Quaresma'nın yeri geldiğinde sahada adının bile yettiğini anlayacak Samet efendi ama iş işten geçmiş olacak..
Bu arada kırmızı forma ilk hafta sonunda 20.000 civarında satış yapmış. Arada bir iyi şeyler de oluyor camiamızda çok şükür.
Printable View
Quaresma'nın yeri geldiğinde sahada adının bile yettiğini anlayacak Samet efendi ama iş işten geçmiş olacak..
Bu arada kırmızı forma ilk hafta sonunda 20.000 civarında satış yapmış. Arada bir iyi şeyler de oluyor camiamızda çok şükür.
Fenerbahçe taraftarının twitter'da Hasan ve Bilal'e özgürlük diye ortalığı inlettiği duruşma sonunda başladı , peki Beşiktaş Sohbet Alanı'na niye yazıyorum ? Fenerbahçe - Galatasaray maçı sonrası benzinlikteki malum olay sebebiyle içeri alınan Fener'li Bilal , Beşiktaş'lıymış :)
Yok hayır. Zaten stadla alakası yokmuş Bilal'in. Orada birileri polisten dayak yerken vatandaşa yardım etmekmiş suçu.Onu söylüyorum :)
Duruşmada şöyle bir söz geçmiş , Fenerbahçe şampiyonluğu kaybettiği için sindiremeyen taraftarlardan olan bu kişiler.... falan filan.Sonra aslında Fenerbahçe taraftarı olmadıkları ortaya çıkıyor.
Yani Anıl sözün özü , adalet anlayışımızın bir başka mükemmel zırvalığından bahsediyorum.Provokasyon falan değil dediğim , yanlış anlaşılmasın :)
Hatta Bjk kombinesini göstermiş bir tanesi.Bu kişide Bilal'di sanırım.
Anladım kardeşim. Ben zaten mantığı kavrayayım diye sordum sen de yanlış anlama :)
O gece yaşananlarla ilgili kim ne derse desin Fenerbahçe taraftarı (bu yerleşik düzenimizde) haklı konuma çıkamayacak maalesef. Çok yakınlarımdan dinlediğim olaylar oldu aleyhinde olsa dahi bir konuyu olduğu gibi anlatacak insanlar , polisin gerçekten o gece zıvanadan çıktıklarını anlatmışlardı zaten..
Taraftarımız haklıdır haksızdır onunla ilgili bir şey söyleyemiyorum ben orada değildim , doğrudur söylediklerin.
Bu insanlar boş yere içeri alınmış.Suçları ya oradan geçmek ( ki bi tanesi güvenli olur diye polisin yanından geçiyor ve tutuklanıyor.. ) ya da dayak yiyen vatandaşa yardım etmek. Hangi takımlı olduğu önemli değil , bu insanlar bugün serbest kalmalı , kalacak.
Beşiktaş Quaresma'yı bu kadar ısrarla elden çıkarmayı düşünürken hangi aklı selim kulüp kasasından çıkarıp 4M verir? Beşiktaş yönetimi Quaresma konusunda yanlış yaptı. Artık kimse Quaresma için Beşiktaş'a bonservis ücreti vermez. En fazla alacaklarını verir. Quaresma'yı almayı düşünen kulüp oyuncunun serbest kalmasını bekler zaten.
Quaresma bu zamana kadar bavulunu toplayıp gitmediyse hala kalmaya niyetli demektir.
Yakın zamanda yeni sözleşme yapılır fiyatında indirime gidilir ve Quaresma takımda kalır.
Bu arada bir arkadaş Lincoln daha iyiydi Quaresma'dan demiş ama ona katılmıyorum Quaresma ve Lincoln'ün sadece Türkiye'de bile yaptığı işlere baksanız yeterli. Avrupa Kariyerinden bahsetmiyorum bile.
Samet Aybaba benim oyun planımda Quaresma'ya yer yok diyor.Yani maaşını geçtim adam kadroda düşünmüyor onu.Quaresma bu saatten sonra kalmaz.Olması çok güç ama yönetim olurda gel indirime git kal dese bile Quaresma şu anda nefret dolu Aybaba'ya.Hayatta kalmaz.
Muhteşem :n::n:
https://p.twimg.com/AyzkGdJCcAA3N6m.jpg:large
Sabah okudum bunu efsane :D
Hangi genç oyuncular A takımda kaldı?
27.07.2012 16:27:09
Avusturya kampında gençlere görev veren Samet Aybaba, hangi oyuncuların takımda kalacağını yönetime rapor olarak sundu.
Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi 5 Temmuz'da başlayan ve 25 Temmuz'da sona eren yurt dışı hazırlık kampı kadrosuna teknik direktör Samet Aybaba, 13 genç oyuncuyu dahil etmişti.
Aybaba, Mertcan Tunca, Atınç Nukan, Furkan Şeker, Rıdvan Şimşek, Emre Özkan, Mertcan Demirer, Ümit Karaal, Hasan Türk, Kadir Arı, Caner Turp, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş ve Sezer Özmen'in 20 günlük kapta gösterdikleri performanslar sonrası hazırladığı raporu futbol komitesine sundu. Aybaba, sunduğu raporda genç oyunculardan Rıdvan Şimşek, Sezer Özmen, Furkan Şeker, Caner Turp ve yaklaşık 2 ay önce Sakaryaspor'dan transfer edilen Berat Çetinkaya'nın bonservis bedelleri ile takımdan gönderilmeleri yönünde görüş bildirdi.
KİRALIKLAR: TANJU KAYHAN, BURAK KAPLAN, MERTCAN DEMİRER VE ATINÇ NUKAN
Tecrübeli teknik adam ayrıca Mertcan Demirer ve Atınç Nukan'ın yanı sıra geçen sezon A takım kadrosunda yer alan Tanju Kayhan ve Burak Kaplan'ın farklı bir takıma kiralanmalarını istedi.
TAKIMDA KALANLAR: EMRE ÖZKAN, ERKAN KAŞ, MERTCAN AKTAŞ, HASAN TÜRK, KADİR ARI, ÜMİT KARAAL VE MERTCAN TUNCA
Samet Aybaba'nın takımda kalmasını istediği isimler ise Emre Özkan, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş, Mertcan Tunca, Hasan Türk, Kadir Arı ve Ümit Karaal oldu. Bu futbolculardan Emre Özkan, Hasan Türk ve Erkan Kaş'ın sürekli A takım kadrosunda yer almaları beklenirken, Mertcan Tunca, Kadir Arı ve Ümit Karaal'ın sezon içinde çoğunlukla A2 takımda görev yapacakları ancak A takım antrenmanlarında yer alarak bazı karşılaşmarlarda A takım formasını giymeleri bekleniyor.
Haber Kaynağı: DHA
Sezer'i düzenli izleyen varsa eğer ne eksiği varda yıllardır giremiyor kadroya. Oynadığı hazırlık maçlarında Ersan'dan iyiydi.
Rapor dogrumu bilmiyorum ama Tanju, Burak ve Berat disinda bekledigim gibi olmus. Sezer ve Furkan'dan baya umitliydim, milli takımlarda iyi performans sergiliyorlardı. Berat'a da yazık olur madem oynatmayacan niye alıyorsun..
Berat'ı Samet Aybaba almadı ki. Yanlış mı hatırlıyorum yoksa ?
Ben hala Sezer'e takıldım. Neden sürekli bi gönderiyoruz?
Berat'ın gönderilecek olması bir olay Sezer'in ki ayrı olay.
Rize'de de gayet iyi milli takımlarda da. Neyini beğenmiyor bunca senedir değişen teknik adamlar anlamıyorum.
Ben kendimden şüpheye düştüm. Acaba biz mi gaza geliyoruz Sezer konusunda ? :n:
https://www.youtube.com/watch?v=is8y...layer_embedded
Bu video'da zaten belli oluyor Quaresma ve Ernst sadece aldiklari maas yüzünden yönetim tarafindan gönderilmek isteniyor ve Samet hoca bunu kabul ederek göreve getirildi. Mustafa Denizli mesela bu yüzden gelmek istemedi.
Arkadaşlar, bir yerde anlaşalım; bu listede kampa alınan 13-14 genç futbolcudan beğenilip takımda tutulanlar var. Şu isimlerin arasından seçildi, takımda kalacaklar: :)
Mertcan Tunca, Atınç Nukan, Furkan Şeker, Rıdvan Şimşek, Emre Özkan, Mertcan Demirer, Ümit Karaal, Hasan Türk, Kadir Arı, Caner Turp, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş ve Sezer Özmen...
Beşiktaş Başkanı'nın sahur programında ne işi var yahu?
Hoş. Gurur duydum başkanla. Belki yöneticiliği için bir şey diyemezsin ama kişilik olarak 10 numara adam.
Bana göre çıkmamalı nedenleri çok, uzun uzadıya tartışmayalım şimdi,madem herkesin hoşuna gitmiş tamam ozaman.
insanları mesleklerine veya bulundukları makama göre sınıflandırıp, robotlaştırıyoruz :)
Güzel bir blog yazısı, okuyunuz
http://savassaridag.blogspot.com/201....html?spref=tw
Fenerbahçe ve Galatasaray 40ar biner kombine satmış. Bizim 3bini buldu mu bilmiyorum. Ayrıca yeni sezon forması inanılmaz satıyormuş Fenerin. O kadar FEDA kampanyası oldu avuç içi kadar insan destek verdi. Bu takım böyle zor ayaklanır. Biraz daha duyarlı olmak lazım.
FEDA'nın kampanyası nerede oldu ki Net,Twitter ve Face'de. Tamamen Sosyal Medya. Sonuçta internet kullanmasını bilmeyende var, internet'i olmayan ve internet kullanmaya vakti olmayan taraftarda var. Kazanç için BJK TV çıtayı yükseltmeli. Projeler ile ilgili BJK TV araç olmalı. Kendi televizyon kanalında reklamın asını yapıp taraftarını haberdar edeceksin. Misal BJK TV'nin uydu yayını olmadığı için çoğu taraftar BJK TV'nin olup olmadığından bir haberdir.
Ayrıca üzülerek yazıyorum ki kartal yuvasında ürünlerde kalite yerlerde sürünüyor. Biraz özen gösterilmeli. Bir çok ilde kartal yuvası yok. Kartal yuvası olan illerde taraftar ürün eksikliğinden yakınıyor. Taraftar forma almıyor diye kestirip atmaktan öte taraftar acaba ürün bulabiliyor mu bu sorgulanmalı. Ürünler gerçekten çok kısıtlı. Senin ezelin rakiplerin bu konuda Barcelona ile yarışacak düzeye gelmişken senin bir fırın ekmek yemen lazım. Her şeyin başı kalite.
Her ay Adana kartal yuvasından ürün almaya çalışırım. Mersin'de yaşayan Beşiktaşlı kendisine en yakın yer olan Adana kartal yuvasını arıyor ürün almak için.
Feda 2 hafta önce 101.000 satıldığı söylenmişti. Yaklaşık 3 ayda tabi. Kombine kartı da 3500deymiş daha.
olm gitme lan :D
bayılıyorum bjk taraftarının yaratıcılığına :)
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...07897678_n.jpg
Sarıyer ile hazırlık maçı yapmışız ve 3-0 kazanmışız.Golü atanlardan birisi de Veliymiş.Maçın görüntüsü falan var mıdır acaba?
Maçi unuttum BJK TV göstermis galiba youtube'da bunlari buldum
http://www.youtube.com/watch?v=_XGRH7kRGrI
http://www.youtube.com/watch?v=QwLpibvIb6E