kesin izlerim :D
Printable View
kesin izlerim :D
tabi hürmet kardes zevkli mac olur izleyin kacırmayınnn omacı bekliyomm
Galatasaray'dan kiralık olarak gidipte dönen oyuncular metamorfoz geçirip geliyorlar. Ümit Karan ve Arda en güzel iki örnek. Seneye Volkan'a da aynı şey olursa şaşırmam o nedenle :)
volkan 10 sene kiralık oynasa bile bi şey olmaz
yetenek yok arkadaş adamda sadece topa sert vuruyo o kadar başka bi işe yaradığı yok
bi de şu cihanı gönderdik mi tamamdır :D
bu arkadas cok haklıama diger kiralık oyuncularQuote:
Originally Posted by SefaReis66
istanbulsporda UGUR erdoganbu hafta gol attı
İstanbul belediyesi cafercan ,mülayim
denizlispor zafer sakar
gaziantepsporugur demirok
bu arada bence aydın yılmaz kesin kiralanması lazım çünkü bu sene oynamsı zor en fazlka 3veya 4 mac oynar
Anakonda çok haklısın.. Adamlar yedek bekleyip veya altyapıda oynayacağına kiralanırsa böyle takımlarımıza daha faydalı olurlar..
Ferhat'ı hatta Özgürcan'ınıda kiralanmasını isterdim ama onların mevkileri tehlikeli olduğu için gerekli oluyorlar..
Galatasaray 2-3 sene sonra mükemmel olacaktır.. Transfer yapmadan bu takım Türkiye'nin en iyi takımı olacak..
tabi ermoo kardes aydın kesin gitmesi lazım bu sene
G.Saray'ın transfer dosyası
Osman Tanburacı transferde sessiz bir dönem geçiren Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumu kaleme aldı. İşte Osman Tanburacı'nın yazı dizisinin ilk bölümü:
Transfer var mıııı? Cevap; yooook!
"Artık suskun kalamam! Galatasaraylı binlerce taraftar bana öylesine mailler atıyor ki “onların dileklerini gündeme getirmemek saygısızlık olur” dedim ve başladım ilgililerle görüşmeye…
Aslında Galatasaray’da kuş uçsa haberim oluyor evvelallah ama yine de bilgileri doğrulamak gerek ki sizlere mahcup olmayayım.
Kimseler de “hayır öyle değildi” demesin…
Transferin bini bi para…
Malum her transfer mevsimi bütün kulüplere yüzlerce futbolcu transfer edilir ama sezon açılınca bu isimlerden ya biri ya ikisi vardır…
Yani transferde üç ay boyunca türlü dedikodu çıkar, sonuç çıkmaz!
İstisnalar hariç!…
Çünkü para yok!
Türkiye transfer yapamaz!
Türk takımları öyle taraftarın beklediği gibi “flaş” transfer yapamaz!
Fenerbahçe dahil…
Yani sade transfer yapamayan Galatasaray değil…
Gelenler “çıkma” futbolculardır. Çünkü “flaş”lara, “star”lara artık para yetmez!
Hele Dünya Kupası olduğu yıl herkes uçar!
İnanmayın…
Kanmayın!
Gazetelere de kızmayın!
Her gün o sayfalar dolacak.
Yöneticiler doğru bilgi vermezse, medya da palavra yazacak. Her gün elli isim dolaşacak…
O sayfalar dolacak…
Doğru bilgi yine superspor.com’da olacak…
Galatasaray hiç transfer yapamaz!
Bunun ayıbı yok. Galatasaray transfer yapamaz!
Daha geçen sene şampiyon olmuş kadronun futbolcularına 7.5 milyon dolar borç var. Onlar ödenmeden yabancı transferi olmaz.
Dürüst Canaydın bunu hiç yapmaz! Yapamaz!
Düşünün bir kere Gravesen’e (ben de istiyorum ama…) 4 milyon dolar verilecek, şampiyon kadro alacaklı kalacak!
O-la-maz…
Galatasaray bunu yapamaz…
Gravesen’in bir bacağı…
Ey Galatasaraylı taraftar; transfer isteme!
Daha dün üçüncü kez seçilmiş Başkanın Özhan Canaydın’a destek ol!
Ya da para ver transfer yapılsın…
Adnan Polat kampanya açtı da ne oldu?
Toplanan para 1.5 eski trilyon.
Gravesen’in bir bacağı!…
O zaman sus ve otur, para yok!
Görev; güzel lafla zaman çalmak!
Ey taraftar! Kanmayın ve star transferinde ısrarcı da olmayın!
Dört senedir star alamayan Başkan Özhan Canaydın bakın ne diyormuş;
Ben medyanın yalancısıyım;
“Mutlaka üç star alınsın diyorum ama Adnan Polat itiraz ediyor, paramız yok, diyor”
Pes be birader!...
Ne zamandan beri Galatasaray’da bilhassa Özhan Başkan’ın olduğu yerde söz bir başkasının oluyor. Adnan Polat bile olsa…
Geçiniz.
Galatasaray böyle “çocuk temsilleriyle” gün geçiremez!
Galatasaray’da hiçbir beyin de böyle masallarla uyutulamaz!
Gerçek şudur;
Galatasaray star transferi yapamaz!
Her gün bir başka “flaş” lafla zaman çalınır!...
Hayal kurmayın
Avrupa’da futbola devam etmeye kararlı yabancı bize gelmez…
Yani ayakları yere sağlam basanlar gelmez…
Alex gibiler…
Anelka gibiler…
Heinze gibiler, Ailton gibiler, Juanfran gibiler gelir…
Bir de şu var;
Her yabancı ile takıntılıyız. UEFA’da ki dosyalar tavan yapmış. Yabancıların gerekçesi de şu; Paramı alamadım!
Galatasaray’ın ise Ribery gibi çok önemli bir handikapı var. Adam ”paramı alamadım ve tüydüm” diyor…
Bir daha başka yabancı keş parayı almadan gelir mi?
Tekrar ediyorum. Türkiye’de hangi takıma gelirse gelsin yabancı futbolcu para garantisi istiyor. Öyle “at imzayı vadesinde alırsın” yok!
Yabancı kontrgaranti istiyor. Nakit istiyor, olmadı banka teminatı istiyor.
Alırsa geliyor almazsa mümkünü yok!
Galatasaray da bu parayı ve kefaleti bulmakta zorlanıyor.
Onun için Galatasaray transfer yapamaz, dedikoduyla gün geçirir!
Yakın geçmişe bir bakın
Özhan Canaydın göreve geldiğinden beri; Lucescu, Fatih Terim, Hagi, Ergun Gürsoy, Bülent Tulun en zor dönemlerde görev yaptı…
Herkes görevini bitirdi ve gitti… Işınlandı…
Galatasaray yine şampiyon, ama hala kimse beğenmiyor!
Başkanı da Genel Kurul değiştirmiyor…
Ne yapacağız şimdi?
Bekle gör…
Canaydın’a sabır göster…
Transfer isterük!
Bunları bilmenizi istiyorum. Çünkü bazı bilgiler olmadan Yeniçeriler gibi “Transfer isterük” demenin bir faydası yok!
Para yok para…
Bulunamadı da…
Seyrantepe uykuda…
Ali Sam Yen kuytuda…
Riva da bugün yarın yeşil alan olursa kimse şaşmasın!...
Galatasaray oraya “Park Orman” yapsa hem daha karlı olur hem kendi yapabilir hem daha çabuk hayata geçer…
Galatasaray yaz dönemlerinde para keser…
Şimdi olacak şudur;
Başkan Canaydın şöyle diyormuş;
“Transfer isteyen yönetici cebinden parayı çıkartır, transferi yapar!”
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla!
Lafım Adnan Polat’a…
Yönetimde bunlar konuşuluyor…
Adnan Polat da ertesi günü şöyle beyanat veriyor;
“Paramız yok alamayız!”
Hani Adnan alırdı?
Üç gün sonra yönetimin bütünlüğü bozulursa Galatasaray daha zor günler yaşar.
Herkes istim üzerinde, “al atını tımarını” diyecek olanlar var…
Ali Gürsoy dedi bile…
Aman Dikkat!
Şampiyonuz transfer istemez!
Canaydın şöyle diyecek, laf arasında dedi bile, haklıydı da: “Galatasaray bu senenin şampiyonu demek ki takımımız iyi, niye transfer yapalım ki…”
El hak doğrudur.
“Canaydın Başkan, Galatasaray şampiyon”
Belki de son anda Canaydın cebinden parayı çıkartır ve iş ortağı Haim Fresco’ya bir futbolcu buldurur.
Yapar mı yapar!
O zaman devam edelim…
Haim Fresco ile de ipler gergin…
Laurent Robert yüzünden…
Hani şu geldiği gibi dönan Laurant…
Bay Fresco her şeyi hazırlıyor Robert İstanbul’a geliyor…
Yüzüne bakan yok!
Başkan Canaydın dahil…"
Şöyle uzaktan okudum.. Gazeteler konusunda çok haklı.. Böyle boş boş transfer haberleri olmazsa o gazeteler nasıl dolacak çok haklı..
Transfer beklememizde yanlış olur, o da çok doğru. Kulübün ne halde olduğunu bizden iyi bilen yoktur.. Ama biz taraftarız her sene transfer görmek isteriz.. Yönetim elinden geleni yapıp bu zor durumda 4 tane transfer yaptı bunada şükür demeliyiz.. Bundan sonrası futbolcularda.. ŞL'de ilerleyebildikleri kadar ilerleyip, maç kazanıp kendi paralarını kendileri çıkarması lazım..
bu emane iyi topcu gelirse iyi olur
Çok isim geçti ama en iyisi GRAVESEN di tabii ki
Aldo Duscher
G.Saray yönetimi, İspanya’nın Deportivo La Coruna takımında forma giyen Arjantinli ön libero Aldo Duscher’e transfer teklifinde bulundu
26.08.2006
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi vizesi alır almaz yönetim de transfer atağına hız verdi. Bu konuda bizzat devreye giren Canaydın’ın Arjantinli yıldızı bir-iki gün içinde İstanbul’a getirmesi bekleniyor
Deportivo’da oynuyor
Galatasaray’da teknik direktör Eric Gerets’in ısrarla istediği ön libero mevkii için kanca attığı son futbolcunun ismini transfer sezonunun kapanmasına 5 gün kala FANATİK ele geçirdi. Şampiyonlar Ligi’ne kalınmasının ardından elindeki kadroyu yeterli bulmayan ve ön libero mevkiine mutlaka bir transfer isteyen Belçikalı teknik direktörün bu istediğini dikkate alan yönetim, İspanya’nın Deportivo La Coruna takımında forma giyen Aldo Duscher’e transfer teklifinde bulundu.
Emana da beklemede
Önceki gün FANATİK’e yabancı transferini bir hafta içinde bitireceklerini söyleyen Başkan Özhan Canaydın’ın bu oyuncu için İspanyol yöneticilerle pazarlık masasına oturduğu ve transferin 1-2 gün içinde netleşeceği ifade edildi. Bu arada Sarı-Kırmızılılar’ın Duscher transferinin suya düşmesi halinde rotasını Fransa’nın Toulouse takımında oynayan Kamerunlu Achille Emana’ya çevirmesi bekleniyor.
Duscher kimdir
Adı: Aldo Pedro
Soyadı: Duscher
Doğum Tarihi: 22.03.1979
Boyu: 1.74 m
Kilosu: 72 kg
Mevkii: Orta saha
Uyruğu: Arjantin
kaynak fanatik
ya şimdi bu Aldo Duscher nereden çıktı. bu oyuncu hakkında bilgisi olan?
kardesim bu oyuncuyu ben tanırıyorum kendisi arjantinli arjantin milli takımında oynamıs bir oyuncu ortasahada pas yüzdesi cok iyiQuote:
Originally Posted by hizlioglu
kendisi iyi bir oyuncu
Yaşı da iyi ama geleceğini sanmıyorum.Dediğim gibi bize henüz ismi olmamış ama çok şey vaadeden bir adam lazım.Gidip Deportivo'dan adam alamayız şu mali durumda.
Bir ara Juan Manuel Torres diyorlardı keşke alsalardı onu tam aradığımız adamdı.
arkadasım bu yalan haber ama bu oynucu kendisi gelmek istiuyor gelelelim gercek haberlere
Millet sürüsüne bereket, bir sürü isimli yıldız futbolcu aldı. Ben şahsen sırf transfer için transfere karşıyım ama son bilgileri de vermek istedim.
Yöneticilerimiz şu an Monaco'da. Transfer olursa bu transfer buradan olacak, Fransa'dan..
3 isim hakkında duyum aldım, olabilecek isimler hakkında.. Fransa bağlantıları güçlü olan yönetimimiz mutlaka bir oyuncu alacak, kafanız rahat olsun. Gerrard çok üst düzey bir oyuncu ama göbekte oynuyor, ön libero değil, bakalım.
Umarım Emana olur.. 3 isim de kötü değil.
Emana
Leko
Gerrard (Monaco)
Avrupa'daki futbolcu fiyatlarının pahalılığı Galatasaray yönetimini pes ettirdi.
Aylardır büyük çaba sarfetmelerine rağmen, bütçelerine uygun yabancı ön libero bulamayan sarı kırmızılılar, transfer yapmama kararı aldı. Son olarak gündeme gelen Kamerunlu Achille Emana için, kulübü Toulouse’un 5 milyon Euro bonservis bedeli istemesi nedeniyle bu oyuncudan da vazgeçildi.
Transfer işleriyle uğraşan Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Kulüp Sportif Direktörü Mustafa Turgun, "Kime el atsak, ya kulübü bırakmıyor, ya kendisi gelmek istemiyor, ya da çok para isteniyor. Avrupa pazarı adeta akşam pazarına dönmüş durumda. Bütün futbolcular çok pahalı" diye konuştular. Şimdilik transfer çalışmalarına ara verdiklerini ifade eden Sezgin ve Turgun, kulübün mali şartlarına uygun kaliteli isim buldukları taktirde renklerine bağlayacaklarını söylediler.
Kaynak:Turksportal
o zaman sampiyonlar liginde Gerets den basari beklemesinleer...
hayır kardesim vazgecilmediiii
yönetim siyahi bir oyuncu alcak bu yüzden fransadalar
abi naptın ya tarih yazdın :D:D:D (//o)Quote:
Originally Posted by anakonda52
tekrar söylüyorum bu macı kacırmayınQuote:
Originally Posted by anakonda52
emana'yı daha öncedende izlediğimde dikkatimi çeken oyunculardandı ama bizim yönetimin ona ve kulübüne istediği paayı vemesi bana zor geliyor işin doğrusu çünkü arada çok büyük rakam farkları var
emana da gelmezse yeter derim artık
Hadi biz Diarra, Vogel ve Gravensen'den vazgeçtik bari Emana'yı getirin..
Umarım bu transfer olur..
Bİzm GenÇlerİmİz Zaten Çok İyİ.bİz Artik Yildiz İstİyoruz Yahuu...Şampİyonlar Lİgİnde Bu Adam Bze BİŞİ Katamaz Bu Sene. Yİnede Yabanci GenÇlere Verİlen Önem GÜzel
sen bi şu adamı bi izle kadeşim ondan sonra yine konuşlım derimQuote:
Originally Posted by emintay
Didier Zokoro'yu da kimse tanımıyodu ama adam tam GS'nin ilacıydı Dünya Kupası sayesinde alamadık. Bu maddi durumlada yıldız alamayacağımıza göre yıldız yaratmamız geekiyor.
Not: Hogeldin aramıza
ben hiç inanmıyorumdaQuote:
Originally Posted by hurmet
alın size bir haber daha emana yı porstmouth klübü transfer etmiş ama calısma izni nedeniyle vaz gecmiş
bu oynucu büyük ihtimal bize gelcek
şöyle diyim ben 2002 dünya kupasında beckhamı sakatlayan adamdır kendisi ömrüm boyunca unutmam bunu...Quote:
Originally Posted by hizlioglu
Emana gelmiyor!
Saray Sportif Direktörü Mustafa Turgut G.Saray - G.Antepspor maçından önce yaptığı açıklamada Kamerunlu Emana'nın transferinin yaklaşık bir hafta önce 'olumsuz' şekilde sonuçlandığını ve oyuncuyla anlaşmalarına rağmen kulübünün futbolcuyu bırakmadığını belirtti.
Ön libero arayışlarını sürdüren Galatasaray, Fransa'nın Toulouse takımında forma giyen Kamerunlu oyuncu Achille Emana'nın transferi için geçtiğimiz hafta Fransa'da önemli girişimlerde bulunmuştu.
ben öyle birsey duymadım hangi kanalda duydun