Az önce dolaşırken bu haberi gördüm.
Quote:
Az önce son dakika haberi olarak verdiler ,
Galatasaray ile Marco arasında Ön Protokol imzalanmış 16'ında cıkacak federasyon kararı sonrası imzalar atılacakmış
Şuan tek engel Federasyonmuş...
Printable View
Az önce dolaşırken bu haberi gördüm.
Quote:
Az önce son dakika haberi olarak verdiler ,
Galatasaray ile Marco arasında Ön Protokol imzalanmış 16'ında cıkacak federasyon kararı sonrası imzalar atılacakmış
Şuan tek engel Federasyonmuş...
5 milyon küsür €'muzu alalım nerde istiyosa orda oynasın :)
Öyle tabi Mustafa bizim için sorun değil :)
Sizin 5,5 milyon euro bizi bağlayan bir durum değil, Betis'le halledeceksiniz...
Bu ceza Kulube verilmiş bir ceza değil. Oyuncuya verilmiş bir ceza. Yani şu anda Aurelio'yu alacak kulup o cezayı ödemeyi kabul etmek zorunda. Deniz Barış'ta aynısı olmuştu Fenerbahçe 1 milyon $ ödemişti Gençlerbirliğine.
Betis'i bağlayan bir durum değil ki, ceza Aurelio'ya verildi, Aurelio'yu kim alırsa o ödeyecek. Betis ödemedi çünkü bizim federasyonun aldığı bir karar olduğundan yurt içinde bir takıma giderse bu tazminat ödenir şeklinde söylentiler vardı. Federasyon'un bir karar açıklayacağı söyleniyor, kaldırılacağını sanmıyorum ama fiyatta düşüş olabilir. Yurt içinden Galatasaray'a gelirse zaten anlaşırken bu tazminatı da ödemeyi kabul etmiş olur Galatasaray.
16'sında bekledigimiz karar cıkmazsa alınmaz zaten Aurelio'da.
Hatta teklif yapalım Marco onlara gitsin 5,5 vermesinlerde 2 versinler bide Linderoth versinler :)
Sapasağlam bir Linderoth, Aurelio'dan daha iyidir.
Biz bu olasılığı daha göremedik :n:Quote:
Sapasağlam bir Linderoth, Aurelio'dan daha iyidir.
Galatasaray Fenerbahçe'ye 5,5 milyon euro verecekse almaz aurelio'yu. rahat olun. ;)
Size nasip olmadı :D Adam size gelene kadar uzun süreli sakatlık geçirmemiş sizde oynayamadı bile garibim :)
Yazarken yanlışlık olmuş, sapasağlam linderoth, Aurelio'nun şu anki halinden daha iyidir. :)
ama gerçekten dua edelim hep beraber, şu linderoth bir top oynasın ya. :D
Aurelio nun sakatlığının ciddi olabileceği ve bundan sonraki futbolunu da etkileyebileceği söyleniyor kaldı ki orta sahada Ayhan,M.Sarp,Linderoth(düzelirse),M.Topal,Barış gibi üst düzey oyuncularımız var..o bölgeye bir de Aurelio nun gelmesi çok doğru olmaz bence..
yha biz marco'yu napcaz ön libero adam bolluğuna döndü.
Galatasaray'daki ön liberolar:
Ayhan(As)
Barış Özbek(As)
Linderorth(Oynarsa As)
Mehmet Topal(As)
Mustafa Sarp(As)
Kafam acayip karışmış durumda. Transfer yok diyen Adnan Polat'a mı inanmalı yoksa takviye yapacağız diyen Haldun Baba'ya mı ? :D
Şuan inanılmaz hafifledim :n:
Linderoth mu şanssız, biz mi şanssızız karar veremiyorum. Linderoth kariyerinin zirvesine çıkmışken bu sakatlıkla 2 yıldır top oynayamaz oldu, biz ise hayatında mr makinesi görmemiş Linderoth'a 2 senedir boş yere para veriyoruz...
Sözleşmesi biten futbolcuyu ne zamandır 5 Milyon Euro deniniyor :zuhaha
Şaka herhalde gelir paşa paşa oynar sadece Betis'e bonservis bedelini öderiz ;;)
Sizce Galatasaray , Fb'ye 5 milyon Euro öder mi ödemez onun için bu haber yalan...
Ben orasını bilmem, kendisi mi öder gideceği kulüp mü öder, ödesin de beni ilgilendiren tek o.
Aurelio konusunu fazla uzatmak, burda ödersiniz, ödemezsiniz tartışması yapmak doğmamış bebege don içmektir. Daha bir imza yok ortada. Denildigi gibi önprotokol var ve 16 temmuzda tahkimin verecegi karar bekleniyorsa; karar zaten Aurelio lehine olmazsa o iddia edilen protokol varsa iptal edilir; tahkim kararını Aurelio lehine degiştirirse o zaman imza atılır. Kimsede kimseye birsey ödemez.
İşte Cimbom'un gündemindeki Japon bombacı!
Rijkaard istedi, Neeskens izledi...
Orta sahaya takviye arayan Galatasaray'ın, Japonya Milli Takımı oyuncusu Keisuke Honda'yı istediği ortaya çıktı. Rijkaard'ın yardımcısı Neeskens'in, Honda'yı Hollanda'da izlediği belirtirken, genç oyuncudan da G.Saray açıklaması geldi.
Galatasaray'da gündem Honda. Lincoln'ün gönderilmesinin ardından orta sahaya yeni bir hücum ağırlıklı oyuncu aramaya başlayan sarı-kırmızılı takımın, Hollanda Birinci Lig takımlarından VVV-Venlo'da forma giyen Japon futbolcu Keisuke Honda'ya resmen talip olduğu öğrenildi.
Hollanda basınına yansıyan haberlerde, Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Johan Neeskens'in, Cumartesi günü Hollanda'ya giderek, Venlo'nun Venray takımıyla oynadığı hazırlık karşılaşmasında Honda'yı çıplak gözle izlediği ifade edilirken, konuya ilişkin görüşleri sorulan Honda, "Galatasaray gibi bir takımla büyük bir memnuniyetle görüşürüm" şeklinde konuştu.
Bonservis bedelinin 10 milyon avro civarında olduğu öğrenilen Honda'nın peşinde PSV, Ajax, Twente ve AZ Alkmaar gibi Hollanda ekipleri de bulunuyor.
23 yaşındaki Honda, 2008-2009 sezonu başından bu yana formasını giydiği Venlo'yla 50 karşılaşmaya çıkarken, bu maçlarda 18 gol kaydetti. Çok hırslı oyun karakteriyle bilinen Honda, müthiş serbest vuruş golleriyle de tanınıyor. Honda geçtiğimiz yıldan bu yana düzenli olarak Japonya'nın A milli takımına da çağrılıyor.
Eğer Honda transferi gerçekleştirilirse, Galatasaray, Junichi Inamoto'dan sonra ikinci kez bir Japon futbolcuya kadrosunda yer vermiş olacak.
(Goal.com)
Honda'yı millli takımlarında izlemiştim. İyi oyuncuydu.
Açıkçası sadece adını duymuştum, nasıl bir oyuncu bilmiyorum. Haberde dendigi gibi Rijkaard ve Neskeens izlemiş, alınmasını istemişlerse Onlara güvenim sonsuz, iyi oyuncu demek ki. Yalnız bonservisi 10 milyon denmiş haberde, öyleyse eger bu transfer başlamadan biter :p
Nonda yetiyodu şimdi bi de Honda çıktı :D
Ohoo Beşiktaş Ferrari aldı biz Honda aLıyoz bi Porche, Lamborghini falan yokmuydu... :zuhaha ilk kez duydum ismini vallaha hiç bi yorum yapmayacağım :D:D
İnamoto olayına dönmesin ? :D
Çekik gözlülerin Türkiyede başarı sağlayabileceğine inanmıyorum..
Videolarına bakılırsa Frikiklerde ve uzaktan şutlarda baya etkili bir oyuncu;
http://www.youtube.com/watch?v=wrtcEhHtgWk
23 yasında henüz genç ve PSV nin falan da takibindeymiş. Rijkaard'ın raporu doğrultusunda Neskeens izlemiş oyuncuyu ve olumlu rapor vermiş sanırım. Lig TV haberlerinde oyuncunun Hollanda kampı boyunca izlendigini söylediler. Gelişmeler önümüzdeki günlerde netlesecekmiş. Adnan Polat da "Transfer yaparsak, genç, gelecegi olan bir isim alırız" demişti. Honda o tanıma uyuyor.
Takımının 10 milyon istedigi deniliyor ama aynı takım 2 sezon önce Amrabat için de 6-7 milyon istemiş; PSV'ye 2.3Milyona satmışlar daha sonra. 3-4 Milyona bu transfer olabilir diye düşünüyorum. Oyuncu izlenilmiş ve begenilmiş henüz, teklif yok anladığım kadarıyla, ilerleyen zamanlarda ne olacak görecegiz.
Venlo'da çok iyi bir sezon geçirmiş galiba..Bizim taraftar forumundaki gurbetçi arkadaşlar öve öve bitiremiyordu Honda'yı..Ayrıca klasik Capon'lardan değilmiş bu :D fizik olarak gayet iyi ve bitirici bir oyuncu oldugu söyleniyor..Venlo elinde tutmakta zorlanacak gibi Galatasaray ciddi şekilde ilgileniyorsa Galatasaray'a veya Eredivisie'nin üst sırayı zorlayan ekiplerinden birine transfer olacak..Bence akıllı bir hamle olur..2'ye alıp 5-10 satılabilecek bir oyuncu gibi duruyor..