Oğuzhan oynayabilir çünkü Play-off yok bu sezon...O 7-8 Maçta çok şey olur.Trabzon'da Tolga kupa harici maç kaçırmadı diye biliyorum.Ufuk ancak kupada oynar bence Muslera'da tabi sakatlık,kırmızı gibi sorun olmazsa.
Printable View
Oğuzhan oynayabilir çünkü Play-off yok bu sezon...O 7-8 Maçta çok şey olur.Trabzon'da Tolga kupa harici maç kaçırmadı diye biliyorum.Ufuk ancak kupada oynar bence Muslera'da tabi sakatlık,kırmızı gibi sorun olmazsa.
Ben zaten kesin konuşmadım ki abi sadece ihtimal dahilinde dedim,ihtimalinin olasılığını da kendi görüşüme göre belirledim.
Türkiye Kupası'nda şans bulur bence Ufuk.
http://www.ntvspor.net/foto-galeri/b...30-temmuz-2012
Andy mi Carroll?
Resmin yanına koydukları yazıda the people gazetesinden bahsediyor Carrol-Galatasaray bir tek bu haberde yan yana geliyor. onda da alakası bile yok.
http://www.people.co.uk/sport/footba...2039-23914417/
Açıklama
Bazı medya organlarında Dimitar Berbatov’un kulübümüze transfer olacağı yönünde haberler yer almaktadır.
Konuyla ilgili daha önce resmi sitemizden böyle bir girişimimiz olmadığını belirtmemize rağmen bu tip haberler sürmektedir. Bir kez daha belirtmek isteriz ki söz konusu futbolcunun transferi ile ilgili olarak hiçbir girişimiz yoktur ve olmamıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Galatasaray Spor Kulübü
Tamam şimdiye kadar aldığımız adamlar iyi hoşta (Amrabat'a verilen para hariç),Hala defansif orta saha konusunu çözemedik.2 gün sonra 1 ağustos maçlar başlıyacak yavaş yavaş.Gelsin adamda bir 10-15 gün takımla çalışsın en azından.
Diego sesleri artıyor. Totalde maliyeti daha düşük olacak Melo'ya göre. Fatih Terim gerçekten istiyorsa haberlerde yazıldığı gibi, sistem değişikliği bizleri bekliyor demektir. Grande kimi istiyorsa o alınsın, o en iyisini bilir. Futboldan bizlerden çok daha fazla anladığı kesin.
Transferin Diego ile kapatılacağını düşünürsek çıkacak kadro;
------------------------Muslera----------------
Eboue - Semih - Ujfalusi - Hakan Balta
------------------Selçuk - Hamit-------------
------------------------Diego-------------------
Burak-------------------------------Amrabat
----------------------Elmander----------------
Diego böyle bir takıma ters olur geçen seneki 4-4-2'yi gördükten sonra ;
Arda ve Melo deniyor twitterda vs.
Bugün mü yarın mı ne Atletico'nun ödemesi varmış bize Arda için ödedi ödedi ödemedi geri alma hakkımız doğuyormuş.
diego gelirse sistem degisir zaten
4-2-3-1"e doneriz
Muslera
Eboue-Ujfalusi-Semih-H.Balta
Hamit-Selçuk
burak - diego - amrabat
Elmander.
kadro muthis olur ama defansif anlamda SIKINTI çekermeyiz bilmem ki atleticoda diegoyu izledigimde SIK SIK Gelirdi geri bolgeye.
Arda neden Madrid'i bıraksın ? Veya Madrid neden Arda'yı bıraksın biri açıklayabilir mi ? Adama bu sezon 10 numara verildi + Otobüse resmi yapıştırıldı kocaman. Yani adama değer veriyorlar artık. Bırakmazlar.
Haluk Yurekli soledi Net ve kesin bilgi diye fatih terimin bizzat ilgilendigi oyuncuymus.
Carlos Andrade Souza (Carlinhos)
[YOUTUBE="WOmP4Hjv4bQ"]Carlos Andrade Souza[/YOUTUBE]
Melo bitmiş ertem şener yazıyor twitter'da.
Ben öyle bi hakkı ilk defa duyuyorum. Doğrudur ne diyim.
Taiwo Kiev'e gitmiş
Avrupa Şampiyonasından sonra kesin dev bir takım alır diye düşündüğüm Miguel Veloso'yu bile aldılar.
Yani Otobüse resmi yapıştırılmasa bir ihtimal :D :D
Yav Madrid niye ödeyemesin ki ? 12 M tek seferdede ödeyebilir diye düşünüyorum.Sonuçta adamlar UEFA'yı aldı klübe hiç mi sıcak para girmedi.Arda Turan'da Galatasaray'a geleceğini yalanlamış zaten.
Yalanlamışda daha niye dur durak bilmiyor bu haberler bende onu anlamıyorum.
Twitter'da +10.000 takipçin olsun birde futbolla ilgilenen biri ol sende çok rahat söylenti çıkartabilirsin ve senden görüpte yazan spor yazarı bile bulabilirsin.
D.Kiev Taiwo'yu bitirmiş.
Sol beke düşünülen isim Carlinhos diyor herkes. Brezilya ligini takip edenler alınacak en iyi isimdir diyor, nispeten genç, maliyeti çok yüksek olmaz. Yedek kalsa da sıkıntı çıkarmaz gibi. Oyun stili itibariyle Amrabat'a en uyumlu ismin Carlinhos olacağı söyleniyor ama kulübü de yanaşmıyormuş pek transfere.
Eski İnterli Adriano ile ilgilenildiği haberleri var...
Şu an takımın en kötü forvet oyuncusu Mehmet Batdal'dan bile kötü bir performans gösterecek bir oyuncu oldu Adriano.Gelmesine ihtimal dahi vermiyorum.
Adriano ve göbeği mi geliyormuş. Onu Fatih Terim bile toparlayamaz :D
O Bahsedilen Sol Bek Adriano Olmasın ?
Yok abi bildiğimiz göbekli olan Adriano :D
http://live.sporx.com/futbol/transfe...SXHBQ289461SXQ
onu bunu veto eden terim bu adamı kabul eder mi. etmez. konu kapanmıştır :D
Florya'ya anca mangala gelir o. :D
Hakan Calhanoglu
Yeni bir yetenek diyorlar. Alalım dursun alt yapıda
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=73KKsZNDkSE&feature=em-subs_digest"]Hakan[/YOUTUBE]
Hakan Çalhaoğlu'nun bordo-mavili kulübe transferi konusunda daha önceden girişimlerde bulunulduğu ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
“Buna göre Hakan Çalhaoğlu'nun kulübümüze transferi konusunda amatör olarak oynadığı dönemde girişimler başlatılmış, 17 yaşında olduğu için ailesinin onayı alınmış ve varılan anlaşma karşılığında uyulmaması halinde ağır cezai şartlar içeren bir protokol imzalanmıştır. İmzalanan protokolün içerdiği ödemelerin yapılmasının ardından oyuncunun kulübüyle profesyonel sözleşme imzalaması üzerine, kulübümüz anlaşmaya uymayan taraflarla temasa geçerek geri ödeme talebinde bulunmuştur.”