Öyle demedi. 1-2 transfer yapacağız ve listede gençler var dedi.
Printable View
Öyle demedi. 1-2 transfer yapacağız ve listede gençler var dedi.
Başkan Aziz Yıldırım "Yalan yanlış yabancı transfer yazılmasından" rahatsız..
Şöyle anlattı;
"Seneye Diego var 1. Alves oynayacak. Alves oynar 2. Kuyt 3, Sow 4, Webo 5. Meireles'i daha söylemedik. Kanat oyuncuya ihtiyacımız olsa Stoch'u geri alırız... Bizim bu saatten sonra yabancıya değil, yerliye ihtiyacımız var.."
http://www.milliyet.com.tr/aziz-yild...4-skorerhaber/
Tamam işte kanat ta Jimmy Durmaz değil mi? Başkan haklı oyuncu satılmadığı sürece yeni yabancı alınmamalı. Hatta satılmasına rağmen çok kalite olmadığı takdirde yine alınmamalı, artık çöp yabancılar görmek istemiyoruz.
Semih Ergül ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
Yabancı transferi yapılmayacaksa ben 3 transfer bekliyorum.Jimmy Durmaz , Tarık Camdal , Mevlüt.
Abdullah Kiğılı 48 Saat İçinde Bitecek Diyeli 1 Hafta Oldu
Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Mevlüt Erdinç açıklaması.
Transfer dönemi ile birlikte basında bir süredir kulübümüzün Mevlüt Erdinç ile ilgili girişimlerde bulunduğu iddiaları yer almaktadır.
Bu haberler, doğru değildir.
Mevlüt Erdinç'in ağabeyi Ramazan Erdinç, Mevlüt'ün Kulübümüze transferi doğrultusunda Kulüp yetkililerimizi aramıştır.
Mevlüt'ün yeni sezon transfer planlamamızda yer almadığı kendilerine iletilmiştir.
Dolayısıyla Milli takımımızda forma giyen, Türk sporu için önemli bir isim olarak gördüğümüz Mevlüt Erdinç için Kulübümüzün transfer girişiminde bulunduğu iddialarına itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz.
FENERBAHÇE FUTBOL AŞ
Mevlüt'ü almış mı oluyoruz şimdi :D
Mevlüt hayırlı olsun :p şaka bir yana keşke alsaydık.
Mevlüt başvuru yapmışta biz planımızda yoksun mu demişiz yani biri açıklasın bu politikamızı :D
Webo yeter bize ya :D
Hem artık kulübede de oturabiliyor. O yüzden forvet sıkıntımız yok bence. Webo olmazsa Sow, Kuyt yedek forvet olur. Bize 1-2 tane kanat oyuncusu lazım.
KAPa bildirilmedi mi bu transfer, gorusuyoruz diye. butun gorusme bu muymus? :n: menajeri ariyor, "adam lazim mi?" bizimkiler "yok saol" diyor. KAPa niye bildiriyon o zaman :D
dogru, ben diego ile karistirdim KAP olayini. mevlutle alakali bildirim olmamisti. yonetimden ozur dilerim :p
asılıyo ama yüz vermiyorum der gibi olmuş :D
mevlüt olmasın zaten =)
İstemem koy yan cebime. :D
Abisinin ısrarcı tavırlarına karşın geri durmamız, Dayısının araya girmesi ve halalarının yönetimimize gün teklif etmesine mütabık transfer görüşmelerinin başlandığını kamuoyu aydınlatma platformunu bilgilendirdiğimizi açıklarız.
Fenerbahçe Eğlenceli Yönetim Kurulu
Mevlüt Fenerbahçeli. Fenerbahçe teklif yapsın diye karıştırdıklarına inanıyorum. Dolayısı ile açıklamaya da inanıyorum. Kendisinin futbolunu da hiç beğenmiyorum. Gelmemesi de hayırlı olur bence.
Selçuk Şahin gibi bir adamın yıllardır yerli oyuncu bulamıyoruz bahanesi ile tutulduğu bir takımda, Mevlüt Erdinç her türlü yer alır. Şu yabancı sınırlamasının düşeceği, yerli oyuncuların değerleneceği bir dönemde, milli takım seviyesindeki bir forveti beğenmemek biraz lüks olacaktır. Bence onu alıp bir yabancı forvete yol verilmelidir.
Selçuk Şahin yerine oyuncu bulamıyoruz diye gönderilmiyor değil, yaptığı basit işi yapabilecek ve yedek beklemekten kaçmayacak düşük maaşlı biri olmadığı için kalıyor. Ayrıca bizim aile dostumuzdur kendisi. Takımda herkes çok sever. Bu yüzden de takımın simgesi gibi şu an oyuncular arasında. Huzur dediğin şey kolay bulunmuyor. Selçuk fiziksel olarak çok değerli bir oyuncu. İyi pozisyon alıp kesip basitçe çıkarma görevini fiziksel olarak yetersiz oyunculara yaptıramazsın. Mehmet Topal'ın alternatifi yokken onun işini hiç yapamayacak fiziksel olarak zayıf bir oyuncuya forma veremezsin. Selçuk'a kadar gönderilebilecek çok oyuncu var.
Mevlüt Erdinç ne fizik olarak, ne de mental olarak yeterli bir oyuncu bana göre. Santrafor ileride top saklayamayacak ise ne gerek var ki para ödemeye? Elbette Burak ve Umut kadar yapar bu işi. Mustafa Pektemek bana göre daha değerli bir oyuncu. Beklentisi az. Cenk gibi nokta transfer yaptı Beşiktaş. Mevlüt transfer edilirse hayal kırıklığına uğrarım. Samed Yeşil gibi oyunculara yatırım yapılmalı illa bir yatırım aranıyorsa. En azından kendini geliştirebilir; maaşı yüksek olmaz; tutmazsa sorun olmaz. Liverpool kadroya almayacağı oyuncuyu bir süre sonra satar zaten. Galatasaraylılar Umut Bulut gitsin diye beklerken Mevlüt Erdinç gelsin istiyorlar. İnanılır gibi değil. Umut ve Burak ile yaşanan bütün temel sorunları yine yaşayacaklar. Santrafor olmak sadece gol vuruşu yapmak ile bitmiyor ki. Duvar olamadıktan sonra kopuk kopuk oynamanın faydasını göremiyorum.
İmzamı atarım. Zaten Selçuğa yapılanlar önyargıdan ve tipinden kaynaklı. Tıpkı Sabri'ye yapılanlar gibi ..
Bu arada hazır yabancı sayısı düşmüşken Gökhan İnler'i almak gerek. Sonuçta piyasada alabileceğin kaliteli Türk forvet fazla yok. Bu yüzden forvet almak yerine, Gökhan'ı ortasahaya alırsak, hem orta saha sınıf atlar hemde Webo'yu yedekte bekletme şansımız olur.
Selçuk'un nefret edilir şekilde istenmemesine ben de anlam veremiyorum. Yetenekleri dahilinde ondan istenen görevi hep yerine getirmiştir. Bazen 20 maç oynamaz, 18'e girmez ama şans verildiğinde çıkar oynar. Takımın uyum konusunda bir ortam oluşturmasında da katkısı yadsınamaz, özellikle FB TV takip eden arkadaşlar farketmişlerdir.
Kendisinin ne olduğunu bilen, bu nedenle de yedek kaldığında sorun çıkarmak yerine, aynı şekilde çalışmaya devam edip, sezon içerisinde görev verilecek 3-5 maçta da elinden geleni yapıp yoluna devam eden bir oyuncu. Futbolu bırakana kadar takımdan ayrılmasa da sıkıntı olmaz, onlar milyonlar kazanan profesyoneller fakat bana göre takımlarda böyle isimlere ihtiyaç var, arkadaşlık ortamını kuvvetlendirebilecek.
Ben selçuk u bir örnek olarak kullandım, her ne bahane ile olursa olsun bana gore buyuk takım oyuncusu degil, samet yeşil i alabilecek vizyonda birileri varsa alsınlar ben hemen sesimi keserim ancak yonetimin mevlut açıklaması komik geldi inşallah başka bir takım alırda 12-13 gol atar mevlut
5+3 sonrası yerli forvet şart değil bence, alınacaksa da genç bir isim olabilir. Sonuçta kulübede 3 tane yabancı olacak ve Webo her türlü bekler. Eğer Mevlüt için konuşulan rakamlar doğruysa kesinlikle gerek yok. Bonservisi 4-5 civarı ve yıllık 2 milyon civarı yedek bir adama verilmez. Onun yerine Jimmy Durmaz'ı almak daha mantıklı, hatta üstüne 2 milyon daha koyup Gökhan Töre bile alınır.
Son yabancı kuralından sonra bizim acil ihtiyacımız kesinlikle sağ bek ve kanat oyuncusu. Ve ben geleceklerden ziyade gidecekleri düşünüyorum. Zaten transferde ona göre şekillenecektir.
Mert
Gökhan-Alves-Egemen-Caner
Topal-Meireles
Kuyt-Diego-Alper
Sow
Kardomuz bu şekilde olmalı bence önümüzdeki sezon.
Emenike, Holmen, Yobo, Krasic kesinlikle gönderilmeli.
Webo ve Kadlec ise kadroda kalmalı.Bu ikilinin, özellikle Webo'nun maaşında indirime gitmesi istenebilir.
Cristian'ın kendi isteği ile Türk uyruğuna geçmek istediğini duymuştum.O da kalmalı.Maaşında indirime gitmesi istenebilir.
Belki Meireles gönderilip Gökhan İnler takıma katılabilir.(Yıl içinde Napoli'nin Meireles'i istediği haberleri vardı yoğun bir şekilde takas türü bir şey yapılabilir)
Kuyt(artık miladını doldurdu :( ) gönderilip Kampl alınabilir(!)(Bu transferde Stoch'un da takas olarak kullanılabileceğini düşünüyorum.)
Rotasyon için ise Jimmy Durmaz, Emrah Başsan, Murat Duruer, Tarık Çamdal, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan, Ahmet İlhan Özek, Mervan Çelik isimlerinden 2 tanesi kadroya katılabilir.
Volkan
Gökhan - Alves - Egemen - Caner
Topal - Meireles
Kuyt-Emre-Sow
Emenike
Sizler ne kadar yazarsanız yazın Volkan ve Emre futbolu bırakana kadar o kadroda olmaya devam edecek.
Bu artık performans olayı falan değil, tamamen bir vefa olayına döndü. Biz bu adamları oynatmayınca sanki onların emeklerine ihanet ediyormuşuz gibi düşünülüyor.
Emenike'nin kesinlikle satılmaması gerektiğini düşünüyorum. Diego gelirse ki ben çok net bir biçimde geleceğine inanıyorum harika işler yapar.
Emenike'yi şuan satsak ne kadara gidecek ki?
Boş yere neden zarara sokalım kendimizi, adam oynattığımızda her türlü işimize yarıyor zaten.
Krasic - Yobo - Cristian gibi adamları da kesinlikle satalım. Cristian'ın bu yaştan sonra bize bir yararı olmaz, şuana kadar da olmadı ya neyse...
Stoch için de kalmalı diyorum.
kuyt[Gk]
b.alves[k] - yobo - kadlec
holmen
krasic - baroni - meireles - stoch
sow - emenike
yedek: webo
12 tane yabancimiz var, bi takim kurabilir kenariya da adam koyabilirsin :n:
bunlardan yobo, holmen, baroni, krasic, webo gider, diego gelir. 5+3 tamamlanir. transfer biter bence. emenike ve meireles dunya kupasi sonrasi talipleri olursa uygun fiyata satilabilir belki. sow da ayrilabilir bu yaz. ingiltere icin cok istekli, ilk teklifte gider diye dusunuyorum.
Ben Fenerbahçe'nin Diego transferini büyük bir kumar olarak değerlendiyorum. Bu sistemin üzerine gitmesi gerekirken Diego transferi sizce de büyük bir kumar değil mi? Şimdi 3 forvet'in arkasında Diego mu oynayacak? Peki Topal ne yapacak bu vaziyette? MC'mi olacak. Bakalım bekleyip görecez.
turkiye liginde o risk alinir bence, ozellikle ic saha maclarinda. deplasmanlarda da 3 forvetten vazgecilir, diego one atilir. bu sene ozellikle ic saha maclarinda cilingir aradik hep, salih bile alex etkisi yapti zaman zaman, diego ile cok daha etkili olur takim.
Bence eskidendi o. Türkiye liginde o riskin alınması. Gerçekten hızlı çıkabiliyor bazı lig takımları.
Eğer fenerbahçe 3 forvet+diego+ caner,gökhan ile oyanaycaksa çok fazla gol yer. Topu rakibe bırakır zaman zamanda. Rakip hızlı hucüma çıktığı zaman karşılayan tek adam Topal olur. Raul'de karşılayamaz. Zaten Bruno ve Egemen'de ağır. Açıkcası iştah kabartıcı rakipler için.
3 forvet + diego dediğin, sow-emenike-kuyt. kuyt zaten geri yardıma geliyor. baroni,salih,alper'in yaptığı görevi yapacak diego. pek fark yok ortada. topal yine dm, önlerinde meireles-diego / emre-diego / alper-diego şeklinde değişir diye düşünüyorum.
Bu sezon Cristian oynadı da Caner + Gökhan + 3 forvet ile çok mu yediler? Arzuladıklarını yazıyorsunuz, futbolu değil. 3 forvetle şununla bununla oynanmaz diye bir kaide yok. Doğru organizasyon yeteneklerin en verimli kullanım şeklidir. Bunun böyle keyfi sözler ile belirleyemezsiniz.
Diego en azından Cristian kadar orta alanı dolduran, en az Cristian kadar pres katkısı alınabilecek bir oyuncu. Sneijder gibi 3. alanda bekleyerek gol/asist katkısı vermeye dayalı bir oyunu yok. Alex'ten sonra o tip bir oyuncusu olmadı Fenerbahçe'nin.
Diego MC olarak kullanılacak bi oyuncu değil. Hayatı boyunca oynamamıştır. O fizik yeterlilik Diego'da yok. Zaten o fizik yeterlilik olsaydı Diego şuan Fenerbahçe'de olmazdı. Diego MC'de sadece FM'de oynar.
Bizim sistem 3 forvet mi oluyormuş?
Bu sezon oynadığımız sistemin 3 forvet olmadığını düşünen bir tek ben varım sanıyorum. Bu arada Emenike gitsin, Sow ortaya geçsin diyenler var ama Sow'un da Emenike'den pek bir farkı olmaz oraya geçince.
Sow topu ceza sahasında ayağına aldığında saçmalayan bir oyuncu tıpkı Emenike gibi.
Ben bu 4'lünün bozulmaması gerektiğini düşünüyorum. Rakiplerin en korkutuğu şey bize karşı ofansif oyuncularımız ve bu sezon artan Caner - Gökhan performansı.
Cristian demişsin ama Hatırlatırım Cristian Fenerbahçe'ye önlibero olarak alındı. Emre-Cristian-Alex göbeği ile şampiyon oldu fenerbahçe.
Yeterli organizasyonu biraz açar mısınız? Ben dünya üzerinde böyle bi takım göremedim Klasik AMC artı 3 forvet ile. Bi benfica var o takımda ki kanatları söyleye gerek yok.
Edit:Bu arada arzuladıklarını yazıyorsun futbolu değil yazmışsın ben yeni gördüm uykuluyum.
Bak kardeşim ben şurda düzeyli bir şekilde fikrimi beyan ettim. Gs transfer sayfasında da durumumuz vahim dedim mesela o da mı arzuladıklarım? Futbol değil mi bu söyledikleri.
Durduk yere neden ithamda bulunuyosun bana? Burda güzelce bir şeyler yazarken neden sinirimi hoplatısun merak ettim gerçekten. Böyle ithamda bulunma nedir yani arzuladıklarımmış. Nerden biliyosun aklımı mı okuyosun.
Özür dilemek zor değil. Bekliyorum.
Neyi söylemeye gerek yok? Bu sene Benfica kanatları berbat performans gösterdi.
Cristian önlibero gelmiş gibi görünmüş olabilir ama Brezilya'da orta sahadan topu 3. bölgeye dribbling ile taşıyan hücum orta saha oyuncusuydu.
Diego, Alex ya da Sneijder gibi 3. bölgede bekleyen, savunma ve prese sıfır katkısı olan bir oyuncu değil. İster kabul edin, ister kabul etmeyin. Sezon boyu nasıl bir oyunu olduğunu gösterecektir.
laf sokmak degil yanlis anlama ama sneijderi takip etmedigin belli bu yil hic bir zaman 3. bolgede beklemedi hep press yapti savunmaya kadar geldi top cikarttigi maclar bile oldu.