Hocam kes Hamit'i Amrabat'ı koy of off mükemmel :)
Printable View
Arda'nın Türkiye'ye dönme fikri varsa yanlış yapıyor.Avrupada kariyerini sürdürmeli.Sorarlar Arda'ya niye geçen sene Fatih Terim'i yarı yolda bıraktın diye.Arda'nın başına ne geldiyse Sinem Kobal yüzünden geldi.İspanya zor geldi heralde ona.Eğer Arda Galatasaray için gelicekse gelsin.Sinem Kobal Türkiye'ye dönmesini istiyor diye geliyorsa gelmesin.Fatih hoca ve yönetim sırf Arda dönmek istiyor diye takıma Arda'yı getirmesin.Fatih Terim'in ona ihtiyacı varsa gelsin.
Arda takıma büyük güç katar orasını tartışmam ancak eğer 1 sezon sonra geri dönerse ilginç olucak.Ait olduğu yuvaya dönücek.Umarım oda özel yaşantısına dikkat eder eğer dönerse.Basına malzeme vermemesi lazım.Artık evlensin Sinem Kobal ile hiç yoktan oradan basına malzeme çıkmaz.
melo twitterde soledi para konusu yalan beni baskan istemedi dedi (baskan derken unal aysaldan bahsediyor )
Bu transfer politikasının bir gün bir yerde patlayacağı belliydi.
Sen Hamit'in kendisine senelik 3 milyonun üzerinde, Amrabat'ın bonservisine 8 milyonun üzerinde para ver; temmuzun sonu gelmiş, bu adam evinde oturup seni beklesin.
Eğer ligi 3.-4. bitirseydik Arda haberleri çıkar mıydı sizce ? tabi ki çıkmazdı...Arda'da gelmek istemezdi şimdi Ş.L.'deyiz tabi düşünebilir sırf gelecekse de bu yüzden gelir geçen açıklaması vardı gerçi Barça ve Real'in önüne geçmek imkansız değil falan işte Ş.L.'ye gitmek istiyoruz diye bence kalacaktır...
Melo'nun Twitter'da yazdığı şey tam olarak şöyle sanırım;
''Seni anlıyorum,ben her şeyi yaptım fakat başkan ve çocuk yüzünden gelemedim.''
gibisinden bir şey demiş sanırım.Buradaki çocuk Melo'nun karısı 4. ye hamile.O oluyor sanırım :D
https://twitter.com/_FelipeMelo_/sta...53950495289344
Önceki twitini silmiş. Öncekinde ingilizce "para isi yalan baskan beni istemedi" demisti. Sonra çocuk hakkında birşey demiş. Onu ben yakalayamadım. Birileri başkana "Çocukça davranıyor" diye anlamış birileride "Doğacak çocuğa para lazım" olarak anlamış. Orjinal cümleyi bilmiyorum.
Melo ucuz diyen kimse yok zaten ama Melo ayarinda bir adam almaya kalktigin vakit en az gecen sene odedigimiz kadar odemek zorundasin. Anlamadigim mevzu Burak'a cash 5 koyuyorsan, Amrabat'a 8.5 bayiliyorsan Melo'ya fedakarligi sen yapacaksin. Aglayacagim yeminle goz gore gore en onemli mevkiiyi yalan ediyoruz. Melo'ya kac defa anlasildi sayamadim. Adam da hakli yani dakika basi Melo indirim yap diyor yonetim. Tek umudum Melo'nun artik bizimkilerin isi saglama almadi icin blofudur insallaj bunlar. Ama sanmiyorum. Yolun acik olsun Melo, insallah baska zaman tekrar parcaliyla izleriz seni.
lassana diarra veya bi başkası gelirse belki daha iyi olabilir ama daha iyi olsa bile benim gözüm topu kayarak taca yolladıktan sonra tribüne bağıran attığı golden sonra pitbull hareketi yapan birini arıcak umarım melo gelir değil diarra kim gelirse gelsin orda melonun uyumunu sağlayamaz bence
Yok abi, aksine pisliğe pislikle cevap verecek adam lazım bize. Hiç gözümün önünden gitmez 5 yıl önce bir Bursa maçında Egemen'in Uğur'u yumruklayışı. Çocuk en ufak bir karşılık bile vermemişti. Derbilerde dönen dolaplar zaten ortada, her maç tehlikeli oyuncularımızın üzerine oynanıyor. Buna en iyi karşılığı Melo veriyordu. Gerekince biraz kışkırtacak abi topçu dediğin. Bak Cristian'a, derbide yalandan Arda'yı şöyle bi itekledi, bi de maç içinde çaktırmadan tokadı ekledi ağzına, Arda'nın verim 0.
Abi derbilerde tamam da diğer maçlarda da sinir edebiliyor adamı. Alınırsa iyi transfer tabiki ama ne bileyim bi terslik var meloda :)
Melo herhalde 2.5 aydır tatilde. Geçen her gün bu transfer zora giriyordu zaten, toplamda 30 milyon euroyu bulan bir maliyetle alınmaması normal. Bu sezon Fatih Terim kimi istediyse aldı yönetim, bir tek Melo kaldı. İlla ki bütün gelişmelerden, dönen paralardan haberi oluyor Fatih Terim'in. Basın bile bu kadar net biliyorsa.. Alternatifi olmayan oyuncu yoktur, onun ayarında ya da daha iyisi bulunabilir. Hamit, Burak, Amrabat gelince helal olsun denilen yönetim Melo gelmeyince iş bilmez olmamalı. Kısa sürede Selçuk'un yanı pozisyonuna iyi bir isim gelecektir diye tahmin ediyorum, enseyi karartmadan beklemek lazım.
Kaç kırmızı gördü demeyelimde hocam kaç kez kırmızı gösterilmedi diyelim ama buna özellikle Emreyide katıyorum
Sor adama cevaplasın. Bir sezonda görmedi diye hiç görmeyecek gibi bir çıkarımda bulunamayız. Melo her zaman bu tehlikeyi taşıyan bir adamdır, ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Takımını her an eksik bırakabilir. Tamam ben de seviyorum Melo'yu, dün bizdeki günlerini izleyip duygulandım filan ama, bu gerçekleri de göz ardı edemem. Tabii Fatih Terim gerçeği de var, bu tip oyuncuları iyi dizginleyen bir hoca kendisi.
Valla hangi futbolcuyu izledin bilemeyeceğim de, benim bildiğim Melo dünyanın neresinde sorarsan sor potansiyel kırmızı karttır, agresifliğini şu ana kadar Riera olayı dışında iyi kontrol etti, buna birşey demiyorum zaten. Ama geçen sene kendini kontrol etmek zorundaydı, kariyeri tehlike altındaydı. Bu sene garanti kontrat imzalayacak, ne yapacağını kimse kestiremez bu yüzden.
Melo kırmızı kart görmedide kaç maçın daha başında gereksiz yere sarı yedi. Bazı maçlarda sarı kartı varken iyice hırçınlaştı Fatih Hoca onu kenara almak zorunda kaldı vs.
Melo'nun alınmaması büyük eksiklik yaratır ama yerine de oyuncu bulunmayacak değil.Melo gelirken hemen hemen herkes fiyasko diyordu,yönetime sallıyordu falan neler neler deniyordu.Bekleyip görmek lazım neler olacağını.
ben nedense Melo işinin bitmediğine inanıyorum.
Emre'nin hareketlerine falan kızıyorsunuz değil mi? Lugano'ya da kızıyordunuz.
Ama Lucas Neill reisti sizin için, Melo da öyle. Bence farkları yok biraz dışarıdan bakmayı başarabilirseniz. Futbolu çirkinleştiren hareketleri olduğu değişmez bir gerçek.
Bence Melo'yu alacağız biz yerine başka bir adam bulamayıp.
Melo iyi aile çocuğu demiyor ki.Böyle hırçın futbolcular kendi taraftarı tarafından sevilir,rakip taraftarlar tarafından nefret edilir.Emre olayı da bu yöndeydi.Fener'e gelene kadar genel olarak bütün Galatasaraylılar Emre'yi her hareketine rağmen savunmuştu.Şimdi Fenerbahçeliler savunuyor.
Melo Yerine Dany Monte Edilcek Dedim Inanmadiniz :D yavas yavas o haberleride duycaksiniz :p
Ya arkadaş Melonun nesi hırçın nesi sakat ben anlamdım gitti. Ya arkadaş geçen sene Beğendiğimiz bayıldığımız ujfalusi değilmiydi gereksiz yere oyundan atılan gereksiz yere kaç kere sarı kart gören? gereksiz yere hakeme itiraz eden üstüne yürüyen. Neden kimse şuan takımda bulunan hatta defansın göbeğinde duran 2 saatli bombayı tartışmıyorda geçen sene aslanlar gibi oynayan hiçte sizin anlattığınız adama benzemeyen Melo yu tartışıyor anlamıyorum. Valla bazen çok garip konuları tartışıyor ve uzatıyorsunuz. Anlamak çok güç. gülücük koyayımda sonra kızmayın bana :):):)
Melo hakkında güzel bir yazı;
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=29497690
Amrabat, kendi maaşından indirim yapılıp diğer transferlerde harcanmasını yönetime bildirdi.
Doğruluk payı nedir ?
Melo 4. çocuk için para lazım dediyse hakkaten höh yani. Geçen sezon kazandığı paraya kreş zinciri alınır :n::n:
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...51152055_n.jpg
FOTO | Felipe Melo'nun twitter'da önce yazıp sonra sildiği tweet:
Felipe Melo dün twitterda yazip sildigi tweette: "Baskan cocuk gibi davraniyor, herseyi kabul ettim ama sartlari 3. kez degistirmek istedi"
Melo'nun menajeri Gonzalo Amilibia: "Görüşmeler kapanmadı. Kapımız açık. Ancak son fiyatı kabul etmiyoruz" (Radyospor)
Bizimkiside umut işte.Başkanda işine gelene parayı saçıyor.Melo'ya gelince tırt.
Melo'nun bizim teklifimizi kabul ettiğini düşünüyorum.Bizimkiler Melo nasıl olsa bizi istiyor ne düşürebilirsek kardır mantığıyla yaklaştı olaya.Melo'nunda canına tak etti heralde.Yönetim Melo olayında çuvalladı olay bu.Melo paragöz gibi gösterilip Melo bizi kabul etmediye getiriliyor olay.
En çokta Selçuk için üzüldüm.Adam her fırsatta Melo ile iyi anlaşıyoruz keşke alsaydık diyor.
Melo veda tweeti atmış.
Felipe Melo @_FelipeMelo_
Hello, good afternoon everyone, I just want to say that galatasaray will stay forever in my heart, thank you fans, you are beautiful!
Çok duygusalız çooook :) Daha mantıklı bir bakış açısıyla bakmakta fayda var. Sonra kalıyor elinde Baros gibi.
Baros sakatlanmasa görürdün sen Baros'u :)