trabzon un ayrı 1 transfer baslıgı var.
Printable View
trabzon un ayrı 1 transfer baslıgı var.
Denizlispor Menajeri Can Çobanoğlu, Mustafa Keçeli'nin transferini bir hafta içinde noktalamak istediklerini, aksi takdirde futbolcunun konsantrasyonunun bozulacağını söyledi.
Yeni sezon hazırlıklarına kulübe ait Haluk Ulusoy Spor Tesislerinde başlayan yeşil-siyahlı futbolcular, özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti.
Burada gazetecilerin Mustafa Keçeli'nin Trabzonspor'a transferiyle ilgili sorularını yanıtlayan Çobanoğlu, bordo-mavili takımdan şu ana kadar resmi bir teklif gelmediğini, ancak dolaylı olarak görüşmelerinin sürdüğünü belirtti.
Bu futbolcunun Denizlispor ile sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan Çobanoğlu, "Trabzonspor'dan da resmi bir teklif gelmeden, bu konuda açıklama yapmak doğru değil. Biraz daha bekleme süremiz olacak. Ama bu fazla sürmeyecek. Çünkü sezon açılışında takım nasıl şekillenecekse öyle devam etmeli" dedi.
Futbolcuların kafasında "gitmek-gelmek" veya "10 gün sonra gidecekmiş" gibi bir duygu olmaması gerektiğini vurgulayan Çobanoğlu, "Mustafa Keçeli'nin transferini 1 hafta içinde noktalamak istiyoruz. Aksi takdirde futbolcunun konsantrasyonu bozulacak. Ayrıca takım birlikteliği, bütünlüğü de bozulur. Herkes kararını bu hafta verecekse vermeli. Mustafa Keçeli, bizim önemli bir futbolcumuzdur. Bizle beraber yoluna devam eder" diye konuştu.
Mustafa Keçeli ise transferi konusunda fazla bilgisi olmadığını, Denizlispor ile mukavelesinin devam ettiğini, bir gelişme olursa kulüp başkanı ve yöneticilerin karar vereceğini söyledi.
"Prensipte anlaştın mı?" sorusuna Mustafa Keçeli, "Ben görüştüm. Ama anlaştım diye bir şey yok. Zaten anlaşmam bir şey ifade etmez. Önemli olan kulübün anlaşması. Çünkü benim mukavelem var" yanıtını verdi.
http://www.superspor.com/images/1/29...aKeceli001.jpg
Çaykur Rizespor bir süredir transfer etmek istediği Emrah Eren ile anlaşma sağladı. Geçen sezon Malatyaspor'da top koşturan Emrah Eren ile bugün Çaykur Rizespor'un İstanbul'daki tesislerinde yapılan görüşme olumlu sonuçlandı ve 2 yıllık anlaşma imzalandı. Emrah Eren'in yarın Çaykur Rizepsor'un Bolu kampına katılacağı belirtildi. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Emrah'ın iyi bir futbolcu olduğunu belirterek takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi.
Turkcell Süper Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak isteyen Gaziantepspor, Gineli forvet oyuncusu Kaofaro Diawara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı-siyahlı kulüp ayrıca kaleci Kenan Hasagiç ile de 2 yıllık sözleşme yeniledi.
Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, Fransa'nın Ajaccio takımından transfer edilen 30 yaşındaki ve 1.84 metre boyundaki Gineli forvet Diawara, kendisini 3 yıllığına Gaziantepsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.
Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, imza töreninde yaptığı konuşmada göreve gelirken verdikleri sözleri teker teker yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, "Kimse merak etmesin, endişelenmesin. Biz bu göreve gelirken ne söz verdiysek hepsini yerine getiriyoruz. Bu sezon UEFA Kupası'na katılmayı hedefliyoruz" dedi.
İBRAHİM KIZIL: "UEFA KUPASI'NA KATILMAYI HEDEFLİYORUZ"
Kızıl, geçen sezon yaşanan sıkıntılara rağmen takımı ligde bırakmayı başardıklarını hatırlatarak, "Bazıları oturdukları yerden yazıp karalıyor. Ben bu karamsar yazıları yazana ligde cevap vereceğim. Biz yönetim olarak elimizi taşın altına koyduk. Bizim hedefimiz UEFA'ya katılmak. Nasıl takımı geçen sezon ligde bıraktıysak, bu sezon da ligi en iyi sırada tamamlayacağız. Gaziantepspor bizim şerefimizdir, onurumuzdur" diye konuştu.
Teknik Direktör Walter Zenga ile 2 saatlik bir görüşme yaptığını kaydeden Kızıl, "Burası dinlenme kampı değil. Parayı alan hakkını verecek. Transfer konusunda rastgele oyuncu almıyoruz. İhtiyacımıza göre itina ile futbolcu almaya çalışıyoruz. Gaziantepsporlulara ne söz verdiysek hepsini yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.
Gaziantepspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Diawara da, Gaziantepspor'u daha önce oynadığı UEFA Kupası'ndaki maçlarından tanıdığını ve kırmızı-siyahlı kulübe başarılı olmaya geldiğini ifade etti.
Kulübü ile 2 yıllık sözleşme yenileyen kaleci Kenan Hasagiç ise bu sezon ligi en iyi yerde tamamlayıp UEFA Kupası'na katılmayı amaçladıklarını söyledi.
http://www.superspor.com/images/1/29/7158_03.jpg
harbı trabzonda çok gereksız yabancılar vardı satarlarsa iyi transferler yapabılırler ligde daha renklı olur
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2006/06/29...99F50A6F4b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifİlhan'la yeniden
Yıldız futbolcu İlhan Mansız'ın yarın Ankara'ya giderek A.Gücü Başkanı Cemal Aydın ile görüşeceği açıklandı. İlhan'ın büyük ihtimalle yine başkent ekibinde forma giyeceği öğrenildi. Arjantinli hoca Oscar Lopez'in de yarın Ankara'ya geleceği belirtildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2006/06/29...59E5D0952b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifBaşkent kaptı kaçtı
Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon'un peşinde olduğu Bilal, Ankaraspor ile anlaştı.
Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da listesinde olan Bilal Kısa'yı Ankaraspor kaptı. Geçen sezon Malatyaspor'da forma giyen Bilal Kısa, başkent ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzaladı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun Isparta Davraz'da devam eden kampa katıldığı belirtildi. Ankaraspor'un http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Drenklerine bağlamak için uzun süredir çaba sarf ettiği Bilal, geçen sezon 1'i kupada olmak üzere 2 gol kaydetti.
aykutun takımı ankaraspor iyi transfer yapıyor bence bu senenin flaş takımlarından olucak
Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
zaten en iyi transferleri Aykut Kocaman oldu Bncede çok iyi sonuçlar alacaklar.
Ben bu sene kesin Bilal KISA nın 3 büyük takımdan birine gideceği görüşündeydim hatta arkadaşa geçen sezonun sonlarına doğru demiştim bak bu çocuk kesin gider diye ama yanıldım ... ankaraspordan alırlar artık ....
oley be ankaraspor için süper bi transfer oldu
ANKARASPOR ANIL'I BİTİRDİ!...
Kulüp Genel Müdürü Ender Yurtgüven, yaptığı açıklamada, 18 yaşındaki orta saha oyuncusuyla prensip anlaşmasına vardıklarını belirterek, ''Şu anda takımla birlikte antrenmanlara çıkıyor. Bir pürüz çıkmaması halinde Ankara'ya dönünce 5 yıllık sözleşme imzalayacağız'' diye konuştu.
Isparta Davraz'da yaptıkları ilk etap kamp programının çok faydalı geçtiğini de dile getiren Yurtgüven, ''Buradaki kampı 1 gün daha uzattık. Yarın Ankara'ya döneceğiz. İki günlük iznin ardından Bolu'da 21 Temmuz'a kadar sürecek ikinci etap kampına başlayacağız'' dedi.
Yurtgüven, milli takımlarının Dünya Kupası'nda mücadele etmesi nedeniyle Isparta'ya gelmeyen kaleciler Jevriç ve Kinston'un ise Bolu'da takıma katılacağını ve tam kadro çalışacaklarını sözlerine ekledi.
Konunun ilginçliğinden dolayı yeni başlık olarak açayım dedim..
--------------------------------------------------------------------------
Ortega G.Antep'e geliyor
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1801714.jpg
Gaziantepspor, Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan Arjantinli Ariel Ortega’yı getiriyor. Kırmızı siyahlılar yıldız futbolcunun menajeriyle ön anlaşma imzaladı.
Başkan İbrahim Kızıl’ın genel kurulda “Alacağımız futbolcuyla Türkiye ayağa kalkacak” dediği futbolcunun Ortega olduğu ortaya çıkarken, Başkan Kızıl’ın Ortega’yı çarşamba günü Gaziantep’e getirerek imza attıracağı öğrenildi.
Ortega konusunda teknik direktör Zenga’nın da olumlu yönde görüşünün alınması üzerine Arjantinli futbolcunun menajerini Gaziantep’e getirip gerekli ön anlaşmayı yapan kırmızı siyahlı kulüp yöneticileri Ortega’ya ödenecek rakamı ise gizli tutuyor.
Kaynak: Hürriyet
-------------------------------------------------------------------------
Yahu bu adam Fener'den kaçtı; sonra ceza yedi, sonunda türlü entrikalarla bu yıl River'la imzalamadı mı..:S
neden olmasınki?
Bence gidebilir..
yuh artık daha neler adam fener i begenmedi ama antep e geliyor helal olsun
yahu river la anlaştı bu adam. ben öyle duydum hatta borcunun bi kısmını da fenere ödicek river. artık 4 büyükler yetmedi anadolu klüpleri hakkında da asparagas haber başladı...
bence gelir
muhahaah :D:D.Ya bu adam türkiyeye bidaha gelmem, fenerbahçeyi çok sevdim ama gelemem falan dediğini hatırlıyorum ayrıca ortege geçen günlerde nevels'dan river plate'e geçti.Futbola başladığım yerde bitirmek istiyorum diye de bi açıklama yaptı bence ortega en azından gururlu bi adam(Fransa 98'de çeyrek finalde hollanda maçında Vander Sar'a kafa atmış kırmızı kart görmüştü :D).Yani gelmez gelsede belki fenere gelir hani kadrosu dünya starlarıyla dolu ya o yüzden :D
sımdı adam fenerden turkıyeye alısamadıgı ıcın gıttı sız neden gelmesın dıonuz valla :D :D :D
yah gaziantep baskanın ın sözü v ar yıldız getircem diye.. sezon sonunda denilson dediLer ama oLmaadı galiba vaLLA getirirlerse büyük basarı
herhalde baklavayı çok sevdi koşa koşa antepe gidiyor
istanbul da delirdi bu adam gaziantep de hepden kafayı sıyırır.fazla inanmayın.sırf gündemde yer bulabilmek için yapıyorlar.ortega bir daha türkiyeye gelmem dedi
ortega gaziantepspora geliyorr
İddaa Lig (B) takımlarından Yalovaspor'un 15 Yaşaltı Milli Takım oyuncusu Doğukan Genç'e, aralarından Ankaraspor ve Trabzonspor gibi Turkcell Süper Ligi takımlarının da yer aldığı birçok ekibin transfer teklifinde bulunduğu bildirildi.
Kulüp başkanı Nusret Karaalioğlu, yaptığı açıklamada, 15 yaşında santrfor mevkiinde oynayan Doğukan'a birçok takımdan teklif geldiğini söyledi.
Teklif yapan takımlar arasında, Ankaraspor ve Trabzonspor'un da bulunduğunu belirten Karaalioğlu, "Bu takımlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Doğukan'a gelen teklifler, bizleri son derece gururlandırdı. Yalovaspor yönetimi olarak milli oyuncumuzun önünü açmak için her türlü fedakarlığı yapacağız. Doğukan'ın iyi yerlere geleceğine inanıyoruz" dedi.
Doğukan ise genç yaşta gelen transfer teklifleri karşısında duyduğu şaşkınlığı ifade ederek, "Bu teklifler benim ve kulübüm Yalovaspor açısından gurur verici. Transfer tekliflerini, beni Doğukan Genç yapan Yalovaspor yönetiminin takdirine bırakıyorum. Yalova ve Yalovaspor'u gittiğim yerde başarıyla temsil edeceğime inanıyorum" diye konuştu.
http://www.superspor.com/images/1/29...El-Saka002.jpg
Ücretinde yüzde 30 indirim yapmayı kabul etmediği için kendisinden kulüp bulması istenen Konyaspor'un Mısırlı oyuncusu El Saka, bu kez teklifi kabul edip yeniden yeşil beyazlı takıma döndü. El Saka kamp çalışmalarına dahil oldu.
El Saka'nın sözleşmeli oyuncuları olduğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "El Saka, sözleşmeli futbolcumuzdu. Bugünden itibaren kamp çalışmalarına dahil oldu. Ahmet Belal da geri gelecek ve böylelikle yabancı oyuncu kadromuzu doldurmuş olacağız. Trabzonsporlu Mehmet Yılmaz'ı da transfer ederek transfer çalışmamızı noktalayacağız. Trabzonlu yöneticiler kamp çalışması tamamlandıktan sonra bize net bir cevap verecekler" dedi.
İLK 3 HAFTA ÖNEMLİ
Yeni sezonun fikstürünü değerlendiren Başkan Şan, ilk 3 haftanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. İlk hafta kendi sahalarında Sakaryaspor'la oynayacaklarını hatırlatan Başkan Ahmet Şan, lige iyi bir başlangıç yapıp moral bulmak istediklerini kaydederek şöyle konuştu:
"Fikstürde geçen sezonlarda, sürekli deplasmanda Galatasaray ile karşılaşıyorduk. Bu sezon, kendi evimizde Sakarya ile karşılaşacağız. İlk üç haftayı iyi değerlendirirsek, sezonu hedeflediğimiz yerlerde bitirebiliriz. Tabi burada teknik heyet ve futbolculara büyük iş düşüyor. Biz, üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Transfer dönemi de büyük ölçüde kapandı sayılır. Bundan sonra hazırlık maçı yapılacak. Hazırlık maçlarından sonra belki bir takviye yapılabilir. Almanya kampında da hazırlık maçlarını tamamladıktan sonra Nevşehir'de ve Sivas'ta kupa maçlarına katılacağız. Hazırlık maçları sonunda oturmuş ve hazır bir takımla Konyasporluların karşısına çıkacağız. 6'ncı, 7'nci ve 8'inci haftalarda büyük takımlara karşı oynayacağız. Geçen sezonda buna benzer bir fisktür vardı. Özellikle ikinci yarı arzuladığımız puanları topladık. İlkk üç hafta çok önemli. İlk üç haftadan sonra o havayı yakalarsak büyük dediğimiz takımlara karşı iyi bir mücadele sergileyeceğimize inanıyorum. Ligi 6'ncı ve daha üst sıralarda ligi bitirmeyi planlıyoruz. Gönlümüzden UEFA geçiyor ama onun için henüz erken, biraz daha zaman gerekiyor."
Kaynak : DHA
el saka fena bi futbolcu değil,yordanovuda aldık gerçi yaşlı ama iş görür yinede.brezilyalılarda iyi çıkarsa bu yıl orta sıralarda yer alırız.takımda maalesef para yok:(
Samsunspor’dan alınan Ceyhun ile 1 yıl, Brezilya’nın Ponte Preta takımından transfer edilen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Da Silva ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıl, Belçika ikinci lig takımlarından Dessel Sporttan transfer edilen 23 yaşındaki gurbetçi golcü Mustafa ile de 2 yıllık resmi sözleşme imzalandı.
(Aradım ama bulamadım daha önce verildiyse ksura bakmayın.Mod arkadaş verilmişse silebilir konuyu )
Genel Transfer haberleri diye bir bölümümüz var böyle konuları oraya açarsanız daha güzel olur.
lütfen genel transfer haberlerini kullanın bu konular için
Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele edecek olan Diyarbakırspor, yeni sezona başarılı olmak için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Diyarbakırspor Genel Sekreteri Nurullah Edemen, yeni sezonda başarılı olup 2. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı hedeflediklerini belirterek, "Siirtsporlu Tufan Apaydın'dan sonra prensipte anlaştığımız Vestel Manisaspor'dan Yılmaz Özlem, Yunus Murat Ceylan ile Gaziantepspor'dan Serkan Özsoy ile 2'şer yıllık anlaşma yapıldı.
Sözleşmesi sona eren Talip Toprak da, Yeşil-kırmızılı kulüple 2 yıllık sözleşme imzaladı. Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nin şartlarına göre maddi konularda düzenleme yapılan Goran Stavreski ile Jupi ve diğer oyuncular ile Kızılcahamam'da Pazartesi günü başlayacak kampta yeni sözleşmeler imzalanacak. Bazı transfer görüşmeleri devam ediyor. Takımımız için en iyisini, en güzelini yapmak istiyoruz. Hedefimiz Süper Lig'dir" dedi.
iyi olmuş transferler bu yıl çok çekişmeli olcağa benziyo
Vestel Manisaspor, gurbetçi oyuncu Nizamettin'i transfer etti
Vestel Manisaspor, Almanya'nın BV Borussia Dortmund takımından gurbetçi oyuncu Nizamettin Çalışkan ile sözleşme imzaladı. Ves-Cafe'de düzenlenen törende, 19 yaşındaki orta alan oyuncusu, kendisini 4 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Nizamettin Çalışkan, yaptığı açıklamada, ''Vestel Manisaspor'da oynamak ve Ersun Yanal ile çalışmak benim için gurur verici olacak. Ersun Yanal'ın gençlere önem verdiğini biliyorum. Öncelikle hedefim kendimi ispatlamak ve ilk 11'in değişmez oyuncusu olmak'' diye konuştu. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Haluk Çubukçu ise, gelecek vaateden bir oyuncuyla anlaştıklarını belirterek, ''Nizamettin, umuyorum ki gelecek yıllarda Türkiye'de ve Avrupa'da ses getirecek bir oyunu olacak'' dedi. Sezona çok iyi hazırlandıklarını belirten Çubukçu, ''Fikstür gereği çok ciddi maçlarımız var. Biz takımın bugüne kadar geçirdiği kamp devresinden son derece mutluyuz. Oyuncuların yaz tatilinden sonra yakaladığı performans çok iyi. Avusturya kampının da takımımıza çok yararlı olacağına inanıyoruz'' dedi. Bir gazetecinin sorusu üzerine yabancı oyuncu transferi konusuna da değinen Çubukçu, 1 yabancı oyuncu transfer hakları kaldığını kaydederek, ''Bu hakkımızı kullanıp kullanmama konusunda kesin kararımızı vermiş değiliz'' dedi. Öte yandan Vestel Manisaspor, ikinci etap kamp çalışması için bu gece Avusturya'ya İstanbul üzerinden uçakla hareket edecek.
milliyet
SAKARYA'DA İKİ ARJANTİNLİ!..
17 Temmuz 2006 14:54
Sapanca Richmond Otel'de düzenlenen imza töreninde, her iki futbolcu da 1 yıllık sözleşmeye imza attı.
Sakaryaspor Kulüp Başkanı Ömer Yazıcı, Sakaryaspor olarak çok önemli iki transferi gerçekleştirdikleri için sevinçli olduklarını söyledi. Her iki futbolcunun da Sakaryaspor'da güzel şeyler yapacaklarına inandıklarını belirten Yazıcı, takımın yapılan transferlerle güçlendiğini kaydetti.
Bu arada, bonservisleri Boca Juniors'da olan ve geçen sezon Arjantin Birinci Lig takımlarından Colon Santa Fe'ye kiralanan futbolculardan Ruben Capurro'nun bir sezonda 8 gol, Franco Cangele'nin ise 10 gol attığı belirtildi.
Her iki futbolcu, törenin ardından yaptıkları açıklamada, Sakaryaspor'a geldikleri için sevinçli olduklarını ve takımın başarısı için mücadele edeceklerini ifade ettiler.
Diğer yandan imza töreniyle birlikte 22 yaşına girdiği belirtilen Franco Cangele için doğum günü kutlaması yapıldı.
Franco Cangele, doğum günü pastasını kulüp başkanı Yazıcı ile birlikte kesti.
Konyaspor, Trabzonsporlu Mehmet Yılmaz ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştı. Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, yaptığı açıklamada, 10 gün süren Almanya kampının ardından, takımın bugün Türkiye'ye dönerek Kapadokya Cup Futbol Turnuvası'na katılacağını belirtti.
Almanya'nın Essen kentindeki kamp çalışmasının verimli geçtiğini anlatan Oğuz, "Bu süre içinde Trabzonsporlu Mehmet Yılmaz ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştık. Resmi imza önümüzdeki günlerde atılacak" dedi.
Gaziantepspor'un Hollanda kampında denenen, Sırp asıllı 23 yaşındaki defans oyuncusu Nikona Joziç ile sözleşme imzalandı.
ilhan cavcav yapmıs yine tranferini alıp ucuza sonra satıyo buyuklere ama bos adamda getirmiyo işini iyi yapıyo bu adamda gercekten kaliteli
Biyediç, Okan Yılmaz`ı istiyor
Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç, takımı 2 yerli forvet oyuncusuyla takviye edeceklerini belirterek, Zafer Biryol ve Okan Yılmaz`ı karşılaşmalar başlamadan kadrolarına katmak istediklerini söyledi..
Teknik direktör Nejat Biyediç, Rüstemler Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ``İki forvete ihtiyacımız var. Cangele çok iyi bir oyuncu. Ancak onun yanında en az onun kadar mücadele edecek isimlere ihtiyacımız var. Zafer Biryol ve Okan Yılmaz`ı maçlar başlamadan kadromuza katmak istiyoruz. Okan benim dönemimde gol kralı olmuştu. Kendisini iyi tanırım. Bu iki isim de bizim için önemli`` diye konuştu.
Sakaryaspor iki transfer yaptı
30 Temmuz 2006 15:06
Sakaryaspor'un, Kolombiyalı kaleci Luis Enrigue Martinez ve Bosna Hersekli stoper Branimir Bajic ile prensipte anlaştığı bildirildi...
Kulüp basın sözcüsü Rıdvan Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'de daha iyi mücadele edebilecek bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.
Fenerbahçeli Zafer Biryol, Trabzonspor'dan Mehmet Yılmaz ve Konyaspor'dan Okan Yılmaz ile görüşmelerin devam ettiğini kaydeden Duran, “Dış transferde milli sporcularla ilgileniyoruz. Kolombiya Milli Takım kalecisi Martinez ve Bosna Hersek Milli Takımı'ndan Bajic ile prensipte anlaştık. Her iki futbolcuyu da Türkiye'ye davet ettik. Eğer bir olumsuz gelişme olmazsa futbolculara salı günü imza attırabiliriz. Diğer yerli futbolcularla da görüşmelerimiz sürüyor. Trabzonspor'dan Mehmet Yılmaz'ı bonservisi ile birlikte almayı düşünüyoruz” diye konuştu.
Tita Ankaragücü ile anlaştı
Ankaragücü, Ankaraspor'da kadro dışı kalan Tita ile anlaştı. Ankaraspor'da kadro dışı kalan golcü futbolcunun başkentin Sarı-Lacivertli kulübü ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştığı öğrenildi. Tita'nın, takımla beraber salı günü yapılacak antrenmana çıkacağı öğrenildi. Teknik Direktör Bozinoski'nin, hazır bulması durumunda da Bursaspor maçında Tita'ya oynatacağı bildirildi.
31.07.2006
Kaynak : Zaman
fm 2006 nın vazgeçilmezi sezer öztürk ü de v.manisaspor almış ersun hoca fm oynadığını ıspatlamak istiyor heralde :)
Kendisini de bu forumda görmek isteriz tabi ki hoş olurdu :)Quote:
Originally Posted by paco
Ankaragücü'nde çifte imza
02 Ağustos 2006 14:10
Ankaragücü, idari menajerlik görevine getirdiği Ayhan Akbin, futbolcular Mustafa Özkan ve Tita ile resmi sözleşme imzaladı...
Geçen sezon Malatyaspor'da forma giyen Mustafa Özkan ile 1 yıllık sözleşme imzalanırken, Tita ise Ankaraspor'dan 1 yıllığına kiralandı.
İdari menajerlik görevine getirilen Ayhan Akbin, futbol oynadığı dönemde ilk profesyonel tecrübesini Ankaragücü'nde yaşadığını belirterek, ''Futbol hayatımın en başarılı günlerini burada yaşadım. Farklı bir görevle de tekrar buradayım'' dedi.
Menajerliğin spor hayatında yeni bir sayfa olduğunu ifade eden Akbin, şöyle konuştu:
''Bu konuda çok iddialıyım. İddia ediyorum Ankaragücü, gerek saha içi gerek de saha dışı olaylarla ligin en farklı takımı olacak. Türkiye Spor Yazarları Derneği turnuvasında taraftarlarımızla buluştum. Onların protestosunu şaşkınlıkla ama desteğini de hayranlıkla izledim. Taraftarlarımıza layık bir takım kurduk. Taraftarımız bize inansın ve güvensin.''
Futbolculardan Mustafa Özkan ise Ankaragücü'nün ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bildiğini ama burada geçirdiği 2 günlük sürede bunu daha da iyi anladığını vurgulayarak, ''Başarı için buradayım. Kendim ve kulübüm adına başarılı olmaya çalışacağım'' dedi.
Tita ise bu sene çok iyi bir sezon geçirmek istediğini ifade ederek, ''Geçmişi unutmamız gerekiyor. Ankaragücü'nde olmaktan dolayı çok mutluyum. İsteğimi ve hırsımı sahaya yansıtıp iyi işlere imza atmak istiyorum'' diye konuştu.