Ya birisi gelicek bu 2 adamdan podolski forlan ama twitterda baya podolski dönüyo ama klübüyle anlaşmak önemli taraftarın herşeyi çünkü baskı yaparlarsa taraftar satmazlar...
Printable View
Ya birisi gelicek bu 2 adamdan podolski forlan ama twitterda baya podolski dönüyo ama klübüyle anlaşmak önemli taraftarın herşeyi çünkü baskı yaparlarsa taraftar satmazlar...
hasta falan dediklerine bakmayın transferi gizli tutmaya çalışıyolardır dediğim gibi taraftar baskısı çook fazla.
Podolski gelmez bence bugünkü maçta gribal enfeksiyon endeniyle oynamadı transfer şeylerinden dolayı değil.
YILDIZLARA SERVET
Galatasaray, Forlan ve Podolski'nin transferini tamamlamak için kesenin ağzını açtı. Sarı-kırmızılılar her yıl, Forlan'a 4.7, Podolski'ye de 3.2 milyon euro ödemeyi kabul etti. Bonservisleri için pazarlığa girişen Aslan, Forlan için 3 milyon euroyu aşmayacak. Diğer yıldızı için de Köln'ün istediği 8 milyon euro için indirim bekleniyor
02:30 | 21 Ağustos 2011
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...t-1570683.Jpeg
Galatasaray transferde kapanışı muhteşem bir şekilde yapmaya hazırlanıyor. Bu sezon kadrosuna Elmander, Selçuk, Ceyhun, Ujfalusi, Muslera, Melo, Eboue, Engin Baytar gibi önemli 8 oyuncuyu alarak gövde gösterisi yapan ve maddi olarak sarsılmayan Cim-Bom, Diego Forlan ve Lukas Podolski’yi de kadrosuna katarak, transferi tamamlamayı hedefliyor.
Başkan Ünal Aysal ise, iki yıldız için ise para musluklarını sonuna kadar açtı. İki oyuncudan da olumlu yanıt alınırken, Eboue transferinde olduğu gibi fiyatların aşağı çekilmesi isteniyor.
Önceki gün Engin Baytar’ın karşılanması sırasında Fatih Terim’in arkasındaki panoda yazılı olan ve listede oldukları belirtilen Forlan, Podolski, Elias, Benayoun ve Marlos Romero gibi oyuncuların arasından seçimini yapan sarı-kırmızılılar, Forlan-Podolski transferinde büyük mesafe kat etti. Fatih Terim’in transferlerin bir an önce bitirilmesi yönündeki mesajını alan sarı-kırmızılı yönetim, temas kurdukları Forlan ve Podolski ile her konuda anlaştı.
Arda’nın boşluğu dolacak
Salı günü Forlan transferine resmiyet kazandırmak isteyen Galatasaray, oyuncuya 4.7 milyon eurodan 3+1 yıllık anlaşma önerdi. Aynı zamanda İtalyan devi Inter’in de gündemindeki Forlan’ın bonuslar ve maç primleriyle beraber alacağının 5.5 milyon euro bulacağı bildirildi. Atletico Madrid’in Falcao transferinin ardından Forlan’dan kurtulmasını koz olarak kullanan sarı-kırmızılı yönetim, Uruguaylı yıldızın bonservisi için ise 3 milyon euronun üzerine çıkmama kararı aldı.
Arda’nın boşluğunu ise Köln’ün Alman yıldızı Lucas Podolski ile kapatmak isteyen Aslan, 26 yaşındaki futbolcunun 8 milyon euroluk bonservisini aşağı çekmek istiyor. Podolski ile anlaşan ve sezonluk 3.2 milyon euro ödemeyi kabul eden sarı-kırmızılılar, bonserviste indirim sağlanır sağlanmaz Alman yıldızı kadrosuna katacak.
Milliyet
Podolski'yi alalım yahu. Adamın yaş 25 daha. 2 yıl faydalanıp sonra işi biteceğine oyuncunun uzun yıllar önümüze bakalım. :)
Podolski güzel transfer olur
http://www.koeln.de/files/images/dfb...dp_500x336.jpg
TD Solbakken" Podolski ile bir kaç kez konuştuk ve bu konu hiç konuşulmadı. %100 eminim ben Podolski Galatasaray'a gitmeyecek "
Başkan Finke " 3-4 gün önce bir telefon görüşmesi yaptık.Görüşme çok kısa oldu. Onlar randevu talep etti biz vermedik. onu satma düşüncemiz yok "
Bu konuşmaların pek bir anlamı yok. Taraftarı rahatlatmak için söylenen cümleler oluyor genelde. :)
Köln'lu gazeteci arkadaşlarla konuştum. Birinin dediği şu: "Yönetim, Podolski'yi satarsa, Başkan Overath'in evini ateşe verirler." Fatih Demireli
Drenthe G.Saray yolunda!
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5536451_n.jpg
İspanya’nın ünlü spor gazetesi Marca, Real Madrid’in sözleşmesini feshettiği Drenthe’nin, Galatasaray’la görüştüğünü yazdı.
Gazetenin haberinde, Arda Turan’ın gönderilmesiyle birlikte sol tarafta yaşanan açığı kapatmak isteyen Sarı Kırmızılılar’ın girişimlerini hızlandırdığı ifade edildi. Marlos, Podolski, Benayoun gibi birçok ismi gündemine alan Galatasaray’ın, Real Madrid tarafından serbest bırakılan Drenthe ile görüştüğü iddia edildi.
Galatasaraylı yöneticilerin Drenthe ile görüşme halinde olduğu ve sözleşme imzalamaya çok yakın olduğu belirtildi.
spor5
Drenthe gelsin hayhay. Yeteneklerine laf olmazda çok sorunlu oyuncu Drenthe.
Piyasada ne kadar sorunlu oyuncu varsa Fatih Hoca oynatır mantığıyla alıyoruz. Ama büyük risk.
ama bizim Fatih Terim'imiz var. Sorun Çözer Sinyörrrr Terim !Adam sanki teknik tirektör değil de Psikolog! Basın öyle bir hava yarattıki tinercileri bile kulübe alsak Fatih hoca adam edecek :D Sal gelsin moduna girdik ...Mutu ile Tamas gece yarısı alkollü dönmüşler ve milli takımdan afaroz edildiler. Onları da alabiliriz bak. Nasıl olsa Sinyör Terim var :D
Oyuncu psikolojisinden de anladığı bir gerçek.
Melo,Engin,Kazım,Ujfalusi,Eboue,Baros ilk 11imzde oynayacak 6 adam sorunlu yani sorunlu derken her an kırmızı kart görme,disiplinsiz tavırlar riski ortalamanın baya üstünde fatih terime güveniyo herkes.
Elias mı geliyor?
Falcao transferi sonrasında yabancı kontenjanı yüzünden Elias'ı gözden çıkartan Atletico Madrid, bu sezon transfer masasından kalkmadığı Galatasaray'a Brezilyalı orta sahayı önerdi
22 Ağustos 2011 Pazartesi - 08:15
Sabah
Sabah'ın haberine göre; Galatasaray ve Atletico Madrid, Ujfalusi ve Arda için oturdukları pazarlık masasına bu kez de Elias için oturuyorlar. Atletico Madrid yönetimi Kolombiyalı Falcao'nun transferi sonrasında takımdaki AB pasaportu olmayan ve ligde yabancı statüsünde oynayan futbolcu sayısının limitini (3 yabancı) aşması nedeniyle Brezilyalı orta sahayı gözden çıkardı. Defans oyuncusu Miranda, sol kanatta Arda'nın rakibi olan Salvio'yu kadrosunda bulunduran Madrid ekibinde Elias, Falcao transferinde Porto'ya teklif edilmiş ancak Portekiz kulübü sadece nakit kabul edeceğini açıklayınca, Brezilyalı elde kalmıştı.
PAKET TEKLİF YAPILACAK
Terim'in, Slovenya kampındaki çalışma odasındaki panonun objektiflere yansıması sonrasında adının listede olduğu kameralara taklan Elias için Galatasaray yönetimi, Forlan ile birlikte teklifini Athletico Madrid'e sunacak.
'G.Saray 9 milyon euro teklif etti'
22 Ağustos 2011 13:03 | NTV Spor ve Ajanslar
Galatasaray'ın transfer listesindeki Lucas Podolski için, Alman basınından yeni bir iddia ortaya atıldı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/178/podos_JM761.jpg
Galatasaray kulübünün Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Köln'de oynayan milli futbolcu Lukas Podolski'ye 9 milyon euro transfer bedeli ödeme teklifinde bulunduğunu yazdı.
Gazetenin haberinde, Galatasaray'ın Podolski'ye aylık net ücret olarak 3 milyon euro ödemeyi de teklif ettiği, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de Podolski'yi ilk onbirde oynatmayı planladığı belirtildi.
FC Köln kulübünün müdürü Claus Horstmann, gazeteye yaptığı açıklamada, Podolski'nin transferi konusunda şu ana kadar kendilerine resmi bir talebin ulaşmadığını söyledi.
FC Köln menajeri Volker Finke'nin, Podoloski'ye transfer teklifinde bulunulduğunu doğrulamış olduğu hatırlatılan haberde, Finke'nin, "Bir aracı birkaç gün önce kulübümüzü aradı. Podolski'yi transfer etme konusunda imkan olup olmadığını bilmek istedi. Telefon görüşmesi çok kısa sürdü. Biz de kulüp olarak her şart altında Podolski'yi kulübümüzde tutmak istediğimizi söyledik. Aracı Podolski'yle de görüşmüş" şeklinde konuştuğu ifade edildi.
FC Köln Teknik Direktörü Stale Solbakken de "Lukas ile hafta sonunda hastalığı konusunda iki kez telefonla görüştüm. Galatasaray konusunda bana herhangi bir şey söylemedi. Onun FC Köln'de kalacağını düşünüyorum. O, Galatasaray için değil, büyük bir kulüp için oynayacak bir oyuncu" diye konuştu.
Gazetenin yorumunda, Solbakken'in bu büyük kulüp ile FC Köln'ü kast ettiği belirtildi.
Öztürk: Podolski gelmek istiyor (22.08.2011)
http://www.radyospor.com/Images/Habe...podolski_l.jpg
Galatasaray, Köln’ün Polonya asıllı Alman oyuncusu Lucas Podolski’yi transfer etmekte kararlı.
Galatasaray 2. Başkanı Adnan Öztürk, Radyospor’dan Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada, “Bu sabah saat 09.00 itibariyle Köln Kulübü’ne Podolski’yi transfer etmek istediğimiz yönünde resmi yazıyı gönderdik. Galatasaray, Avrupalı ve büyük bir kulüptür ve transfer görüşmelerini bu çizgide yapar” dedi.
PODOLSKİ İÇİN 9 MİLYON EURO
http://www.radyospor.com/News.aspx?ID=147043
SADECE PODOLSKİ TRANSFERİNE KANALİZE OLDUM; PODOLSKİ GELMEK İSTİYOR
Adnan Öztürk, “Transferin gerçekleşme ihtimaliyle ilgili öngörünüz nedir?” şeklindeki soruya, “Podolski, Galatasaray’a gelmek istiyor. Transferde belirleyici olan futbolcunun iradesidir. Futbolcunun iradesi neyi gösteriyorsa, kulüpler de bu noktada anlaşma zemini aramalıdır. Biz henüz işin başındayız. Resmi teklifimizi ilettik. Parasal konularda henüz bir şey diyemem; çünkü o aşamaya gelmedik. Ancak ben bugünlerde sadece Podolski transferine kanalize oldum. Daha zamanımız var. Çalışmalar iyi gidiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.
ÖNEMLİ OLAN FUTBOLCUNUN İRADESİDİR; KULÜPLER BU DÜZLEMDE HEREKET ETMELİ
Alman basınında yer alan Köln’ün Podolski’nin transferine izin vermek istemediği yönündeki haberlere de değinen Öztürk, “Podolski gelmek istiyor. Belirleyici olan bu. Biz Köln’lü yetkililerle resmi düzelmede gereken görüşmeleri yapacağız” dedi.
PODOLSKİ’NİN MENAJERİ SCHRAMM: “BASINDAKİ SPEKÜLASYONLARLA İLGİLENMİYORUM”
Alman Milli oyuncu Podolski’nin menajeri Kon Schramm ise Özgür Sancar’ın sorduğu “Köln vazgeçmiyor? Galatasaray almak istiyor, Podolski’nin geleceği nasıl şekillenecek” sorusuna, “Basında çıkan spekülasyonlarla ilgilenmek istemiyoruz. Biz her konuda olduğu gibi bu konuda da profesyonelce hareket edeceğiz. Durum netleştiğinde size gerekli açıklamayı yapabiliriz” şeklinde cevap verdi.
PLAY-OFF KONUSUNU YÖNETİMDE MASAYA YATIRACAĞIZ
Bu arada 2. Başkan Adnan Öztürk, TFF’nin Süper Lig’de play-off sistemine geçilmesiyle ilgili düşüncesi konusunda ise, yönetim olarak görüşeceklerini belirterek, “Bu konuyu yönetimde görüşeceğiz. Teknik, ekip, sağlık heyeti ve profesyonellerimizin görüşünü alacağız ve yönetim olarak ortak bir karar açıklayacağız. Kişisel fikrim, bu uygulama, 5 bin metre koşan ve birinci gelen bir atlete 100 metre daha koş demek gibi bir şey. İngiltere, İspanya gibi büyük ülkelerde bunun örneği var mı?” diye konuştu.
Radyospor
http://www.fc-koeln.de/news/detailansicht/?tx_ttnews[tt_news]=3766&cHash=07f19452a83d9030ddf43b969d9b81fd
Köln bizi resmen reddetti. Şimdi gitip 5-10 milyona Sercan'ı almayız inşallah.
Podolski gelmek istediğini belirtmiş sanırım. Podolski isterse Köln değil dağ olsa duramaz önünde. :) Kolaylık yapmak zorundalar.
Köln satarsa ciddi taraftar baskısı oluşacak. Bence o kadarda kolaylık yapacaklarını sanmıyorum..
Adnan Özütrk Podolski bizi istiyor dediyse elbet gelecek bu oyuncu .
http://www.kap.gov.tr/Yay/resimler/metin.gif AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel Futbolcularımızdan Bogdan Sorin Stancu'nun Orduspor Kulübü Derneği'ne geçici transferi için resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=167015
Bir forvet aldığımıza delalet mi acaba? :)
Sercan Yıldırım satılık listesinde.. 3 Milyon civarı bir paraya satıyorlarsa alabiliriz bence..
Sercan'a 1 milyon versek bile acırım o paraya.
Volkan Şen ve İbrahim Kaş gelmesin de Sercan eğer maliyeti düşük olursa olabilir.
Oyle bir konusmusunuz ki sanki Fatih Terim'in haberi olmadan yapiliyor bu transferler. Keske cikip Keita desen ne olur Unal baba :(