Hamit ile Halil'in gelmeme sebebi neyse aynısı Poulsen'de de. Adam banko oynuyor yahu :)
Printable View
Hamit ile Halil'in gelmeme sebebi neyse aynısı Poulsen'de de. Adam banko oynuyor yahu :)
Hamit ile her anlamda mutabakat sağlanmış, ama bazı engel/engeller varmış.
Sarı-lacivertlilerin genç yıldız için yaptığı son teklife, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın sıcak bakmaya başladığı ve transferin iki gün içinde netleşeceği belirtiliyor.
İSTANBUL - Yerli oyuncu transferini Bursaspor'dan Sercan Yıldırım ve Sivasspor'dan İbrahim Dağasan'ı alarak noktalamak isteyen Fenerbahçe, Sercan’ın transferinde son aşamaya geldi.
Sarı-lacivertliler, ocak ayında yeşil beyazlı kulübe yapmış olduğu 4 milyon Euro’luk teklifi, 5 milyon Euro + bir oyuncu şeklinde arttırarak, önemli bir adım attı.
Genç yıldızın geleceği ile ilgili kararını Türkiye'de kalmak ve daha uzun vadede yurtdışına gitmek olarak vermesinin ardından, Bursaspor Yönetimi de bu yönde hareket etme kararı aldı.
Sercan Yıldırım'a yurt içinden yapılan en iyi teklifin Fenerbahçe'den gelmesi nedeniyle, iki kulübün yöneticileri transfer görüşmelerini hızlandırdı.
Görüsmelerin pazartesi gününe kadar netleseceğini belirtirken, Menajer Efgan Erciyas NTV Spor'a telefonla yaptığı açıklamada, "Bu noktaya geldikten sonra transferin %90 ihtimalle olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Ama olumlu veya olumsuz pazartesi gününe kadar bu iş bitmiş olacak" diye konuştu.
Ntvspor
Son dedikodular:
- Lugano ile kesin olarak yollar ayrıldı. Fenerbahçe'den 4 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme talep etti ve bu teklif geri çevrildi.
- Sercan bu hafta Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak.
- Sol kanat için Jose Antonio Reyes ile görüşülüyor.
- Sercan ile beraber İbrahim Dağaşan da transfer edilerek yerli transfer sonlandırılacak.
- Volkan ile 4 yıllık sözleşme yenilendi.
- Poulsen olmazsa rota Emana.
Efgan Erciyes ile Sercan Yıldırım arasında herhangi bir bağ bulunmamaktadır.
Aynı menajerlik şirketinden bir yöneticidir.
Bir oyuncunun bir tane menajeri bulunur, Efgan Erciyes FIFA menajeri de olabilir.
Şirkete gelir girebilmesi için şirket sahibinin FIFA menajeri olması lazım.
Bütün menajerlik gelirleri kişilere kesilir, bu kişi de şirketine gelir gösterebilir.
Bir kişi gösterilmesi zorunlu olduğu için Efgan Erciyes'in resmi olarak gösterilmemiş olması olasılığı gayet doğaldır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Poulsen'e 'Git' baskısı
Fenerbahçe Poulsen transferini bitirmeye çalışırken, Juventus Kulübü Danimarkalı yıldızı tehdit etti ve Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmemesi halinde kadro dışı kalacağını söyledi.
Juventus Futbol Direktörü Alessio Secco, Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesine yaptığı açıklamada, "Biz Fenerbahçe ile anlaştık. Bunu kabul edip etmemek Poulsen'in en doğal hakkı. Ancak, Fenerbahçe'ye gitmezse asla kadroya giremez ve maçları tribünden izlemek zorunda kalır" dedi.
Gazete haberinde Fenerbahçe'nin, Poulsen için 6.5 milyon Euro önerdiği ve bunun Juventus için çok iyi bir rakam olduğu belirtilirken, "Bu nedenle Poulsen'in Juventus'tan ayrılması isteniyor. Juventus yönetimi bu konuda kararlı. Eğer kabul etmezse Thiago ile aynı kaderi paylaşır. Geçtiğimiz yıl aynı şeyi Thiago yaşamıştı. Totenham'ın verdiği teklifi kabul etmeyerek gitmeyen Thiago, sadece mecbur kalınca oynatıldı ve sürekli yedek kaldı " yorumuna yer verdi.
Danimarka basınında bu haber yer alırken İtalya Basını ise Fenerbahçe asbaşkanı Ali Koç'un Poulsen'i bir türlü ikna edemediğini yazdı. Çizme basınının saygın gazetelerinden "TUTTOSPORT" "Poulsen kapıyı Fenerbahçe'nin yüzüne kapattı" ifadeleri ile verdiği haberle, Danimarkalı futbolcunun teklifi reddettiğini okuyucularına duyurdu.
Sarı-Lacivertli Yönetimin Poulsen'de umduğunu bulamazsa alternatif isimlere yöneleceği ve Real Betis'ten Emana ile Bayer Münich'den Sosa'nın isimlerinin önplana çıktığı belirtildi.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57907
Efgan isimli menajerden ayrıldıktan sonra Topuz'un ünlü manejeri Korkmaz'dan Sercan'a teklif gelmiş olup bu teklif Levent Kızıl'ın ısrarı sonucu geri çekilmiştir. Ayrıca Sercan'ın görüşmeleri babası tarafından yürütülüyor. Bunları kendi kafamdan yazmıyorum. BursasporTV'deki haberlerde bu sözler geçmektedir. Ben sadece bilgilendirmek amacıyla yazdım. . .
Transferi hakkında zaten bir şey söylemedim ben. Sadece yapılan haberin yanlış/hatalı olduğunu belirttim. . .
Fenerbahçe ile sözleşmesini yenilemeyen ve önce İtalyan ardından İspanyol kulüplerin gündemine gelen Lugano'nun bu süre içinde tam 4 kez sarı-Lacivertli yönetim ile masaya oturduğu ortaya çıktı. Uruguaylı futbolcu, uzun süreli sözleşmede diretirken, her yıl için de 3.5 milyon euro istediği öğrenildi.
Lugano en az 4 yıllık sözleşme yapıp kendisini garantiye almak isterken Sarı-Lacivertli yönetim 2 yıldan fazla sözleşme yapmak istemiyor. Ayrıca, Lugano'nun istediği rakam çok bulunurken, her yıl için 2 milyon 750 bin euro önerildi.
Urguaylı futbolcunun sözleşmesinin bitmesini de fırsat bilerek geri adım atmadığı ve bir başka koz olarak da Roberto Carlos, Alex ve Deivid gibi isimlerin aldığı rakamları da emsal gösterdiği sızan haberler arasında yer alıyor...
DHA
Fenerbahçe soL için Maxi Rodriguez , Capel ve Reyes'le ilgeliniyormuş.Rodriguez'i Aziz Yıldırım çok istiyormuş Bonservis bedeli 6 milyon €'miş Reyes'inde öleymiş. CapeL'in ise 14 milyon €'miş öle duydum baLon haber olabilir
Maxi Rodrigez sağ kanat değil mi ?
evet sag kanat :) haber kolpa anlasilan..
olsun alınsın devidi kov, sağa maxi sola reyes ooh :D adam niye gelsin şl ye de gittiler diye biliyorum..
Maxi Rodriguez in bonservis bedeli 6 Milyon € mu ? :s
ya maxi bonservisi kolay da gelmek istememe olasılığı yüksek..
Maxi gelmez Türkiye'ye, çok klas bir futbolcu ama asla gelmez. Keşke gelse.
Bizim ihtiyacımız olan bir sol bek aslında. R.Carlos'un gideceği yönündeki haberler yoğunlaştı. Kaliteli yabancı bir sol bek alıp R.Carlos ile yolları ayırsak, bir de Onyewu'yu alsak stopere, yerli birkaç futbolcu daha alıp transferi kapatabiliriz.
Reyes aslen sol açık değil bana göre, daha çok bi forvet oyuncusu, hazırlamaktan ziyade bitirebilen bi oyuncu
Kayus gider ayak bir bomba söyledi, Tevez'in geleceğini belirtiyor. Aziz Yıldrım'ın bitmeyen rüyası olarakta belirtti. Gider ayak güzel bir transfer söyledi. Umarım gelir. Fenerbahçe bunun için 30 milyon € ödeyecek.
Zaten bu adam gelsin, Türkiye'de sağda da, solda da oynar. :D
http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiy...D=4614&sayfa=1
Harbiden de gider ayak bomba söyledi..
Peki bu Campbell nerede oynar :icon_lol:
Sanırım bu haliyle Campbell'i transfer haberlerine yazmazlar artık..
http://img188.imageshack.us/img188/6862/campbell.jpg
Poulsen için pek ümitliyim.
Sercan da çok iyi olacaktır, Daum kendisini bir kanata monte ederse şaşırmamalı! Yaşı da genç, Tuncay gibi olur belki de (forvetten devşirme).
Tevez'e ihtimal vermiyorum çünkü:
- Şampiyonlar Ligi'nde oynamıyoruz.
- Geçtiğimiz sene son derece başarısız olduk.
- İç transferde çok para harcadık.
Hala daha Volkan'la anlaşamamız, DMC ve stoper adam alamamız iyice sıkmaya başladı. İnş. geç kalmayız yine.
Volkanla anlaşıldı sanırım , büyük ihtimalle hafta içi imza atılır..
Tevez Man.U'dan kesin ayrılıo :) wallahi nereye gider belli değil. tam hatırlamıyorum şu an ama dün bakmıştım habere ManU bonservisi için 20küsür milyon € ödemeyi kabul etmiş, oyuncuya da 5 yıllık kontrat önermişler ama reddetmiş :p derdi ne bu Tevez'in anlamadım ben
antu'dakı habere göre çocuk resti çekmiş ve Tevez demiş.. :)
Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Roberto Carlos, Fluminense'ye transfer olmak istiyor. Son günlerde hakkında çıkan transfer dedikodularını doğrulayan Carlos, Brezilya kulübüyle görüşmeler yapmaya devam edeceğini söyledi.
Roberto Carlos'un Fenerebahçe macerasında sona yaklaşılıyor. İki sezon önce Real Madrid'le sözleşme yenilemeyerek Kanarya'ya gelen Carlos, evliliğini gerekçe göstererek kariyerini Brezilya'da tamamlayacak gibi görünüyor.
Basında çıkan Fluminense dedikodularını ilk kez kendi ağzıyla doğrulayan ünlü yıldız, EFE ajansına yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki haftalarda Fluminense yöneticileriyle görüşeceğim. Her şey ailemin nerede yaşayacağına bağlı. Başka teklifler de alıyorum; ama Brezilya'ya açılan kapı olacağı için, Fluminense'de oynamayı çok isterim" şeklinde konuştu.
Bu açıklamadan, geçtiğimiz günlerde evlenen Roberto Carlos'un, müstakbel eşinin de baskısıyla Brezilya'ya yerleşmek istediği anlaşılıyor. Profesyonel futbol kariyeri boyunca yalnızca iki yıl Brezilya'da forma giyen Roberto Carlos, 1993-1995 yılları arasında Fluminense'nin rakibi olan Palmeiras'ta oynamıştı.
Bu arada Fenerbahçe'yle 2010 yılına dek sözleşmesi bulunan Roberto Carlos'un, Kanarya'dan nasıl ayrılacağı da şimdiden merak konusu oldu. Carlos'un, Fluminense'yi, Fenerbahçe'ye bonservis ödemeye ikna etmeye çalışacağı; bunu beceremediği takdirde de kiralık olarak bu takımda forma giyme formülünü devreye sokacağı ifade ediliyor.
Goal
Carlos görevini yaptı , evlenmiş gitsin karısının yanında dursun , onun yerine defansif yönü kuvvetli bir solbek alalım.
Carlos aslında bizim için her zaman bir hit'di.
Forma şatışında olsun reklamda olsun 1 sene daha rica minnet kalsa iyi olur.. :)
Manchester Tevez icin 25.5milyon sterline anlasmisti :) Fakat Tevez daha Manchesterda oynamak istemiyor. Ispanyaya gitmek istiyor heralde :)
Onun icin Turkiyeye gelmez :)
Ayrica Sol Campbelli bizim icinde yazmistilar ama Basle e gitcekmis diye haberler vardi
İşte Daum'un listesi!
Christoph Daum ile resmi sözleşme imzalamak için Aragones ile ilgili problemi çözmeyi bekleyen Fenerbahçe'de bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor.
Başkan Aziz Yıldırım'ın "transferi 15 Haziran'a kadar bitireceğiz" sözüne rağmen yabancı oyuncu transferinde henüz sonuç alamayan sarı-Lacivertli kulüpbe teknik direktör Daum'un yönetime gurbetçi oyunculardan oluşan bir liste verdiği öğrenildi.
10 kişilik bu listeden Yıldıray Baştürkler, Serhat Akınlar, Halil ve Hamit Altıntop Kardeşler ayarında isimler yaratmak isteyen Daum'un yıldız adayı genç isimler listesi şöyle:
Taner Yalçın - FC Köln
Emre Öztürk - Sandhausen
Alper Akçam - Kaiserslautern
Ömer Toprak - Freiburg
Cenk Güvenç - Offenbach
Tufan Tosunoğlu - Offenbach
Deniz Yılmaz - Bayern Münih
Sefa Yılmaz - Wolfsburg
Deniz Ayrancı - İsveç ligi
Ergün Berisha - Grashoppers
Bu isimler arasından Ergün Berisha'yı Udinese'nin 1.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği belirtilirken, Daum'un tavsiye ettiği bu isimlerin yönetim tarafından da araştırılacağı ve aralarından iyi bulunan gençlerin kadroya katılacağı ifade edildi.
DHA
Ömer Toprak, Taner Yalçın, Deniz Yılmaz
Bu oyuncular gelirse süper olur. Defansa, ortasahaya, forvete süper adamlar almış oluruz. :) 3'üde ilerde Milli Takımımız için çok iyi oyuncular olacak.