Aziz Yıldırım mkesinlikle Galatasaray'ın en iyi başkanıdır. O kaldığı sürece Galatasaray kupalara ambargo koyacaktır. Ben hayatımda bu kadar futbol fakiri adam görmedim..
Printable View
Aziz Yıldırım mkesinlikle Galatasaray'ın en iyi başkanıdır. O kaldığı sürece Galatasaray kupalara ambargo koyacaktır. Ben hayatımda bu kadar futbol fakiri adam görmedim..
Aziz Yıldırım'ın yıllardır Arda'yı istediği bir gerçek ancak bu sefer haber ısmarlama gibi duruyor,Galatasaray yenilgisinden sonra veya bir kupa kaybettikten sonra Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen medyadan biri yapıyor ısmarlama haberi,sonra bütün gazeteler bakıyor,ilgi çekiyor,aynı haberi basıyorlar.
Birde Twitter nöbetçileri var,onlarda ortalığı iyi karıştırıyor.
Krasic Genoa'da deniyor ama resmi bir şey yok daha.
Kaynak
Nani > Fenerbahçe
deniyor
Nani'yi kim kaybetmiş biz bulalım. FB'ye öyle hızlı ve kaliteli futbolcular haram, Allah korusun gelir de iyi futbol oynar falan... Bize Erkan Zengin iyidir. Tam FB futbolcusu istikrarsız, güçsüz neyimize yetmiyor. Yargıtay kararları açıklanmadığı sürece bu takımdan hiçbirşey olmaz boşuna heveslenmemek lazım.
Nani gelsin gelsin de nerede oynatacaklar? Kuyt'ı asla kesmiyor hocalarımız. Sow ve Emenike'de kesilemez 4-4-2 oynasan 4 yabancı etti Meireles ve Alves'i de kesin oynatacağını düşünürsek hocanın Webo,Kadlec,Cris tribünde mi oturacak? Düşük buluyorum bu ihtimali.
Nani gelse bek oynar bizde.
Çok berbat transfer planlamalarımız
Yahu ne Erkan Zengini alla aşkına. Alacaksanız türk olarak Kerim Frei gibi gelecek vaat eden adamlar alın. Samimi söylüyorum Erkan'ın vereceği katkıyı Salih veya Recep'de yapabilir. Sırf transfer yapmış olmak için bu adamlara milyon euro dökmenın amacı nedir ? Ki önceden başarısız bir BJK macerası geçirmişken.
Erkan yararlı olur. inşallah alırız.
Bu takım Holmen'i aldı, hala elinde Cristian ve Selçuk gibi adamları tutuyor, Erkan bunların yanında Ronaldo'dur : ) Ersun hocaya acıyorum vallaha, Sen senelerce Fenerbahçe'nin başına geçmeyi hayal et ama elinin altına enkaz bırakılsın ve tüm takım kararları senden önce alınsın (yapılacak transferler, gidecek oyuncular hatta teknik ekip bile) Bizde adamdan şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz, ne diyeyim Aziz Yıldırım gittiğin gün halay çekecem yeter ki düş artık yakamızdan.
Unutmadan geçmeyelim. Erkan Zengin'in de Fenerbahçe'ye golü var. :) :)
Galatasaray'a karşı 120 dakika futbol oynadı oyuncularınız Alper dışında böyle çalım atanlar var mıydı :p
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=yrh8zYAG5_Q"]Erkan Zengin[/YOUTUBE]
Ligin en iyi kanat oyuncularından biri Erkan Zengin. Bana göre geçen sezon Olcay ile birlikte ligin en istikrarlı kanat oyuncusuydu. Alınırsa iyi transfer olur. Ama bu kadar oyuncuya nasıl yer açılacak merak ediyorum. Fenerbahçe'de şöyle tam rotasyonluk bir kadro var ama Ersun Yanal'da hep aynı ilk 11 ile oynamayı seven hocalardan. Daha önceki çalıştırdığı takımlarda sakatlık ve cezalı oyuncu dışında ilk 11'de pek değişiklik yapmıyordu. Yani görünen şu bu oyuncu yapısıyla Salih, Recep gibi genç oyuncuların forma şansı bulması zor gözüküyor. Taraftar takımın maestrosu olmasını bekliyor ama Emre varken öncelik her zaman Emre'de olacak gibi. Emre'nin oluşu Alper'in oynamasını da etkiler.
Krasic'te gidiyor gibi, bence gidecektirde.
Erkan kanata yönelik olarak iyi bir oyuncu olabilir. Hatta şuanki kanat oyuncularına göre rahat forma şansı bulur.
işin garibi kanat oynatmamaya meyilliyiz. bu arada alper sağ kanatta oynatılırsa sonu özer olur, maazallah.
Var mı transfer daha
Arda'nın Fener'e gelmesi için Galatasaray'ın izni gerekir,özel madde var kontratında.
Öyle bir madde olamaz. Kişinin bir takıma transferi onun özgürlüğüdür, engellenemez. sadece Galatasaray'a öncelik tanınan bir madde konulabilir. yoksa GS izin verecek diye bir şey mümkün değil.
Benim bildiğim madde de önceliğin Galatasaray'da olduğu. İmzalarken de boş madde diye içimden geçirmiştim. Pek bir geçerliliği yok bence.
Madde olmasa da geleceğini sanmıyorum. Ancak konuşulan rakamlar da az değil 50 MN Euro'dan bahsediliyor.
Arda artık ya Fenerbahçe'ye gitmez efsanemiz olarak kalır Fatih Terim, Hakan Şükür, Hasan Şaş gibi ya da paraya kanıp gider Emre gibi. Emre'nin başından beri Fenerbahçeli olduğu söylendiğine göre Arda için ilk seçenek daha olası gibi.
Arda gelse mükemmel olur tabii ama ona o kadar para vereceğine git Nani ve Fernandes'i al arkadaş. mükemmel bir takımın olsun. ikisinin bonservisi anca Arda yapar. yıllık ücret de aynı şekilde. Krasiç, Cristian, Yobo'dan da kurtul , mis gibi takım olsun. hatta Cristian'ı Fernandes transferinde takasa dene, belki ikna edersin. adam sözleşme imzalamıyor sonuçta.
Fenerbahçe kongre üyelerinin artık bu duruma bir el atması gerekiyor, Kulübün parasını kendi çıkarları için babasının malı gibi kimsenin kullanmaya hakkı yok.
Yanılıyorsunuz, Arda'yı kim istemez takımında. hem de şuanki Fenerbahçe'ye ilaç olur.
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=35863
Fernandes ve Erkan yalanlanmış. demek ki Arda girişimi var.
İşte Galatasaray'a danışılmadan satamazlar Arda'yı,Galatasaray'ın izni derken haberi demem gerekiyordu,hoş öyle bir durumda madem satacaklardı,başta isteyen ekip biziz.Bize satarlar.Tabi Arda'yı da ikna etmesi var.Arda'nın ''Allah bana Fenerbahçe forması giymesi nasip etmesin'' diye bir sözü de var ama geçmişte çok oyuncudan duyduk bu sözleri.
Neyse 5 yıldır deniyor Aziz Yıldırım,denemeye devam.
arda sanildigi kadar galatasaray fanatigi degil bence sonucta oda profesyonel bir futbolcu ayrica atleticoya ilk gittigi yillarda röportajlarinda galatasraya az sallamamisti hatirlarsaniz...
Son 2 senedir ligi alıyoruz lig bittikten 1 hafta geçmeden Arda=Fenerbahçe haberi çıkıyor.2 tane süper kupa aldık 2sinden sonra da yine aynı haberler çıkıyor.Hiç şaşırmıyorum artık.He bu Fenerbahçe alamaz demek değil o ayrı.
Fernandes'i, yanında Erkan Zengin ile birlikte yalanladınız:
Zorunlu Açıklama
Yazılı ve görsel basının yanı sıra çeşitli internet sitelerine de konu olan, Beşiktaşlı oyuncu Manuel Fernandes ile ilgilendiğimiz yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Belirtmek isteriz ki, herhangi bir oyuncuyla ilgili bir transfer tasarrufumuz olması halinde, ilkelerimiz doğrultusunda, bu transferin gerçekleşmesi adına ilk olarak oyuncunun bağlı bulunduğu kulüp ile görüşürüz.
Öte yandan yine medyada yer alan iddiaların aksine, Eskişehirsporlu oyuncu Erkan Zengin ile ilgili herhangi bir transfer çalışmamız olmadığını da ayrıca belirtiriz.
Fenerbahçe Futbol A.Ş.
Kaynaklarda belirtilen paralar verilirse o paraya gelmeyecek yerli oyuncu yok
Aziz Yıldırım dan bıktım, bıktık artık. Hala kimi taraftar Arda nın geleceğine inanıyor aziz her mağlubiyeti sonrası böylesi gündemi değiştirme çabalarına girmese olmaz.
Azizin bu klube verdiği zararı göremeyen yada Azizden yediği kaymak ile taraftarı kandıran başta 12numara olmak üzere herkese lanet olsun.
Bir kaç maşası var onlar aracılığı ile hemen kaçıyor piyasadan mesela Sinan Engin. Yine bir kaç isim atıldı bir anda ortaya. Hepsi yalan.
Arda'nın gelmeyeceğini kundaktaki çocuk biliyor.
Çok çok mucize oldu Ardayı bir şekilde ikna ettin Arda o parayı etmez Türkiye de medya baskısı ile sapıtabilen tepkilere kafayı çok takan bir oyuncu. Performansı da etkileniyor.
Harcadığımız paraya bak her sene oynadığımız oyuna bak. Şaka gibi gerçekten.
Aziz'in başta olduğu her geçen gün geleceğimiz daha da kararıyor kos koca Fenerbahçeyi kim bilir daha ne günler bekliyor. Batmanın eşiğine geliriz bu adam 2 sene daha dursun başta.
Kimse batmaz demesin, her klup batar. 2 sene daha gideme ŞL ye, ama cezayla ama elemeyle, 8 e aldığın adamı bedavaya ver.
Ligde küme düşmüş adamı 300 bin e oynarken 1,300 peşin para ver sonra ona lisans çıkartma oturt boş boş. 1 milyon euro etmeyecek oyuncuya 4 milyon bonservis 2- 2,5 milyon euro yıllık ver.. Vs vs
Değil Fenerbahçe R.Madrid Barcelona bile batar kendi çaplarında bu hamleleri yapsalar.
Bursaspor Selçuk Şahin'i istiyormuş.
Kaynak
Kim kazalı bir arabayı bile bile almak ister ki anlamak mümkün değil.
Arda'nın gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz. O kadar para da etmez ayrıca. Arda'yı beğeniyorum ama Türkiye'ye dönmesini istemem, gelirse de Galatasaray forması giysin.
FB ilk hafta rezalet bir sonuç aldı, Arsenal'e de elendi mi ben 2-3 tane transfer bekliyorum. Ya da en azından 1 forvet veya bir tane daha defansif orta saha alırız.
Bence yerlide olsa forvete gerek yok. Sorun zaten ileride değil. Defans sıkıntılı. Bir alternatif sağ bek ve 1 sağlam stoper daha lazım. Kadlec'i stoperde düşünürsek bu sefer sol beke alternatif bir adam olması lazım ki nerden bulacağız. Kadlec'i sol bek olarak beğenmedim. Stoperde düşünülebilir. Sol bekte ise 1 numara Kaldırım olur alternatif ise soru işareti. Belki Caner denenir ama o da nasıl oynar emin değilim. Bana göre 10 numaralı sistemden vazgeçemiyoruz. Orada Salih'i oynatırsak sorun çözülebilir ama Alex'i böyle bir sistemden vazgeçmek adına göndermiştik. Birde saygısız yaramaz bir çocuktu zaten Alex. Kaka ismi geçiyor. Olursa harika olur, çağ atlarız. Bence Baroni ve Yobo gereksiz 2 adam. Bunlar ile yollar ayrılmalı. Baroni'ye kesin ve kesin hiç ihtiyacımız yok. Bu adam fazla. Bu adam nasıl oynuyor aklım almıyor. Yerini dolduracak adamlar var. Niye oynuyor kim oynatıyor, nasıl bir ilişki içerisinde yönetimle orasıda meçhul. Veysel Sarı gibi bir adama ihtiyaç var. Kesinlikle yamama sağ beklerle bu iş olmaz. Bekir'de M.Topuz'da alternatif sağ beke yazılacak adamlar değiller. Olurda kritik bir maça denk gelirse çok büyük sorunlar bekliyor bizi. Orta sahamızın ortası bana göre yeterince iyi hatta fazla. Holmen'ide ziyan ettik valla. Acilen kiralanması lazım. Performansına göre seneye Baroni'nin yerine transfer olarak takıma gelebilir. Ama bu sezon olmaz. Keşke Baroni gönderilse o gelse :) Kanatlar eksik. Sağa Kuyt'u yaz (!), solda Canerle olmaz. Caner en fazla alternatif yedek kulübesi oyuncusu. Stoch burda aranan kan. Çok yanlış bir tercih. Krasic ise kimsenin karalama defterine yazmadığı bir adam. O adam alınırken 1 yıl yattığı bilinerek alındı. Sağlam hazırlansa kötü oynamasına rağmen üst üste maçlarda oynatılsa kesin kazanılırdı. 2 maç oynatıp basına yem edildi. Düzenli oynasın o adam kendini bulur. Yani hem bile bile lades diyoruz hem adamı beğenmiyoruz. Yeterince oynatılmadı böylece gözden düştü. Yaz yaz bitmiyor sorunlar. Baştan aşağı yanlışlar içerisindeyiz.
Kısacası en büyük transfer bombamız artık başkanın bırakıp yerine taraftarın istediği Ali Koç gibi imajı sağlam birinin gelmesidir. Nokta.
Forvetten zaten önümüzü göremiyoruz. Türkiye'nin belkide dünyanın en'lerinde oynucak 3 forvetimiz var hatta Semih'le birlikte 4 oyuncu.
Onun yerine sağlam bir stoper lazım, bir posizyonda Emre Bekir'in yaptıklarına resmen deli oldu, Bekir gibi adam Fenerbahçe'de para kazanıyorsa eğer sıkıntı var demektir..