Belkide bizi kastetmiştir :)
Printable View
Belkide bizi kastetmiştir :)
Melo"da sorun yokmus juventus"a 3 taksitle odeme yapalim diyorlarmis orda anlasamamislar :D
''Melo'dan sonra menajeri,menajerinden sonra karısı,karısından sonra çocuklarıyla ile de anlaşan Galatasaray transferi bitirmeyi başardı'' diye bir haber bekliyorum yakında :)
Edit:Belki bir kaç gün sonra ''Melo'nun 4. çocuğu ise anne karnından maç başı ücret istedi'' diye de bir haber çıkabilir.
Transfer dönemi ciddi anlamda sIkmaya başladi beni.Melo da artik gelecekse gelsin.Önümüze bakalim.Maçlar başlasin artik.
Melo konusu ne olacak böyle kardeşim ya, ne kadar naza çektiler.
O değil de gördüler Melo ile G.Saray arasında nasıl bir Kimya oluştuğunu o yüzden elinden geleni yapıyor Juve ve Menajeri.
Tek kendisi değil
Tüm türkiye ve menajeri.
Yok burayı çok seviyorum ölüyorum o ayakları geçicen para için oynuyor herkes taraftar için değil
GS bence kazık yiyecek bu transferden 7-8 m euro vercekler zaten bide Meloya dünyanın parası o paraya fransadan aç susuz bulsalar tam aranan kan olur.Melodan başka adam mı kalmamış
Melo icin juve 7m istiyor bizim yonetim 6 veriyor , ve melo ile gs anlasti tek sorun su an juve ile pazarlik ve galatasaray 3 taksite bolmek istiyor.
Kazık falan yeneceği yok. Kazık yiyecek olsak bu transfer olmazdı, Fatih Terim istemezdi. Zira daha önce başkanın kaç kere söylediği bir şey var, ''Dünya yıldızlarını Fatih Hoca'ya önerdik, alabiliriz dedik ama o yüksek maliyetten dolayı istemedi'' diye. Melo'ya da dünyanın parası falan verilmez. Hamit gelmeden önce de deniyordu 4 milyonlar, 5 milyonlar verilecek diye. :)
Bu saatten sonra da Fransa'dan falan adam alınmaz. Melo Türkiye'nin en iyi orta sahalarından oldu 1 senede. Taraftarın büyük bölümü seviyor onu, geleceği adam da onun verdiği katkıyı veremeyebilir, o riske girmeye ne gerek var? Melo şu an Galatasaray için vazgeçilmez oyuncudur.
Sadece Melo'da suç bulmak yanlış, hatta bence suç onda da değil, Galatasaray'da. Şu transferin başından beri anlamadım zaten, yahu sen bu adamı istiyorsan neden şimdi Juve'yle masaya oturuyorsun? Görüşmeleri 15-30 gün önce falan yapsaydınız ya, şimdi de deniyor Melo'yla anlaşıldı kulüple görüşülüyor. Böyle bir şey çok saçma geliyor bana.
Melo ile anlastik sira klubunde.
3 de agosto de 2012
Felipe Melo quiere comunicar su felicidad por haber llegado ya a un acuerdo definitivo con el Galatasaray para continuar en la entidad, a falta del acuerdo del club con la Juventus.
"Estoy muy contento de que finalmente hayamos llegado a un acuerdo definitivo. Espero que el acuerdo entre clubes se arregle pronto porque tengo muchas ganas de estar el sábado ya entrenando para preparar el derbi contra el Fenerbahçe", declara Felipe Melo.
Todo depende de que el presidente del Galatasaray, Ünai Aysal, y el vicepresidente, Ali Dürust, lleguen a un acuerdo con la Juventus. "Para que yo vuelva a vestirme la camiseta del Galatasaray ahora ya solo está en manos de los directivos de los dos clubes", afirma Felipe Melo.
Bu arada futbolda her şey para :)
Gel artık Melo, Selçuk kankan seni bekliyor. Bu ikili bozulmasın, riske gerek yok. Çok iyi transferler yaptık, Amrabat'ın ve gelirse Melo'nun maliyeti yüksek olsa bile Fatih Terim hangi bölgeye kimi istiyorsa alındı, Türk oyuncu kalitemiz yükseldi, Hamit, Burak, Umut üçlüsüyle. Melo bir de alınabilirse sol bek gelsin daha ne olsun. Her bölgesi kaliteli ve alternatifli bir kadromuz olacak, tabii başarı şart seneye de mutlaka şampiyonlar liginde olmalıyız. Ayrıca ben gelecek sene en fazla 2-3 transfer olacağını düşünüyorum, yapılan sözleşmeler hep uzun vadeli, alınan isimler belirli planın parçası.
Melo'nun gelmesini istememin bir nedenide rakip taraftarlar üzerindeki psikolojik etkisi.Rakipler gelmesini istemiyor.:DEn sevilmeyen adamdır heralde Melo rakipler için.
Adam takımın forvetlerinden daha çok attı geçen sene.Şu anda yapbozda bir tane taş eksik oda Melo.O gelirse taş gibi kadro olacak.Ve orta sahada Türkiye'nin en komple adamları olacak.
Felipe Melo'nun menajerlik şirketi promoesportcanaria resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Galatasaray ile her konuda anlaşmaya vardıklarını duyurdu.
Bugün açıklayın bitsin bu ızdırap.
Melo'nun ağzından verilen açıklamada, "Galatasaray ile nihayet anlaşamaya vardım. Fenerbahçe ile oynanacak olan derbi için cumartesi günü hazırlıklara başlamak istiyorum. Juventus ile Galatasaray arasındaki anlaşmanın da kısa bir süre içerisinde sağlanacağını umut ediyorum." ifadeleri kullanıldı.
Alın bonservisi bitsin bu iş, Riera'nın maaşını düşündükçe bu taksit yapma, 500.000 euro indirim kapma çalışmalarına gıcık oluyorum. Melo bile söylüyor Fenerbahçe maçı var, bu adam kaç aydır antreman yapmıyor, bir an önce gelmesi lazım.
Galatasaray'ın hazırlık maçlarını izlemedim.Melo yokken Selçuk ile birlikte kim oynadı orada ?
Geçen haftaki Melo Galatasaray ile görüşmeleri durdurdu haberinin şirket ve bizim aramızda anlaşmalı olarak oynanan bir oyun olduğu açığa çıkmış oldu böylece. Bonservisi düşürmek için yapılmıştır herhalde, biz de 5-6 milyona kapatırız gibime geliyor bonservisi.
Irmak Kazuk diyor ki, anlaşma olmamış kulüpler arasında.
6 vermişiz, 8 istemişler.
Yekta ile olmaz yahu.Melo'nun yaptığının yarısını yapamaz o.Melo geldiğinde hakikaten imrenilecek bir orta saha hattı oluyor.
Melo gibi oyuncular biz rakip takım taraftarlarına ters geliyor doğal olarak ama varlığıyla yokluğu arasındaki farkı tahmin edebiliyorum :) Takıma da alışmışken bu sezon olmaması problem olur hele de transfer gelmeyecekse oraya.
Sağolun cevaplarınız için.
NTV SPOR @ntvspor SON DAKİKA... DÜN MELO VE JUVENTUS'A SON TEKLİFİNİ SUNAN GALATASARAY YÖNETİMİ ANLAŞMA SAĞLAMADAN İSTANBUL'A DÖNDÜ
SON DAKİKA... DÜN MELO VE JUVENTUS'A SON TEKLİFİNİ SUNAN GALATASARAY YÖNETİMİ ANLAŞMA SAĞLAMADAN İSTANBUL'A DÖNDÜ
melo anlastik dedi ama klupler anlasamamis bu sefer olmadi bu iste.
sıkmayın canınızı 5 gün sonra yine "Melo geliyorrrrrr" ne Juventus GS kadar iyi alıcı bulur ne de melo GS'den başka takımda bu kontratı bulur eninde sonunda anlaşılacak.
Bana da öyle geliyor.Juventus mecbur verecek gibi geliyor yani.Ama bu kadar uzaması hakikaten hoş olmadı.Galatasaray başka oyuncuya yönelirse de şaşırmam.
Hayda 15 milyonluk adamı bize 8 e veriyorlar almıyoruz. Yeter artık bu adam ne yapıp edip alınmalı onun yerine alınabilecek bir orta saha yok şu an. Ya çok iyiler bize gelmezler ya da Melo'nun yaptığını yapamazlar.
En azından Melo'nun sorun etmemesine sevindim.Juve'de Krasic'i 7'ye bırakıyor Melo'ya gelince 8 istiyor.Herkes düşman bize:D
https://p.twimg.com/AzXqYpKCAAA9jTR.jpg
Çevirseniz ya la şunu.
Edit:Tamam üstte yazıyormuş :D
Sonunda anlaşmaya vardığımız için mutluyum. Umarım kulüpler de anlaşır diyor kendileri. Ayrıca bir an önce Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başlamak istiyormuş.