yahu koray du bi. sen hemen bu basit hata (Bize göre basit daumdan dolayı) dan dolayı hemen yolluyosanız o adamı bizim 2 yıl önce kovmamız lazımdı.
Bildiği bişi vardı belkide
Printable View
yahu koray du bi. sen hemen bu basit hata (Bize göre basit daumdan dolayı) dan dolayı hemen yolluyosanız o adamı bizim 2 yıl önce kovmamız lazımdı.
Bildiği bişi vardı belkide
Ya abi doğru diyorsun ama bunuda gönderirsek 2 senede 3. hoca oluyor sanırım...Quote:
Originally Posted by koray_capello
Biraz şans vermek lazım teknik direktörlere,açıkçası ben hala Vicente Del Bosque'nin gidişine üzülüyorum.
arkadaşlar şimdi de seromoniye takılıp kalmışınız bırakın bu işleri bjk hakketi kazandı kupanın mutluluğunu yaşayın fb seromoniye çıkıp çıkamaması tamamen kendilerine kalmış bunu daha öncede bjk yapmış ee ne olmuş belki morelleri bozuk çıkmak istemiyorlar.
Uzun maratonun sonunda ipi göğüsleyen Beşiktaş'ı tebrik ederim.
Futbolun içinde kazanmak kadar kaybetmek de var. Bir final maçı oynuyorsunuz, kazanmaktan ziyade burada bulunmak ayrı bir gurur. Tabi kimse final'e kadar gelip kaybetmeyi istemez aöa nasıl ki kazandığınızda o platforma çıkıyorsunuz, kaybetttiğinizde de o platforma çıkmanız gerekir. Herşeyden önce bu bir erdemdir, ne olursa olsun bahne üretmeden kaybetmeyi de bilmektir. (Bunu belli bir takım için söylemiyorum)