Bende Ronaldo'nun geleceğine inanmıyorum.Ama Adriano'da biraz ümidim var.
Printable View
Bende Ronaldo'nun geleceğine inanmıyorum.Ama Adriano'da biraz ümidim var.
farketmiyorki alıştım :)
Adım : Taşkın
Soyadım : Mahmut
Tanıştığımıza sevindim. :D :D
-------------------------------
Orkun Usak
Orkun Usak, 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Galatasaray altyapısında yetişen Orkun Usak, 1999 yılında Galatasaray’dan Beykozspor’a transfer oldu.
2002-2003 sezonuna kadar, sırasıyla Beykozspor, Bakırköyspor ve Üsküdar Anadolu formalarını giydi.
2002-2003 sezonunda ilk kez 1. ligde mücadele eden file bekçisi, Elazığspor forması altında 15 karşılaşmaya çıktı.
2003 yılında Ankaragücü’ne transfer olan Orkun Usak, 2006-2007 sezonunun ilk yarısına kadar Ankaragücü’nde forma giydi. Süper Lig’de Ankaragücü forması altında 56 karşılaşmada görev aldı.
Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kayseri Erciyesspor’a transferi gerçekleşti.
Kayseri Erciyesspor’da 16 lig karşılaşması ve 6 Türkiye Kupası maçında görev yaptı. Orkun Usak, Kayseri Erciyesspor forması altında geçtiğimiz sezon çıktığı 16 lig maçında, kalesinde sadece 10 gol gördü.
Orkun Usak, geçtiğimiz sezon Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından Danimarka ve Ukrayna maçları için belirlenen aday kadroya çağrıldı.
Orkun Usak
Boy: 1.83
Kilo: 78
Doğum Tarihi: 5 Kasım 1980
Doğum Yeri: İstanbul
Mevki: Kaleci
Geldiği Takım: K. Erciyesspor
Konu dışına çıkmasak daha iyi olmaz mı?
Taşkın abi kurduğun o kadro gerçekten oluşturulursa bence galatasaray için harika olur
E herkes fanatik değil ki çekememezlik yapsın arkadaşım;)Futbol olarak taraftarı olarak ülkemize nasıl futbolcular geliyor diye seviniyor bu kadar açık.Bende yazmıştım Riquelme gelse Galatasaray'a gider Ligtv alırım diye bunu söyleme sebebimde futbol taraftarı olup fanatik olmamamdır.
Rüştü transferi hakkında yorum yaparken 2 defa okuyup öyle yazın. Bazı mesajlar maksadını aşmış.
http://uk.eurosport.yahoo.com/200620...r-ronaldo.html
Burada Fenerbahçe'nin Ronaldo için Milan'a yaklaşık 9 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu yazıyor
Lincoln bizi bu hallere soktun.Allah'ta seni GS'den ayrıldığın zaman bu hallere getirsin..
Türkiye Ligi'ne gelmesi hoş bi olay.Fanatik olmasanda sevinemezsin.Kimse kimseyi kandırmasın.
az önce cm 2007 de lincoln Galatasaraya gitti. güzel rastlantı :D :D
Sezon başladığında aslında 1 sayfa konuşulmayan Linderoth'un çok daha yararlı olacağını hepiniz göreceksiniz.
Bu sadece Adriano için geçerli değil mesela Lincoln gelirse ki büyük ihtimal gelcek ona da sevinirim ne var ki bunda ligimizin kalitesi artar, avrupada başarı kolaylaşır, gözümüz doğru düzgün oyuncu görmüş olur,ilerleyen yıllarda bu kalitede yıldızlar ülkemize daha iyi gözle bakmaya başlar ve transferleri kolaylaşır.Hem belki de bu transferler olunca bizim Beşiktaş da gaza gelip doğru düzgün transferler yapar:).sen sevinmez misin?:)
Lincoln oyunda 3 ay sakat..:D
Bu arada JunkChorn son yazdığına katılıyorum..
zaten linderothun ne olduğunu biliyoruzda yorum yapmıyoruz aslında :p cidden süper bir adam.bence konuşmaya bile gerek yok ;)
Doru yahu Linderoth u hiç konuşmadık... Ama kalitesi belli Kuzeyli görev adamı elinden geleni yapıcak faydalı olucak... Şimdi Lincoln vole frikik golleri hayalleri kurmak daha keyfli...:D
Not*Hayal derken yani yanlış anlama olmasın atıcak yani o günleri düşünmek manasında...
Resmi site tarafından yalanlandı.
Ben öyle düşünüyorum:).Yani Ronaldo çok büyük yıldız ama Adriano henüz o mertebeye gelemedi.Yaş olarak bakmıyorum.
Açıkcası aynı ülkeden iki tane transfer biri gelirse diğer zor olmaz diye düşünüyorum.
Hemde çok çok az Umut abi:)
Sevinirim Türk futbolu için..Sen hala takım olarak bakıyorsun.
NILMAR olursa tribün bayan taraftarlarla dolar,fan kulüpleri açilir,taraftarin gözbebegi olur,
--------------------------------------------------------------------------------
borsa cosar, dolar düser, issizlik biter, türkiye ab ye girer
Hahaha bu Komik yaziyi baska forumde gordum.:D
Türk Futbolu olarak tabiki mutlu oluruz.
Lincoln alınırsa, gündemdeki diğer transferlere %100 güvenirim.Ancak aksi takdirde..
Emrah Linderoth ile Gattuso arasında nsl bir benzerlik kurdun yahu...:D Abi hiç benzemiyo sitilleri bi kere Gattuso her maç evi soyulmuş adam gibi sinirli oynuyo Linderoth sakin bir adam... Neyse ama herkesin bakış açısı farklıdır... Deyip Lincoln siz bir gece daha yatıyom herkese İyi geceler...
Linderoth kaptan olursa sasirmayin dedim elbette zor ama soyledim iste liderlik ve atesliyici ozelligi var yararlanmamiz lazim ama ilk senesi zor ilerde belki olur suanki sartta karan kaldi zaten ilk onbir degisiyor
Yapi olarak sahada mucadelesi ve atesleyici ozelligi koydum :):)
Rize son 2-3 senedir küme düşmekten son anda kurtuluyor.Bu sene de öyle olacak gibi.
Kayseri alacagi adamlari kaptiriyor bu arada oftas kume duser adamlarin aldigi adamlar bile bana umit vermiyor
Ronaldo haberi yalanlandığına göre gerçek değildir, gerçi Eurosport çok güvenilir bir kaynak ama kulüp yalanladığına göre yalandır. R.Carlos'un yalanlama sebebi belliydi, takımın motivasyonunu bozmama adına yalanlanmıştı. Tümer'in yalanlanması da sanıyorum ezeli rakipten yapılan bu transferin olay çıkartmasını engellemekti.
Adriano ile ilgili TRT bile haber yapmış, şaşırdım doğrusu. Adriano ile ilgili FotoMaç 3 gündür haber yapıyor, diğer gazeteler de Adriano haberi yapıyor ama şu ana dek hiçbir yalanlama gelmedi.
Adriano için 10 numaralı formanın bastırıldığına dair de spekülasyonlar var, ne kadar doğru bilmiyorum ama tüm bunlar Adriano transferinin ihtimalini arttırıyor.
Adriano'nun Inter'de bu sene fazla forma şansı bulamaması, mutsuz olması ve gece hayatını çok sevip yıl boyunca disiplinsiz davranması, Mancini'nin onu istememesi de bu transferi doğruluyor.
Umarım gerçekleşir.
Seneye Galatasaray ve Fenerbahçe arasında müthiş bir çekişme olacak gibi gözüküyor. GS de çok iddialı, FB de, muhteşem olacak SüperLig, geçen seneki gibi heyecansız olmayacak.
Rüştü de karaktersiz futbolcudur Tümer de. Feyyaz demiş ki "Tümer'e toz kondurmayanlar Rüştü'yü kötülüyor."
Şimdi sana diyorum ki bence ikisinin de yaptığı yanlış, ikisi de gözümde puan kaybetmiştir. Şimdi Tümer'in yeriyle Tuncay'ın yeri bir değildir benim gözümde, senin gözünde de Deli'yle Rüştü'nün yeri bir değildir sanırım.
Beşiktaş iyi bir stoper almadığı sürece başarılı olamaz diye düşünüyorum. Stoper alınmalı mutlaka, Gökhan Zan ve Toraman ikilisi ile çok gol yer Beşiktaş. Bir de iyi bir sağ bek alınmalı.
Valla direk altyapıyla çıksınlar maçlara ben 5 sene küme düşmeye oynayalım rağzıyım...
Herkez rustu rustu diyorda ben bu hakani dusunuyom bu adam ne olacak simdi artik milli takima gitmesi cok zor milli takim kalecileri rustu- serdar ve orkun olur en azindan sorun cekmeyiz kalede
mehmet yozgatli ise milli takima yukselebilir