Bu Melo tam fırlama ya videolarını izledim gül gül öldüm :zuhaha Ben gelsin istemiyordum ama gelen oyuncuya da Bayern Münih'li taraftarlar gibi davranacak değiliz.Galatasaray forması giyen her oyuncuya saygımız vardır.
Printable View
Bu Melo tam fırlama ya videolarını izledim gül gül öldüm :zuhaha Ben gelsin istemiyordum ama gelen oyuncuya da Bayern Münih'li taraftarlar gibi davranacak değiliz.Galatasaray forması giyen her oyuncuya saygımız vardır.
Felipe Melo 1 + 1 yilligina kiralanacak. Opsiyonu 8 Mio.€ ! Yillik 2.250.000 € alacak, Juventus 50% ödeyebilir. Kiralama bedeli 1.125 - 1.5
Felipe Melo, Dünya Kupası'nda %92 pas isabeti ile bu alanda turnuvanın en iyi oyuncusu oldu. Geçen sezon ligde %85 pas isabeti ile oynadı.
Opsiyon da iyiymiş ha. İyi top oynarsa kullanırız opsiyonu. :)
http://www.youtube.com/watch?v=6LFZJIm3mD0 Nerede deli var buluyor bizimkiler. :zuhaha
Geçmiş sayfalarda da söyledim Melo kötü transfer değil.Baya bir karşı çıkan var ancak içimden bir his herkesi yanıltacak diyor.
Şimdi inşallah sağ ve sol beke adam alınır.Sağ beke transfer şart zaten.Sabri tek kaldı orada.
Melo'yu oyunundan ötürü istememek doğru olmaz zaten.Barış-Mustafa'dan Melo-Selçuk'a geçmek ne demek :) Sadece çirkefliği çok fazla adamın :)
Takıma o tür çirkef adamlarda lazım:)Cana mücadeleci kişiliği ile çok sevilmişti.Melo'nunda böyle bir etki yapıcağını düşünüyorum.
Böyle oyunculara ihtiyacımız var . Ben istiyorum gelmesini. Bir Lugano daha fena mı olur
Gattuso vs Melo http://www.youtube.com/watch?v=xcXlC8B7w8g :D
F.Terim: "Almanya'ya gelirken aramizdan ayrilanlar oldu. Görünen o ki aramizdan hala ayrilmak isteyenler var"
Balta dışarııı, Balta dışarııı. :D
ligde ertelencek takım kamplarda uyum sağlıyor bu kadroyla bide avrupada yokuz tüm konsantrasyon lige gene derbileri kazanamayıp şampiyonluğa oynamazsak yazık derim :)
Football Manager tabiriyle ' quality signing ' Felipe Melo ...
Adebayor diyorlarrrr
Bir deli kuyuya taş atıyor olmasın ?
Galatasaray, Emmanuel Adebayor ve Emmanuel Eboue ile ilgileniyor. (Kaynak: Melih Şabanoğlu)
Adebayor kiralık, Eboue bonservisli olarak gelebilir
Melo,Selçuk'un yanına cuk oturur valla...İyi transfer yapmış bizim yönetim tebrik etmek lazım...Bidonmuş falan demeyin hiç M.Sarp'ta Bursada kraldı bizde bidon oldu :D ben kötü olduğunu da düşünmüyorum valla iyi top oynarsa opsiyonunuda kullanırız zaten...
G.Saray'ın yeni transferi Melo akşam ilk kez yeni takımı ile antrenmana katılacak. Melo'yu karşılamak için otelden iki isim şu anda ayrıldı. - Ali Naci Küçük - Hürriyet
[YOUTUBE="XhnRt48L2CA"]Dance[/YOUTUBE]
Eboue almışken yanında dans edebilmesi için Adebayor'uda alacak galiba GS
Melo'yu hiç istemiyordum ama gelmeden de kötülemek olmaz .Gelsin oynasın inşallahta iyi oynar ama çok antipatik geliyordu İtalya'dayken .Eboue yerine sağlam bir sol bek alsak daha iyi Sabri idare eder orayı bu sene malum sadece ligle kupa var .Adebayor ise süper olur .
Felipe Melo kiralama bedeli 1.5 milyon euro, opsiyon ise 13 milyon euro.
Kaynak Juventus resmi sitesi.
Hadi hayırlı olsun. :)
http://www.juventus.com/wps/portal/e...ragma=no-cache
Juventus Football Club S.p.A. announces that the agreement with Galatasaray Sportif Sinai Ve Ticari Yatirimlar A.S. for the temporary disposal of the registration rights of the player Felipe Melo De Carvalho has been reached. The contract envisages the payment by Galatasaray of € 1.5 million in three instalments to be paid during 2011/2012 financial year.
The agreement also includes the option right, to be exercised by Galatasaray within 31 May 2012, for the definitive acquisition of the football player at a price of € 13 million.
Opsiyon kullanılmaz, gelecek sene başarı gelirse o paraya çok daha iyi oyuncular alınabilir.
Fernandes'in opsiyon da 8 milyon'du ama 2'ye anlaştılar. :) İyi oynarsa 7-8 milyon euroya neden bağlamayalım ki? :)
Opsiyon 13M€ ama daha düşük miktara transfer edilebilir. 13M€ verirsek kabul etmek zorundalar sadece. (Bkz. Matias Fernandes)
Bağlarsan da opsiyonu kullanmamış oluyorsun. :) Opsiyon göstermelik olmuş benim demek istediğim, yani oyuncu alınacaksa en fazla 5-6 verilir. Aynı şeyi diyoruz yani. :)
Ek olarak;
Bülent Timurlenk: Melo'ya 13 milyon opsiyon koyan Juventus, Aquilani'nin 18 milyon opsiyonlu bonservisine 6 verdi. 29 yaş 2 yıl kontrattan o parayı alamazlar.