emana gelmiyor hatta kimse gelmiyor... lig tv de açıkladılar
Printable View
emana gelmiyor hatta kimse gelmiyor... lig tv de açıkladılar
evetya şimdi gördüm burak kardes gelmiyormus cok üzüldüm
ama baskasını alcaklarına eminim
alırlar ama kimi?????????????????????*
2 kişiyle görüşmeler sürüyormuş gelme ihtimalleri %10 muş
sana katılıyorum burak kardes ama kesin bir trsnfer var acaba kim az kaldı transfer dönemini bitmesine
aslında biz manuel torres kesin alıuyorduk ama gerets kısa boylu oldugu için onu istemedi
sanki iyisini alabilyorlar
emana gol atmış takımında şimdi gördüm keşke izleseydik maçı
ne diin kardes sen emananın macı yarın
saat 19:00 baslıcak kanal a naklen
ha bu arada yöneticilerin dediklerine göre emana işi yattı
BU BİR KOMPLO TEORİSİMİ
İlk yarıda, baskılı görünen bir oyun, Silik Okan ve Tolga yüzünden etkisiz bir oyun..
İkinci yarı, % 20'lik Ümit Karan oyunda, sahanın en iyisi Ayhan Akman dışarda..
Yanımdakilere diyorum, maç bitti, herkes boş boş yüzüme bakıyor..
+ + +
2 yıldır bağıra bağıra zaaf bir orta saha.
Buraya getirilen Okan Buruk, Adnan Polat kontenjanından takımı katlediyor..
Aynı mevkii de kesilen Mehmet Güven.
Transfer yapmayan, Allah'ın lütfü şampiyonluğu 3 ay görmemişler gibi kutlayan bir yönetim.. Kupayı kaldırırken kupayı kendine doğru çeken bir başkan.
+ + +
gene bir başka baskı yüzünden, Tomas'ın yerine Tolga geliyor.. Dikkat ederseniz Gerets bunu Boleslav deplasmanında değil ligde yapıyor.
Ve berbat bir ikinci yarı.. Cihan + Tolga karşımı yenen boktan bir gol, Hakan'ın çırpınışı ve kaçan, üstüste kaçan goller..
Genç Arda'nın sayesinde % 20 hazır olan ve en az 1/2 aya ihtiyacı olan Ümit karşımı bir gol.
İliç'in oyundan çıkarken Gerets ile olan ilişkisi.. gerets İliç çıkınca maçın bittiğini biliyor..
Carrusca'yı inadına oynatmayıp, bitirmek istemesi..
+ + +
Kafam dağınık, aklıma geldikçe yazdım.
Gerets idealist bir hoca.. Ve diyorum ki takımı yakıyor yönetimle ters düşmesi sebebiyle.
Gerets'in burada bir gram zerre suçu yok.. Adam öyle bir şampiyonluktan sonra Ronaldinho'yu istese yeri, dangalak yöneticiler 3 ay yan gelip yatmaktan tek icraat yapamıyor..
Galatasaray Sk nin sorunu yönetim felan değil. Galatasaray Sk yönetilmiyor. Kişisel egolarını tatmin etme uğruna, klübü batağa sürükleyen bir grup görgüsüz..
YORUMLAR BEKLİYORUM
arkadaşlar hepimiz takımımızı gerçekten destekliyoruz. "hep destek tam destek" fenerlisi olsun bjklisi olsun anteplisi olsun. herkes takımına yürekten bağlı ve iyi gününde kötü gününde yanında oluyor. buraya kadar herşey tamam.
ben biraz dertliyim artık. hatta bayaa bayaa dertliyim ve gerçekten buraya ilk defa tuttuğum takımın aleyhinde yazılar yazacam. öncelikle arkadaşlarımın bazıları benimle aynı fikirde tabii ki olmayacaklar ama tabii ki herkesin düşüncesi farklı o yüzden hepimiz saygı duyuyoruz birbirimizin düşündüklerine...
bakın ben ezelden beri (1988 doğumluyum) galatasaraylıyımdır. gerçek bi taraftar olduğuma inanırım. kötü günlerde ağlarım bile noolacak bu takımın hali diye. ama şimdi bakıyorum da ben hatayı teknik direktör de görüyorum. neden diye soracak olursanız hemen izah edeyim :
bi kere carruscayı madem aldın neden 83'ten sonra oyuna sokuyosun ? bu adam 83'ten sonra ısınacak mı ? gol mu atacak veya attıracak ? hangibirini yapacak ? zaten daha takıma alışmamış. ayrıca bilmiyorum dikkat ediyomusunuz ama ben iliçin daha galatasaray formasıyla 90 dk maçı tamamladığını çok nadir gördüm. bu adamın iliç'e bi takıntısı falan var diye düşünüyorum. yani sahanın en iyilerinden biri olan adamı sen çıkartıyosan + daha yeni transfer ettiğin takıma alışması gereken bi adamı da 83'te oyuna sokuyosan kusura bakma ama bana göre sen şuanda futbol bilmiosun demektir.
ayrıca ümit karan'ın oyuna girmesi de hatadır. bildiğim kadarıyla ümit karan daha tam düzelmedi. ya çocuğun saktlığı (Allah korusun) tekrardan nüksetseydi? o zaman ne yapacaktın ? insanlar seni suçlayacaktı. tamam gol atmış olabilir. ama bu riske girilmezdi bence. dikkat ettiyseniz dizindeki bandajla oynadı ümit karan.
yani gerets yönetimle arasında sorun war diye takımı madem çökertmek istiyosa sen de yönetim olarak gerets'e gereken dersi vereceksin. bu böyle devam ederse (açık konuşuyorum) şampiyonlar liginde değil galibiyet almak biz gol bile atamayız. acilen buna bi çare bulunmalı. ayrıca ben şuanda teknik direktörden gerçekten memnun değilim. ve bu olanlardan sonrada geçen sene bizi bu adamın değil oyuncularımızın şampiyon yaptığına inanmaya başladım.
sizlerin düşüncesini bekliyorum bu konuda..
saygılar...
gerets büyük maçların adamı değil diye düşünüyordum ama bugünkü yorumlara bakılırsa herkes geretsin alıp 2 puanı antepe hediye ettiğini söylüyor
Gerets'in işler yolundayken sistemi değiştirmesi çok eleştirildi. İlkyarı rakip orta sahayı geçemezken, ikinci yarı daha çok kontratak yapmaya başlamışlar. Bu yüzden Gerets, işler yolundayken sistemi bozduğundan tepki topladı ve Antep'e 2 puanı hediye etti diyorlar.
ya bu arada alakasız ama iki arkadaşın imzasında resim görüyorum,bu yasak değilmi?
sen bi hafta geride kalmışın kardeşim touluse nice la geçen hafta oynadı 1-0 kazandı bugün da troyes deplasmanına gitti ve 2-1 kazandı emana da 2. golü attı biraz araştır istersenQuote:
Originally Posted by anakonda52
araştırmacı forumculuk diye buna derim ben işte :DQuote:
Originally Posted by SefaReis66
sizler için araştırdım sizler için buldum :DQuote:
Originally Posted by şampiyon
her nerde yaşanıyor ve yaşatılıyorsa :D
:D:D:D:D:D:DQuote:
egowich kardes kezman resmini niye koyuyorsuyn bu sayfaya yasak degilmi
kardes al arastırdım bak mac ne zamanQuote:
Kanal A birbirinden heyecanlı karşılaşmalarla futbol zevkini ekranlarınıza naklen taşımaya devam ediyor.
Fransa Birinci Ligi'nde bu haftasonu maç programı şöyle:
26 Ağustos 2006 Cumartesi - 18.15
Nice - O. Lyon (Naklen)
27 Ağustos 2006 Pazar - 19.00
Toulouse - Nice (Naklen)
27 Ağustos 2006 Pazar - 22.00
St. Etienne - Lens
kardes bir dahada bilip bilmeden konusma
ya bu arada kezman resmi burda ne arıyor yasak degilmi burası sarı kırmızılıların yeri degilmi bu neye bizimi kıskandırıyorsunuz abartmayın biraz
O kezman resmini egemen imzasına koymuş o yüzden şu an bakarasan egemenin yazdığı her mesajda o resmi görürsün ama egemen bir şeyi unutmuş bu forumda imzaya resim eklemek Yasak!!!Quote:
Originally Posted by anakonda52
Bu saatten sonra transfer yapılmaz heralde.. Elimizdekiler ile çok rahat oynayabiliriz.. Elimizde Carrusca, Sabri, Arda gibi gençlerimiz var. Ümit Karan, Hasan Kabze, Hasan Şaş, İlic gibi gol yollarında etkili adamlarımız var. Bu 7 futbolcuyu ilk 11'de güzel bir düzen içerisinde oturtturabilirsek bu sene başarılı oluruz..
Transferden çok Ali Sami Yen çimlerini değitirseler sanki çok daha iyi olacak. Bir gün en istenmedik yerde bir futbolcumuz sakatlanacak ondan sonra ah'lara vah'lara başlayacağız..
Abi zaten kadromuz kötü değilki. Gerçekten iyi bir kadromuz var. Ama bi türlü düzen sağlanamıyor. Çok saçma kadrolarla maça çıkıyoruz.Quote:
Originally Posted by ermoon
Haklısın. Önce ki maçlardan mecburiyetten çıkıyorduk ama sakatlarımızda iyileştiğine göre artık kadromuzu kullanabiliriz. Okan ve Hakan'ı bu takımdan kesmeliyiz. Ayhan'ın yerine Arda'yı orada deneyebiliriz. Böylece Carrusca'yı oynatırız.. En azından yeni transfer niye oynamadı diye sormazlar..
Zavallı Gerets kim olsa kabul ediyor mecburen, Kayserispor'lu Johssonn'u alacaz deseler ona da ok dicek nerdeyse,mecbur adam...
Neyse bence Emana kaliteli bir oyuncu,hem ofansif hemde defansif özellikleri var,zaten ofansif orta saha olarak başlamış profesyonel futbol yaşamına,sonradan fizik kuvveti yüksek olduğu için ön liberoda görev verilmiş,gol atma beceresi çok yüksek değil ancak asist ve olumlu pas yüzdesini yüksek bazda tutabilen bir oyuncu,bence tam GS'ye gerekli adam,yani daha da kötüsü bir Zikos alınacaktı kazayla daha önce, ondan kat kat iyidir,potansiyeli yüksek,Kamerun milli takımı değişime gidiyor,Achille'de bu değişimde yer alıyor ve ilerde çok sık izleyebileceğimiz bir oyuncu,Song'a gelince; Emana'yı o önerdi,Song daha önce gittiği takımlara hep bu tarz oyuncular önermiştir mesela Liverpool'a Bernard Diomede ve Aboubakar Camara'ya Song referans vermiş zamanında,pekte kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama neden olmasın çocuk babası ve çocuklarını düşünmek zorunda,aslında iyilikte yapıyor çünkü yönetimin kimseyi alma niyeti yok,istese Emana'yı bilmem kimi 2 günde getirirler...
Dipnot:Marsilya'da geçen ay Emana'ya teklif yapmış ancak aynı cevabı almış yani 5 milyon euro, fiyatı pahalı olduğu için vazgeçmiş,Marsilya'ya da öneren Oruma ,geçen sezon Essien satıldığında Lyon'da ilgilenmiş,yani anlayacağınız fiyatı bu yüzden şişik ancak Emana'nın gelecek sezon Lyon'a gitmesi söz konusu çünkü Houlier Emana'yı çok beğendiğini açıklamış...
Artık dünya üzerinde ön liberolar milyon dolarlar eurolar ediyor,yönetim hangi çağdışı düşünceyle sadece forvetlerin pahalı olduğunu düşünmekte? Ön libero kıtlığı var dünya üzerinde ve Afrika kıtası bu konuda yetenekli adamlar yetiştiriyor,çok koşan basan fizik gücü yüksek ön liberolar hep Afrika'dan çıkmakta artık dikkat edin,Emana bunlardan biri,istenilen paraya değer bir oyuncu,4-5 yıl hizmet edebilir,buna değmez mi??
http://www.camfoot.com/joueurs/emana/emana110.jpg
Toulouse maçı dündü kanal a yanlış yazıyor... neyse artık emana falanda yalan oldu izlemeye gerek yok
Şampiyonlar Ligi GS için hezimete dönüşebilir ve bu durum beni çok tedirgin edior. bu kadro ile yürümez!
walla dünki maçta ii sinyaller almadım ben takviye şart.
Dünkü maçta futbolcuların da gerets'in de hatası büyüktü.inşallah toparlanıp iyi işler çıkarmaya başlarlar.ama Fenerbahçe bugün maçı alırsa fark 6 puan oluyor.Ki sezonun ilk 4 maçında 6 puan fark kötü işlere yol açabilir.
hadi ama galatasaray trnsfer bekliyom sizden yarın hafta bası ya gazete de baska oynucu haberi cıkar zaten
ya dunku macta Hakan'ın yuzunden berabere kaldık.bi insan maçta 4-5 rahat gol pozisyonunu kaçırırmı yaw.hasan kabze duzelse Umit Hasan oynar.cok manyak oynayıp gideriz
Bi kere bu kadroyla şampiyonlar ligi yürümez takım genel olarak iyi bi kadroya sahip olmasına rağmen gerets in oynattığı düzen de iyi bi ön libero ihtiyacı var şampiyonlar ligi mehmet güven ve okan la yürümez kaliteli bi önlibero mutlaka alınmalı ama adnan polat başka transfer yapmayacaklarını açıklamış galatasaray için gerçekten kötü
ya bu geretsi anlamıyorum ön licero diye yırtınacaktın madem ne diye saidoyu gönderdin ne diye volkanı kiraladın.senin elinde ergün gibi istikrar abidesi bir insan bir var koy onu oraya oynuyomu oynamıyormu bir dene bu adamı anlamak elde değil...
Gezenti belki haklısın Saidou konusunda ama Ergün o bölge için yetersiz olabilir. Belki oyun kurma bakımından tamam ama top karşılama, koşma bakımından zayıf kalabilir. O bölgeye hızlı, hemen oyun kurabilecek bir oyuncu lazım.
herkes transfer lazım diyor transfer olmazsa olmaz diyor ama olur arkadaşlar ilk yarıyı izleyen arkadaşlar görmüştür ki ayhan ve yanına okan olmasa bile mehmet güven gayet güzel işler yapabilir ama çift önlibero oynarsak mecburen takım tek forvete kalıyo geretsde bunu sevmiyo sanırım ve çift forvete dönüp tek önlibero bırakınca işler arap saçına dönüyor...geçen sene bu taktik tuttu çünkü elimizde saidoo gibi ciğersiz bi adam vardı...ama sen tek önlibero okanı bırakırsan bu takımın ipini çekersin...yani problem olan aslında bu takımda tek önlibero oynayabilecek kapasitede adam olmaması..böyle bi adamın yoksa ve imkanında yoksa çift önlibero oyna tek forvete dön arkadan tek forvete yardımcı olucak çok oyuncu var zaten ilic,hasan,arda gerektiğinde önliberolardan biride çıkıyor ileri mesela ayhan...yani çözüm tek forvet çift önlibero oynamamızdır bence...