Transferler yedeğe yapılırssa anlam kazanmaz ilkonbire yapılırsa anlam kazanır. Kadron böyle güçlenir. Yedek için oyuncu alınmaz.
Printable View
Yapmayın lütfen Fenerbahçe'nin en az as kadrosu kadar yedeğe de katkı yapması gerek.
Sonradan girmesini beklediğimiz , birşeyler koyabilir dediğimiz adam 1 ya da 2 'yi geçmiyor.
ama cenk tosun siradan bir yedek olmaz ki, bunu unutuyorsun. hem turk hem de potansiyeli yuksek.
Kimler geldi potansiyeli yüksek diye, bak Galatasaray'a Umut'u kesti Drogba'yı aldı. Fenerbahçe şampiyonlar ligine girmek istiyorsa kesin oyuncu almalı. İkinci ön elemede Milan, Arsenal rakibi, hayatında Avrupa maçına çıkmamış Cenk Tosun ile maç kazanılmaz. Alınmasın demiyorum; ama Cenk Tosun yetersiz transfer olur.
Rotasyonda kullanilacak her girdiginde en azindan ortalama performansini sergileyecek adamlar alinmSi onemli su ana kadarki dis trAnsfer hamlemiz guzel , ic transferde de nokah tazeldegimiz oyuncularimiz bu tanimima uyuyorlar , bakalim hayirlisi..
zaten cenk fenerbahcenin 3.forveti olur eger bir patlama yasamazsa. ama ileriye donuk iyi bir transfer olur. kariyeri sona ermis bir semihtense klubede cenki tercih ederim. cenk ayrica yerli havuzunda alinabilecek 3-4 forvetten biri. bunu da dusunmek lazim.
abi sanki ilk 11 imiz çok kaliteli gibi 18 e mi öncelik vericez bırakın allah aşkına önce ilk 11 i doğru kursunlar sonra yedeğe bu arada bir pivot santrafor gelmedimi hala ayağında top tutabilen top dağıtabilen
haziran bile degil daha, du bakalim :n:
Arkadaşlar seneye 18'e sadece 6 yabancı girecek, hepsinin 11 olduğunu düşünürsek yedekte kesinlikle Türk forvet olmalı. Şimdi Cenk Tosun'dan başka yedeğe alınabilecek 1 tane Türk forvet söyleyin, artık neyi eleştireceğinizi şaşırdınız. Eğer devre arasında Webo değil de Nobre alınmış olsaydı Cenk'e de gerek kalmazdı. Bence çok doğru bir transfer, takımın bu sene 11 ve yedeğe bir sürü transfere ihtiyacı var Cenk te onlardan birisi. Merak etmeyin zaten yabancı bir forvet te alınacaktır, daha kampın başlamasına 40 gün var ne bu acele.
Emenike'nin raporu iyi çıkmamış,Umut'a dönmüş rota
Kaynak;Sporx
valla ne yalan söyleyeyim emenikeyi istemiyordum bize pvh lazım yani cardozo
http://www.footballuser.com/formatio...erbahce_SK.jpg
ne güzel olur be
Ememike'yi ben de istemiyorum ama artık takıma süratli adamlar lazım. Takım resmen kanı oldu en hızlı adamımız Sow onun da hızı belli zaten. Savunmanın arkasına top attığımızda koşup savunmayı dağıtacak adam lazım. Krasic de zaten bu yüzden alındı ama ortada, bence çok süratli ve gezen forvet almalıyız.
O zaman orta saha hızlı olmalı, takımda 1 tane kontra oyuncusu yok. Cardozo gibi bir oyuncu alırsak yine aynı olacak. Eğer her maç hücum oynama istiyorsa tamam, ama yine birçok maçta savunma yapacağımızı düşünürsek kesinlikle hızlı bir adam lazım. Artık bunu kabullenmemiz lazım biz savuma takımıyız ve hücum oynamayı beceremizyoruz, çünkü topu kaybedince basıp kapacak adam yok buna uygun oynatacak hoca da. Umarım bu sene değişir ama ben çok ta umutlu değilim. Özellikle Cristian ve Merieles gibi oyuncular orta sahada olacaksa hiç umutlu değilim.
Şampiyonlar liginde rakiplere bakıyorum hepsi oturmuş kadrolara sahip. Fenerbahçe Temmuz'un ortasına kadar transferleri bitirmeli.
sorun şu ki Webo için konuşmak gerekirse yedek bekleyemeyecek.Sahada 6 yabancı olacağı için kulübede yabancı oturma şansı yok önümüzdeki sezondan itibaren.
Bu 6 yabancı kesin uygulanacak mı?
Aykut Kocaman istifa etti!
1 Nisan da geçti halbuki.
iyi oldu iyi...
Ben inanmıyorum, şahsen ağzından duysak da inanmam geri dönüyor çünkü...
Ligtv son dakika veriyor.
"Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman görevinden istifa etti"
Ntvspor'da
"Teknik Direktör Aykut Kocaman Yönetime İstifasını Sundu.Yönetim Kurulunun Kararı Bekleniyor."
Bir şey olucağını sanmıyorum.Yine yoruldum demiştir,Aziz Yıldırım konuşur geri gelir.
Kişisel görüşüm,Fenerbahçe'nin bu yaz en büyük transferi Aykut Kocaman'ın görevi bırakması olur.
gelecek seneyi gözden çıkardım. ali yıldırım ve kığılı de ayrılmış aziz iyice tek kaldı. seneye o da gider ve fenerbahçe için geleceğe dair güzel günler başlar
Eğer Aykut Kocaman bıraktıysa geriye sadece bir kişi kalıyor.
Mustafa Denizli gelir büyük ihtimal.
Fenerbahçe kendi içindeki kaosu çözse ciddi sıçrama yapacak potansiyel var da işte...
Bu sefer ettiyse kabul edilecektir bence.
kabul edilmiş istifa. ali yıldırım ve aykut kocaman ile kavga etmiş aziz yıldırım bu ikili de vermiş istifalarını. belki de aziz istedi. adam o kadar rezil futbol ve sonuçlara rağmen arkasında durdu durdu, kendi egosuna ters düşecek ilk harekette bileti kesti.
Aziz Yıldırım: Ne istifası ? Ali'yi de Aykut'u da ben kovdum.
(RADYOSPOR)
ersun yanal'ın geleceği konuşuluyor.
Fırat Günayer @firatgunayer şimdi Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman arasında,transfer toplantısı sırasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle, Kocaman'ın istifa ettiği söyleniyor...
Ersun Yanal gelmesin.Takıntılı oyunu yüzünden İyi Futbol oynarız maç kazanamayız.
Metin Diyadin derdim.Gençlerde.
Denizli Bir daha gelmez.
Daum geri getirir Aziz Yıldırım :D
Ünal Başgan @UnalBasgan 18 dk
Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmemek için ne kadar istiyorsunuz? @Fenerbahce
Aziz Yıldırım da istifa etse, şöyle köklü bir değişiklik yaşasak. Üstüne bir de yargıtay kararı açıklansa ne güzel olur. Artık ne olacağı belli olur. Artık her fırsatta Aziz'i protesto etme zamanıdır.
Sonun başlangıcı. Aziz her geçen gün güç kaybedecek. Klubun paralarını savurmasın da bu döneminde gerisi mühim değil. Sayılı gün çabuk geçer.
Aykut Kocaman'ın istifası kulübe zarardan başka hiçbir şey vermez.
uzun vadede yarar verir. azizin gitmesine ön ayak olacak olaylardan biri.
bu dönemde iyice saçmalayacak aziz yalnız kaldı, bülent uygun, ersun yanal gelir yerli yada yabancı olarak aragones tarzında hiç uymayacak bir adamla anlaşır.
transferler herşey havada kaldı.
klupte iş bilen adam yok denecek durumda, seneye yaşanacak kötü sezon ile aziz in o koltukda oturma şansı sıfır.
aykut kocaman 4 senedir en büyük hizmetlerinden birini yapacak belki de.