Van Persie Barçanın oyun tarzına uyan bir oyunca değil bence, İbrahimoviç gibi olabilir onun da Barça kariyeri.
Printable View
Van Persie Barçanın oyun tarzına uyan bir oyunca değil bence, İbrahimoviç gibi olabilir onun da Barça kariyeri.
Van Persie hem golcülüğünü konuşturur hemde kanatları besler.Tam bir komple forvet.Yeri geldiğinde takım için oynar.Yeri geldiğinde tekniği ile fark yaratır.Geçen sene ligde attığı 30 golünün yanında 10dan fazlada asist yaptması da bunun göstergesi bence :cool:
..............Quote:
Keita artık Çin'de
Barcelona'nın orta sahadaki dinamolarından Malili yıldız Seydou Keita da Çin rüzgarına katılan futbolcular arasında dahil oldu.
Sporx.com dış haberler
Çin takımları Avrupa futbolunda yıldızı parlayan deneyimli isimleri birer birer ülkelerine getirmeye devam ediyor...
China Football'un servis ettiği habere göre Barcelona forması ile izlediğimiz 32 yaşındaki yıldız isim Seydou Keita, Çin ekiplerinden Dalian Aerbin takımı ile 2.5 yıllık kontrat imzaladı. Fabio Rochemback'ın da forma giydiği Dalian Aerbin Çin Süper Ligi'nde mücadele ediyor.
Katalan ekibi ile 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu için Liverpool'un da devrede olduğu bilinirken Çin Süper Ligi'nde önümüzdeki sezon Nicolas Anelka, Frederic Kanoute, Didier Drogba ve Yakubu gibi Avrupa futbolunda boy göstermiş önemli isimler forma giyecek.
PERFORMANSI GÖZ KAMAŞTIRICI
2008-2009 sezonu yaz transfer döneminde Sevilla'dan 14 Milyon Euro'ya transfer edilen Seydou Keita, Barça forması giydiği 4 sezon boyunca sürekli olarak Katalan ekibinde forma şansı buldu. Geçtiğimiz sezon 26 La Liga mücadelesinde forma giyen 32 yaşındaki oyuncu 3 kez gol sevinci yaşarken, Keita kariyeri boyunca Mali Milli Takımı formasını da 70 kez giydi.
Valencia'nın Las Palmas'tan aldığı Jonathan Viera Hayirli Olsun , Ispanyol kaynaklarinda okuduguma gore bu elemanda is varmis.
http://s5.as.com/recorte/20120705das...sma_huella.jpg
http://www.as.com/futbol/articulo/vi...sdaiftb_13/Tes
FM'de iyiydi ama gerçekte bilmiyorum.
........................Quote:
Iniesta imzayı attı!
Barcelona'nın İspanyol yıldızı Andres Iniesta, Barcelona'da yapılan bir düğünle evli futbolcular kervanına katıldı.
Sporx.com dış haberler
İspanya ve Barcelona'nın yıldız isimlerinden Andres Iniesta uzun süredir birlikte olduğu Anna Mortiz ile dünya evine girdi.
Katalan ekibinden takım arkadaşlarının yanısıra Samuel Eto'e ve Iker Casillas gibi birçok ünlü ismin katıldığı düğün Barcelona'nın Tamarit isimle deniz kenarı bir bölgesinde yapıldı.
Düğünün yapıldığı yere giden yolu futbolcuları görmek isteyen insanların çevrelemesine çok şaşıran Gerard Pique, Twitter üzerinden; "Tıpkı Tour de France gibi görünüyor." sözlerini yazdı.
Quote:
Sporting Lizbonlu Marat Izmailov'un menajeri, oyuncuyu iki İspanyol kulübün istediğini ifade etti.
Kaynak | SporxQuote:
Malaga ve Atletico Madrid Juventus ile ayrılığına kesin gözüyle bakılan Milos Krasic ile ilgileniyor.
Arda'ya 10 numaralı formayı vermiş Atletico Madrid.
evet seneye arda 10 numara giyicek haberleri geliyor.
La Liga'da 2012-2013 sezonu fikstürü, İspanya Futbol Federasyonu'nda (RFEF) yapılan kura çekimiyle belirlendi.
Ligde yeni sezon 18 Ağustos'ta başlarken, 1 Haziran 2013'te sona erecek. La Liga'nın ilk hafta maçlarında Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun da formasını giydiği Atletico Madrid, deplasmanda Levante ile karşılaşacak. Atletico Madrid, Real Madrid ve Barcelona ile sırasıyla 14. ve 16. haftalarda karşılaşacak ve ilk maçlarını da deplasmanda yapacak.
La Liga'nın ilk haftasında İspanya'nın iki büyük takımından biri olan Real Madrid sahasında Valencia'yı, Barcelona ise Real Sociedad'ı ağırlayacak.
Geçen sezonun lig şampiyonu Real Madrid ile Kral Kupası galibi Barcelona'yı karşı karşıya getirecek İspanya Süper Kupası da ilki Nou Camp Stadı'nda olmak üzere 23 ve 30 Ağustos tarihlerinde oynanacak. İki takımının ligdeki mücadeleleri de 7 Ekim'de Nou Camp'ta ve 3 Mart 2013'te Santiago Bernabeu'da olacak.
Bu arada, 29 Ağustos'ta ilk turu başlayacak Kral Kupası'nın finali de 18 Mayıs'ta oynanacak.
Öte yandan, RFEF, geçen yılki İspanya Süper Kupası'nda Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Barcelona Yardımcı Teknik Direktörü Tito Vilanova'nın gözüne elini sokması sonrasında Mourinho'ya verilen 2 maç ve Vilanova'nın da 1 maçlık cezalarını affetti.
Bu yıl yapılacak Süper Kupa maçlarında, Real Madrid'de teknik direktör Mourinho, Barcelona'da ise yeni teknik direktör Vilanova saha kenarından takımlarını yönetecek.
Quote:
Real Sociedad Meksikalı futbolcu Carlos Alberto Vela Garrido'nın bonservisini Arsenal'den 4 milyon euro karşılığında alıyor. Vela'nın bir başka kulübe satılması durumunda Arsenal bu transferden %50 pay alacak. (AS)
Kaynak | SporxQuote:
Serdar Taşçı'nın menajeri Francesc di Frisco Taşçı'nın bonservisinin 12 milyon euro olduğunu söylerken henüz resmi bir teklif gelmediğini Barcelona'nın da üç seçenekten biri olduğunu açıkladı. (Mundo Deportivo)
Kayseri Erciyesspor A2 takımı orta saha oyuncusu 17 yaşındaki Selim Yağmur’un Barcelona’nın alt yapısına seçilmesi kulüpte sevinçle karşılandı. Basın Sözcüsü Kaan Savruk, ‘’U-13 takımımızın Türkiye 3’üncüsü olması ve Selim’in Barcelona alt yapısına seçilmesi, alt yapıma verdiğimiz önemin göstergesidir’’dedi.
Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk ile Alt yapı antrenörü Mustafa Şimşek Özkeş ile U-13 takımı antrenörü Orhan Ülke kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda U-13 takımından bazı futbolcularla, Barcelona’ya seçilen Selim Yağmur da yer aldı. Basın Sözcüsü Kaan Savruk, U-13 takımının Türkiye 3’üncüsü olması ve Selim’in Türkiye’den Barcelona’nın alt yapı seçmelerine katılacak 3 futbolcudan biri olmasının, alt yapıya verdikleri önemi gösterdiğini söyledi. Alt yapı antrenörü Mustafa Şimşek Özkeş ise, U-13 takımının ve Selim Yağmur’un başarısının planlı çalışmanın ürünü olduğunu söyledi. Özkeş, ‘’1452 takımla başlayıp final grubuna kadar giden uzun yolda U-13 takımımız Galatasaray’a yenilerek Türkiye üçüncüsü oldu. 2008-2009 sezonunda U-14 takımımız Türkiye şampiyonu olmuş, A 2 takımımız Türkiye şampiyonasında Galatasaray’la final oynamıştı. Son yıllardaki bu başarılar yönetim kurulumumuz alt yapıya önem vermesi ve 10 antrenör arkadaşımızın gece gündüz özveriyle çalışmasının sonucu ede edilmiştir’’ diye konuştu. U-13 takımı antrenörü Orhan Ülke de, son yıllarda alt yapıda güzel gelişmeler olduğunu, her zaman çıtayı yüksek tuttuklarını söyledi. Ülke şöyle dedi: ‘’Türkiye şampiyonasında 3’üncü olduk. Galatasaray gibi önemli bir takıma kaybettik. Buna rağmen ortaya konulan mücadele ve çocuklarımızın başarısını görünce üçüncülüğe sevinemedik. Bu başarılan çok çalışmanın ürünü’’
HEDEF 100 YETENEKLİ FUTBOLCU ARASINA KALMAK
Barcelona’nın alt yapı seçmelerine katılmaya hak kazanan Kayseri Erciyesspor A-2 takımı futbolcusu
Selim Yağmur ise, hedefinin başarısını İspanya’daki seçmelerde de sürdürmek olduğunu söyledi. Selim, Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Emre Aşık’ın yaptığı seçmelere Kayseri’den 6 futbolcunun gittiğini, son oynanan maçta Barcelona’ya gidecek 3 futbolcudan biri olmayı başardığını anlattı. Selim, ‘’Futbolumu beğenen ve beni seçen Abdullah Avcı ve Emre Aşık hocalara teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. İnşallah buradaki başarımı İspanya’da da sürdürüp, kalıcı olmak istiyorum’’ şeklinde konuştu.
Barcelona’da 55 ülkeden gelen oyuncular, Ağustos ayında gerçekleştirilecek 'The Chance' elemelerine katılacak. Bu elemelerde Nike'ın seçkin antrenörleri tarafından izlenecek en iyi 100 oyuncu FC Barcelona'nın dünyaca ünlü gençlik akademisinde düzenlenecek global finalde yarışmak üzere İspanya'ya gidecek. Finale kalan 100 oyuncu, Barcelona'da yoğun bir eğitim ve rekabet ortamında dünyanın önde gelen antrenör ve yetenek avcıları tarafından değerlendirilecek. Futbolcular, sporcuları daha iyi yetiştirmeye yardımcı olan 'SPARQ performans' antrenman ve test sisteminin de aralarında bulunduğu Nike antrenman programları kullanılarak değerlendirilecek.
İnşallah orada kalır.Biz yetiştiremiyoruz,Barca yetiştirsin.Tabi bu arkadaş da iyi bir futbolcu olursa İspanya'yı seçmesin ? :D
secilsin ne güzel iste, ispanya'nin mesut özil'i olur oda :)
..................Quote:
Nilmar Katar’ı seçti
Villarreal'in Brezilyalı forveti Nilmar, Katar Ligi takımlarından El Rayyan'a transfer oldu.
Emre Belozoglu: "10 yasimdan beri Atletico Madrid'i takip ediyorum."
Emre Belozoglu: "A.Madrid'in renkleri Türk bayraginin renkleri. Bu elbette takimi secmemde etkili oldu."
Yapma Emre Yapma :D
evet tabiki gerçek yalan haber nie paylasayim.
Quote:
Athletic Bilbao'nun transferin gözdesi ismi Javi Martinez, yaptığı açıklamada kendisini Barcelona'da oynarken hayal edemediğini ve Bilbao ile olan kontratı sona erene kadar takımda kalacağını ifade etti. (Antena 3)
.......................Quote:
Real Madrid'in listesinde bulunan Luka Modric için konuşan PSG teknik direktörü Carlo Ancelotti, Hırvat oyuncunun çok büyük bir isim olduğunu ancak şu anda transfer hakkında bir şey söylemesinin mümkün olmadığını ifade etti. (Sportske Novosti)
Bence Gerçek Değildir Zannetmiyorum. Tercüme Hatasıda Olabilir
Video veya Kaynak'daki Asıl Metni Görmek Lazım
Emre hala aynı emre :D
Geyik yapılmaya çalışılmış. Adam 10 yaşımdan beri Atleti'yi tutuyorum dememiş ki, forumdaki herkes küçük yaşlarından itibaren Atletico'yu biliyodur yani.
Açıklamanın orjinali bu şekilde,
Quote:
"Luis Aragones'in Atletico'ya gelmende etkisi oldu mu?
"Evet sözleşmeyi imzalamadan önce onunla konuştum. Luis bana bu formanın nasıl bir şey olduğunu açıkladı. Ben 10 yaşından beri Atletico'yu takip ediyorum. Türkiye'nin renkleri ile kurulan bir kulüp. İspanya'da ne kadar önemli bir takım olduğunu yavaş yavaş öğrendim.
Adam Madrid'i tutuyorum mu demiş? Ben de 10 yaşından beri Deportivo'yu takip ediyorum, ya da Portsmouth'u.. Ama koyu Fenerbahçeli'yim..
Quote:
La Liga ekiplerinden Sevilla, Villareal'den kaleci Diego Lopez'i 3.5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.
Kaynak | SporxQuote:
Barcelona'nın Brezilyalı sol beki Adriano'nun menajeri oyuncusunun Barça'da mutlu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini ifade etti. (Radio COM)
Palop ve Javi Varas'tan daha iyi bir kaleci Diego Lopez.İyi transfer.
Villarreal'den kimler ayrıldı, bilen var mı? Küme düşen takımda hala nasıl duruyor yıldız oyuncuları bilmiyorum :)
Marco Ruben,Nilmar ve Diego Lopez'i biliyorum sadece :)
Eğer Rossi ise o kalır gibi.Ama Valero ve Zapata gider.
22 Numarayı verin sonra gerisine karışmayın.Quote:
@Ertem Şener ; Twitter
milan eski oyuncusu kaka ve iniesta için teklif sunmuş ... milano ayakta !!!
Eski Kaka'yı izleriz eğer giderse.
Kaka'yı alırlar ama İniesta'yı ... :D
Santos ve Barcelona 60 milyon €'ya Neymar'ın transferi için anlaşmış. Transferin şuan mı yoksa gelecek sene mi gerçekleşeceği konuşuluyormuş sanırım.
Nuri o nasil sac stili ya :D
http://i.imgur.com/evmvi.jpg
Tam Bir Ronaldo Hayranı Ama Şişkoş Olanından :D
Demekki Davalanın da Hayranı Burdan Sonuç Olarak Nuri Galatasaraylıdır Diyebiliriz :( Yanlış Yolu Seçmişsin Be Nuri'm Olmadı Bu Sana :uzgun:
Özenecek adam kalmadımı ki gidip Allah'ın apaçisi Ronaldo'ya özendin :D
Quote:
La Liga'nın son şampiyonu Real Madrid, Karpaty'nin forveti Lucas Perez için nabız yokluyor. 23 yaşındaki İspanyol oyuncu Rayo Vallecano'dan Ukrayna ekibine transfer olmuş ve geçtiğimiz sezon etkili bir performans göstermişti. (AS)
Kaynak | SporxQuote:
Barcelona ile Atletico Madrid, Cristian Tello için 6 milyon euroya anlaştı. Genç oyuncu Atletico Madrid ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. (Radyo Catalunya)
Barça geri almak için bir madde koymuştur.