolcuların başarısıdır.
Biz bu maç ile sadece 3 puan kaybettik, bundan sonra tüm maçlarımızı alıp fenerin puan kaybetmesini beklemek zorundayız ama bu 3 haftada neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Bence kimse şimdiden şampiyonluk havalarına girmesin yada şampiyon olamayacağız diye üzülmesin...
Son olarak da bu maçı şampiyonlukla nasıl değişirsiniz anlam veremiyorum, tamam Fenerbahçe - Galatasaray müsabakaları her daim sükse yaratmıştır, taraflar birbirlerine sağladıkları üstünlüklerle övünmüştür ama aramızda oynadığımız maçların yeri başka ligi birinci göğüslemek bambaşka...
Bundan sonra cimbomun kendini affettirmek için yapacağı tek şey var o da lig sonunda ipi göğüsleyen taraf olmak....
Bencede kapatılsın çok abartıldı konu Fenerbahçemi tebrik ediorum Gs sonraki maçlarında başırlar diliorum :)
bunun geyiğini bizde yapabiliriz. arkadaşın vestel için yaptığı gibi.. bundan tahrik olup kişileri rencide edici cevap vermek zaten bizlere yakışmaz. o yüzden sırf bu mesaj yüzünden tatsızlık çıkmasını istemiyorum. herhangi bir üye bu konuda abartılı şekilde mesajlar yazarsa gereğini yaparız ;)
bu insana ceza gelmezse bu forumda herşey alt üst olur bütün seviyeli tartışmalar biterQuote:
Originally Posted by Navras
bence hurmet abartıosun
abartmıyorum burda adam gibi tartışıyoruz böyle şeyler serbestse bende istediğimi yazarımQuote:
Originally Posted by umutcanerkut
Konuyu şöyle özetlemek gerekirse:
Bir aslan miyav dedi sarı kanarya kükredi :)
kanarya erik yedi de denebilir...erik yaktın bizi ..
bizi yaktın bari ferhat ın uğurun geleceği ile oynama..
volkan abi ozet için saol
ceza vs..şeyler bole ufak şeyleriçin verildin sanmıorum normal biespr bak suan ceza almadı vede forum hala sağQuote:
lig henüz bitmedi arkadaşlar niye bu gerginlik? Ben bir GS li olarak son dakikaya kadar bu takımın mücadele edeceğini düşünüyorum. basit şakaları kaldırmasını bilin. ne demek forum alt üst olur demek? lütfen konuları fanatizm derecesinden çıkartın ve olayları birazda taktiksel açıdan inceleyin.
her şeyi söylemek serbest gibi duruyor bu forumda ufak bir tartışma yüzünden bir hafta yazma cezası alıyoruz ama bu yazılanlar es geçiliyor
benim olayım eşit davranılmamasıdırQuote:
Originally Posted by Vieri
ya kısacası Cimbom uyudu Hayat belirtelireri yok denecek kdr azdı fener galibiyeti aldı Fanatizime gerek yok die dusunuorum :)
bu maç kazanılsaydı heralde kimse gerets in uğur ve ferhatı oynatmasını eleştirmeyecek hatta iki ön libro ile oynayıp ilic i oynatmamasının haklı olduğunu çünkü gs ye beraberlik dahi avantaj sağlıyor derdi heralde :D ama futbol işte skora göre yorumlar çok değişiyor :)