Yalan değil sanırım Cihanım.Bencede karar bekleniyor ondan sonra açıklanacak transferler.
Printable View
transferler için mahkeme kararı bekleniyor uefada mahkemeyi bekliyor eğer başkan çıkarsa ceza almıcaz çıkmazsa eğer ... allah göstermesin ama korktuğumuz başımıza gelicek
Mehmet Topal konusunun netleşmesi için milli takım kampının sona ermesi bekleniyor. Milli futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, Fenerbahçe'nin Mehmet Topal'ı istediğini doğrulamış ve görüşmelerin sürdüğünü açıklamıştı.
Kaynak: NTVSPOR
Fenerbahçe, Selçuk Şahin'in sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyonu kullanma isteğini TFF'ye bildirdi.
Off ulan off yine kaldı başımıza bu adam. Bu senede bu takımın futbol anlayışından bir cacık olmaz.
bekirlede sözleşme uzatalım süper finalde takımın en iyisiydi
: )
Selçuk transfer değil mevcut kadrodaki oyuncu ama bir bakıma haklısın artık futbol çehresini değiştirmek isteyen bir takımın işi önce içeriden halletmesi lazım. Bugün tahkim ve mahkeme süreci kısmen bir sonlansın bakalım ona göre haftaya transferler şekillenir.
Orta Saha için kalan isimler:
Baroni
Selçuk (Ön Libero)
Gökay
Topuz (Tam bir orta saha değil)
Sezer (Tam bir orta saha değil)
Caner (Tam bir orta saha değil)
Selçuk'un kalmasını bekliyordum. Çünkü yabancı sınırlaması yüzünden sıkıntı çekebiliriz bu konuda. Diyelim Topal'ı aldık. 34 maçın 34'ünde de o mu oynayacak? Haliyle Selçuk şu durumda kalması gerekiyordu.
Orta sahaya kesinlikle yabancı ve yerli en az 1'er transfer yapılması lazım. Bizi şampiyonluğa taşıyacak bir orta saha lazım.
Alex ise yine ilk maçlarda oynar sonra yedek kalır. Son çare tekrar girer oynar. Mükemmel bir patlama yapmadığı sürece şampiyonluk yarışında oluruz. Patlama yaparsa şampiyon oluruz.
Her şeyden önce takım iyi hazırlanmalı ve yapılacak transferler sezon öncesi kampa yetişmeli.
Transferler için beklenen yer UEFA'dır, bu gün bizim ve Galatasaray'ın transferlerini açıklamama sebebi budur. Olası bir cezadan dolayı transfer yaparak zarar etmek istemiyorlar.
Kulübümüz, futbolcumuz Selçuk Şahin’in sözleşmesini; 2011-12 sezonu itibariyle sona eren sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanarak, 1 yıl uzatmıştır.
Futbolcularımızdan Cristian Baroni’nin 2014 yılında sona erecek olan sözleşmesi 2015 yılına; Gökhan Gönül’ün 2014 yılında sona erecek olan sözleşmesi ise 2016 yılına kadar uzatılmıştır.
Sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren diğer futbolcularımızla da görüşmeler devam etmektedir.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=29469
Mehmet Topal transferinin bonservis maliyeti yüksek olursa kiralama şeklinde olacağını düşünüyorum. Yanına ise Fransa'dan bir transfer gelir mi acaba diye beklemedeyim. Dia ise gönderilecek sanırım.
Bu GG, Baroni ve Selçuk'un sözleşmeleri yenilendi ama maaşları aynı mı kaldı? Yoksa indirime falan gidildi mi?
Fenerbahçe Kulübü, futbolcuları Selçuk Şahin, Cristian Baroni ve Gökhan Gönül'ün sözleşmelerini uzattı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Selçuk Şahin'in bu sezon itibariyle sona eren sözleşmesinin opsiyon maddesi kullanarak 1 yıl,Cristian Baroni'nin 2014 yılında sona erecek olan sözleşmesinin 2015 yılına kadar, Gökhan Gönül'ün 2014 yılında sona erecek olan sözleşmesinin ise 2016 yılına kadar uzatıldığı duyuruldu.
Açıklamada ayrıca, sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren diğer futbolcularla da görüşmelerin devam ettiği aktarıldı.
Öte yandan, Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada da, oyuncuların alacakları ücretlere yer verildi.
Sarı-lacivertli kulübün, Selçuk Şahin'le yıllık garanti ücreti 950 bin avro ve maç başı ücreti yıllık 320 bin avro ile sınırlı olarak, Cristian Baroni'yle yıllık garanti ücreti 1 milyon 800 bin avro ve maç başı ücreti yıllık 400 bin avro ile sınırlı olarak, Gökhan Gönül ile de 2 yıl süreyle yıllık garanti ücreti 1 milyon 710 bin avro, maç başı ücreti ise yıllık 765 bin avro ile sınırlı olarak, yeni mukavele yaptığı belirtildi.
Kaynak: NtvSpor
Lig Radyo son dakika geçmiş. Dirk Kuyt ile anlaşmışız.
Ne kadar doğrudur bilmiyorum.
Burak bozdag ; Birkaç basin mensubu ile ali koç sohbet ediyordu.ali koca dirk kuytla anlasmissiniz demişler o da dalga gececek başka adamlar bulun demiş
https://twitter.com/aburakbozdag/sta...22432850948096
Onu Ali Koç' a sormak lazım.
Dalga geçildiğini sanmasının neresi anormal?
Kafada bin tane tilki dolaşıyor şu dönemde kim uğraşır Dirk Kuyt ile.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...79363550_n.jpg
''Portekiz basınında çıkan habere göre; Fenerbahçe, Paraguaylı golcü Cardozo için Benfica’ya 15 milyon euro önerdi fakat Portekiz kulübü 18 milyon istiyor…
Portekiz basınının iddiasına göre; Fenerbahçe, Cardozo transferinde 3 milyon euroluk bir engele takıldı. Haberde, Fenerbahçe’nin Benfica’ya golcü oyuncu için 15 milyon euro önerdiği fakat Portekiz kulübü 29 yaşıdaki golcü için 18 milyon euro istedi.
Haberde ayrıca, Benfica’nın Cardozo’dan gelen bonservis ücretiyle Twente’nin Hollandalı golcüsü Luuk de Jong’u transfer etmek istediği belirtilmiş. ''
Son Dakika !
Dirk Kuyt Fenerbahçe'de !
Lig Radyo.
Cardozo haberi gerçekçi değil bana göre ki inşallah doğru değildir.O paraya kimleri alırsın kimleri.Dirk Kuyt'un ise ismini duyduğumda hayattan soğuyorum resmen.Zerre kadar sevmediğim bir futbolcu, gelirse çok üzülürüm.Orta saha, stoper, sol bek, ve sağ kanata direk 11 oynayacak takviyeler şart.Ama daha erken, çok isimler atılır ortaya.Aykut hocaya güveniyorum.
Bir ara severdim Kuyt'ı ancak şuan benimde hoşuma gitmeyen bir oyuncu alınırsa hayır demem ben ama alınmasada olur :)
Keşke onun yerine Krasic alınsa, Cardozo'ya o kadar para verilirse hata olur.
Çok büyük hata olur umarım almazlar Cardozo'yu o paraya yazık olur...