15'den 6.5 M € indiyse büyük başarı harbiden. :)
Printable View
15'den 6.5 M € indiyse büyük başarı harbiden. :)
Ntvspor'da da 9 milyon + 2 milyon bonus deniyor. Bu rakam daha bi mantıklı geldi. Ama bu rakam bile yeterli olmayabilir.
6.5 milyonsa üstüne selçukla krasiç i de verelim ayıptır
Selçuk Şahin'in heykeli dikilecekmiş...
Sarı lacivertlilerin, Cardozo ve menajerleriyle her konuda anlaştığı, transferin sona ermesinin iki kulüp başkanının imzasına kaldığı öğrenildi.
12 milyon Euro ile başlayan pazarlıkların 1 aylık süreçte 6.5 milyon Euro'ya kadar düştüğü belirtildi. Fenerbahçe'nin Cardozo'ya yıllık 2 milyon 750 bin Euro vereceği öğrenildi.
Uğur Demirkırdı / DHA
cardozo hayırlı olsun. :)
Çok ciddi bi transfer başarısı olur eğer 6.5m€ ya alınırsa.
Maliyeti konusunda spekülasyonlar bitmedi gitti, onu bir kenara koyarsak en az 2 sene ciddi katkı sağlar Cardozo. Tabii onu etkin kullanacak bir sistemde kullanılırsa.
19.07'de Cardozo Kapta:)
https://twitter.com/14_raulmeireles/...36124376793089
Gerçek mi bu hesap ?
Bende takip ediyorum ama bazı kişiler diyor ki bu hesap kulüp tarafından yalanlanmış. fake ise çok gerçekci bir fake
Şöyle bir şey var ama harbi çok sağlam fakemiş :n:
bence Alex'e olanlardan sonra Meireles gizlice yazıyor
O hesabı bende takip ediyordum. Kulübün yalanladığı gün kendisi de fake olduğunu yazdı ancak sonra kaldırdı sanırım o tweetleri. Sonuç olarak o hesap fake.
Fake hesap. Meireles gerçek bir hesap açsın diye ilgi toplamaya çalışıyormuş, yazmıştı daha önce.
Resmi siteden yalanlanmasa fake olduğuna inanmam imkansız gibi bişeydi.. O kadar özel resimler paylaşmış :D
Cardozo çok sağlam transfer olacak, yaşı ve fiyatı sorun..
Avrupa'ya gideceksek bu fiyat dokunmaz da gidemezsek zarara uğratacak. Neyse SOW - CARDOZO - KUYT çok süper duruyor ya :n:
Bu sezon Krasiç'i izleyin siz :)
Bende Mirodan çok umutluyum
Benim anlamadıgım kim gidicek bu takımdan. :D Miro'dan umutluyuz Krasic'ten umutluyuz Aziz Yıldırım Yobo'ya göndermeyecegiz demis Baroni iyi performans gösteriyormus kim gidecek yani ? :D
Abdullah Kiğılı: "Cardozo ile görüşmeler devam ediyor. Olmazsa başka arayışlara gireceğiz.''
Bu sezon büyük ihtimalle Avrupa'da devam ediyoruz, Eğer bir forvet alınacaksa artık kaliteli olmasını isterim, umarım en kısa sürede transfer eder ve kadroya katarız, Salzburg maçlarında olmasa bile diğer turdaki maçlarda oyuncunun hazır bir şekilde takım içinde olması gerekiyor. Bu sezon mutlaka Şampiyonlar Ligi gruplarında olmalıyız, mutlaka !
Yobo, Cristian ve Krasiç üçlüsünden 2 tanesinin gönderilmesi taraftarıyım, Hazırlık maçlarında oynaması durumunda Krasiç'in ne durumda olduğunu görmeye fırsatımız olabilir ancak ne olursa olsun Yobo ve Cristian bu takım için aşırı fazlalık.
Yobo'nun mevkisi: Alves, Egemen, Bekir, Can, Serdar gerekirse Kadlec ve Topal var. Yaşı kemale erdi. bence artık yol vermeliyiz.
Meireles ve Cris: Cris her şartta gitmeli zaten de Meireles eğer 10 ve üzeri bir teklif gelirse yollanmalı, yoksa kalsın.
Krasiç, Stoch, Webo'nun mevkisi: Kuyt, Sow, Krasiç, Cardozo, Caner, Stoch, Webo 3 ya da 4 mevki için 7 kişi var. ben olsam ya Webo'yu yollardım ya da hiçbirini yollamazdım.
Krasiç antremanlarda Alves beraber çok iyiymiş. Ee Stoch da instegramda çok iyi :D ikisi de kalsın :)
Valla Kığılı olmazsa başkası demişte, gidipte Bienvenu tarzında bir adam getirmesinler bu saatten sonra... Harbi küfür ederim... :n:
Bolu maçına çıkacak 11'den çok oyun düzenine bakıyorum da ne olur Cardozo'mu geliyor o tarzda bir adam mı geliyor gelsin artık, şu lanet olası tek forvetli sistemden kurtulalım artık. Aynı sistem ve anlayışla devam edeceksek Kocaman'ı gönderip Yanal'ı getirmenin gram mantığı yok.
Berkay = Dante
Aziz = Reus
Recep = Messi
Transfere ihtiyaç var mı : ) ?
Beykan ve Salih var daha :D
Mataracı var unutmadan ...
Cardozo'ya artık bitti gözüyle bakıyoruz. Ancak takımda kimin gideceği net değil.
Yobo, Krasic, Baroni top 3 listem...
Ne kadarda Baroni'yi sevmesemde iş yapan ve maça etki eden bir futbolcu. Yedek olarak kalmasına hayır demem ancak 11'de olup Alper, Salih gibi oyuncularımızın önünü kesecekse gitmesini isterim.
Amkspor @Amkspor 3 dk
SON DAKİKA: Cardozo zora girdi. İnatçı Benfica! 15 milyon eurodan aşağı inmiyorlar. Tüm detaylar az sonra http://amkspor.com 'da
15 m vereceğine al yerli forvet bitir işi.
15 m euroya kac tane yabanci genc iyi forvet veyahut türk forvet alinir,cardozo nun kalitesi tartisilmaz ama adam gelmis kac yasina birde üstelik 15 m euro istiyorlar insallah fener taraftarin gözünü boyamak icin bu hatayi yapmaz.
Cardozo gelmeyecek bana kalırsa, 2. Belhanda vakası gibi birşey oldu şuan bu transfer.
Millet David Villa'yı 5 mn euroya alıyor biz Cardozo'ya 15 mn euro veriyoruz çok saçma.
Fenerbahçe bence bir an önce rest çekmeli. Katar'a gelmiyor...
Sanki Cardozo'da yıllık 2 Milyon € alacak ya :) O da 4'den aşağıya inmeyecektir diye düşünüyorum ben.O zaman transferin maliyeti aşırı şekilde artıyor işte.David Villa 2 yıllığı 18'e geliyorsa,Cardozo'nun iki yıllığı 23'e geliyor.