Quaresma çilek olur. Hem de çok güzel olur Arena'da yardırır müthiş , manyak olur Avrupa'da bizi ileri taşır formasını direk alırım.
Printable View
Quaresma çilek olur. Hem de çok güzel olur Arena'da yardırır müthiş , manyak olur Avrupa'da bizi ileri taşır formasını direk alırım.
Quaresma iyi olur hoş olur eyvallah ama Amrabat'a bu kadar maddi-manevi yatırım yapılırken mantıklı mı tartışılır.
Q7 gelirse sistem degisir sagda Q7 , solda Amrabat , tek forvete donulur ozmanda elmander yedek kalir.
Q7 gelirse oynadığı maçları izlememe boyutuna getirebilirim işi, o derece istemiyorum gelmesini
Basında yer alan Real Madrid'li futbolcu Kaka hakkında çıkan haberleri de yorumlayan Abdurrahim Albayrak, ''Bizde bütün futbolcular Kaka. Hiçbiri Kaka'dan aşağı oyuncu değil'' dedi.
Engin"e teklif gelmis galatasaray muhabiri kadir çetinçali"da soledi
Engin Baytar'a Rusya'nın FK Krasnodar Kulübü'nden resmi teklif var. Krasnodar Engin'e 3 yıllık sözleşme yılda 1,5 milyon euro öneriyor.
ve ayrica ibrahim setende yazmis :
ENGİN BAYTAR-Ali Dürüst: "Rusya'dan Engin Baytar'a teklif geldiği doğru.. Ama Engin'i bırakmamız söz konusu değil.."
Engin'i iyi bir bonservis teklifi geldiği takdirde göndermemiz en mantıklı seçim olacaktır. Zorlu maratonda zaten sezonun 11 maçında oynayamacak bir oyuncu olduğunu ve saldırganlığını düşündüğümüz zaman teklifleri değerlendirmek gerekir.
Kaka transferini ise mümkün görmüyorum. Felipe Melo'nun yıllık ücretini bile zar zor ödeyen bir kulüp olarak Kaka'nın ücretini ödememiz imkansız görünüyor.
Engin Baytar'ın cezası nedeniyle satmak pek akıllıca olmaz. Cezası muhtemelen 8 maça indirilecek. Bu da lig olsun, kupalar olsun pek uzun bir zaman değil. Herhangi bir sakatlığı olmadığı sürece antrenmanlarına devam edecektir. Maç kondisyonunu da cezası kalktıktan sonra yavaş yavaş kazanır, takımın uyumuyla beraber.
Ayrıca Engin ŞL maçlarında da oynayabilir.
Engin kaza yapmis diye duydum
Pastanın üstüne çilek bu o zaman :D
Sercan Yıldırım'a Beşiktaş, Bursaspor ve Eskişehirspor talip oldu...
Kaynak: Aykut Yıldırım aracılığıyla, Spor Kalemi twitter hesabı.
Bursa haberi bence yalandir ama besiktas ve eskisehir dogru olabilir
Bana da Bursa'ya kiralanacak gibi geliyor.
Aslinda Besiktas ile ara kotu olmassa bence Besiktas isterdi Sercani
unal aysal GSTV"De KAKA diyince adamin gozleri parladi yuzu guldu :D kaka olabilir dedi baskasida olabilir dedi
çilek"e ise kaka ve benzeri bir oyuncuydu dedi
Ünal Aysal: Quaresma-Baros konusu teknik seviyede karşılıklı olarak görüşülmüş bir konu olarak görünüyor. Resmi bir teklif yoktu.
Ünal Aysal : İlerleyen zamanlarda Trabzonspor'dan yine oyuncu alabiliriz :D
Arif transfer hakkında olmayan şeyleri sohbet alanına yazarsan iyi olur.
Sercan iyi oyuncu aslında hele fiziği iyi olduğu zaman. Ama bu kadroda yer bulması çok zor kiralanması iyi olur.
Colman'ı alacakmışız gibi his var ama bilemiyorum valla:zuhaha
Sercan şu forvet bolluğunda kiralanıp kendini geliştirirse iyi olabilir...
Sol bek için Andre Santos ismi ortaya atılmaya başladı, ne alaka çözemedim.
Andre Santos'u pek beğenmiyorum. İnşallah gelmez.
Fenerbahcede zor oynayan Santosun ne isi olacak Galatasarayda
Ofansif özürlü Hakan yetiyor zaten, defansif özürlü Santos'a ne gerek var? Şu işi çift yönlü yapabilen bi adam lazım bize.
Andre Santos da maliyetsiz bir oyuncu değil bonservis olarak da yıllık olarak da. Taffarel'in Davala'nın raporladığı Brezilya Ligi'ndeki topçuları almak daha mantıklı bence. Santos'u zaten beğenmiyorum ama bunca maliyetli futbolcunun yanına bir de onu ekleyip ligde kenarda oturtmak mantıklı mı bilmiyorum.
Kaka Real Madrid'den ayrılırsa ülkesine dönecekmiş.
Kaynak: Kaka'nın eşinin bir dergiye yaptığı açıklama. :D
http://s7.directupload.net/images/120828/tk6h55qe.swf
Reha Muhtar daha once bir kulubun yonetim kurulunda yer aldi diye biliyorum :D Kakayi nasil sag bek yapti
Besiktasin olmasi lazim :D
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...84405931_n.jpg
böyle bişi var kaka türkiyeye gelirse süper olur
4 eylule kadar kaka"nin gelmesi lazim sampiyonlar ligine listeyi yollamak için.
Unal Aysal'la konustum.. "Kaka imzaladi" haberleri spekulasyonmus.. Ama "Cumaya kadar son karari alacagiz.. Terim istesin, Kaka bizim" dedi
KAKA: Yıllık ücreti 8.5 milyon € imiş.. Yarısını Real yarısını G.Saray ödeyecek eğer Fatih Terim, Aysal'a "Evet istiyorum" derse..
İbrahim Seten twitterdan yazdı
Seten artık birşeyler yazmasın lütfen.
birisi ibrahim seten"i durdursun :D
Ünal Aysal'a "Bugün konuşmazsak üzerime gaz döküp Arena'da kendimi yakacağım" diye SMS attım.. Bu tehdidime kayıtsız kalamadı adamcağız..