Valla artık hiçbir transfer haberine inanmıyorum.Çünkü bizim yönetim uyuyor.
Printable View
Valla artık hiçbir transfer haberine inanmıyorum.Çünkü bizim yönetim uyuyor.
şu turu geçip bir gruplara kalalım büyük ihtimalle bir transfer olacaksa o zaman olacaktır yoksa zor
nolur şu cihanın yerine bi sağ bek.. nollluurr.. yada sabriyi orda oynatın Allah askına yaa....
Evet kardeş.GS'de sağbek sııntısı da fazla bence...
hem sağ hem sol bek fener gibi aynı.
Biz Tolga'yı neden aldık bilen var mı? O adam paşalar gibi sağ bek oynar yani, neden hala kalas Cihan'da ısrar ediliyor yahu? Bu sezon kaç gol yediysek bir parmağı var adamın, ya adam kaçırır ya pas hatası yapar ya da şutun önüne atlayıp Mondi'yi kontrpiyede bırakır. Yeter artık, ben sıkıldım şu adamdan!
gs. fransa liginde oynayan emana diye bir adamlar anlaşmış star sporda izledim şimdi necati de onayladı 24 yaşında kamerunlu ön libero mevkiinde oynayan bir oyuncu
herşeyin hayırlısı. umarım yararlı olur. genç futbolcu
Emena Galatasaray'da!
Kamerunlu ön libero Galatasaray'da! 24 yaşında. Song önermiş. Hayırlı olsun.
hayırlsı olsun.
http://img177.imageshack.us/img177/1867/emanatx6.jpg
appiah'ın kopyası bir adam gs'ye çok faydalı olur gelirse ben 3 kere maçını izledim biri kamerun 2'si toulouse çok beğendim..
ismini daha önce hiç duymamıştım şimdi FM de bi bakıcam kendisine nede olsa FM bir oyun değil simülasyon... umarım hayırlı olur...
valal hiç tanımıdağım bir adam sadece fm'deki özelliklerine baktım ordan anladığım kadarıyla dm'den daha çok amr'yi daha iyi oynayan bir adam yani benim özelliklerinden çıkardığım sonuç bu :D
Benim de ismini ilk defa duyduğum bir adam.Bu yüzden biraz şüphelerim var
Teknik ve oyun kurma kapasitesi yüksek bir oyuncu... Tarık özellikleri oyunda biraz sallama gerçek hayatta adam sadece 2 gol attı ligde bi amr en az 5-7 gol arası atmalı :D fizik bakımında appiahın bir benzeri. çok hırslı bir oyuncu tek kötü yanı top kapmada biraz sert ve çabuk kart yiyen bir oyuncu....
buyrun oynadığı maç sayısı ve attığı gol
01-02 Toulouse 32 2
02-03 Toulouse 35 3
03-04 Toulouse 33 3
04-05 Toulouse 38 3
05-06 Toulouse 26 2
06-07 Toulouse 3 0
beyler bu oyuncu cok çimbom bunu en cok appiah benzedigi için almıs
kısacası bu oyuncu ile appiah gücleri aynıtmıs
sert sutları var güclü fizigini iyi kullanıyor
iyidir iyi hayırlısı olsun biran önce takıma alışır inşallah...
Achille Emana,
Süleyman Rodop son Carrusca transferini bildiği için ve artık son bir hafta olduğundan dolayı bende umutlandım. Süleyman Rodop bu gece açıkladı bu ismi, oyuncu ile anlaşılmış, Song önermiş, bonservisi de alınmak üzereymiş..
Geçen sene Lyon ilgilenmiş, en gelecek vaadeden birileri olarak yorumlanmış bu resimde..
http://img242.imageshack.us/img242/1...ajn8sg6.th.jpg
Lyon Lens'li Diarra'yı alamasaydı muhtemelen bunu alırdı gönderdiği Diarra'nın yerine.
arsenal istemiş idda edilmiş
Arsenal are prepared to challenge Lyon for the signing of Toulouse midfielder Achille Emana, if reports are to be believed. It became clear that Lyon boss Gerrard Houllier was interested in signing the talented 23-year-old after a statement appeared on Toulouse's official website on Monday. It read: "The excellent relationships between TFC (Toulouse) and Achille Emana have enabled us to see that Lyon and especially Gerard Houllier have directly approached Achille Emana." However, ex-Gunner Tony Adams recently attended a Toulouse match, scouting the player for Arsene Wenger. 'I am here for Emana,' he said. 'Arsene Wenger asked me to come and see him play. I believe he is looking for a midfielder to replace Patrick Vieira.' Despite this talk, Lyon chairman Olivier Sadran has insisted he has no desire to sell the Cameroonian, saying: 'I have not tried to find a replacement because I think Achille will stay.' However, he added that if the player does move, it will be to Lyon, rather than Arsenal: 'I have an agreement with the player. If Lyon give us a cheque with the required bank guarantees, he will leave. But be careful, the price is £4.77million, that means there are several other things besides, but I won't tell you what.' It seems, therefore, that the Gunners' hunt for a replacement for Vieira will go on...
Arsenal'in istediği iddia edilmiş.
gazetede geleceğin onemli yıldızlarından yazıyor.
saidou'dan daha cok iş yapacağı kesin.
bu arada paylaşım için teşekkürler dostum
önemli degil kardes bende baska siteden arastıryorum yani kısacasdı bu oyuncu nasıl biri oldugu yukarda verdigim yorumlar ve yazılardan belli
Volkan Arslan Denizli'de!
Denizlispor, Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Volkan Arslan'ın transferini bitirdi. Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç'in raporu doğrultusunda bir süredir orta sahaya takviye arayışlarını sürdüren, önce Galatasaray'dan Zafer Şakar, daha sonra da Gençlerbirliği'nden Sedat Yeşilkaya'yı renklerine bağlayan Yeşil-siyahlı yönetim, bu sezon Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Volkan Arslan transferinde de mutlu sona ulaştı.
Volkan'ın transferi için İstanbul'da bulunan Denizlispor Genel Menajeri Can Çobanoğlu'nun Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat ile Volkan'ın transferi konusunda anlaştığı, tecrübeli futbolcunun da Denizlisor'a gelmeyi kabul ettiği öğrenildi.
Yeşil-siyahlı takımda sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayacak Volkan'ın, gelecek hafta başında Denizli'de düzenlenecek törenle imza atacağı öğrenildi.
gs dogru yaptı volkanı gondermekle. tekniği zayıf bir adamdı. pek faydalı olamıyordu. yerine genc olarak mehmet güven yedek bekler. şans verildiğinde de mehmet güven oynar
tanımıyorum ama yorumlara bakınca stili konusunda fikrim oluştu ve bence burada iş yapar.
Emana'yı izleyen var mı aranızda? İzleyen varsa yorumlarını yazsın lütfen. Ben hiç izlemedim. Toulouse ligde 11. sırada bulunuyor. 3 maç yapmış 4 puan almış.
Diarra gelse bomba olurdu, o adam süper. Keşke o gelseydi.
oh be en sonunda bu volkan denen neydiği belirsiz adamdan kurtulduk.Darısı necati ve cihanın başına:D.bunlardanda bir kurtulsakQuote:
Originally Posted by M@kiN
ohh be allahtan kiralik gitmis bende satildi diye korktum... volkan yine ilk geldigi sezondaki volkan olacaktir buna inaniyorum..
volkandan artık futbolcu falan olamaz.Seneye artık bonservisiyle versinler gitsin kurtulalım bu volkandan
volkan gitti cihan kaldı:D
arkadaşlar bu kadar da nankör olmayalım hepsinin kapasitesi belli oyuıcular zaten ve hepsinin geçen yılki o onurlu şampiyonlukta payı var...
emanayı dört gözle bekliyom cimboma gelmesini
emanayı merak edenler için bu macı kacırmayın
27 Ağustos 2006 Pazar - 19.00
Toulouse - Nice (Naklen)
KANAL A