Nihat: "Kafama koymuştum"
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...h_Nihat002.jpg
Türk futbolunu İspanya'da başarı ile temsil eden Nihat Kahveci Lig TV'nin lokomotif programlarından biri olan Futbol Gündemi'ne katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Son iki sezondur sakatlığı sebebiyle çok oynayamadığını belirten Nihat Kahveci"Son iki sezon ağır iki sakatlık geçirdim şu anda benim ve takımımım durumu gayet iyi geçen sezonun nisan ayından itibaren 3 veya dört mağlubiyet aldık. bu da bizim ne kadar başarılı olduğumuz gösteririr"
Nihat kendisine Milli takımla ilgili sorulan bir soruya ise"Fatih hoca görev verirse ve benim durumum iyi olursa göreve hazırım. Herkes Yunanistan mağlubiyetinin ardından durumumuza olumsuz bakıyo ben buna katılmıyorum her şey bizim elimizde kimsenin yenilmesini beklemeyeceğiz çıkıp maçlarımızı kazanacağız herkeste kötü bir hava var bunu değiştirmeliyiz birlik olmamız lazım"
Milli futbolcu Avrupa'ya giderken ne olursa olsun orada kalmayı kafasına koyduğunu belirterek,"Avrupa'ya giderken kafama soktuğum tek şey Avrupa'da kalmaktı Tayfun ağabeyin orada olması da benim için önemliydi beni tanıyan da bir hoca vardı.Avrupa'da kalmak için dil bilmek de çok önemli çünkü dil bilmezseniz kimseye derdinizi anlatamazsınız. Biz yurt dışına çıktığımızda bir sıfır yenik başlıyoruz maalesef. Ama ben kendime özgüveni olan bir insanım eşim de bana çok destek oldu. Avrupa'da 5 senedir bulunuyorum ve Allahın izniyle de çok başarılıyım."
Nihat en son olarak kendisine Ersen Martin ile ilgili sorulan bir soruya ise "Ersen Martin'i tebrik ediyorum bana burada herkes Ersen'i sordu Ben de kendisinin çok iyi bir oyuncu olduğunu söyledim. Ben Ersen'in burada başarılı olacağını inanıyorum La Liga sahada zevkli oyunun oynandığı bir lig bence Ersen Martin burada zorlanmaz çünkü o Almanya'da doğdu büyüdü"
Kaynak: Lig TV
Cerezo - Agüero İtalya’ya gitmeyecek
Atlético Madrid başkanı Enrique Cerezo, Sergio Agüero’nun kesinlikle İtalya’ya transfer olmayacağını söyledi.
Cerezo transfer iddiaları hakkında şunları söyledi:
"Agüero Atletico’nun oyuncusu ve uzun yıllar da burada kalacak. Ayrıca İspanyol yemeklerini makarnaya tercih ediyor.
O burada çok mutlu. İki ülke arasında o kadar büyük bir mesafe olmamasına rağmen çok değişik iki kültür var.
Burada rahat olacağını bildiğinden gitmesi için hiçbir sebep yok. Burada oynamaya ve gollerini atmaya devam edecek."
Cerezo, oyuncunun sözleşmesindeki bonservis bedelinin çok yüksek olduğunu, bunu kimsenin kolay kolay ödeyemeyeceğini söyledi ve taraftarların endişelenmemesini istedi. Cerezo sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bence spora konsantre olacağımıza, işin ekonomik yönüne odaklanıyoruz. Agüero’yu aldık çünkü onun değişik bir oyuncu olduğunu anladık. Sözleşmemizi de ona göre yaptık. O harika bir oyuncu. Dünyanın en iyi futbolcularından biri olma yolunda ilerliyor ve bunu burada başarabileceğine inanıyoruz."
kaynak:goal
(güzel haber)
basında stoper için pique,alex silva,lugano isimleri geçiyor.
ayrıca lucas biglia için 6 milyon pound'u gözden çıkarmışız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MPGRC4fhEdc[/YOUTUBE]
agüero güzel hareket.