Caner kalıyormuş. Bu gereksiz geyik de son buldu. Kadrolara başka sol bek yazılsın.
Printable View
Caner kalıyormuş. Bu gereksiz geyik de son buldu. Kadrolara başka sol bek yazılsın.
sozlesme sonrasi performansini merak ediyorum canerin, umarim gevseme yasanmaz. son donem milli takim dahil cok ustune koyarak geldi. hakan unsaldan sonra en cok hatirlanan sol beklerden biri olabilir.
Galatasaray'ın kaçırdığı veya kaçırmadığı vergiler neden "Fenerbahçe Transfer Haberleri" nde konuşuluyor arkadaşlar ?
http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=25869
Bu mesaj yüzünden.
Bu arada Caner 1.8 milyon euro alacakmış, maç başı 20 bin, sözleşme parası olarak da 800 bin euro.
http://www.3puan.com/content?id=2924
İlgili mesajları Galatasaray Sohbet Alanı'na taşıdım. Oradan devam ederseniz sevinirim. Konu Mami'nin yazdığı World Class oyuncu alma meselesinden çıktı çünkü.
yillik ucret iki taraf icin de makul bence. ekstralarla birlikte 2,5M avro civari almis olacak caner.
Diego'dan daha önemli bir transfer. Para konusunda da Gökhan'dan fazla alması büyük haksızlık olurdu. Bundan sonra yedeklere yönelik 1-2 tane transfer yapılıp sezon kapatılır. Artık önemli olan gidecek oyuncular, bu sene bonservise para vermek yerine elimizdeki çöpleri göndermek için para harcarız maalesef.
Sağ bek alınmalı Gökhan sakatlandığında Topuz-Bekir bunlarla olmuyor.
İşte olay budur. Ne öyle başkası 3.5 alıyor bende isterim haberleri falan. Bizim takımımızda kıstas alınacak tek adam G.Gönül'dür. Kaldıki Gökhan yıllardır bu takımda belli bir seviyede performans gösterdiği için o parayı alıyor. Caner'de maaş zammını hakketmişti. Ben yine bu tür 1 yılda gösterilen performansa göre aşırı verilen zamlara karşıyım ancak elimiz bağlı bir şey yapamıyoruz işte.
Caner'i cok iyi kapatmıslar valla helal olsun. :D Aziz Basgan devreye girice isi bitirdi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Diego Ribas dışında transfer yapmayacaklarını söyledi.
Lig Tv
Stoch + Diego yabancı transferi olarak kâfi aslında. Sorun yerli Santraforda. Devre arası Afrika Uluslar başlıyor. 3 forvet de kupada. Ee Volkan mı forvet oynayacak? Bu 3 siyahi forvetin olmadığı dönemde nasıl bocaladığımızı gördük. Bir daha aynı duruma düşmek için illa içine düşmemize gerek kalmasın.
Benim bildiğim Afrika Uluslar Kupası 2013'ten sonra yazları yapılacaktı ?
Edit:
Tamam yapılmayacakmış :D
Stoch'da kalacaksa bence de yeni adama gerek yok bu sezon için.
Bakmayın öyle dediğine Aziz'in, yine dayanamaz Ağustos'ta 10 milyon Euro'ya bir adam alır.
En önemli konu gidecekler Krasic, Holmen, Baroni ve Yobo kesin gidecek adamlar. Bunların dışında Webo, Stoch, Kadlec, Meireles dörtlüsünden de birisinin gitmesi gerek. En mantıklısı Kadlec ama aldığı parayı verecek kulüp olmadığı için bana kabak Stoch'un başına patlar gibi geliyor. Kadromuzda satılabilir 2-3 oyuncudan birisi olduğu için mecburen gönderilecek gibi bir his var içimde.
Aslında Spartak Moskova'daki Serdar Taşçı'yı alsak süper olur. O zaman transfere gerek yok deriz. Bence hiç zor bir transfer değil.
Stopere gerek yok. Egemen-Bekir yeterli o mevki için. Bana kalsa Alves'i yollayıp daha sağlam bir yabancı stoper alırım. Pozisyon alması çok sıkıntılı Alves'in.
Bence Alves'in yerine Serdar Taşçı alınsın ne gerek var yabancı stopere?
Diego nerde kaldi yahu :(
La Gazzetta Della Sport'a göre iş bitmiş.
http://www.transfermarkt.com.tr/sali...ew/news/162349
Ersun Yanal'dan Stoch'a bir şans daha
Yabancı kontenjanı nedeniyle geçtiğimiz sezon PAOK'a kiralanan Miroslav Stoch, 2014-15 öncesi Fenerbahçe ile çalışmalara başlayacak.Teknik Direktör Ersun Yanal, Stoch'u bu sezon başında da görmeyi ve 5+3 sistemi nedeniyle en doğru kararı vermeyi planlıyor.Sarı-Lacivertli Kulüp ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Slovak futbolcu bu şansı iyi kullanmak ve gelecek sezonu Fenerbahçe’de geçirmek istiyor.Stoch, yeni sezonda 20. şampiyonluğun hedeflendiği sarı-lacivertli camiada, buna katkı sağlamak ve 4. yıldızı takarak efsaneler arasına adını yazdırmak hedefinde.
http://www.transfermarkt.com.tr/ersu...ew/news/162350
Bu ayın 30'unda bitiyor sözleşmesi.
Emenike'yi gönderip Mandzukic'i alsak ya.
Sözleşme imzalanabiliyor hocam,illa sözleşmesinin bitmesini beklemeye gerek yok.Tatilde olduğu için imzalanmıyor sözleşme.Cenk Tosun mesela çoktan imzaladı sözleşmeyi,tabi sözleşmesi bitmeden antrenmana,maça falan çıkamaz orası ayrı.
eskiden fb ile ilgili uçuk palavralar olurdu bu sezon o tip haberlere yalan da olsa rastlamadık enteresan :D
Büyük ihtimalle Diego ile sözleşme imzalanamamasının sebebi takımda 12 tane sözleşmeli yabancı olması. Takımdan en az 5 tane adam gönderilmeli. Ben açıkçası Diego falan değil Salih'in durumunu merak ediyorum, keşke satsak ve Avrupa'ya gidip kendini geliştirse.
Fenerbahçe'nin yerini Galatasaray aldı artık.
diego da fazla bence bu takıma
topal - raul - alper yeter bize
alacaksan da al bi tane tempolu sağ açık yeter
Bu sezon yabancı transferi istemiyorum ben. Diego'yu uzun zamandır isterim Fenerbahçe'ye ama o da dahil buna. Önümüzdeki sezon sadece Türkiye'de oynayacakken alacağın yabancıyı sadece ekstra parayla ikna edersin. Bir sonraki sezon ŞL'ye katıl, hem gelebilecek iyi oyuncu sayısı artar hem de ikna için belki de paradan daha önemli bir neden sun. Bu sezon sadece eksik bölgelere genç yerli transferi istiyorum.
Fenerbahçe'nin yüksek bonserviste diretmesi üzerinde Roma Salih'ten vazgeçmiş ve yerine Daniel De Silva'yı almış.
http://www.transfermarkt.com.tr/roma...ew/news/162762
Aziz Yıldırım oyuncunun geleceğini kapattı. %50 nedir yahu miillet keriz mi arkadaş. Neyse inşallah bizde bu sezon daha fazla forma şansı bulur. İçimden bir ses şu Diego transferi olmasın onun yerine bir kanat gelsin Diego'nun da pozisyonuna salih kaydırılsın diyor, madem gitmemiş :)
keske ama salih bu sezon rotasyon oyuncusu olmanin otesine gecemedi. bu biraz da onun elinde. kimbilir belki diegoyu bile keser bu sene :p
bence hocanında payı var ancak her hafta oynuyormuşçasına hazır tutmalı kendini
Bence Salih iyicene bir dinlensin tatilde. Sezon öncesi kampında güzel bir şekilde hazırlanır yeni sezona. Yeni sezonda da başarılı olur. Geçtiğimiz sezon yoğun geçen bir Fenerbahçe sezonunun ardından yazın da milli takımlar ile turnuvalarda geçti. Kolay değil bu yoğunluk.
bu sene patlamayi yapmasi gerekirdi salihin. caylak yili onceki yiliydi. ama bekleneni veremedi. u20 dunya kupasi dahil hayal kirikligiydi salih icin. hocadan cok kendisinden kaynakli bence durum. en yakindan goren ve izleyen ersun hocaydi onu, guven verse neden faydalanmasin. yaz kampini iyi gecirirse bu yil onun yili olabilir. benim beklentim oyle. fizik olarak hala guclenemedi. gerci henuz 20 oldu. umarim 30 yasinda da hala genc salih diye beklemeyiz :n:
Vallaha Salih'e geçmiş olsun, Aziz Yıldırım da... Neyse artık.
Salih kesinlikle takımdan ayrılmayı talep etmeli kiralık falan fark etmez, resmen çocuğun geleceğini mahvettik.
Bence Salih in oynamasından hiç medet ummayın daha diego gelicek o kadar para verip aldığınız alper bile ortasahada as sayılabilcek adamlarda son alternatif olarak kullanılıyo