manu beraberliğe yatmasının cezasını çekti bence. golü yedikten sonra atı alan üsküdar'ı geçmişti.
Printable View
manu beraberliğe yatmasının cezasını çekti bence. golü yedikten sonra atı alan üsküdar'ı geçmişti.
Umarım City bu galibiyetin ardından şampiyonluğu bırakmaz.
maçı hak eden City di. City'nin fikstürü zor ne olacağı belli olmaz. nedense 2 Manchester takımını da seviyorum, fark etmez :)
Neden kavga etmişler?
Bu arada şampiyon Manchester olur :D
Sir hakeme itiraz ediyordu, Mancini de yeter aga artık diye dellendi :n:
Italyan adamin sagi solu belli olmaz :) Sir dikkat etmeli
İtalyan teknik direktörlerin hemen hemen hepsini severim bi tek Mancini dışında :n:
Ferguson'u ilk defa rakip takım antrenörü ile tartışırken gördüm. Bu zamana kadar izlediğim Man Utd maçlarında hiç tartışırken görmemiştim :D.
Ama Man City'nin kazanmasına sevindim. Son yıllarda büyük paralar harcayıp iyi futbolcular alıyorlar ama başarı yok. O sene bu sene olabilir ve şampiyon olabilirler.
2-1 biteydi iyiydi. :)
Yok böyle bir gol
http://www.youtube.com/watch?v=ysuQdnA2X_Y
Yok artık. Ters falsoyla gol mü atılırmış :)
O ne la :D 90+10 nedir la :n:
Cisse'nin ilk golü de harika.
oha :D
bu işi iyice abartmış :D
Bu adam Newcastle'da fazla durmaz. Devre arası transfer olmasına rağmen gol sayısı sanırım 12 oldu.
Cech nasıl yemiş bu golü yav, yemezdi böyle bu.
Cisse sen insanmisin 2 golu birden :D
http://s1.directupload.net/images/120502/jbp8goab.swf
Cisse ne yaptın sen! İkinci gol neydi öyle?! Birde Messi'ye uzaylı derdik, gayet insancıl goller atıyor kaleciyi çalımlayıp falan :p Cisse nereli peki? :)
Şu ana kadar izlediklerim içinde, Quaresma'dan sonra bu tarz bir golü atan ilk futbolcu olmuş Papis. O nedir öyle arkadaş?
Cisse'nin iki gün önce Premier League TV'de röportajını dinledim. Anlayabildiğim kadarıyla aşırı mütevazi, Shearer'in yolundan sonuna kadar ilerleyeceğini, bu şansı onlara tanıyan Newcastle için oynamaktan gurur duyduğunu, gerçekçi olmak gerekirse oynayabileceği takımda bulunduğu filan söyledi. Ama Afrikalıların sağı solu olmaz pek :n:
Naptın sen yeğen yaw !
Yahu 90+10 a bir tek benmi dikkat ettim :D Tamam gol güzelde top yuvarlak hani nereye gideceği belli olmaz :D
90+10 benim de dikkatimi çekti. Tiote'nin sakatlığı yüzünden öyle uzadı.
İlk gol tamı tamına forvet işi ikinci gole yorum yok..
Drogbanin da Chelseadeki ilk yillarinda boyle bir golu vardi, yarisahaya yakin bir yerden sandele gondermisti. Afrikali oldu mu sutlar mesafe tanimiyor, bu vurus falsoyla birlikte daha bir teknik olmus.
Senegalli benim bildigim, ilerde sow-cisse-ba uclusu oynuyor son donemde milli takimda. Bir donem Bursayla adi gecmiyor muydu papisin,sampiyon olduklari sezon sonrasi :p
İlk gol Arif'in Manchester'e attığı gol,
İkinci gol Boliç'in Manchester'e attığı gol.
Sanki gol gibi :D
https://p.twimg.com/AsJmDBfCMAAAGCV.jpg
bence gol değildi güzel maçtı
Yok gol değil hakemi tebrik etmek lazım çok iyi görmüş helal olsun...Arif sadece o açıdan gol gibi görünüyor diğer açılardan bakınca daha rahat anlaşılıyor...Di Matteo reyiz haketti bu kupayı sıra Ş.L'de...
Maç sonu Liverpool'lu oyuncular 2.lik ödüllerini almaya çıktılar tribüne. Chelsea'li taraftarların arasından geçerken taraftarlar ellerini sıkıp sırtlarını sıvazladılar. Arından Chelsea'li oyuncular Liverpool taraftarlarının arasından geçerken aynısı tekrarlandı. Medeniyet bu kadar uzak mı güzel ülkemize ya. Ne kadar imkansız geliyor bizim tribünlerde bunları izlemeyi hayal etmek bile...
Abi öyle diyorsun da bahsettiğin ülke dünya da holiganlığın başkenti. Basit bi 3.lig maçından önce bile ölümle sonuçlanan olayların yaşandığı bir ülke. Bana öyle medeniyet uzak dursun. En az sene de 1 kere böyle bi olay olacağına 90 dakika tribünde küfür edilmesini tercih ederim. Diğer bir medeniyet dediğimiz İtalya'da taraftarın üstüne motorsiklet atılıyor stad içinde, 2008 yılında Almanya'da Baumann'ın kafasına cep telefonu atıldı, İspanya'da yapay penisler atıldı. İskandinavya'da yapılan truvaları saymıyorum bile :)
Lig TV Newcastle - City maçını vermiyor, en azından salondaki kanallarından birine aktarabilirlerdi. Yine linklere kaldık.
Hadi Newcastlem be kazan şu maçı gir ilk 4'e.Pardew'den bu sezon böyle bir performans beklemiyordum açıkçası ama inşallah sezonu Şl potasında bitiririz.Tabi bunun için finalde Forza Bayern.Cisse Reyiz yazacak bugünde inşallah:)Adam bug gibi.
Şu an dakika 70 ; Newcastle 0 - 0 Manchester City.
yaya toure muthiş attı
Endüstriyel futbolun gözü kör olsun.
agüero ne kaçırdı be atsa çok rahatlıcaklar
tottenham a.villa karşısında 1-0 yenik kapadı ilk yarıyı mutlaka yenmemiz lazım arsenal puan kaybetti newcastle kaybetmek üzere eğer yenersek 3. lüğe yükselip şl yi garantilicez
Ama bende onu diyorum işte.Satmak ayrı, almak ayrı.Seninde dediğin gibi Nufc Carroll'u büyük paraya satarak ondan gelen gelirle bir takım kurdu.City ise Nufc'un büyük bir para olarak gördüğü miktar ortalamasından takım kurdu.Carroll'un ettiği parayı kadroda bulunan oyunculardan sadece Agüero'ya ödedi City.Diğerlerini var sen hesap et.
Man Utd. maçına 7+ oynadım haydi bastır mençıstır!