Cardozo'nun ceza umrunda değil ki. Para için gelecek gelirse de. Orada aldığının 2-2,5 katını vereceğiz sanırım. Cardozo gelince gönderilenler elbet olacak. Revizyona sebep olur inşallah :)
Printable View
Cardozo'nun ceza umrunda değil ki. Para için gelecek gelirse de. Orada aldığının 2-2,5 katını vereceğiz sanırım. Cardozo gelince gönderilenler elbet olacak. Revizyona sebep olur inşallah :)
Zaten olay Cardozo'nun isteği değil, bizim mali durumumuz. Ne gerek var o kadar para harcamaya, Avrupa'ya gidemeyeceksin zaten ve mevcut kadroda bir sürü futbolcu var. Nasılsa gider demeden önce gönderip ondan sonra hareket etmemiz lazım.
Mevcut kadroyla 4-3-3 oynanacaksa en uçtaki bölgeye transfer yapmamız şart. Ne Sow ne de Webo tam olarak oranın oyuncusu. Webo dokundun mu düşen biri. Sow-Transfer-Kuyt/Krasic/Stoch şeklinde oynamak en mantıklısı.
Kısacası transfer şart. Cardozo veya bir başkası.
Cardozo gelirse Pierre van Hooijdonk etkisi gibi transfer olur. Onun kadar verimli olup olmayacağı meçhul.
sow'a 17 milyonluk bir teklif varmış.
en geç cuma günü cardozo fenerbahçe'de.bonservis 12 milyon euro.iddialıyım =)
o değil de, aubameyang 13 milyon'a dortmund'a gitti. gerçi biz istesek de bu paraya alamayız ama, 12 milyon'a ne forvetler var arkadaş... cardozo da iyi lakin yaşı çok sıkıntı. 30 yaşındaki adama 12 milyon vermek aptallık olacak.
Avrupa'ya gitmemiz halinde 30 yaşındaki bir adama 6 milyom € üzerinde para verip Süper Ligde oynasın diye getirmek amiyane tabirle kerizliktir.
fiyat daha aşağı olmaz , 30 yaşındaki adam en az 4 sene oynayacak adam ve kendisi Cardozo ben de istiyorum alsınlar genç oyuncuları falan ama daha aşağı daha iyi adam bulmak zor , tercih etmezler ayrıca Avrupa'ya gitmesen bile ligi kazanmak büyük para , ligi kazandıktan sonra gitmiyor muyuz Avrupa'ya ? gidiyorsak şampiyonluk halinde parası çıkıyor zaten.kaldı ki forma vb. çıkartılır parası ondan önce.
Ceza 2 yıl, ligi şampiyon bitirsek bile Avrupa'ya gidemiyoruz.
Ve 1. ile 2. arasında taş çatlasa 5 milyon TL gelir farkı var. Düz mantıkla hesaplarsan Cardozo'ya 12 verince 10 milyon Eur zararda oluyorsun. Ama ben şampiyonluk sayesinde reklam, sponsor, forma ve kombinelerden daha fazla gelir elde ediyorum diyorlarsa orası ayrı. Transferlere harcanan parayı sadece bonserivisi olarak düşünmemek lazım. Oyuncunun performansını görmeden ucuz veya pahalı demek yanlış olur.
o cezayı çektiğimiz 1 yıla saydırırlar diye düşünüyorum ben.saymaları lazım zaten o zaman niye boşuna göndermediler bizi.
Cardozo dışında hiç bir oyuncuyla ilgilenmiyormuyuz? Yani Cardozo olmaz ise herhangi bir oyuncu alınmayacak mı şimdilik?
Feneronline Medya
Oscar Cardozo ile 4 yıllık anlasmaya vardik.Cardozo bizden yıllık 2 milyon 800 bin euro alacak.Maç başı ise 15 bin euro alacak.Resmi aciklama gelecek az sabredelim..
Yillik 2milyon 800bin maas vermeyi ne cok seviyoruz :) Saka bi yana maas sinirimiz o meblag saniyorum
Ben çift hanelerde bir rakamda istemem Cardozo'yu 10 bile fazla gelmesin hiç gerek yok.
ne gerek var Cardozo'ya
http://www.skorer.tv/video-izle/Orte...k5jvTxdgi.html
Su adam su halde bile onundekini sag sola atio :) ne adamlar geldi gecti su ulkeye
Cardozo alınırsa herhalde sistem bu kez 4-4-2 olur bence. Yada Cardozo alınacak ve Sow iyi bir teklife satılacak. Fenerbahçe bana göre iyi transferler yaptı ama kadro aşırı şişik. Kiralıkta olsa bazı oyuncular gönderilmeli. 24 en fazla 25 kişilik kadro yeterde artar. Bide bu sezon en büyük transfer Stoch olabilir. Ersun Yanal Stoch'a yeterince şans verecektir. Krasic için aynısını diyemem gönderileceklerin başını çekiyor.
http://skorer.milliyet.com.tr/fenerb...14/default.htm
Şimdide Boateng iddası var. Tamam iyi oyuncuda bu kadar ortasahayı alıp ne yapacağız onu merak ediyorum
Milan Boateng'i bırakmayacağını açıklamamış mıydı ? Bıraksa bile bize kalmaz o adam.
Sezer gittiya 11 kişilik orta sahamız azaldı, hemen birini almamız lazım...
Cardozo transferinin şu koşullarda hiçbir izahati yok, oldukça gereksiz bir hamle olur. Kadro oldukça iyi durumda şu an. Gökhan Gönül'ün Eylül ortasında döneceği düşünülürse belki bir Veysel Sarı hamlesi güzel olur diyeceğim ama ona bile içim elvermiyor.
Cardozo bu ligde su içer gibi goller atar, efsane olur.
Kadro mevcut haliyle bile yeterli bence, cardozo da olursa buyuk katki saglar. yalniz ben volkandan emin degilim, gecen sezon hic guven vermemisti.
İnsan oruçlu olunca benzetmeleri bile bir tuhaf oluyor :D
Hahahaa su içer gibi :D:D
Beykan ile Recep Karabükspor'a gidiyorlarmış diye bir haber var , bakalım güzel olabilir.
Recep olabilir,Beykan kalacaktır
Bize yerli bir forvet lazım. Cardozo peşinde amaçsız şekilde koşacağımıza yerli bir forvet peşinde koşmak daha iyi olacak. Sık sakatlanan Webo ve Sow ile sezon bitmez.
Cenk Tosun, Muhammet Demir, Mevlüt Erdinç, Eren Derdiyok bu 4'lüden birine kancayı takması lazım Fenerbahçe'nin.
Eren Derdiyok güzel olabilir, Beykan'ı kiraya göndermek en iyisi olacaktır. Recep'ten ise pek bir umudum kalmadı, bir sene kirada düzenli oynayıp nasıl bir hale geleceğini beklemek en mantıklı seçenek.
Beykanın karabüğe kiralandığı söyleniyor doğruysa çok kötü bir yere gitmiş,Karabüksporda kadroya girse yine yedek kalacaktır,bank asyada uygun bir takım bulunabilirdi
Buralar biraz hareketlensin.
John Guidetti gibi bir oyuncu dururken biz Cardozo için uğraşıyoruz. Cardozo'ya tamamım ben ancak daha genç bir isim alınırsa da olur, hatta çok daha iyi olur.
Guidetti Feyenoord da 23 maçta 20 gol attı geçen sezon bu sezonu da City U21'de yatarak geçirdi ancak oynatıldığında yararlı olacak bir oyuncu bence.
Yaşının henüz 21 olması da çok önemli böyle isimlere risk almak gerek bence.
Fener risk alacak durumda değil bence.Ben Aziz Yıldırım'ın gözü döner transfer döneminde paraları saçar yine diyordum ki şike davası çıkmasaydı çoktan öyle olurdu.