Hakan Balta ile maçtan önce görüşmüş anlaşmış GS'li yöneticiler.
Printable View
Hakan Balta ile maçtan önce görüşmüş anlaşmış GS'li yöneticiler.
Sol bek için alınıyor demeyin sakın?
şimdi gozumuz basın toplantısında ve acıklamalarda olsun
Hakan Balta resmen Galatasaray'da, yarın imzayı atıyor.
iyide kac para vermısız hangı oyuncuları vermısısz
Egemen nerde gördün haberi valla hakan cok iyi olur size müjdem var kalli hakan uzun boylu falan diye stoperde düsünüyormus..
Necati(kiralık)+Orhan Ak-Ferhat-Aydın 3lüsünden biri karşılığında anlaşcaklarSol bek için alındıysa boşa alındı bence;)
Hakan balta galatasarayda Adnan sezgin Cnn türkde acıkladı..........
Selcukta gelebilir:)
Verılmesı gündemde olan oyuncular...
ferhat-aydın-necati
Ferhat ve aydın kiralık galiba:)
ferhat ile aydın kiralıkmı verilcek?
Ikisinin de kiralik verilmesi iyi oldu.Oynayamiyorlardi Galatasaray`da.Orada banko oynarlar,tecrübeli olurlar ;)
Hakan Balta hayirli olsun.Fazla iyi futbolcu göz cikarmaz :D Hangisi formayi hakediyorsa o giyer.
Orhan-Necati-Ferhat-Aydın artık kimler nasıl gider bilemem ama gencler kiralıktır
Selcuk içinde söz alındı selcuk ocak ayında belese gelebilir......
Arkadaslar hakanı kalli cok istemiş demişki fizik gücü iyi hava hakimiyeti var falan demiş hakanı stoperde oynatma ihtimali varmıs....
Servetten iyi oynar..
Bakalım Hakan Balta neler verecek Galatasaray'a ? Ayrıca, umarım Selçuk ile de anlaşılmıştır..
Hadi hayırlı olsun Servet'i izlediniz mi maçta:S:S
Selcuk için söz alındı odadaha sonra kesinbizde.......
Bu arada Adnan sezgin oyuncu takasları falan demedi
Oyuncu takaslarını rodop söyledi inanan inanır ben süpheliyim...
yabancı transfer zor demıs hay ben...
Galatasaray'ımız Hakan Balta ile anlaşmaya vardı.
Ayrıca sezon sonu Selçuk İnan'da takımımıza katılıcak.
Kaynak : V.Manisaspor Menajeri
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdür Adnan Sezgin, Vestel Manisaspor ile futbolcu Hakan Balta’nın transferi için anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Sezgin, "Vestel Manisaspor ile çok önceleri Hakan için bir görüşmemiz olmuş ancak o zaman anlaşma sağlayamamıştık. Bugün maç öncesinde yine bir görüşme yaptık ve bu transfer için anlaşmaya vardık. Ancak Vestel Manisaspor ile bugün oynayacağımız için etik olmayacağından futbolcuyla bir görüşme yapmadık. Dolayısıyla Manisaspor ile anlaştık eğer Hakan ile de anlaşırsak transferin son gününde Hakan’ı kadromuza katmak istiyoruz" dedi.02.09.2007 Kaynak : DHA
Hakanla anlasırsak gelecek hakanında hedefi premier lig olmasın:):)
Hakanı bence bugece alıp gelirler:) takımla birlikte gelir.........
ömer aysan olmadı herhalde.bide yabancı zor dıyo ya buna sınırlendım.bi alamadılar chevanton veya baska bırısını.şimdi acıkta 1 tane yabancı hakkımız kaldı.ocakta doldururuz demeyın arkadaslar şimdi.ocakta zatenya carrusca yada bouzid gonderılecek.barı jensenı alsaydık ya.
inşallah hayırlı olur....
Transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala Manisa'da sıcak anlar yaşandı. Vestel Manisaspor maçı için Manisa'da bulunan G.Saraylı yöneticiler, V.Manisaspor'un tecrübeli futbolcusu Hakan Balta için Manisalı yöneticilerle masaya oturdular.
Galatasaray'ın Hakan Balta'ya talip olduğu ancak Vestel Manisa'nın buna karşılık Necati ve Ferhat'ı istediği öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetimin bu teklifi kabul ettiği ancak son kararı Necati ve Ferhat'ın vereceği öğrenildi. Ancak G.Saray Yönetimi'nin Necati ve Ferhat Vestel Manisaspor ile anlaşamasa bile para vererek Hakan Balta'yı renklerine katacağı belirtildi
MARATON.COM.TR
Galatasaray önceden takımı FM'de kurdu sonra gerçek hayatta mı uyguluyor nedir anlamadım...
adnan sezgiin nilmarı almaya gitmiş türkiyeye gelmek isterse alınıcak beleş bide serbest kalmıstı osman tanburacıya söylemiş a.sezgin
Maraton sitesinde bir üyenin mesajından alıntıdır.
Hayırlısı.
Vallah bize acilen stoper lazim, tomas gibi adami yolladilar yaa icim yaniyorrr...
hakan baltayıda alsak uefada oynatamıaz bugunku kadroyla uefada oynucaz.bu kadroyla ısımız zor gibi
Servet'le ilgili düşünceleriniz nedir?
benım anlamadıgım bır sey var.selcuk inanı neden sımdı almıyozda seneye alıyoz.
bu takıma SERvet'in yerini dolduracak oyuncu lazıM.Servet bu takımın ve renklerim adamı değil...
Forvetlerimiz yeterli.Nonda,Hakan,Ümit,Serkan.
Orta sahada yeterli.
Amaaaa Defans berbat.Belkide iyi ama Servet batırıyor.BOuzid ve Emre'ye daha çok şans verilmeli.Servet zaten sezon sonu bizde kalmaz gibime geliyor...
ya bir gidin ya servette almaguerde birbirlerinden kötüler servetinde gsdeki ömrü almaguer gibi kısa olabilir bence seneye yada devre arasında stoper düşünülmeli
Mesaj Kontrol Noktası.
hakan balta hayırlı olsun umarım yararlı olur.
Hakan Balta hakkında ben açıklama falan görmedim. Doğruluğu nedir?
Hakan Balta G.Saray'da
Galatasaray, Vestel Manisaspor'un genç oyuncusu Hakan Balta'yı transfer etti.
Galatasaray yöneticileri ile Vestel Manisaspor yöneticileri arasında maç ardından yapılan görüşmede Hakan Balta'nın sarı kırmızlı kulübe transferi kesinleşti.
Karşılaşmanın ardından Anemon Otel'de yapılan görüşmeye Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, yönetici Haldun Üstünel ile Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, Vestel Manisaspor Kulübü İdari Menajeri Mustafa Turgat biraraya geldi. Görüşmede taraflar, Hakan Balta'ya karşılık Galatasaray'dan Ferhat Öztorun'u bonservisiyle, Aydın Yılmaz'ı 2 yıl kiralık ve artı 750 bin Dolar olarak anlaşmaya vardı.
Bu gece Ümit Milli takım kampına katılmak için uçakla İstanbul'a gelen Hakan Balta'nın yarın Galatasaray'la sözleşme imzalaması bekleniyor.
03.09.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA
aldık artık bence hakan'ı.GÜzel transfer.Son transferimiz bu heralde
Resmi açıklama ?
resmi açıklama gelir yarın:) zaten son gün.
ne alemdeyiz ?
: )
Balta çıktı ortaya (:
Yaman yetmiyo mu ?
Hakan Balta kim ben tanımıyorum :S
ßouzidi bi göremedik gitti belki de Servet'ten iyi çıkacak.. Servet 2 maç iyi oynar 1 maç takımı batırır,istikrarsız yani.