nonda saglam adam :)
Printable View
nonda saglam adam :)
Attiila en iyisi sürekli yazmaktansa imzana nilmar gelicek rüyamda gördüm de:D:D
İnsallah 2 forvet gelicek. ozaman cok kolay gol atıcaz.....Her zaman Galatasarayın maclarına üst oynayın.:D:D
klübü, futbolcunun kendisi, eşi, çocuklarının eğitimi, menajeri, kapıcı, yıkama yağlamacı, ...
atış serbest, gelmeyince de bahane bol
;)
Lukunku gelecek Lukunku :icon_biggrin:
Galatasaray'da Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Yönetici Haldun Üstünel, golcü transferi için Roma'da görüşmelerini sürdürüyor..
Sarı Kırmızılıların hedefindeki isim Shabani Nonda.. Nonda ile her konuda anlaşan Galatasaraylı yöneticilerin, Roma'da bu oyuncunun kulübü ile bonservis pazarlığında olduğu ve bu gece bu transferin netleşeceği öğrenildi..
Nonda eğer kulübü Roma ile Galatasaray bonservis konusunda anlaşırsa, iki gün içinde İstanbul'a gelerek imza atacak..
Bu adam golleri sıralayınca hepinizle görüsücem kötü oynarsada sizle benle görüsün....Türkiyede afrika kökenli her futbolcu iş yapmısdır..Teknik o kadar önemli degil..Güclü oldugu sürece cok iş yapar 1 milyon euroya iş yapacak adam alıyoruz.Kulüb için piyango ayrıca devamı gelecek:)
net bir sey soyluyorum bu adam postiga dan falan cok daha iyi...
Nonda imzayı atsın da sonra görüşme faslını başlatırsınız :p
Bakalım hayırlısı olsun takımımız içn.
büyük ihtimalle nondayı alıcaz galiba bence yararlı olacak artık baska bi secenek kalmadı...
Bonservisde sorun yok anlasmısız..Roma listeye koymus 2 ye bizde 1 civarı para vermisiz..İnsallah gelecek:)
Postiga ve nonda arasında farklar var postiga bir kere tecrübesiz portekiz dısında her ligde basarısız olmus..Nondaise büyük liglerde oynamıs cok tecrübeli.)
Postiga işi yattı adam 2 lig macında oynadı..haberiniz olsun numarası 23
bugun aciklasalar da rahatlasak...
Nonda oldu gibi..Biraz da basketbola dönelim.. :)
Beşok resmen Aslan
Galatasaray Cafe Crown, Polonya'nın Prokom Trefl Sopot takımında forma giyen milli basketbolcu Hüseyin Beşok'u transfer etti.
Hüseyin'in transferi, kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu. Açıklamada, geçen sezon Polonya şampiyonu olan Prokom Trefl Sopot takımında forma giyen Hüseyin ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
Yurt dışı kariyerine 2001 yılında İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımında başlayan 2.12 metre boyunda ve 32 yaşındaki basketbolcu, Polonya liginde 39 maçta ortalama 18 dakika süre alırken, 9.5 sayı, 5.3 ribaunt, 1.8 asist ve 1 blok ortalamasıyla oynadı.
Kaynak: AA
o da hayirli olsun o zaman,pek anlamam basketboldan ama...
Artık basınımız ortalığı o kadar dağıttı o kadar saçmaladı ki Şeva'yı bile transfer ettirdiler. Üzerinde Galatasaray forması görmeden inanmam :)
Benim demek istediğim o değildi zaten onların üzerine Galatasaray forması yoktu Galatasaray forması üzerinde onların kafaları vardı ;) benim demek istediğim oyuncunun imza atıp forma ile poz vermesi ;)
Evet hatta Konenin resimlerinin birbirlerine yolluoyorlardı :zuhaha
Hala kesın bı gelısme yok :(
Son Hber:Nonda için kritik saatler !..
Galatasaray'da Nonda transferinde son viraja girildi !.. Lig TV Galatasaray Muhabiri Pınar Argun'un haberine göre Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel akşam saatlerinde Roma yönetimi ile masaya oturdu.
Lig TV 19.00 Ana Haber bültenine telefonla bağlanan Pınar Argun, Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel'in Nonda transferini bitirmek üzere olduğunu belirterek "Nonda için pazarlıklar sürüyor. Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel şu anda Roma kulübünde pazarlık yapıyor. Bu geceye kadar görüşmelerin sonuçlanması ve transferin kesinlik kazanması bekleniyor." dedi.
(Ligtv.com.tr :?
bu aksam sonuclanir diyodum ama resmi sitede bi halt yok yenile dur....
Nonda transfer listesinde 2 milyon euroya konulmus roma ile anlasmısız:) Yani cok sorun yok ufak detay kalmıs...
İmzata kadar hiçbir transfere inanmıyorum gelirsede iş yapar sanırım..
Bence gelirse iş yapar, Şampiyonlar Ligi'nde bize attığı golü hatırlayın :D..
hatırlayamadımmmm:D
Alay etmek içinmi geldiniz ?
Ne alayı abi hatırladın mı dedi bende hayır dedim nerde alay var ki?
Zaten bize gelmek istiyormus hem araplar 2.4 vermiş kabul etmemiş ben Galatasaraya gidicem demiş..Bonservisde öyle büyük sorun degıl sadece ufak detay kalmış..Hatta belki bu aralar bitmişdir:):)
agzından bal damlıyor Emrah abi :):):) konuş devam et :)