Olcan harika olur ancak sanmıyorum ben Tolunay hocanın onu bırakacağını...Birde antep onu 5'ten aşağı bırakmaz...
Printable View
Olcan harika olur ancak sanmıyorum ben Tolunay hocanın onu bırakacağını...Birde antep onu 5'ten aşağı bırakmaz...
mervan çelik le keita gelsin bizim lig için gayet yeterlidir :D
Gio + Keita + Eboue yapsakta bitirsek ya transferi :D Hem Gio'da sol ayaklı mis gibi transfer :D
Arshavin imkansız bence. Keita geri gelirse sol kanatta oynayabilir diye düşünüyorum.
Keita'yı alıpta Arda'nın yerine bir transfer daha yapılacağını sanmıyorum.Gelirse muhtemelen sol tarafta kullanırız.
İşin cılkı çıkıyor arkadaşlar.Boşuna heyecana yaptırmayın millete :) Gereksiz sohbetler dönmesin.Sohbet alanı daha uygun böyle şeyler için.
Daha fazla konu dışı mesaj atılmasın.Sayfanın görüntüsünü bilmiyorum ama siz yazdıkça sildiğim için kötü görünüyor olabilir :)
Konu çok çirkin duruyo böyle de yav, alta doğru iniyosun böyle silinmiştir silinmiştir :D
Neyse kural dışı mesaj olarak silme diye;
Keita gelse amma güzel olur bea :D
Evet keita gelse çok iyi olur :D
(Hala yaşıyorum :D)
Keita Gelirse Kazim ile birlikte Kanat degisiterek is yaparlar
Sol ayakli Turk olarak Bu mervan ile olcan"i alsak bence lig icin gayet yeterlidir avrupa icin bile..
Engin Baytar Gelirse iyi olur yetenekli adam ama simarik Kazim Gibi Oda adam Olur
bu 1 hafta onemli bakalim yonetim artik su bombalari patlatsada rahatlasak madrid macinda Tribunde izlesem yeni transferleride.
Keita geliyor mu :D Mersin'e gidiyor diye duydum....
Konuda tek bacağı olmayan insana dönmüş :D
Volkan Şen'e parayı kıyıp alsaydık. Ya da Ozan İpek'i. Türk statüsünde iyi kanat oyuncuları..
Ben Gitti Biliyorum :D
Dedecim yaşlılığına veriyorum bu olayı, bi şey demiyorum :zuhaha
Pino gitmedi, Arda'nın gidişiyle de gitmeyecek gibi duruyor. Kanatlarda Aydın'dan daha iyi alternatif sonuçta.
Ibrahim Seten & N. Dindar: Eboue icin 3.5 Mio.€ bonservis ödeyecegiz. CL'e katilabilirsek extra 500 bin € ödeyecegiz. Eboue hayirli olsun..
Gel Artik eboue gozlerimiz yollarda kaldi valla.
Arshavin bugün ilk 11 çıktı sahaya kısaca imkansız onun gelmesi artık. Ben Eboue'ye cepte bakıyorum bu yüzden sol açığa iyi bir yabancı alsak transferi bitirsek güzel.
Keitada Hayirli Olsun Diyelimmi
Keita'nın menajeri "Keita, Türkiye'de GS'dan başka bir takımda forma giymeyecek" demiş.
Kaynak neresi acaba ?
Sporx Hocam Sporx"e konustu menajeri
Keita'nin menajeri konustu!
Galatasaray taraftarının merakla beklediği Abdul Kader Keita transferinde son durumu açıklıyoruz...
Galatasaray eski yıldızı Abdul Kader Keita'yı kadrosuna katmaya çok yakın. Keita'nın, İsveçli menajeri Thomas Boehm'in ortağı Marc Guy, editörümüz Hilmi Sever'e özel açıklamalarda bulundu.
Keita'nın adının Galatasaray ve Mersin İdmanyurdu ile anıldığını hatırlattığımız Marc Guy, çok net bir ifade ile sözlerine başladı. Keita'nın, Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda forma giymek istemediğini açıklayan Marc Guy: "Galatasaray yönetimi ile görüşmeler sürüyor. Keita, yeniden Türkiye'ye dönmek istiyor. Galatasaray'ı çok seviyor ve yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeyi çok istiyor. Keita, Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda forma giymeyecek" dedi.
Bu net ifadeleri kullanan Guy, Keita'nın Galatasaray'a transferinde önemli yol alındığını, bu transferin çarşamba gününe kadar kiralık ya da bonservisi alınarak netleşmesini beklediklerini belirtti.
Keita, Katar'ın Al Sadd kulübüne 8 milyon Avro bonservis bedeliyle satılmıştı.
Sporx
Keita Gelirse Arenada daha bi cosar adam :D
Yalnız Keita transferi FM'de küçük bir takımız ve iyi bir oyuncu ile tam anlaşacakken araya biren büyük takıma oyuncuyu kaptırmamız gibi olmuş.