Anil dilaver kiralik olarak samsunda.
http://s1.proxy04.twitpic.com/photos.../389024750.jpg
Printable View
Anil dilaver kiralik olarak samsunda.
http://s1.proxy04.twitpic.com/photos.../389024750.jpg
Bu yazın biraz saçma geldi. Nedeni ise bu açığı Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray bulamadı da Samsunspor mu buldu ? Şu şekilde transfer olmuş olabilir. Ve mantıklı gelen de bu bana göre.
Quote:
RT @firatgunayer: Murat Ceylan bilmecesi çözüldü..Gaziantepspor sözleşmesini 4 yıl uzattığı Murat Ceylan'ı, Samsunspor'a kiraladı.
Sözleşmesinde sorun sıkıntı olduğu ve halledilip öyle transfer edileceği dendi. Bende bunu açık olduğu şeklinde yorumladım.
Ama gerçek sıkıntı sözleşme yenilemesiymiş demek ki.
Şimdi Murat Ceylan transferinin neden halen askıda kaldığını da öğrendiğim kadarıyla söylerim ama gerek yok. Biz yine eski usul dedikodu gazetesine devam edelim.
Emir Kujoviç sağlık kontrolünden geçtikten sonra transferinden vazgeçilmiş.
Hadi Anıl göreyim seni Küçükçekmecedeki gibi oyna seni kiralık verenler utansın
Samsunspor'a Gürcü stoper
Samsunspor, Romanya'nın Gaz Metan takımından Gürcü stoper Akaki Khubutia'yı renklerine bağladı. Gürcü oyuncu bu sabah takımla birlikte antrenmana çıktı.
05 Eylül 2011 Pazartesi - 13:16
DHA
Kırmızı-Beyazlılar, transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala bir oyuncuyu daha renklerine bağladı. Romanya 1'inci Lig takımlarından Gaz Metan'da forma giyen Gürcü stoper Akaki Khubutia'yı Samsun'a getiren Kırmızı-Beyazlı yöneticiler, bu oyuncuyla yapılan görüşmeden olumlu sonuç aldı. Anlaşmaya varılan Khubutia bu sabah yapılan antrenmanda takımla birlikte yer aldı.
Öte yandan dün sezon açılışında karşılaştığı Orduspor'u 2-1 mağlup eden Samsunspor'da sabah yapılan antrenmanda teknik direktör Petkoviç oyuncuları üçe ayırdı. Dün akşam Orduspor'a karşı forma giyen oyuncular, düz koşu ve yenileme antrenmanı yaparken diğer oyuncular da kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.
Aristide Bancé ve Obafemi Martins isimleri geçiyor. Martins'e çok sevinirim son dakka transferi olsa.
Tolga.
Muhtemel transfer : Aristide Bancé.
Transfer
Akaki Khubutia ( Gaz Metan ) - 1 Yıl
Savaş Yılmaz ( Kayserispor ) - 3 Yıl
Bir de yabancı santrafpr ile anlaşıldı. Ama ismi hala belli değil. Muhtemelen Aristide Bancé.
Kamuoyuna Duyuru...
Samsunspor Futbol Kulübümüz, Birleşik Arap Emirlikleri 1. lig takımı Al-Ahli Dubai'den 1984 doğumlu Fildişi Sahilleri uyruklu Aristide Bance'i satınalma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralamıştır. Camiamıza hayırlı olsun.
Samsunspor Kulübü
Murat Ceylan ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşıldı.
Adnan Sezgin'in kesin olarak anlaşma sağladığı Hürriyet Güçer'i Vladimir Petkoviç veto etti.
Samsunspor, Gaziantepspor'dan Murat Ceylan'ı kiralık olarak kadrosuna dahil etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/219/mu...msun_ETAWN.jpg
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Gaziantepspor'dan Murat Ceylan'ı renklerine bağladı.
Kulüp başkanı Kazım Gürol Yılmaz, devre arası transfer döneminde takıma takviye yapmak amacıyla gerçekleştirilen görüşmelerin devam ettiğini söyledi.
Gaziantepspor'un tecrübeli orta saha oyuncularından Murat Ceylan'ın transferiyle ilgili yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını vurgulayan Yılmaz, "Oyuncunun kulübüyle yaptığımız görüşmeler sonuca ulaştı. Ceylan, sezon sonuna kadar takımımızda kiralık olarak oynayacak" dedi.
Ceylan'ın transferiyle takımın orta sahasının kuvvetleneceğine inandıklarını vurgulayan Yılmaz, transferlerle ilgili çalışmaların titizlikle devam ettiğini kaydetti.
Sezon başında böyle bir girişimleri olmuştu ancak hedefine ulaşamamıştı Samsun.
Devre arasına kısmet olmuş , hayırlı olsun.
Murat Ceylan'da ki bu düşüşü bi anlayamadım gitti.
Takım bazında değil tabi ki futbolu anlamında :)
Gekasla anlaşmış samsun
Sevmesem de kendisini,fark yaratır.
Gekas iyi bir forvet samsuna yarari dokunur.. benim anlamadigim frankfurt niye birakti adami bu sezon ikinci ligde 7 gol atmis fena sayilmaz.
Adnan Sezgin : ''Gekas'ı Türkiye'ye en ekonomik şartlarla ben getirdim.Kendisi de beni sevdi.İnşallah bir pürüz çıkmadan imzayı da atıcaz.''
2. bir Ailton vakası olmasında.
Adnan Sezgin şimdi de anlaşılan Samsunspor'u batırmaya çalışıyor ...
Irkçı bir insan değilimdir genel olarak ama bazı milletlerden oyuncuları FM'de bile almıyorum isterse bedava wonderkid olsun.
Dolayısıyla bu transfere sevinmedim.Kesin mi bilmiyorum ama inşallah bir pürüz falan çıkar gelmez.Adnan Sezgin'de bula bula adamını bulmuş yüzlerce oyuncu içerisinden, bravo.
Serdar Özkan'ın bugün imza atması bekleniyor.
Tonia Tisdell konusu ise arap saçına döndü. Ankaraspor'a imza atmışmış, Mersin IY'na imza atmışmış. Sonrada gelip bize imza attı. Tam komedi bu olay.
Gekas'ın transferini başkan yalanlamadı ama doğrulamadı da. Gelirse çok iyi olur. Çünkü komedi programlarında gülerek izlenecek goller kaçırıyoruz.
Gekas gelirse cidden fark yaratır.
Gekas ile bance muthis ikili olurlar
Serdar Özkan ile 6 aylık sözleşme imzaladık. Olaya bak. :(
http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2862Quote:
Kulübümüz, Ankaragücü'nden bonservisini alarak ayrılan Serdar Özkan ile 31.05.2012 tarihine kadar resmi sözleşme imzalamıştır. Ayrıca Eintracht Frankfurt takımında forma giyen Yunan forvet Theofanis Gekas'ı da transfer etmiştir.
Bu arada oyuncularımızdan Ufuk Bayraktar ile karşılıklı olarak sözleşmemiz fesh edilmiştir. Kendisine, bugüne kadar kulübümüze yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Samsunspor Kulübü
Sonunda gerçek bir Golcümüz oldu..
Gekas iyi oyuncu severim, hayırlı olsun
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...53295731_n.jpg
Leblebi gibi gol atıyo. Umarım Samsunspor da da atmaya devam eder.
Ufuk Bayraktar'ın gitmesi isabet olmuş Gekas'tan ziyade . Bu adamın ne iş yaptığını anlamadım bitürlü.
Gekas kaLitesinde bir forvet Samsunspor`a yarar sağLar. Artık 32 yaşında sanırım yanLış hatırLamıyorsam ve onu öne çıkaran hızından birşey kaybetmediyse de çok can yakar.
Samsunsporda iş yapar bu adam
İyi iş yapmış Samsunspor.Bance'yle coşarlar bence.
Uğur Boral'ın Samsunspor'a transferi söz konusu. Şirinler taraftar grubunun bir sayfasında şöyle bir haber var ama ;
Quote:
Samsunsporumuzun yeni transferi Uğur Boral bugün 22:50 uçagı İle Samsuna geliyor.
Doğrudur Tolga.
_ertemsener ertem şener
uğur boral samsunspor'da ...imza yarın
2006 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Uğur Boral, Samsunspor ile 5 aylığına anlaştı.
http://www.habermonitor.com/img/2006...rmasi-giye.jpg
Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler yaşayan Samsunspor, devre arası transfer çalışmalarında Fenerbahçe'den Uğur Boral ile anlaşmaya vardı.
Samsunspor Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, yaptığı açıklamada, devre arası transfer çalışmaları kapsamında takım kadrosuna dahil etmek istedikleri sol kanat oyuncusu Uğur Boral ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ifade etti. Uğur Boral'ın bu gece Samsun'da olacağını belirten Yılmaz, transfer etmek istedikleri bazı oyuncularla da görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.
2006 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Uğur Boral, 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Daha önce Alibeyköy, Kocaelispor, Gençlerbirliği ve Ankaraspor'da ter döken 30 yaşındaki Uğur Boral, 12 kez A Milli Takım formasını giydi. Ay-yıldızlı formayla tek golünü Euro 2008'in yarı finalinde Almanya'ya atmıştı.
NTV Spor'a konuşan Yılmaz "Uğur Boral ile anlaşmamız 5 aylık. Fenerbahçe ile uzun zamandır görüşüyorduk. Fenerbahçe Kulübü bize kolaylık gösterdi. Onlara çok teşekkür ederiz. Uğur Boral da bu akşam Samsun'da olacak. Gekas'ı da almıştık. Ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız. Hocamızın da yanındayız. Petkovic ile yola devam ediyoruz" dedi.
İNTERNETHABER
Samsunspor hakkını vermek gerekirse bu devre arasında çok iyi isimleri kadrosuna kattı. Ama takımın bir an önce yükselişe geçmesi lazım.. Bunun için abartısız 6-7 maçlık bir galibiyet serisi lazım. 15.sıradaki Orduspor ile puan farkı 6 az değil. Kaldı ki Gaziantepspor ve Orduspor'da iyi oynamaya başladı. Samsunspor gibi taraftar kitlesi olan bir takımın tekrar düşmesini istemem.
iyi kadro kurdular valla bu takima yilmaz vural sart :D
Son dakika.. Samsunspor Petkoviç ile yollarını ayırdı..TRTSPORCOM
Doğru karar...Malesef Young Boys'ta yaptıklarını burda yapamadı...Mümkünse Türk hocayla anlaşsınlar daha başarılı olur...Mesela Tolunay Kafkas alınsa muazzam olur...