Dünya yıldızı golcüsüne de kavuşursa Bursa tam olacak.
Printable View
Dünya yıldızı golcüsüne de kavuşursa Bursa tam olacak.
Hayırlı olsun Bursaspor'umuza :) Şu şampiyon kadrodan her gönderilen oyuncunun bir nedeni vardır, anlarım neden gönderildiğini ama Ivan Ergic neden bu takımdan gönderildi hala anlamış değilim.
Ben Sercan ve Volkan ikilisinden pek ümitli değilim ama inşallah katkı sağlarlar takıma. :)
bekiride almis bursa , bank asyanin en iyi topcusuymus 11 gol 6 asistmi ne yapmis bu yil galiba.
Bekir için 800 bin TL bonservis verilmiş.
Volkan Şen işine yararda Sercan öylesine alınıyor gibi.
Fernandao'nun kaç maçını izledin Caja'nın Brezilya dışına çıktığı her seferinde ne yaptı ?
Bursaspor'un bu transfer döneminde kumar oynama şansı var mı? Genç transferler zamanla katkı verecek isimler , ancak daha katkı veremezler. Ayrıca 50. yıl projeleri ne olmuş ? Hani profesyonelleşme, hani yatırımlar, hani kongrede verilen çift takımlı üyeliklerin iptalleri...
"Bursaspor'u sürekli düşünüyoruz, maçlara gelmesek bile sürekli projeler içerisindeyiz" diyen Körüstan'ın projeleri neler ? Stadyumda taraftara karşı ağız dolusu küfürler eden yöneticilere neden gereken yapılmadı ? Neden soyunma odasında sigara içen Tuncay hala takımda ? Neden bu adamın arkasında siyasi çevreler olduğu ve bu adamın siyaset güdümlü biri olduğu bilindiği halde kimse bunları gündeme getirmiyor ? Bursaspor tarihinin küme düşüren yönetiminde ve ligden çıkartamayan yönetiminde bulunduğu halde neden sanki Bursaspor'a büyük hizmetleri olmuş gibi davranılıyor ? Neden Bursaspor'un transferlerini belediye başkanları açıklıyor ? Bursaspor'un içine inatla ve büyük destek görerek siyaset sokulmaya çalışılıyor ? Neden Bursaspor'un İbrahim Yazıcı sayesinde gösterdiği duruş yok sayılarak bazı şeyler yapılıyor ? Batalla'ya ulaşamıyoruz diyor, canı isteyen herkes Batalla'yı arayıp bulabiliyor, peki bunu vizyonlu başkan neden yapamıyor ? Vizyonlu başkan Körüstan neden 25 milyon TL'lik açık var diye açıklama yapıp aradan 2*3 gün geçip tepkiler konduktan sonra özür dilerim diyip açıklama yapıyor ? Bursaspor'un göğüs reklamı için basına kapalı siyasi toplantılara giderek siyasi parti liderlerinden sponsorluk dileniyor ? Ve buna rağmen Bursaspor'a bulabildiği göğüs reklamı geliri İbrahim Yazıcı'nın ikili ilişkileri sayesinde Beşiktaşlı Serdal Adalı'nın verdiğinden daha azına geliyor ?
Bu dediklerine katılıyorum. Benim lafım sadece
şu sözlerineydi. Başkan transfer yapmadı diyemeyiz. En iyi transferler bu sene yapıldı Bursaspor'a.
Pinto ve Batalla'nın yokluğunda kiralık olarak brezilyalıların gelmesi bana kötü bir şeymiş gibi gelmiyor.
Bu arada Bekir Yılmaz'ı uğurlamışlar falan... Hayırlısı olsun diyelim.
En iyi transferden kastın menajer önermesiyle alınan şöhretli oyuncular mı ? Frey'in alınması bir hataydı , ancak biri sana "Frey'i alabiliriz" derse kimse hayır demez , mesele bu transferleri mevcut oyun düzenine göre yapabilmek.Yabancılar açısından zaten iyi olan bir kadroya yapılması zorunlu transferler olan şeyleri yapmak başarı olarak düşünülmemeli.Bu transferleri kampa yetiştireceğiz dedikten sonra yine kampa yetiştirememek ve önceki yönetimlerde olduğu gibi Avrupa'da yaşanılan başarısızlık sonrası apar topar oyuncu aramaya çalışmak ve ala ala Kazım'ı almak başarılı bir transfer dönemi geçirmek midir ? Stoper bölgesinde zaten Ömer Erdoğan gidince elinde Serdar-İbrahim-Taha-Süheyl kalmıştı sezon başı Taha'yı da gönderdiler ve geriye Serdar-İbrahim-Süheyl kaldı buraya mecbur bir hatta iki transfer yapılması gerekiyordu ve Civelli alındı. Taiwo'nun alınması da zorunluluktu ya da en az Taiwo kadar katkı verebilecek bir sol bek alınmak zorundaydı , alınmasaydı da Hakan Aslantaş'ı mı oynatsaydı Bursaspor ?
Ha keza Kenny Miller, Jozy Altidore, Ivan Ergic gibi iyi ve katkı veren transferleri de unutmamak gerekiyor. Civelli her maç atılıp atılmamak arasında gidiyor. Frey son haftalar dışında eski performansını aratıyor. Bir tek yarı katkı verebilen Taiwo onun da tam performansını verememesinin nedeni önünde oynayan orta açma virtüözü Ferhat Kiraz yüzünden. Bursaspor yerli kalitesini artırmak zorundaydı ama yine yapamadı ve bu transfer döneminde de yapamıyor. Bursaspor'a direkt olarak ilk 11 oynayacak kaliteli yerli oyuncular gerekiyor. Hala yedek sol beki yok, ilk 11 için bir sağ açığı yok (Volkan'ın ne vereceğini göreceğiz.), ilk 11 için iyi bir defansif orta saha oyuncusu yok (Şamil top kapabiliyor evet ama anca o kadar, Bursaspor'un en hayati mevkisinde oynuyor ancak oyunun hücum yönüne etkisi çok zayıf.) ilk 11 için iyi bir sol açığı yok (Ozan İpek'in sakatlıktan dönüşü ve tam performansına yaklaşması en iyi ihtimalle Mart ortasını bulacağı ve Ferhat Kiraz'ın mevcut durumu dengesiz olduğundan bir de Oğuzhan Aynaoğlu henüz olma aşamasındayken ve en az bir yıl sabredilmesi gerekirken daha iyi bir oyuncu bulması gerekiyor.) Daum ısrarla o bölgede o tip bir oyuncu oynatmayacağım demesine rağmen iyi bir ofansif orta saha oyuncusu şu an yok Batalla ikna edilirse olur, ilk 11 için iyi bir golcüsü yok (Fernandao ancak Herve Tum'un Bursaspor'a verdiklerini verebilir, yani stoperleri yorabilir ama elinizde iyi kanat oyuncuları olmadığı için maçlarınız yine kısır geçecektir. Bursaspor'un golcü bir santrfor ya da forvet alması gerekiyor)
Daum'un taktiği sonuç alabilecek bir taktik ancak iyi oyuncular ile oynanması gerekiyor. Bursaspor'un bu kadrosu ile sonuca gitmesi çok zor, en basitinden oyun sıkıştığında oyunu açabilecek bir oyuncusu var o da Belluschi.
Bir de Daum'un ilginç oyuncu tercihleri ve ısrarları var ki bu da kadro yetersizliğinden kaynaklanıyor. Ozan Tufan iyi bi maç çıkarmışken kesilip yerine el bombası Yuriy Boyka kılıklı Şener'in oynatılması, Şamil dışında o bölgede oynatabilecek oyuncu olmadığından ona ne yaparsa yapsın tahammül edilmesi. Kazım gibi şu an sahada ve saha dışında birçok soruna yol açan bir oyuncunun ısrarla oynatılması. Bir süre sürekli kurtarıcı olarak Tuncay'ı oyuna alması.
Satın alma opsiyonuyla Bursaspor'da Sercan,arada Dany'yi de iteleyeydik iyiydi. :(
Efsane kadro kuruyorlar Dany eksik bi. :D
Bursaspor eski elemanlarını topluyor bakalım ne yapacaklar Sercan Volkan :D
Bursaspor Ara Transfer Dönemi
--> Ethem Ercan Pirgül (stoper) (20 yaşında)
--> Oğuzhan Aynaoğlu (kanat) (21 yaşında)
--> Fernandao (forvet) (26 yaşında) [1,5 yıllık Satın alma Opsiyonlu Kiralık]
--> Renato Caja (orta saha) (29 yaşında) [Yarım sezonluk Satın alma Opsiyonlu Kiralık]
--> Taşkın Çalış (kanat) (20 yaşında)
--> Onurcan Piri (kaleci) (19 yaşında)
--> Bekir Yılmaz (orta saha) (25 yaşında)
--> Volkan Şen (kanat) (26 yaşında)
--> Sercan Yıldırım (forvet) (23 yaşında) [Yarım sezonluk Satın alma Opsiyonlu Kiralık]
Serdar Aziz ve Ozan Tufan ile 2018 yılına kadar sözleşme uzatıldı.
Hakan Aslantaş ve Musa Çağıran takımdan ayrıldı.
Musa Çağıran neden ayrıldı acaba geçen sezon iyi performans gösteriyordu as takımdaydı merak ettim şimdi
Gelecek sezon için Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un menajeri ile prensipte anlaşmışlar. :)
Haber doğruysa Aydın'ın gözü pek yükseklerde falan değil herhalde.Bu sezon formdayken ve yabancı sınırı daha da düşecekken bu kadar erken anlaşma yapması ancak bu şekilde düşünüyorsa olur.
Ben Aydin'in yerinde olsam ya sivas' ta kalirdim yada üç buyuklerden birine giderdim. Zaten bu yil büyük ihtimalle sivasspor avrupa ligine katilacak.
Aydın Karabulut, Bursaspor ile 4 yıllık ön protokol imzalamış.
Aydın'da ki kafayı anlamak güç. Sivas'ta Avrupa'da oynamak varken Bursa'ya gitmesini anlamak güç.
aydin goztepede de cok iyi maclar cikarmisti ancak takim icin hep bir sorun oldu, anlasmasi zor bir oyuncu. kadro disi kaldi uzun sureler. roberto carlosu aydinin istikrarli formundan dolayi kutlamak lazim, bu kadar fazla faydalanabilen bir baskasi olmamistir herhalde ondan. bursadaki kariyeri teknik kadroya bagli bence, onu kullanmak pek de kolay bir is degil cunku.
Aydın belkide biraz daha sonraki seneleri düşünüyor.Sivasspor bu başarısını her sene devam ettirmesi zor Bursa iyi bir kalkınmayla eski günlerine dönebilir.
Aydın ile Burhan aynı yaşta olsalardı, ben kesinlikle Burhan Eşer'i tercih ederdim.
-Transfer Bursaspor'a hayırlı olsun, bu senenin çıkıştaki isimlerinden birini aldılar.Umarım Aydın'da Sivas'taki performansını Bursa'da da devam ettirir, hatta üstüne koyarak ilerler.
Bence bu iş biraz da sözleşmeye bakar. Aydın son yıllarda sürekli kulüp değiştirdi. 1 yıllık sözleşmeler imzaladı kulüplerle, veya feshettiler 1 yılın sonunda. Anlayacağınız sürekli gezdi. 4 yıllık bir anlaşma yakalamışken büyük ihtimal Sivas'tan daha fazla bir paraya kaçırmamıştır diye düşünüyorum.
Şenol Güneş - Bursa diyorlar. Güzel olur özledik Şenol hocayı.
Şenol Güneş İle Anlaşma Sağlanmıştır
29/05/2014 11:53
Bugün yapılan görüşmeler neticesinde Teknik Direktör Şenol Güneş ile prensip anlaşması sağlanmıştır.
http://www.bursaspor.org.tr/bs//imag...8674_genis.jpg
Anlaşma ile ilgili detaylar daha sonra resmi yayın organlarımızdan bildirilecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Bursaspor Kulübü
Hayırlı olsun şimdiden. Bursa yine eski günlerine döner diye tahmin ediyorum Şenol hoca ile.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah , ADAM'lığı için sahip çıkmamız lazım.
Vakti zamanında Ertuğrul hocada Beşiktaşın çocuğuydu ama ADAM'lığı için arkasında durduk, bu seferde bunu Şenol Güneş için yapmalıyız.
En doğru isimle anlaştılar.