Fenerbahçe'de Aragones Dönemi
Aragones resmen Fener'de
Fenerbahçe'de yeni dönem. 70 yaşındaki tecrübeli hoca ile ön anlaşma sağlandı. Acıklama internet sitesinden duyruldu.
Fenerbahçe İspanyol teknik direktör Luis Aragonez ile ön anlaşma imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan yazılı açıklama şöyle:
"Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli takımının teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır.
Aragones ekibi ile birlikte gelecektir. Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır."
"ben Scolarİ'yİ Getİrİn Dedİm"
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Zico ile anlaşamadıklarını, yeni teknik direktörleri ve golcüleri ile önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacaklarını açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarı lacivertli yönetim uzun süren araştırmadan sonra hocasını buldu ve bugün Aragones ile anlaştığını resmen duyurdu.
Sarı lacivertli takımın yeni teknik direktörünü ilk MARATON.COM.TR’den duyan efsane başkan Ali Şen’e Aragones’i sorduk ve efsane başkandan çar***ı yanıtlar aldık.
İşte Ali Şen'in açıklamaları...
“Yeni teknik direktörü herkes Zico ile kıyaslayacak. Taraftar Zico’yu seviyordu. Ben’de Zico’yu seviyordum ama iyi antrenör değildi. ‘Zico’yu gönderin Aragones’i getirin’ demedim. ‘Zico’yu gönderin Scolari’yi getirin’ demiştim. Aragones’i tanımıyorum.”
MARATON.COM.TR ÖZEL
RÖPORTAJ: Burak ÖZKAYA