Villa yı keser H.Şükür ü transfer eder kanımca... Haßerde pek inandırıcı gelmedi bana...
Printable View
Villa yı keser H.Şükür ü transfer eder kanımca... Haßerde pek inandırıcı gelmedi bana...
Ayrıca geLırken yanında Emre Aşık, Hakan Şükür (pivot sıçraması 20 ) Tümer ide beraberinde getiriyormuş.
Aslında olabilir. Yani duygusal açıdan değil, teknik açıdan da mümkün. Milli Takım'ın kötü performansı bazı arkadaşları Terim'i küçümsemeye itmiş. Zaman zaman TV'de maçlarda yorumculuk yapmıştı, ve "bana" futbolu nasıl iyi bildiğini, oyunu nasıl iyi okuduğunu göstermişti. Ben öyle anladım dinlerken. Haa dikkat çekiyorum; yargılamadım öğrendim. Yoksa öyle FM oynamakla taktisyen olunmuyor, biz onlardan anca öğrenebiliriz ;)
Terim'in oynatmaya çalıştığı takım halinde savunma/hücum futbolu çağdışı değildir bilakis çağın kendisidir. Ama bizim balta futbolcularımız bunu beceremez o ayrı. Bu transfer büyük ihtimalle olmaz ama keşke olsa diyorum.
Çağdaş futboL pekı bu oyuncuLarla m oynayır ? adamLar kendı takımLarında oynamaz ,idmana çıkmaz ama MiLli takımda as oynar bu mu ? Çağdaş futbolda goL umudu 36 yaşındakı oyuncu oyuna girermi ?
Aurelio ya da Hüseyin bu zamana kadar ne oynadı? Defansif MC ya da önlibero değil mi? Ayrıca takım halinde savunma diyorum sen ön libero diyorsun. Böyle oynayınca yerinde çakılı bir ön liberoya gerek mi kalır? Felipe'yi takım savunmasına katkı yapmadığı için göndermişti bu adam. Emre'yi ısrarla oynatmasının bir nedeni de bu. Bende olsa sabaha kadar oynatırım.
Ayrıca 30 yaşında büyük oyuncularla kontrat yapmayan ( genelde 1 yıllık öneren) Wenger Bergkamp'ı 36 yaşına kadar oynatmıştı Arsenal'de. H. Şükür'de Türkiye'nin böyle bir gerçeğidir işte. O maçta oyuna girerken bende aynen şöyle dedim "İşe bak H.Şükür umudumuz oldu!" O futbolda, o oyunda hakikaten oldu.
Şişirilen birkaç topu alır diye, belki H.Şükür balı işler diye. Bilemem.
Neyse ben avukatlığını yapmayacağım. (yeteri kadar yaptık) Fikrimi söyledim.
Teknik direktör Quique Sanchez ile yollarını ayıran Valencia´da son aday Ronald Koeman. Fenerbahçe´nin Şampiyonlar Ligi´ndeki rakibi PSV´nin Hollandalı teknik adamını ikna eden Valencia yönetimi, PSV ile hukuki sorunları gidermeye çalışıyor
Sevilla yenilgisi sonrası Sanchez´i gönderen Valencia, Lippi, Mourinho, Capello gibi adaylardan olumlu sonuç alınaması nedeniyle rotasını PSV´nin teknik patronu Ronald Koeman´a çevirdi. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Valencia Sportif Direktörü Miguel Angel Ruiz, dün akşam Eindhoven´a geldi ve Koeman´ın avukatıyla PSV´nin sözleşmeyi feshetme şartlarını konuştu. AS Gazetesi´ne göre ikili her konuda anlaştı ve PSV´den çıkacak izni bekliyor.
İspanyol basını ayrıca Koeman´ın çok yakın arkadaşı olan Menajer Bayram Tutumlu´nun açıklamalarına da yer verdi. Dün Valencia´ya giden Tutumlu, "Ronald çok iyi bir teknik direktördür ve Valencia taraftarının çok seveceği bir sistemle takımı oynatacaktır. Kendisini 20 yıldır tanıyorum, er ya da geç İspanya´da çok iyi bir takım çalıştıracağını biliyordum" dedi.
Koeman futbolculuk döneminde İspanya´da Barcelona forması giymiş ve Katalan ekibinin 1992´de Avrupa Şampiyonu olduğu final maçında takımının tek golünü usatma dakikalarında atan isim olmuştu.
Kaynak:Turksportal
Edit:Koeman'la anlaşılmış Sportif Direktör Miguel Angel Ruiz açıklama yapmış...
Sizden ricam Konu dışına çıkmadan başkaLarına değinmeden konuşaLım ki konuyu tartışmaya devam edeLim.
Geleceğini hiç zannetmiyorum ayrıca; http://forum.turksportal.net/vb/show...623#post944623
valencia kouman la anlasti
Belliydi zaten.
Yalan haber bence Valencia zorlu günlerden geçerken bu kadar formsuz bir teknik direktörü başa getirmez
VaLencia'nın Başına Koeman geçti HayırLı oLsun Terim Rüyasında beLki görür VaLencia'yı:)
Psv nin teknik direktörü değil mi bu?
Valencia, PSV teknik direktörü Koeman'ı teknik direktörlüğe getirdi.KİLİT..
Koeman nerden cikti anlayamadim... Hayirli Ugurlu olsun Valenciayama :)
Bu arada Valencia simdiden Transfer operasyonuna basladi..
Hedefteki isimler:
Rafael VanDer Vaart
Drogba
Lucio
Manuel Da Costa
+ Sol ve sag bek
ayrica Baraja,J.Gavilan ve Morientes gibi oyunculari satacaklarmis.... :s :(
Bu haberin ne kadar dogru oldugunu bilmiyom...
Teknik direktör haberlerindeki yoğunluktan bu haberi atlamışım:)...
Real'in gözü 216 milyon dolarlık golcüde!
La Liga devlerinden Real Madrid'te Başkan Ramon Calderon yaptığı açıklamada, Valencia ve İspanya Milli Takımı'nın golcüsü David Villa ile ilgilendikleri yönündeki haberlere açıklık getirdi. Calderon Villa'yı istediklerini doğruladı "Ancak bu iş için banka soyamayız" dedi.
Villa ateş pahası!
Uzun zamandır Real Madrid'in ilgilendiği ifade edilen ve İspanyol medyasında adı sıklıkla Real Madrid ile geçen David Villa için gereken açıklama en yetkili ağızdan geldi. Konuyla ilgili konuşan Real Madrid Başkanı Ramon Calderon, "David Villa'ya transfer teklifi yapacak mısınız?" şeklindeki soruya, "Hayır yapmayacağız" demedi ve Villa ile ilgilendiklerini ifade ederek, "Bir transfer için banka soyamayız, sadece bunu doğru yollardan yapmamız lazım" dedi.
"Hiçbir yönetici ya da idareci bu tip durumlarda kapıları kapatmaz" diyerek Villa'nın adını kullanmadan Canal 9'da kendisine Villa hakkında yöneltilen soruya cevap veren Calderon, "Herhalde bir yönetici daha iyi bir teklif aldığında başka bir firmaya gitmem demez" diyerek Villa'ya daha iyi şartlar sunabileceklerini ima etti.
Ancak Real Madrid'in Villa'ya teklif yapması durumunda 216 milyon dolar hazırlaması gerekiyor. Valencia ile sözleşmesi uzun süreli olan futbolcunun, sözleşmesinin fesh edilerek süre dolmadan alınması için gereken miktar tam 216 milyon dolar. Sözleşmesinde bu rakam bulunan Villa için bu şartlar altında kimsenin teklif yapamacağını ifade eden Calderon, "Calderon bu takımın başkanı olduğu sürece hiçbir futbolcuya 216 milyon dolar ödenmeyecek" dedi.
Villa transferi için doğru kanalların kullanılması gerektiğini televizyon porgramınının devamında ifade eden Calderon, Valencia ile bu konuda ortak bir yolda buluşulması gerektiğini belirtti.
Valencia Başkanı Juan Soler'i arayarak konuştuğunu da belireten Calderon, "Valencia Başkanı'na basında çıkan dedikoduların doğru olmadığını söyledim" dedi. Calderon, hiçbir futbolcuyla başkanından habersiz görüşmeyeceklerini de ifade etti.
Kaynak:Ajansspor Dış Haberler Servisi
Villa 2 yila gider gibi geliyor :( :( :(
Koeman çok şeyler katacaktır Valenciaya çok iyi seçim yaptı valencia
Valencia 0-3 Real Madrid dk 30
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dk 35 4-0:zuhaha
Valencia 1 - 5 R.Madrid
Pıh!..
atletico madrid:4 maniche,agüero,maxi,jurado
sevilla:3 luis fabiano<2> ze castro(k.k)
bu maçın ardından 20 puanla 4. sıraya yükseldik.
:rolleyes::rolleyes:
Valencia bozguna ugramis,Real Madrid takipcilerini eziyor adeta.
Keşke gitseydi.İyi olurdu..
Anlaşılan süper bir yetenek bu James.Bu kadar büyük kulüp ilgilendiğine göre..
Bu ne yaa...
2.yarida Vicente oyuna girdi ve harika oynadi. Jo a q u i n bütün mac boyunca cok iyidi.
Vicente'nin harika oynadıgına katılmıyorum..Valencia'da tek Jo**uin birşeyler yapmaya çalıştı ama nereye kadar..Madrid zorlu maçların takımı olmuş önce Villareal'e deplasmanda sonra Valencia'ya yine deplasmanda 5 attı..
La Liga devlerinden Real Madrid'te Başkan Ramon Calderon yaptığı açıklamada, Valencia ve İspanya Milli Takımı'nın golcüsü David Villa ile ilgilendikleri yönündeki haberlere açıklık getirdi. Calderon Villa'yı istediklerini doğruladı "Ancak bu iş için banka soyamayız" dedi.
http://www.ajanspor.com/resim/david_...cia_2008_3.jpg
Villa ateş pahası!
Uzun zamandır Real Madrid'in ilgilendiği ifade edilen ve İspanyol medyasında adı sıklıkla Real Madrid ile geçen David Villa için gereken açıklama en yetkili ağızdan geldi. Konuyla ilgili konuşan Real Madrid Başkanı Ramon Calderon, "David Villa'ya transfer teklifi yapacak mısınız?" şeklindeki soruya, "Hayır yapmayacağız" demedi ve Villa ile ilgilendiklerini ifade ederek, "Bir transfer için banka soyamayız, sadece bunu doğru yollardan yapmamız lazım" dedi.
"Hiçbir yönetici ya da idareci bu tip durumlarda kapıları kapatmaz" diyerek Villa'nın adını kullanmadan Canal 9'da kendisine Villa hakkında yöneltilen soruya cevap veren Calderon, "Herhalde bir yönetici daha iyi bir teklif aldığında başka bir firmaya gitmem demez" diyerek Villa'ya daha iyi şartlar sunabileceklerini ima etti.
Ancak Real Madrid'in Villa'ya teklif yapması durumunda 216 milyon dolar hazırlaması gerekiyor. Valencia ile sözleşmesi uzun süreli olan futbolcunun, sözleşmesinin fesh edilerek süre dolmadan alınması için gereken miktar tam 216 milyon dolar. Sözleşmesinde bu rakam bulunan Villa için bu şartlar altında kimsenin teklif yapamacağını ifade eden Calderon, "Calderon bu takımın başkanı olduğu sürece hiçbir futbolcuya 216 milyon dolar ödenmeyecek" dedi.
Villa transferi için doğru kanalların kullanılması gerektiğini televizyon porgramınının devamında ifade eden Calderon, Valencia ile bu konuda ortak bir yolda buluşulması gerektiğini belirtti.
Valencia Başkanı Juan Soler'i arayarak konuştuğunu da belireten Calderon, "Valencia Başkanı'na basında çıkan dedikoduların doğru olmadığını söyledim" dedi. Calderon, hiçbir futbolcuyla başkanından habersiz görüşmeyeceklerini de ifade etti.