Ben zaten transferler harika demedimki, hepsi kaliteli oyuncular dedim. Ben takımın başında olsam Alves ve Kadlec'i hayatta almazdım, ama bana bu sene şampiyon olman gerek deseler ve bu adamları aldık deseler hayır da demezdim. Gelecek için çok verimli olmayabilirler ama kısa vadede çok iyi 2 transfer. Takımda Alves, Yobo, Egemen var ve Serdar Taşçı'nın peşindeler, daha hangi sisteme uygun stoper olacakki 3-4 sistem çıkar bu adamlardan. Zaten önceki mesajlarımda 2 transferin de doğru olmadığını söylemiştim(kalite değil, daha farklı sebeplerden). Benim dediğim TD belli değilse bile hocadan belirli bir şeyler isterler ve ona göre anlaşırlar. Gelen hoca da benim istediğim oyuncular değildi demez. Hedefi lig şampiyonluğu olan bir takım için gayet güzel bir kadro oluşmuş durumda. Bu kadroyla başarılı olamam diyen adam zaten kapıdan içeri girmesin. TD bence belli değil, büyük ihtimalle Lucescu gibi biri ile anlaşmaya çalışıyorlar ve olmazsa Yanal olacak. Daha hiçbirşey belli değil, ama hepimizin bir tahmini var.
Sizin kafanızdaki deli sorulardan bir tane de bende var. Lucescu'yla anlaştılar transferlere olur veriyor ama daha takımla anlaşamadıkları için bekliyorlar. Lucescu da zaten durmadan açıklama yapıyor "Ben artk size fadalı olmam, beni UCUZ BİR TAZMİNATLA bırakın" diye.