Sıkıntı oyuncunun menajerinden kaynaklıymış galiba. KAP'a bildirilip alınamayan 4. oyuncu oldu Podolski.
Printable View
Sıkıntı oyuncunun menajerinden kaynaklıymış galiba. KAP'a bildirilip alınamayan 4. oyuncu oldu Podolski.
Hala tam anlamıyla anlaşılamayan bir durum var. Borsada hissesi olan kulüpler transfer görüşmelerini KAP'a bildirmek zorundalar :) Yani resmi teklif götürmeden önce mecburen bildiriyorlar.
Genc bir yetenek tutup getirsek ne kadar guzel olur yurtdisindan.
Benim bildiğim bu bildirimler transfer belirli bir aşamaya geldiğinde yapılıyor. Bir tek Galatasaray da oluyor bu bildirip alamama, örnek olarak bu sene Beşiktaş Mustafa Pektemek için bildirim yaptı, 30 dakika sonra transfer bitti. Bütün anlaşma o kadar kısa sürede yapılmış olamaz.
tabiki de belirli aşamadan sonra bildirim yapılıyordur fakat sonra oluşan durumlar oluyor.Forlan ve Podolski de bunu gördük mesela :) Ama daha Podolski bitmiş değil sanırım tam anlamıyla.
İşte benim de demek istediğim bu, Beşiktaş aynı durumu Nuri ve Robinho olayında yaşamıştı sadece. Bizim bu yönetimden önce bildirim yapıp alamadığımız futbolcu yoktu. Şimdi ise bildirip bildirip alamıyoruz, transferde son dakikada bile herşey olabilir derler ama arkadaş 1 değil 2 değil 4 oldu bu. Hadi Podolski'nin olma ihtimali var diyelim, Forlan, Reyes ve Luis Fabiano bildirilip alınamadı. Sanıyorum biraz gerçekçi hedeflere yönelmek gerek, Ünal Aysal verdiği yıldız oyuncu sözünü tutabilmek için alakalı alakasız herkesle ilgileniyor.
"Profesyonel futbolcularımızdan Juan Pablo Pino Puello'nun Nassr Saudi FC'ye geçici transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmış olup kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."
Fix tarife olan 350 bin euroya kiralanır herhalde...
http://www.kap.gov.tr/Yay/resimler/metin.gif AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
"Profesyonel futbolcularımızdan Juan Pablo Pino Puello'nun Nassr Saudi FC'ye geçici transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmış olup kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."
http://www.kap.gov.tr/Yay/resimler/metin.gif
600 bin € olacak galiba.
Twitten yeni bir duyumcu daha cikti Arshavin ile diego galatasaraya hayirli olsun yazmis
:n: ikili paket sistem mi gelmiş yine ? :D 3 lü paket olmadı bu bari olsun :p
Bana kalsa Pino'yu değerlendirebiliriz ama kiralamışlar bile.
Ibrahim Seten ; ünal aysal ile keyifli bir konuşma yaptım.. hem transferi hem fb'nin durumunu değerlendirdi.. transfer için verdiği msj net: "ekiplerimiz 4 bir yanda çalışıyor. ptesi akşamı tüm isimleri önüme koyup değerlendireceğim ve arda'nın yerine 1 adam mutlaka alacağım."
Arda yerine 1 adam alınacak. daha önceden 1 adam daha alınacaktı. şimdi 1 sol açık alıp transferi kapatmasak bari. Engin Baytar mı geldi Arda yerine yoksa ? :D Ahh be Fatih hocam, tüm sorunluları takıma toplarken hepsini adam etmeyi göze aldın ama Pino gibi bir adamı bir kalemde harcıyorsun. Dizgin vurulduğunda Kazım'dan çok daha etkili olacak bir ismi gönderiyoruz.
Pino çok bencil, sadece sert şutları etkili o kadar. Yabancı kontenjanı kaplıyordu benim gözümde ama Culio'ya gerçekten yazık oldu. Ayhan'ı çekmek zorunda kalıyoruz.
Yiğit Gökoğlan'ı transfer etmek üzereymişiz.
Kaç gün kaldı transferlerin bitmesine ? Artık Arda'nın yerine eli yüzü düzgün bir sol kanat almamız gerekiyor .Bir de sol bek olsa mükemmel olur ama bu transferin olma şansı %0 .
Şimdi de ortaya Riera ismi atıldı. Hiç transfer yapmasınlar daha iyi.
Riera gelecekse hiç transfer yapmasınlar oraya.Eboue bile götürür orayı 1 sezon.
Elia ismi gündemde, goal.com'da gördüm haberleri. Hamburg'tan ayrılmak istiyormuş, Podolski olmadı ama Elia çok daha iyi olabilir.
Elia iyi olurda Hamburg Juve'nin 10M€'luk teklifini reddetti diye biliyorum bu transfer sezonunda. Bu fiyatın altına bırakacaklarını sanmam.
Benayoun'un gelmesi yuksek ihtimal bence. Ama gelmese daha iyi olur.
Gelmesin. İsrailli olduğu için gelmesin. Onu burda rahat bırakmazlar. Her deplasmanda "Kahrolsun israil" tezahuratı yapılır. Fenerde oynasa bile gelmesin.
Elia ismi ciddi geçiyorsa çok iyi olur ardanın yerini çok rahat dolduracak isim benayounda kaliteli ama dediğiniz gibi türkiyede bazı sorunlar yaşayabilir
FcnBlog; Dedikodu - GSaray, Manisaspor'dan Yigit Incedemir ve Yigit Gokoglan ile ilgileniyor. Teklifin 3 milyon euro + oyuncu oldugu iddia ediliyor.
Yigit Incedemir iyi oyuncu tamamda fatih hoca bu kadar ortasahayi nereye koyacak anlamadim gitti. Al 1 tane sol bek 1 tanede Sol acik winger,1 tanede oyun kurucu al diego tarzinda kapat transferi gercekten gene son gune kaldik unal aysal 2.ci kamp doneminde biticek dedi transferler daha bitmedi.
İncedemir'i almayiz bence. Genc boyle adi sani duyulmamis potansiyelli belli adam alsak keske. Marlos o ayarda gibi.