Biri Kaka mı dedi amin. :0:
Printable View
aziz baskan pazartesi cikarsa kaka alinabilir madrid'ten :D
nuri kiralık, fernando gago da bedelsiz gelebilir denmiş.
nuri'ye ihtimal vermiyorum ama olsa güzel olur.
gago'ya da fitim.
ek: herhalde bu yıl madrid'den birini alacağız ama inşallah bu mourinho olmaz :D
ronaldo varmış madridde ona da pek bencil diyorlar alsak iş yapar mı :D
egemen ile anlaştığımız söyleniyor.
İyi futbolcu ama inşallah gelmez, sıraya dizdi gidiyor seneye de bizi sallar bu.
egemen iyi transfer olur yabanci stopere gerek kalmaz.. bu arada maicon'un sözlesmesi fesh mi edilmis? bize yazmislar güya inter sözlesmesini fesh etmis fenerde talip olmus :)
Egemen Korkmaz'ın Menejeri Erdinç Şehit : "4.3 trilyonluk alacağımızı vermiyorlar.. Bugün 5'e kadar para ödenmezse F.Bahçe'ye gidebiliriz.."
Egemen ozaman seneye Galatasarayda diyebiliriz :D nasil bir insandir
sayet 4 trilyonluk alacagi varsa egemen bu konuda hakli üstelik bu adam senelik 1 milyon € gibi bir ücret alirken aylarca baski yapildi indirime gitsin diye..
• Egemen Korkmaz, Fenerbahçe İle Anlaştı..
Kaynak : NtvSpor
Benim anlamadığım saat 5 nedir yahu ?
Devlet dairesi mi bu adam :)
Haydi başkan patlat şimdi transferleri !
Egemen mükemmel bir transfer olur. İnşallah Egemen transferi gerçekleşir. NTV Spor anlaşıldığını söylemiş, gerçek olmasını diliyorum.
Egemen için Beşiktaş ile parada anlaşılırsa imzayı atacakmış...Beşiktaş iyi bir rakam ister gibi sonuçta durumları ortada...
Egemen kaliteli bir defans oyuncusu.Ama oyun içi karakterini beğenmeyenlerdenim söylemeden geçemeyeceğim.Gelirse sadece iyi bir defans oyuncusuna sahip olmaktan mutluluk duyarım o kadar.
böyle bir şey olursa , 3-4 arası bir rakam verilir . belki 5 te olur.
niye para versinki boşuna egemen alıcaklarına karşılık serbest kalmıcakmı ?
Fenerbahçe bonservis ödemez, çünkü Egemen'in alacakları var. Alacaklarına karşılık Egemen bonservisini alır ve Fenerbahçe'ye imza atar. Beşiktaş bonservisten para almak için önce Egemen'in alacaklarını ödemeli.
Egemen alacaklarına karşılık bonservisini alsa bir kârı oluyor mu?
Egemen gelirse iyi olur bence en azından Bekirden daha iyi.