Realist olarak baktığımızdan dolayı , böyle bir olay gerçekleşmediğinden dolayı sıkıntı yok , tekrar söylüyorum GG çok kaliteli bir oyuncu :)
Printable View
GGnin kalitesi belli, zorla kabul ettircek degiliz. umarim talibi cikmaz da kariyerinin sonuna kadar bizde kalir. izlemesin kimse zaten (:
kalitesi konusunda hemfikir olmamiza sevindim... sanirim konuyu burda kapatabiliriz (:
Önümüzde Arda örneği var Galatasaray'dayken Türkiye'nin geleceği dediğimiz adamın Madride gittikten sonra 2kat gelişim gösterdiğini görelim. Salih , Muhammed , Semih Kaya bu isimlerin bir an önce Avrupaya gidip gelişim göstermeleri gerekir Milli Takımdan birşey istiyorsak 3-5te bizim klüpler kazansa fena olmaz.
İnşallah , çünkü GG'ye çubuklu forma çok yakışıyor , çubuklu'nun simgesi olması gerekin isim bence , ne Volkan ne de o Emre , kesinlikle Alex , GG veya Sow'dan biriydi , Alex gidince GG ve Sow kaldı bence.
Kesinlikle hocam bende bundan bahsediyorum ve böyle düşünüyorum :)
yabanci siniri boyle devam ettigi surece kimse ne avrupaya gider ne de kendini gelistirir. burda aldiklari parayi hicbir yerde alamazlar. cimbomun AB vatandasi teklifi olumlu karsilanir umarim da bizimkiler de ufaktan yol alirlar yurt disina (: milli takim acisindan bence olumlu bir adim olur gibi gorunuyor.
Aslında 23 Yaş Altı yabancı futbolcularada izin çıksa mantıklı olabilir paslanmış oyuncuları almaktan kurtuluruz.
Gökhan o yıllarda Barça'ya gitse ne yapardı bilinmez. Rotasyon oyuncusu olması yüksekti. Barça'da ilk on bir çok zor tabi. Ancak yinede hatırı sayılır bir maç sayısına ulaşırdı, takım bir çok organizasyonda mücadele ediyor çünkü. Ayrıca Gökhan'ın şimdiki durumu ile o sezonki durumu çok farklı. Bu sezona bakıpta değerlendirmek tamamiyle konu dışında kaldığınızı gösterir. O yıllarda Gökhan geliştiriyordu kendisini, ancak işte Türkiye'de gelişebileceği kadar gelişti ve düşüşe geçti şuanda. O yıllarda ülkeden ayrılsa belki katlar giderdi. Direk etiketi yapıştıranlar ve birde objektif olun diyenlerde komik gerçekten. Hem objektif olun diyorlar hemde gitse ne yapacak diyorlar...
Gökhan Gönül bana kalırsa her kulüpte oynayabilecek bir futbolcu ancak sakatlanma eğilimi çok sıkıntı yaratıyor kendisine.
Bu arada 2007 yılında G.Oftaş'tan Fenerbahçe'ye gelen bir oyuncuyu 2008 yılında değil Barcelona dünyanın en geniş scout sistemine sahip olan kulübü bile izlemez.
Ben 10/11 sezonunda izlediler diye biiliyorum Gökhan'ı.
Benim bildiğim kadarıyla, 2007-2008 senesinin ortasından itibaren (Fernbahçe'nin çeyrek finali ve GG'nin şampiyonlar ligi performansı) izlemeye başladılar ve o sene sonunda Dani Alves'i aldılar. Sonrasında GG'den ilgiyi uzunca bir süre kesmediler ve takip etmeye devam ettiler.
Yanlış hatırlıyorsam düzeltebilirsiniz.
Arkadaşım ağzından çıkanı kulağın duysun, konuşma şeklin hiç hoş değil ve insanlar bu konuda uyarınca ama yok benim amacım o değildi falan gibi şeylerle kurtarmaya çalışıyorsunuz ama şık olmuyor.
Akıl var mantık var(siz böyle başladığınız için) bir oyuncunun alınmayıp diğerinin alınması, alınmayan oyuncunun değerini veya kalitesini düşürmez. Ortada bir kalite veya bir potansiyel varmış ki izlenmiş.
Aynı şekilde çeşitli sebepler varmış ki transfer edilmemiş.
Burada fanatiklik yapmaya gerek yok. Ne Barcelona ilgilendi diye Gökhan Gönül'ün yeteneği artıyor, nede transfer olmadı diye azalıyor. ;;)
sabriyle gökhani ayni kategoride mi görüyorsun yani :) komik olmayin
Yok abi yok, bize Cardozo şart. :) Gökhan'ın yedeği olarak da Veysel'i aldık mı tamamdır. Baroni-Meireles ikilisinden birini veya ikisini de yollarız,Krasic ve Yobo'nun da gitmesi lazım. Bu 4 oyuncudan yaklaşık 20 MN € para gelir. Belki de daha fazla.
Avrupa yoksa cardozoya da gerek yok. Forvete sow geçer solda da stoch ve krasiç götürür. Ortasahadaki şişlik giderilmeli. Sezer ve baroni ile başlansın.
sezer bize gelse alternatif olarak iyi olur aslında.
sizinde ortasaha cok sisti hakkaten bu kadar kalabalık ortasaha olursa salih geri planda kalabilir diye cekiniyorum sahsen ben.
Ersun Yanal herkesi geri planda bırakır , Salih'i bırakmaz , o konuda inancım tam.Ayrıca Aurelion Chedjjou arkadaşın dediklerine tamamen katılıyorum bence biz Gökhan'ı çok sevdiğimiz için biraz taraflı bakıyoruz , Gökhan dünyanın en iyi sağbeklerinden olabilecekken , Dünyanın iyi sağbeklerinden oldu.
Sezer ve Semih kadro dışı, gönderilecekler.
Serdar Kesimal de yokmuş galiba ?
İşte bende onu diyorum Gökhan yine aynı Gökhan , tekrarlıyorum çokta kaliteli bir oyuncu ama büyütmeye , şişirmeye gerek yok , kim olursa olsun ben böyle düşünüyorum , iyi oynayana da oynadığı kadar hakkının verilmesi şart daha fazlası gereksiz ve ayıp.
Bunu biliyorum :D :D :D
Bunlar kişisel düşünceler ben şahsen Gökhan ile Eboue'yi kıyaslamam dahi , Gökhan hayatında anamızın ligi STSL'den çıkmamış bir oyuncu Eboue ise Dünya'nın 1 numaralı ligi EPL'de yıllar boyunca top oynamış oyuncu.
Benim de şahsi düşünce Gökhan o zaman ki performansı ile Alves'in arkasında yedek olabilirdi Barça'da ancak şuan ki haliyle , Barça ve Gökhan'ın isimlerinin yanyana geçmesi komik.
Bir oyuncunun bir ülkeden çıkmamış olması onun diğer oyunculardan daha kötü yapmaz.
Gökhan, Eboue'den çok daha iyi bir sezon geçirdi 6 aydır sakat olmasına rağmen. Bu sezonki performansına bakınca Eboue'yi değil, Gökhan'ı tercih eder ikisini de izleyen bir gözlemci.
Doğru bu sezon ben de Gökhan'ı tercih ederim ama , ikisinin futbol kariyerlerinde ki sezonlarını kıyaslasak , yaklaşık o 10-15 yıl arası dilimde Gökhan'ı tercih edeceğin sayı 2 veya 3'ü geçmez.
Ülkeden çıkmamış olması kötü oyuncu yapmaz doğru sonradan bu hale getirir , Gökhan'ın ne hale geldiğini o patlamadan sonra halen daha sürekli geri geri gittiğini de biliyoruz.
Milleti fanatiklikle suçluyor ama kendisi fanatikliğin maşallah en iyisini yapıyor. Tartışmaya dahi gerek yok. Bırakın inansın.
Fanatiklik mi ?
Lütfen bana doğru düzgün bir açıklama yapın Gökhan , o zamanki performansıyla belki Barça'da yedek sağ bek olabilirdi ve rotasyonda kullanılabilirdi diyorum bu bir tercih meselesidir doğru ancak ne Barça Gökhan'ı aldı nede Gökhan gitti , ve sürekli form grafiği olarak o günden buyana geri gidiyor.
Bunlar mı fanatiklik ?
Şuan saçma bir tartısma var hani gündemde olan bir mevzu olsa neyse ama 3 sene önce olan birşey neyin tartışması bu ? :D
Beyler tartışma fazla uzamadı mı sizce ?
Gökhan - Fenerbahçe oyuncusu
Alves - Barcelona bu kadar basit işte :)
yalniz GG geri falan gitmiyor. son birkac yildir her zaman takiminin en iyi oyuncusu oldu. barcaya gitmemesi bu gercegi degistirmez. eboue ile kiyas kabul etmez GG. fizik avantaji disinda her alanda geri kalir eboue. arsenalin de rotasyon oyuncusuydu. a kalite oldugundan bahsedemeyiz ebouenin.
neyse edit.
gökhan bence de eboe den daha iyi bir oyuncu ancak gökhan cok tembelmiş (ligtvde bir programda fenerli oyunculara soruolardı en tembel oyuncu diye hepsinin cevabı gökhan oldu)
gökhan o patlamayı yaptıgı sezondan sonra düşüş yaşadı bu bir gercek bu sezon gayet basarılıydı ancak süper bir bek olacagı bekleniyordu ama o düzeye gelemedi. yabancı oyuncuların cogu cok profosyonel calısıyor gökhanda demek ki bu calısma istegi yok eger bunlar olsaydı suanda rahatlıkla avrupanın en büyük takımlarında izlerdik. ben hep man utd ye gider diye bekledim uzun zamandır adam gibi sagbekleri olmadı ancak man utd istemedi herhalde..
Kaynak | SPORXQuote:
Fenerbahçe, alt yapısından yetişen genç savunma oyuncusu Berkaycan Değirmencioğlu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Cardozo'nun sozlesmesi 4 yillik.
ne cardozosu?
sike davasiyla yine transfer gundemimiz durdu. herkes davanin sonucuna kitlenmis durumda.
04.07.2013
Bilgilendirme
Benficalı oyuncu Oscar Cardozo’nun transferine ilişkin çeşitli içerikteki pek çok haber bugün de basında yer almaktadır.
Oscar Cardozo’nun transferi için belirlediğimiz fiyat politikamızda herhangi bir değişiklik söz konusu olmamakla birlikte; ilgili transfer ancak bu teklifimizin kabul edilmesi halinde gerçekleşecektir.
Bu bilgilendirme çerçevesinin dışında kalan, yazılı ve görsel basında çıkan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Futbol A.Ş.
http://www.fenerbahce.org/futbola/de...ontentID=35339
Cardozo saha içinde hoca ile kavga etti. Her koşulda gönderecekler. Bakalım sonuç ne olacak.
Cezamız 1 yıla inmediği veya ertelenmediği sürece Cardozo'ya o kadar para vermek yazık olur. Veya takımdan 3-4 tane yabancı gönderilip alınmalı. Ceza da aynen kalacağına göre(artma ihtimali de var tabiki) hiç gerek yok Cardozo'ya.