Melo olmazsa Colman olur Selçuk ile iyi uyum sağlarlar 4 milyon euro serbest kalma maddesi varmış
Printable View
Melo olmazsa Colman olur Selçuk ile iyi uyum sağlarlar 4 milyon euro serbest kalma maddesi varmış
mümkünse trabzonspor'dan daha fazla oyuncu almayalım.geçen sene kadroda geçen seneden tek hakan balta olmasına rağmen harika bir uyum sağlanarak şampiyon olundu.bunlar geçen sene oynamış oyuncular kadro ne kadar aynı kalırsa sağlanacak başarı da o kadar artar.melo maliyeti çok veya az ama onun yerine gelecek oyuncunun da maliyetinin melo'dan aşağıya kalır yanı olmayacak büyük ihtimal bu transfer gerçeleşecek arkadaşlar.
Melo'nun yaptığı işi yapacak bir sürü oyuncu var. Ama Melo çok şanslı bir sezon geçirip 10 civarında gol attı. Bu katkıyı verebilecek bir oyuncu o bölgeye zaten bulamazsınız, bulmanız zor. Çok abartılıyor Melo, ortada bir uyum var farkındayım, taraftarı heycanlandırıyor iyi hoş ama bulunmaz hint kumaşı değil.
Elimizdeki seçenek bayağı bir pahalı aslında, konuşulan rakamlara bakılırsa 5 yıl garanti sözleşme ve bonservis dahil 35 milyon euroya mâl olacak bir oyuncu, -ki bu sene aynı özveriyi gösterecek mi soru işareti. Ayrıca Juveyle olan sözleşmesinin sonu da yakınmış yanılmıyorsam.
veloso 7.5 m € a kiev e gitmiş keşke melonun olmucağını bilipte ona yönelseydik zamanında
Colman'ı alalım yahu nasıl olsa garanti gelir. :)
Melo'yu boşverin Colman var Colman :D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...16320737_n.jpg
bu tarz bir sürü geyik var ve bende bunlara acayip gülüyorum. Bu transfer döneminin en eğlenceli yanı aysal ve şener geyikleri oldu :D
Bir de Sadri Şener Galatasaray'da diye bir fotomontaj yapmışlardı :n: O da fenaydı :D
gargano,hernanes fena olmaz.madem melo yok. mbia çok defanif olmazmı sonuçta 4-4-2 oynucaz,top çıkarabilen ekstra işler yapabilen biri olmalı. Bence Sir Alex Ferguson'a soralım sonuçta 4-4-2 dehası o,bi oyuncu söler :P
belkide gs taraftarlarina mesaj vermek icin yükledi resmi :p
"Beklediginiz cilek benim"
Ya da yerim ulen çileğinizi diye :n::n: Dzeko gelse muhteşem olurda zaten tonla forvet var elimizde Dzeko'yu nereye sığdırcaz ayrıca bu saatten sonra çilek gelirse Melo'nun yerine gelir.
Melo + Yerli alternatif amaçlı sol bek deniyor ama hayırlısı ...
Twitterda ki duyumculara göre Fatih Hoca Mbia'yı veto etmiş , Lass'ın ise maliyetinden dolayı tekrar ibre Melo'da Melo'yu çok istiyormuş , sol bek olarak ise ya Atila Turan yada Sivasspor'dan Ziya gelecek deniyor İnşallah Atila gelir çok fazla izlemesemde hem yaşından hemde şu incelemeden dolayı kendisinden ümitliyim inceleme eski de olsa 2 sene önce sanırım :)
İncelemeyi okumak isteyenler için ;
Burdan
ziya mı? ziya kaç yaşında bilen var mı?
Ziya Erdal, 5 Ocak 1988 doğumluymuş. Geçen sezon Süper Ligde 21, Süper Final Avrupa Ligi Grubunda 6, Türkiye Kupasında 2 maça çıkmış toplam 3 asist yapmış 6'da sarı kart görmüş.
Ziya ciğersiz diye tabir edilen bir futbolcu, sürekli ileri çıkıp gelen birisi. İzlediğim kadarıyla Hakan Balta'ya anca alternatif olabilir şuan.
Melo konusunda benim içim çok rahat. Kulübe bazı taraftarlar kızıyor ama çok doğru bir yol izliyoruz. Kulüp de biliyor Melo'nun talibinin çıkmayacağını. Çünkü Melo Avrupalılara göre sorunlu ve futbol olarak vasat bir oyuncu. Kimse G.Saray'daki performansına bakıp Melo'yu almaz. Kulüp de bu transferin risklerini biliyor ve zaten ona göre bir teklif yapmışlar. Ali Dürüst'ün söyledikleri doğruysa, yapılan teklif de son derece iyi. Melo'nun eli mahkum bize gelmeye. Yoksa 1 sene boyunca Juventus'un maçlarını tribünden izler, futbolu unutur. Twitter'dan da Rusya'ya gitmiyorum demiş bir taraftara, geriye tek seçenek kalıyor... :)
Sol bek içinse bence Rıza'larla falan uğraşmaya hiç gerek yok. Ya scout önerisi Brezilya'lı, ya da kulübün ilgilenmiş olduğu başka bir sol bek gelsin. Türkiye'den adam almaya gerek yok. Lyon Cissokho'yu satılık listesine koymuş, keşke alabilsek onu, çok iyi olur bence.
Melo konusu çok can sıktı G.Saray'da.
Geliyorsa gelsin, ne yapalım çok fazla ilah yaptı kendisini.
Ben Melo konusunda yönetimin tavrını doğru buluyorum. Tamam o bölgeye transferde geç kalınmış olabilir ama Melo da bulunmaz Hint kumaşı değil. Melo sorunlu bir oyuncu Juventus'ta onun bölgesinde oynayacak 10 tane adam var, talibi yok, burda kazandığı parayı başka yerde kazanamaz gördüğü sevgiyi başka yerde göremez. Primlerle birlikte 4.2 milyonu öpsünde başına koysun bana kalsa ben o kadar bile vermem eğer çok meraklıysa paraya gitsin Katar'a. Takımla kimyası tuttu diye bu kadar da şimartılmasına gerek yok en nihayetinde bir Alex, bir Hagi değil.
Melo'ya twitterdan istikamet Florya mı diye sordu birisi, cevap evet oldu.
Melo gelecek merak etmeyin beyler.. istediği parayı verecek takım yok :)
Galatasaray ile Felipe Melo arasındaki transfer görüşmelerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor! Sarı-kırmızılı taraftarların büyük bir baskısı altında olan Melo, taraftarların sorularına yanıtlar vermekten geri kalmıyor.
Bir süre önce twitter hesabından Fenerbahçe'ye asla gitmeyeceğini ifade eden Melo, şimdi de takipçilerinden birini 'İstikamet Florya'mı?' sorusuna 'Evet' olarak cevap verdi.
Daha önce twitter üzerinden yaptığı açıklamada ailesi ile Orlando'da bolca vakit geçirmek istediğini çünkü artık İtalya'ya döneceğini belirten Melo, Galatasaray ile menajerlik şirketi arasında yapılan son görüşmelerin ardından rotasını değiştirdi.
Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada Felipe Melo için ellerinden geleni yaptıklarını ve Brezilyalı futbolcuya son teklifi ileterek beklemeye geçtiklerini belirtmişti.
Galatasaray'ın çektiği restin ardından stratejisini değiştiren menajerlik şirketi Promoesport'un sarı-kırmızılı yönetimin yaptığı teklife 'evet' demesi ve Melo'nun kısa bir süre içerisinde İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
ya orası öyle ama bize gelmese bile başka bir takıma gideceğini düşünüyorum.