Fikirine tamamen katılıyorum transferin son günü şurada kalmış 15 maç transfer yapmak hele hele euro ile dolar bu durumda iken akıl karıl değil.
Ek olarak seneyede Avrupa'da yokuz parayı çıkarmamız zorlaşacak.
Printable View
4'ün 2si değil de webo'yu gönderirsek problem çözülür gibi. önümüzde ki sezon holmen hariç diğer saydıkların gidecekleri için. webo bana göre hala önemli bir futbolcu takımımız için yani ersun hoca kalırda sistem bu şekilde devam ederse.
krasic bence sorun olmayacak ama stoch hala fenerbahçe'de oynayıp kendini kanıtlamak istiyor. paok'taki performansı bunu gösteriyor en azından. stoch kalırsa ki bence kalmalı, kuyt'u artık kenara çekip takıma saha içinde ki abiliğini kenarda yapması zamanı geldi. önümüzde ki sezon sözleşmesi bitiyor yanlış hatırlamıyorsam.
forvet için bugün saat 5'e kadar akıllı bir hamle yaparsak yazın sessiz transfer dönemi geçirebiliriz.
bu arada kampl'ın menejeri dün açıklama yaptı; resmi bir teklif yok ama yarın(bugün) resmi olarak teklif gelirse teklifi kabul ederiz dedi.
Ben sadece Kampl'ı istiyorum potansiyelli bir oyuncuya benziyor ileride yüksek fiyatlara avrupaya satabiliriz.
Ben Cisse'den çok Akhisardan Niasse'yi isterim:)
Niasse maalesef büyük takımların oyuncusu değil. Ben eğer büyük bir takıma transfer olursa biter onun da kariyeri diye düşünüyorum.
Yani en azından şuanlık acele etmemeli. Bizim maçlarda Kampl'a uyuz olmuştum ama saçmadır ki o zaman ''Böyle adamlardan nefret ediyorum'' dediğim oyuncuyu bu son 1 aydır bende istiyorum. :icon_biggrin:
Ya arkadaşlar ne Niasse ne de Kampl şuan olmaz, olmamalı. ne de başka bir yabancı.
Özellikle yabancı transferleri çok düşünülüp yapılmalı. Sonra elden çıkarmak çok zor oluyor. Şuan ligin en büyük favorisiyiz, 7 puan öndeyiz, ne transferi yahu. Transfer elbette gerekiyor takıma ama şimdi zamanı değil. Alacağımız adamlara ya çok büyük paralar vereceğiz ya da takımında istenmeyen adam olacak. 1-2 maçlık yabancı forvet mi alınır. Sen Fenerbahçeysen o 1-2 maçı Emenikesiz Webosuz kazanmak zorundasın.
Gelecek sezon Kuyt kalır takımda, kalmalı. Ben Kuyt'ı beğeniyorum. Tecrübeli oyuncular olacaksa takımda bu ilk isim Kuyt olur. Meireles'in Yobo'nun olduğu takımda Kuyt'a hayli hayli yer vardır.
Webo kalabilir ama bence gerek yok. Webo kötü oyuncu demiyorum. Yedek kulübemizde yedek forvetimiz Türk olsun. seneye 5'e düşecek yabancı sayısı. Webo'yu tribüne yollamak mantıklı değil. Hatta bana kalsa Sow'u da yollarım. Ondan gelecek parayla mükemmel bir kanat alırım.
Gelecek sezonki istediğim 11;
--------------Emenike
XXX --------------------- Kuyt
---------Alper Salih(Emre)
------------Topal
Caner Egemen Bruno GG
----------Mert
Bu arada en büyük transferimiz Canerle sözleşme yenilemek olacak.
stoch'un geri dönmesini istemişiz.
Gelsin en azından alternatif olur şu dönemde :)
Bize adam eksiletecek oyuncu lazım bu görevi şuan yapan bir isim yok genelde pas alışverişimiz ile atak organizasyonu yapıyoruz.
Mesala dün Melo harika bir koşu yaptı ve gol yarattı bu işi yapacak kişi yok. Emenike var evet koşuyor; ama nereye? Zaten onu yapabilse şuan Chelsea'de oynardı.
Stoch'un gelmesinde tek sorun Caner'in performansı, eğer onu düşürecekse hayatta gelmesin. 10 Caner'i 1 Stoch'a değişmem. Çünkü sol kanat tamamen ona ait.
Caner ile sanki sözleşme yenilenmeyecek gibi. Neden sezon sonu bekleniyor bu adamla sözleşme yenilemek için anlamıyorum yani.
Caner sezon sonu yabancı bir takıma imzayı atabilir bence.
kayseri verir mi bilmem ama ben olsam şu dönem için boboyu kiralardım
bobo türk oldu mu?
Olmadı diye biliyorum ben.
Caner şu anda takımın en az kazanan oyuncusu galiba, 600 bin dolar diye okudum geçenlerde bir sitede. Bu maaşı Euro cinsinden üçe katlayacak performans gösteriyor, üstelik sürekli özel hayatı ile ilgili haberler çıkmasına rağmen. Roma ve Liverpool'un istediği iddiası var dış basında, Fenerbahçe'nin elini çabuk tutması lazım bence.
Caner Liverpool'a ilaç olur.Resmen rezalet o bölge,Cissokho çok kötü oynuyor.
Ben olsam giderdim ancak Caner Fenerbahçe'yi seviyor ve takımda kalmak istiyor.
Takımın yerli forvet, yerli sağ bek ve oyun kurucu orta sahaya ihtiyacı var..Ama yapmayacağız herhalde transfer..Umarım pişman olmayız.
Cisse ve Demba Ba ilaç olmaz bu takıma..Takıma Drogba tarzı, hatta Lukaku tarzı oyuncu lazım. Benim bildiğim kadarıyla piyasada böyle oyuncu yok alınabilecek..
Alves'i hata yaptı diye hemen silmeye gerek yok. Bazen konsantrasyon kaybı yaşasa da genel anlamda takımın defansına güç katıyor. Değişik özellikleri olan bir oyuncu, ihtiyacımız var kendisine. Egemen'in daha fazla dezavantajları var.
Ben olsam önümüzdeki sene
Topal'ı ve Gökhan'ı yedekleyecek bir Türk önlibero( piyasada iki mevkide oynayabilen çok sayıda oyuncu var)
Yedek ama etki yaratabilecek Türk forvet,
Her iki kanatta da oynayabilen kanat oyuncusu( veya Stoch! )
Ve de kesinlikle ama kesinlikle oyun zekası yüksek, teknik bir ortasaha transferi yapardım.
Gidenler;
Meireles ( Türkiye'ye bariz yatmaya gelmiş )
Selçuk ( artık yeter)
Webo (yaşlandı)
olurdu..
Bu sene öyle veya böyle şampiyon oluruz heralde.
Belki biz para kazanamayacağız; ama Caner gitsin hele hele Liverpool ise gitsin. Koskoca Dünya'da bir İspanya'da milli takım seviyesinde oyuncumuz var.
Bruno harika yahu niye adamı istemiyorsunuz. Tecrübeli ve oldukça tenik bir stoper bence sadece bazen hırsına yenik düşebiliyor.
Ömer Temelli, Roma'dan Salih'e teklif olduğunu doğruladı: https://twitter.com/OmerTemelli/stat...33552544980992
Fenerbahce sene sonu icin Joel Campbell ile söz kesmiş basarılı olacagını dusunuyorum
Bruno Alves'e için ısınmadı. Çok fazla hata yapıyor ve ağır...
Ben de şimdi haberi okuyunca hemen baktım ama oyuncu bu kadar formdayken alabilirsek büyük iş olur. Yunanistan'da 20 maçta 8 gol 9 asistle oynamış. Bakalım hayırlısı takımın yaşı düşünüldüğünde Kampl ve Campbell gibi oyunculara çok ihtiyacımız var.
Bence Kuyt artık kesik yemeli, koşup mücadele ediyo diyosunuz ama en başında topu bu kadar basit kaybetmese çok koşmasına gerek kalmaz zaten. Ve son zamanlarda öyle aman aman da koşmuyor ciddi bir fiziksel düşüş görüyorum ben. Meireles ve Cristian da gönderilmeli artık bu adamların yüzünden 2-3 yıldır düzgün maç izleyemez olduk.
Selçuk, Yobo, Krasic, Cirstian, Meireles ve Kadlec gönderilmeli ve talibi varsa Stoch da satılmalı. Bunları yaparsak zaten kadroyu çok iyi bir şekilde açmış oluruz. İlk 11'e 1 kanat 1 orta saha yedek için de bir sağ bek ile defans yeterli olur bence. Seneye de Avrupa'da olmayacağımız için kadroyu revize etmekle meşgul olmalıyız.
Bruno Alves, Webo ve Kuyt'ı da öbür sene göndeririz. Avrupa'da yokken kadroda durabilirler ama bu adamlar bizi seneye bütün sezon taşıyamazlar artık. Ve mümkünse bu kadar çok yaşlı oyuncuları almaktan vazgeçelim. 1-2 tane neyse de bütün takım bu kadar yaşlı adamdan oluşmamalı.
boyle bir transferi hic duymadim. ayrica soz kesti derken neyi kastettin. arsenalin 2016ya kadar sozlesmeli futbolcusu cunku, once takimiyla anlasman gerekir.
edit: eurosport haber yapmis, dogrulugu nedir bilinmez. fenerbahcede alisik degiliz biz 6 ay onceden transfer gorusmesi yapilmasina :D
geçmiş olsun, transfer dönemi bitti sanırım? sow'la yola devam. :)
kagawa ile ilgili dedikodular varmis fenerbahcenin ilgilendigi konusunda. son zamanlarda manuda gozden cikarildi gibi, mata da transfer edilince bosa cikti. soylentiler bos degildir umarim. alinirsa guzel olur.
edit: bu arada canerle birlikte TFFye gore baroni ve gokhan gonulun de sozlesmeleri sona eriyor bu sezon sonu. gg yasi ilerledigi icin pek endise kalmadi sanirim, cunku haberi yapilmadi hic. halen kontrat yapilmamis olmasi ilginc.
baroninin sözlesmesi gecen sene uzatildi 2016 ya kadar.. tff geri kalmis :)
birde bizde hicbir zaman sezon ortasinda sözlesme yenilemesi olmadi yildirim döneminde... sezon sonu otururlar anlasirlar gökhan zaten kalir büyük ihtimalle cünkü alternatifi yok takimda ve iyi para aliyor formunda olsada olmasda zaten 11 de cikiyor adam her maca :)
kagawanin gelecegine ihtimal vermiyorum cünkü 2 sene avrupada yokuz.. yillik ücretinde bonkör davranip getirirlerse felan o ayri tabi..
bu seneyi kazasiz atlatir da sampiyon olursak onumuzdeki yaz ersun yanaldan epey bir revizyon bekliyorum kadroda. maddi imkanlar da varken cok iyi secimler yapacagindan eminim. yeter ki show delisi yoneticiler, menajerlerin tuzagina dusup sacma sapan isleriyle teknik kadroyu saptirtmasin. bunun icin de adam gibi bir genel menajer sart aslinda bize. besiktastaki onder ozen gibi.
Baroni seneye Türk statüsünde oynayacak galiba. net iyi yedek olur o yüzden kalmasından yanayım ben seneye.