CNN Transferline @CNNTransferline 2 dk
Arsenal interested in Moussa Sow. #AFC #gunners
Printable View
CNN Transferline @CNNTransferline 2 dk
Arsenal interested in Moussa Sow. #AFC #gunners
Bence Semih kalmalıydı. Alternatif olarak kadroda tutulabilecek Türk forvetti. Webo'ya bence hiç gerek yoktu. Sow ile Emenike olsaydı o zaman belkide Webo hiç alınmazdı. Adebayor olayına inanmıyorum. Sow gitmemeli. Giderse taraftarın gazabından kurtulamazlar.. Kabir azabı yaşarlar...
sowa teklif varsa versinler hemen iyi bir fiyata bosuna harcaniyor adam
Serkan Kırıntılı Ç.Rize'ye gitmiş
1 milyon euro karşılığında vermişiz Rize'ye. Hiç oynatmadığımız bir adamdan bence çok iyi para kazanmışız.
Stoch'a elveda beyler.
Bir yetenekli genç oyuncuyu daha Türk futbolu olarak yemiş bulunuyoruz hepimize afiyet olsun.
Ribery gibi olursa da TV'den izleriz artık.
Link
Stoch'a Fenerbahçe kal derse kalır.
Aynen. PAOK'ta kalıp ne yapacak adam. O şuanda kendini gösterip yönetim ve teknik heyeti haksız çıkarmak istiyor. Bunuda başarıyor şuana kadar. Tek derdi gelip formayı kapmaktır... (Hoş bizde olsa ne yapıyoruz orasıda ayrıda...)
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ343644SXQ
adamların gitmek isteyip istememesine kaldıysak oooo daha çok bekleriz
Fenerbahçeye avrupada oynamak için geldim demişti fenerbahçe önümüzdeki senede yok paok'un seneye de uefa'da oynama şansı yüksek
Takım 2 yıl Avrupa'da yok. Yabancı oyuncudan ziyade Türklere ihtiyacımız var.
Takım yaş ortalaması çok yüksek bu sebeple genç oyuncu da lazım.
Takımda ofansif kanat oyuncusu da ihtiyacı var.
Hala daha Kerim Frei'ı almak için ne bekliyoruz? Bursadan 10M Euro'ya mı alalım 2 sene sonra?
Bu yönetim adamı çıldırtır. Önder Özen gibi bir adam lazım bize.
recep niyaz bucaya kiralanmis
Recep Niyaz böyle giderse 2.lig topçusu olacak
adam satmak lazım adam. Kadro çok şişik,özellikle orta sahada. Keşke Emre'yi geri almasaymışız.
Ortasaha şişik mi ? Selçuk Şahin 11 oynuyor yahu (: Sen 2 senede 25-30 milyon €'ya yakın bonservis bedeli öde, 5-6 ortasaha merkez oyuncusu transfer et, oranın kalitesini arttırmaya çalış ama hala Selçuk'la oyna. Enteresan bir takımız, Selçuk kötü diye demiyorum, sadece bizim paramız çok. Tribüne göndermek için milyon €'larımız çok.
Her futbolcuyu da alacaz dye bir şey yok, takımın şişik olduğunu ben de savunuyorum. Bu arada Selçuk Şahin'in oynuyor olması takımın şişik olduğu gerçeğini değiştirmez. Salih'i Recep'i nasıl yetiştirdikki Kerim'i yetiştirelim. Bence 2 yıl boyunca transfer yapmayalım. Seneye Stoch ve Krasic takıma döner, o sırada Yobo, Cristian, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz, Kadlec ve bir yabancı daha göndeririz. Ondan sonraki seneye zaten takımdan gidecek bir sürü yaşlı adam var, cezamız kalktıktan sonra transferler yapabiliriz. Takımın mevcut halinden en az 5-6 tane oyuncu gitmeden kimseyi almamalıyız, oyuncular tempolu oynadıktan sonra ligde bu oyuncularla bile kanattan etkili olabiliriz. Her takım kanat oyuncuları ile oynamak zorunda değil.
http://amkspor.com/2013/09/09/eyvah-yine-gidiyor.html
haydi hayırlısı
Bu kadar gitmek isteyen bir adamı niye yollamıyorlar hayret doğrusu...
Baroni Gibi Bir Profesör Yollanır mı Yahu...!
Bulunmaz Hint Kumaşı Ben Olsam Tutardım :D
Sow'u ilk aldığımızda demiştim; Sow 2014-2015 sezonu başında takımdan ayrılır. hala aynı şeyi düşünüyorum. yoksa böyle sözleşme imzalanmazdı.
Quote:
”Anlaşma çerçevesinde Lille Kulübü’ne 10.000.000 avro bonservis bedeli, oyuncuya ise 2011-2012 sezonunun kalanı için 1.280.000 avro, 2012-2013 sezonu için 3.400.000 avro, 2013-2014 sezonu için 2.600.000 avro, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının her biri için ise 1.400.000 avro garanti ücret ödenecektir.”
Aslında adaletsiz değil kurnazca bir sözleşme. İlk yılların ücreti yüksek tutulup sonraki yıllarınki düşük tutulmuş. O zamana kadar kalmayız buralarda diye düşünülmüş.
Ersun Yanal 'cilingir' istemis yine, aman diyim :)
Alanzinho'yu aldirmisti bize
Ganso'nun transfer edileceği söyleniliyor
Trabzonspor'un bütçesi ile Fenerbahçe'nin bütçesi aynı mı?
Hiç para olmadığı için Hasan Üçüncü'yü oynattığını, transfer yapamadığını, o yüzden serbest kalan Ayman'ı transfer ettiğini de söylemişti Ziya Doğan.
Alanzinho ile karşılaştırmak doğru değil. Trabzonspor bu yüzden başarısız oluyor zaten. PLANSIZLIK.
Butceler elbette ayni degil. Ama gidip Norvec liginden 160+ boylarinda Brezilyaliya 4+ milyon para vermekte akil isi degildir.
Ben bunu yazdim diye Ersun Yanal yanlis secim yapacak degildir ama dogru tercih yapacagida garanti degil. Galatasaray yillarca bir Hagi aradi, neler gitti neler geldi, suan onun kadar isim yapmis bir Sneijder var ama yerini hic bir zaman tutamaz.
Sizde 1 Alex ariyacaksiniz ama bakalim bulunanilecekmi .
Ayman ve Hasan Ucuncu konusunu nerden bagladin bu konuya cozemedim :) Trabzonspor degil Turk futbolu plansizliktan kaybediyor. Sadece Trabzonspor demen cok sacma olmus
Yapilan transferlerde basari orani herkeste ayni.
+
Cilingir oyuncu gorevini Stoch rahatlikla gorurdu.
Stock'un çilingirliği mi kaldı yahu. :) 5 yaşındaki çocuk bile topu içeri çekip, şut deneyeceğini biliyor. Keşke 5-10 maç sağ çizgide oynatılsaydı, çizgiye inmeyi falan öğrenirdi belki. :)
Ayrıca Alanzinho yanlış bir hamle olsa da aldığı diğer oyuncularla çok sağlam bir iskelet oluşturmuştu Ersun Yanal. Bence hakkını yememek lazım. :)
Cilingir transferine kadar Ersun Yanal gercekten basariliydi transferde ki biz 3 sene o kurulan kadronun meyvesini yedik.
iceri kat edip herkes sut atmasini bilir diyorsun, birazda cizgiye inebilsin diyorsun. Peki cizgiye inmesi icin alinan Krasic ne yapti ?
Stocha sans verilmeliydi, birsey kaybetmezdiler. 10 numara oyniyacak bir adam degil ama cok kilit kirar (Yanal'in istedigi gibi)
Öyleyse daha kötü oluyor :). Çok iyi oyuncu ama şu kadroya bir tane daha orta saha almak çok komik olur, hem de yabancı.
Bence artık orta saha almanın anlamı yok, zaten 2 yıl Avrupa'da yokuz. Bu sene böyle idare edip seneye kanat oyuncusu transfer etmek lazım ve fazlalıkları da göndermek gerekiyor. 2 yıl sonra da yaşlananların yerine yeni oyuncular alınır.
Brezilyalı futbolcu Ganso, sarı-lacivertli ekipten transfer teklifi aldığını açıkladı.
Eurosport
Almak lazım ancak bu kadar orta saha ile Orta saha Cumhuriyeti kurarız...
Ganso dizinden sakatlanıp durmuyor mu? riskli olur kendisine yatırım yapmak. Zaten bu orta sahaların üzerine alınacağını sanmıyorum,devre arasında cristian gider ganso veya benzer bir oyuncu gelir.sezon sonu da meireles'in bizde kalacağını sanmıyorum ben,selçuk mehmet topuz falan orta saha diye saymayacağım oyuncular olduğu için çok oyuncumuz olmuyor.
Bir sonraki yaz transfer sezonundan sonra çok daha iyi olacak bu takımın kadrosu inanıyorum. Keşke avrupadan sadece 1 sezon ceza alsaydık.
Şimdi de Diegoyu istiyormuşuz
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...eye-goz-kirpti